🤍 Ергенът 🤍

• 120 284
  • 1 976
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
На мен ми се стори, че онази с дипломата в рамка му подаде ръка, за да я целуне той, но пичът хич не разбра какво се очаква и изисква от него.

# 541
На мен пък ми хареса Венета, забава ще става с нея.

Стайлинга на всички обаче е много ретро. Букли, паети, брокати, дантели...

# 542
Дадоха ли визитка на последната /розовата рокля/?

# 543
  • Варна
Ох, отдавна не съм се смяла така! нЕма да има драма тука, то е смЕх, смЕх.
Аааа, усетихте ли, че на Виктор слабото ми място е да му пеят на ушенце, та певицата е една от финалистките, хващам бас!

# 544
Александра, първата участничка, все по-симпатична ми става като я дават в кадър. С тази усмивка малко на Джулия Робъртс ми бие. Да, малко и от Мариана Попова има Simple Smile
Аз същото си го помислиих и споделих вкъщи за Джулия Р...( в друга тема писах)
Иначе точно тя, поне клиенти от тези може да запише Wink

# 545
Всяка има своята красота, с изключения разбира се.
Най ми е красива художничката.

# 546
  • Някъде там
Единствено майката ми е една идея по-нормална и ми допада от показаните до сега.
Другите са много смешни. 😀🤣

# 547
Деница - мениджърката в АЕЦ, изглежда над 40 годишна, с голямо чувство за превъзходство гледа останалите.
Мъжа ми като я видя и вика: ХодИ купи йод, че с тая не се знае знае ли се. Експлоатирала, ама не се знае какво точно. Та, ако нещо гръмне, поне йод да имаме. Joy

# 548
Ще се оформят  на групи - по-възпитани  дами и по-шумни и купонджийски.Ще има скандали и сеири.

# 549
Дадоха ли визитка на последната /розовата рокля/?

Не, което е жалко, защото я харесах

# 550
Първата и художничката ми допадат за момента. Също момичето от В. Търново, което влезе след художничката, на визитката не ми допадна, но сега някак си ми изглежда нормална на фона на някои индивиди, които минаха след нея.

# 551
  • Sofia
На мен Александра ми прилича малко на Теди Велинова.
Гледах я мин.месец като коментатор цяла седмица по нова тв в следобедното предаване на Дюзев.

# 552
  • софия
Аа моля ви, не обиждайте Алексадра като я сравнявате с Мариана Попова. 2та е ужасна.

# 553
Венета смени напитките и вече и личи Grinning

# 554
Кой му е сценарист на туй чудо????
Турски сериал, какви са тея неадекватни рокли, майкооо.
И забелязвам жените яко пият, от нерви ли, от що ли? Татуси на този стил рокли е нелепо. Горкият човечец с тия кукумицини. Joy

Общи условия

Активация на акаунт