На пазар във Варна - тема 67

• 43 924
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, моля препоръчайте ми детски офталмолог, работещ по НЗОК!

Николова, Люцканова до ДГ Слънчева дъга

# 616
Дами, аз търся студио за ретуш на вежди, където да не вземат 100 лв. ...

# 617
  • Варна
Момичета, моля препоръчайте ми детски офталмолог, работещ по НЗОК!

Николова, Люцканова до ДГ Слънчева дъга
Още един глас за Детски очен център Изгрев.

# 618
Препоръчвам Барбукова, но не помня дали работи с НЗОК. Според мен тя е най-добрата.

# 619
Перманентна очна линия при кого?

# 620
# 621
  • Варна
Препоръчвам Барбукова, но не помня дали работи с НЗОК. Според мен тя е най-добрата.
и от мен глас за д-р Барбукова - работи с касата. Единственият недостаък е, че доста се чака, записват се часове, но  изоставане има почти винаги.

# 622
Някой с мнение с УНГ д-р Минков?
Или препоръка за УНГ при който да мога да мина утре вечер или понеделник?

# 623

Камея, много благодаря за снимката.
Намерих го в Била, 2.09 лв. .

Ще го пробвам през почивните дни дали действа.  Hug

Забравих и да напиша, че съм изумена как с всеки изминал час горивото расте.
Сутринта като излизах беше 2.81 бензин, вечерта 2.89лв…..

Не искам да си мисля какви времена ни очакват.

За да взема оцета отидох в Била на спортна зала.
Две двойки Възрастни хора забелязах как бяха награбили по 4-5 бутилки олио под ръка ……

Стана ми тъжно….

Последна редакция: чт, 10 мар 2022, 22:12 от alethea

# 624
  • Варна
Аз се отказах да ходя при Барбукова заради пълната неуредица с часовете и безразборното влизане на придошли без никакво обяснение, докато в същото време ние със записаните часове висим като гугутки много след като времето на часа е отминало. И като направих панаир, че часът ми отдавна е минал, а трябва да прибирам дете от градина и заради това съм си записала ранен час, пък градината вече ще затваря (минаваше 18,00), сестрата нахално ми заяви да съм отидела да си взема детето и да се върна с него да чакам, докато успея да вляза. Тряснах й вратата и прежалих и час, и направление, и всичко.

# 625
И аз имам мнение за Барбукова - много реклами си пуска , работа върши, но от толкова рекламиране в платени сайтове, чак не смогва да си спазва часовете. Аз не я видях като отличаваща се от други лекари, при които съм водила хора.

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 16:43 от *Камея

# 626
Не съм чакала повече от 15 мин. пред кабинета и. Преди нея обиколих Люцканова, Николова и Питакова. Само Барбукова разреши проблема на 5-годишния ми син и доста адекватно и ясно ми обясни на какво се дължи проблема при нас. Само да спомена, че Люцканова при последното ни посещение при нея каза, че ако и това нейно лечение не подейства, не знае повече какво да прави с нас.

# 627
До колкото знам детски офталмолог е д-р Контрова. Не знам дали работи все още, но преди години познати бяха доволни от нея.

# 628
  • Варна
Аз съм доволна от доц.д-р Яна Манолова, работи в Център за зрение проф.Групчева.

# 629
  • Варна
Професор Групчева, между другото, е страхотна за мен. Била съм при нея на преглед преди години, когато все още не беше професор, в смисъл, не съм ходила заради титлата. Просто отидох на място в очна клиника и се падна тя на смяна.

Общи условия

Активация на акаунт