На пазар във Варна - тема 67

• 43 913
  • 730
  •   1
Отговори
# 630
Същото е мнението ми за проф. Групчева, но да се има предвид, че прегледите при нея не минават по здравна каса. Последно миналата година по това време 80.00 лв беше цената и.

# 631
До колкото знам детски офталмолог е д-р Контрова. Не знам дали работи все още, но преди години познати бяха доволни от нея.

Ние я посещаваме в частния й кабинет поне 15 години. Все още работи, последно бяхме септември, но не знам дали приема по здравна каса. Плащаме доста години по 40 лв и посл.път вкл., но за момента, в тази инфлация, не знам дали няма промяна . Друг проблем е, че рядко има часове за другата седмица. Но ние винаги сме готови да чакаме.

# 632
  • Варна
Ходила съм при Манолова и при Барбукова. При последната ходих, когато имах проблем, а при Манолова имаше часова за след месец.
Доволна съм и от двете, но предпочитам Манолова. Откакто почна пандемията не съм ходила и не знам как са нещата с направленията и часовете.

# 633
Дами, аз търся студио за ретуш на вежди, където да не вземат 100 лв. ...
Моите вежди са към 4 годишни вече,микропигментация .Цветът е избледнял,но седи ,есента ще ги правя пак.Но ретушът беше в същото студио и влиза в цената .
Препоръчайте детски стоматолог ,изобщо нямам насоки.Не съм водила още детето,на година и десет месеца е.

# 634
  • Варна
Здравейте! Някой да знае телефона на кризисния център във Варна в Спорта зала?

# 635
Здравейте,някой с препоръка за добър гръден хирург работещ с НЗОК.

# 636
Здравейте! Някой да знае телефона на кризисния център във Варна в Спорта зала?

# 637
В Спортна зала ли носите даренията? Понеже се споменаваше и център в Чайка, искам и аз да занеса неща за хората.

# 638
Аз носих в Чайка, ама май вече са се разширили и се помещават в Спортна зала.

# 639
В Чайка носихме ние ,но и в Спортна зала приемат сега.Ще се отваря и нов център.
Дрехи занесохме последно ,завивки,спално бельо ,шишета и чаши за бебета.Аз имах две стъклени шишета на Авент за новородено и две неразливни чаши и не са ползвани,но не бяха в кутии.Също гризалки,закачалки за биби и каквото неползвано имах занесохме.Всичко взимат хората,стига да е в приличен вид.Събрахме с приятелките стерилизатор,корито със стойка,кошница за кола ,бебешки дрешки много ,играчки ,абе много неща .
Препоръки за йога в центъра?

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 16:05 от Bobchita

# 640
  • София
Аз съм ходила много пъти в Ом шанти, доволна съм.
Намира се на ул. Преслав 35.

# 641
  • Варна
Ходила съм при Манолова и при Барбукова. При последната ходих, когато имах проблем, а при Манолова имаше часова за след месец.
Доволна съм и от двете, но предпочитам Манолова. Откакто почна пандемията не съм ходила и не знам как са нещата с направленията и часовете.
Доц. Манолова е прекрасен специалист, изключително сме доволни от нея, но не работи с направления и се чака месец за часове.
За децата съм доволна от д-р Питакова, работи с направления.

# 642
  • Варна
Млад лекар искам да препоръчам аз, офталмолог с опит и работа с проф. Групчева. Казва се д-р Младена Радева. Ходих при нея точно заради препоръки на професорката.
Доволна съм и препоръчвам с две ръце. В superdoc се виждат часовете и инфо за нея.
Погледнах - работи с деца и НЗОК.

# 643
Bobchita, проф. Радосвета Андреева. Работи в денталния колеж, има и частен кабинет. Инфо има в нета.

Гръден... Трудна работа по Каса... Белинов, но май мн се чака и е станал бизнесмен.
Д-р С. Ячева - образна диагностика в Майчин дом. Освен гърди, гледа и др органи с ехо. Има и мамограф ако се наложи. И тя не раб по каса.

# 644
  • Варна
За първи път заведох дъщеря си на зъболекар като беше трета група в детската градина. Моя позната беше студентка в денталния факултет и си търсеше пациенти. Ние отидохме за рутинен преглед, без оплаквания, хем да помогнем на момичето за практиката, хем детето да види какво що. Много съм доволна. Момичето показа на детето всичко, обясни й, позволи й да пипне, после направи преглед, оказа се, че има и едно малко кариесче, което оправи на следващо посещение, ползваше някакви шарени тампончета в пастелни цветове, от които даде на хлапето за вкъщи и изобщо беше много внимателна и търпелива. Благодарение на нея и на това първо добро впечатление сега детето (вече на почти 10 години) ходи без страх на зъболекар. Не че й е любимо място, но деца на мои познати изпадат в истерии, реват, тръшкат се и родителите едва ги удържат. Моята сяда на стола, говори си със сестрата и зъболекарката, не й харесва, но знае, че е нужно. Досега поне три пломби сме правили, вече не в денталния, а в нормален кабинет.

Предполагам, че не всеки би се доверил на студент, но за нас беше удачно решение.

Общи условия

Активация на акаунт