🤍 Ергенът 🤍

• 122 821
  • 1 976
  •   1
Отговори
# 105
Водещият е по-симатичен от ергена. Кофти грешка, да не стане участничките да точат лиги по не който трябва Grinning

# 106
  • sofia
Аз мисля,че е много красив Simple Smileкато Кен е

# 107
Водещият е по-симатичен от ергена. Кофти грешка, да не стане участничките да точат лиги по не който трябва Grinning
Тя жена му на водещия неслучайно замина за Турция да си го варди, докато снимат:joy:

Не ми е по вкуса ергена, но е американски типаж красота, а като знам, че шоуто е американско, не се учудвам. Ще гледам за сеира.

# 108
Аз мисля,че е много красив Simple Smileкато Кен е

А, благодаря! Чудех се на кой ми прилича Grinning

Не знаех, че Наумовица е била с него в Турция Joy

# 109
И аз в кюпа, хич не ми харесва ергенът. Абсолютен мазен ръб Grinning Ама съм тук за сеира Grinning
Наум ми харесва.

# 110
Здравейте,
Поради изключителната излагация на "Женени от пръв поглед" съм мноого скептична към Българското ергенче, но ще пробвам да го загледам. От сега обаче почват с тея захаросани кадри. Мен малко ергена ми прилича на лоша интерпретация на Рей Бътлър от филма Отнесени от вихъра (Леко обиждам Кларк Гейбъл). Мисля, че продуцентите ни подценяват, особено женската част, като смятат, че ще търсим основно да плакнем око и това ще е достатъчно за висок рейтинг.

# 111
На мен също не ми харесва визуално. Но ще гледам предаването и ще следя темата.

# 112
  • София
Мерси за темата и аз съм скептична, но ще гледам.

# 113
На пръв поглед ерген като ерген от преди 150 г с тоя мустак Sweat Smile

# 114
Е сега и кусури му намерихте Grinning Както някой спомена по-горе, ако искате да гледате натурални ергени от реалността, си пуснете последния сезон на Женени от  пръв поглед. Там една девойка прекрати взаимоотношенията с ергена, че не се къпеше. Друга чакаше подобен на Виктор, ама попадна на застаряващ чичко, който живее с мама. Та май можем да пропуснем реалните ергени поне в това предаване и в името на хубавите гледки Joy

# 115
  • София
Аз откакто гледах американски или латино беше, ерген, нашенският хич не ми хваща окото. Ама, както се казва, с такъв материал разполагаме - такъв гледаме.

# 116
Надявам се наистина да е ерген ( да няма гадже извън шоуто ), а не да играе роля. Надявам се, да е много чаровен, да е приятен за общуване и да има готино чувство за хумор. Да не е егоцентричен и дразнещо суетен, да е искрен по възможност .Да са подбрали различни типажи момичета ( не само кифли ) , които да го провокират и да е интересно.  За водещия , да не рецитира глътнал бастун, и да не се набива на очи ръста му, ако застане до ергена.
Доста парички са похарчени,  доста време и мисъл са инвестирани ( надявам се ) , дано резултата не е подигравка със зрителя.

Последна редакция: сб, 22 яну 2022, 08:35 от dany_nik

# 117
Аз не мога да разбера защо всички предавания ги пускат по едно и също време. Сега няма нищо и после ще ги дадат по едно и също време и сървайвъри, ергени и т.н.

# 118
Конкуренция.
Аз не мога да гледам всичко по едно и също време, за това се радвам, че мога да връщам назад до 7 дни, а и така пропускам досадните реклами. За другите ще остане надеждата някой да записва предаванията и да добавя линкове тук.

# 119
Ще му дам шанс. Помните ли Милионер търси съпруга с Христо Сираков. Хахахаха

Общи условия

Активация на акаунт