🤍 Ергенът 🤍

• 120 327
  • 1 976
  •   1
Отговори
# 1 215
  • Враца
За мен, Виктор най-много си подхожда с Карина .
Това ми е първото усещане.
И съдейки по промото , и простотиите избълвани в него,
вероятността да спра да гледам е голяма.

# 1 216
А този руския ерген може ли да се гледа някъде с английски субтитри? Знам, че и около него много се шумеше, та ми се иска да погледам и руския формат.

# 1 217
  • София
Преди малко го хванах случайно на Лейди. Язък, че го изпуснах! Със сигурност ще го гледам за разтоварване и оклюкарване на участниците. Поне пововината кандидатки не ги видях кога са влезли.
На мен повечето малко старички ми се виждам, ама и той не е млад, така че става.

# 1 218
  • Някъде там
Кога е снимано реалитито, всъщност ?  Вече снимките предполагам са приключили. Днес една позната ми каза , че всъщност избирал Капитонова накрая, било се знаело по клюкарски сайтове . Та дали е вярно не зная...
Септември-октомври се снимаше във Фетие.

# 1 219
Момичета, може ли, като правите новата тема, в първия пост да сложите снимки на участничките с имената им, че нещо не мога да ги запомня и само се бъркам.

# 1 220
  • Варна
Капитоновата пък се скъса в социалните си мрежи да сипе куп оправдания защо, кога, как ходила да участва там, пък има мистериозен приятел, който никой нивга не му е виждал лицето. Чак пусна стори от сутринта след раздялата им, колко съсипана била, после вечерта излязла да пие ии хоп - кандидатура пуснала за предаването       /юли месец/. Тя ми изглеждаше преди някак скромна, обаче в епизода показа доста хитрост и ловкост. Явно "митът" за рускините е верен Grinning

# 1 221
Не знам защо реши да целува Людмила, явно по сценарий.
Защото се изгубиха в превода с това "как е целуни ме на италиански" и когато тя си тръгна, той каза "трабва да ѝ се реванширам" и целувката беше реванша. 😃

# 1 222
  • Вестерос
Според мен по сценарий беше това с АЕЦ и Людмила.

# 1 223
  • София
А коя е тази с надутите джуки, руса, подстригана на черта? Твърде ми е позната отнякъде, сигурно се е мотала по реалититата.

# 1 224
Габриела се казва.

# 1 225
  • софия
На мен Марта ми хареса (като външен вид) във визитката, но не и като влезе. Може би заради прическата и грима...

Виктория качила 10 сторита от снощи как гледат първия епизод "с приятелки". Повечето бяха там, вкл. Зорница. След това се обясняваше, че поведението й било монтирано нарочно по този начин. Т.е. намекна, че всичко е режисирано. Някак не ми се вярва обаче точно нея да избере накрая.

# 1 226
  • Варна
А коя е тази с надутите джуки, руса, подстригана на черта? Твърде ми е позната отнякъде, сигурно се е мотала по реалититата.
Участвала е в няколко от нелепите опити за реалити във Вбокс преди години. Още от тогава е противна и куха. Grinning

# 1 227
  • София
Капитоновата пък се скъса в социалните си мрежи да сипе куп оправдания защо, кога, как ходила да участва там, пък има мистериозен приятел, който никой нивга не му е виждал лицето. Чак пусна стори от сутринта след раздялата им, колко съсипана била, после вечерта излязла да пие ии хоп - кандидатура пуснала за предаването       /юли месец/. Тя ми изглеждаше преди някак скромна, обаче в епизода показа доста хитрост и ловкост. Явно "митът" за рускините е верен Grinning
Виждали сме го, не го показваше, но случайно се е хващаш, както и са ги засичали по заведенията. Но тя си каза, че няма ли пръстен, не е обвързана. Аз си мислех, че тя би била по средата, много се изненада като каза, че най-много се е сприятелила с Венета и Дениз. Интересно каза, че и чак на финалния кастинг била видяла снимка на Ергена.
На мястото на Виктор бих ги разпитала кои са се записали преди да ме видят и да отпадат една по една.

Той вчера ми направи добро впечатление, държа се приятно, възпитано. Имаше подход към всяка. Сторито му обаче е поктртително. От месец наистина пишат на различни места, че е гей, но това ли е начинът да се оправдава.
Разбирам защо има и по-възрастни, тя и Парова е по-голяма от него, няма лошо, горе-долу на една възраст са.

# 1 228
Според мен от първостепенно значение за Виктоор е външността. Снимките му по бели гащи Joy доказват, колко се гордее със своята. Това автоматично ме кара да изключа Зорница, Деница (АЕЦ), Габито и Весела.
По някаква причина, мисля че и Александра също не е негов тип.
Той определено се спече, когато чу за детето на Марта, за това и тя няма да е фаворитката.
Не смятам, че дори разглежда вариант- Венета Joy Представям си спортистът Виктор да си кърка всяка вечер с половинката Joy
Благовеста, освен че му е ниска е и твърде истерична и неуравновесена (поне така аз я видях)
Залагам на някоя от тези, ако не се изложат в следващите епизоди.

# 1 229
  • Terra incognita
Видях ги тия прословути бели пликчета, ама в тях май няма никой 🤔

Общи условия

Активация на акаунт