🤍 Ергенът 🤍

• 120 286
  • 1 976
  •   1
Отговори
# 870
Малеее 300 коментара, връщам се да ги чета. Гледахме го с мъжа ми, умряхм от смях Joy Горкия Виктор, пълна леш са тия моми ScreamSweat Smile

Само художничката и психоложката ми допаднаха като външност и поведение. Тая рускинята е мега нахална, добре я затапва Ергенът.

Култово ми е като Виктор каза „Помооощ” JoyJoyJoy

# 871
  • Варна
Дамата от АЕЦ Козлодуй е най-на себе си според мен...Но е зряла според мен за този ерген. Знам ли..Но сякаш тя е една от малкото
 " дами ". И какви са тези татуси, нарисувани като матрьошки.. Казвам го при все , че също имам една на брой.

# 872
  • SF
И аз като Егрена не помня имена, чета ви и се чудя за кого говорите Grinning
Единствено Марта помня защото я харесах и Викито.
 Викито заряза чичака, заради Виктор а уж много го обичаше.

За коя Вики говориш? 20-годишната ли е с чичко?

# 873
  • Някъде там
А Виктория и аз я знам от Мастър шеф. Кой чичак е зарязала?
Аз от инфлуенсърството.
Имаше връзка с много по възрастен от нея. И май женен.
Умишлено не го показваше,но веднъж в историята на друга в иг се видя.

За Капитонова.

# 874
Притеснявам се вече.
Ще вземе  ергенчето да избяга и да стане... гей. Joy

Бих го разбрала

# 875
Тази, която отпадна не я помня имаше ли представяне. Тъпо решение не на всички да се дават визитки. Евала на ергена независимо дали някой му говори или не, голямо самообладание се изисква да се изтърпят част от фльорците по възпитан начин. На Благовеста не й разбрах какъв й е проблема, за какео беше това треперене, почти на рев я изби, малко неуравновесена ми се еижда. И не можах да разбера защо се вкопчи в Александра ама и Александра не разбрах какво толкова я подкрепяше. Те да не се познават отпреди? Нещо много нереалистично ми се държаха.

# 876
А Марта коя беше, не я запомни.
Ми то за нормалните жени има мъже, там са за слава и някой да ги хареса, по-заможен.

# 877
Съжалявам го този ерген. Ако от тези там е тръгнал да си мачва жена е много зле. Повечетото са стари муцуни, които са тръгнали да си рестартират кариерата от нафталина. Говоря за Габриела, Ева, Виктория, пълна деградация, но то няма да се запише някое нормално момиче в такова предаване, а само кадри за праймтайм.

# 878
  • Варна
А Марта коя беше, не я запомни.
Ми то за нормалните жени има мъже, там са за слава и някой да ги хареса, по-заможен.
Марта е художничката любител, иначе щастливо безработна и с дъщеря на 13 години.

Запомних Венета чашката, Габриела джуката

# 879
Аз се съмнявам, че може да излезне нещо сериозно между Марта и ергена. Тя каза, че била безработна, което ще рече, че търси мъж, който да може да я издържа, а ергенчето е реалити звезда все пак.

# 880
И не можах да разбера защо се вкопчи в Александра ама и Александра не разбрах какво толкова я подкрепяше. Те да не се познават отпреди? Нещо много нереалистично ми се държаха.
Допаднаха си двете. Не се познаваха.

# 881
  • Варна
И не можах да разбера защо се вкопчи в Александра ама и Александра не разбрах какво толкова я подкрепяше. Те да не се познават отпреди? Нещо много нереалистично ми се държаха.
Чак накрая сълзи , сополи. Чудна работа. Ако не и беше дал роза щеше да си пререже вените, даже се притесних и си викам дано и даде....Laughing

# 882
Ергенът са го избрали, защото може да остава сериозен и да запазва самообладание в толкова смехотворни ситуации.

# 883
  • София
На мен пък Александра ми прилича на Веси Бонева.

# 884
Благовеста е с доста ниско самочувствие, неуравносена и несигурна в себе си. Така си мисля.

Габриели не са ли две те..онази която се разсърди и седна в началото, и друга ли има....

Общи условия

Активация на акаунт