🤍 Ергенът 🤍

• 120 270
  • 1 976
  •   1
Отговори
# 900
  • Варна
На мен психоложката Александра ми изглежда абсолютно скрита лимонка.
Смяташ, че е манипулативна и хитра.
Ще въздейства лекичко така и ще си намери маша.

# 901
Сид има по хубави зъби и по лъскав нос. Joy

# 902
Интересно как няма никакъв спойлер за края на предаването? Или поне аз не съм попаднала:)

# 903
  • Пловдив
Качен ли е вече някъде епизодът?
Аз гледах до шпагата...както беше писала една друга съфорумка, чак на мен ми стана неудобно. Grinning Искам да догледам епизода.

# 904
Благовеста е заприличала на медената питка в лицето,а каква хубавица беше преди години..За скандала в басейна, май Дениз и поддръжничките и дето обикалят баровете Grinning  нападат Александра.

# 905
Из ФБ групите:
Скрит текст:

Важното е да не е "пластмасова" Joy

# 906
Да, микстура от Веси Бонева - горната част на лицето и Мариана Попова - от носа надолу.
На мен Алекс ми прилича малко на Дженифър Гарнър, за моя радост не откривам прилика с Марияна Попова.

# 907
Все са високи, слаби, Благовеста е доста ниска.

# 908
На Виктор бившата - Парова фитнес инструкторката - е много хубава, симпатична и властна мадама. Трудно ще му е да не изглежда като крачка назад при избора на някоя от тези.

Какво ще рече властна мадама?

# 909
Записвам се, мерси за темата.
Най - много ми хареса Александра (психолог).

Повечето не ми харесват. Подразни ме плеймейтката, която само плачеше. Как хем се гологъзиш, хем си толкова срамежлива и ревлива!?
Не ми харесва рускинята, още от Мастършеф не ме кефи.
Дениз също ми е неприятна, леко момиче е за мен, макар да рева и тя за Ицо 100те манекенки.

Тази, която му подари плакет за криптовалути 😂😂 страшна е! Все едно беше на интервю за работа.

Изненадах се, че даде розовата роза на тази, дали защото е тиха и мила, дали заради немската овчарка.
А другата, която целуна, уж не я хареса много в началото, не му личеше, а после целувки..
Играч ще излезе тоя ерген!

Simple Smile)

# 910
  • Deutschland
Ергенът защо е с брачна халка?

# 911
  • Terra incognita
Из ФБ групите:
Скрит текст:

Важното е да не е "пластмасова" Joy
Тя иначе хич не е пластмасова. Само леко е подчертала естесрвената си грозота.
Оле, с Парова ли е бил?
Никак не я харесвам.

# 912
  • Варна
Благовеста е доста ниска.

Може би за това ревна накрая...Laughing

# 913
Габриела и Дениз мисля,че участваха при Слави в мис Левски Г.Още тогава ми бяха много не симпатични.
Вероника, дето падна на шпагат при влизането, също е участвала там.

Габриела в онова онлайн реалити беше същият потрес, та не ми се вярва поведението ѝ да е режисирано. Ако наистина мъжете ѝ подаряваха по 5-6 коли нямаше да ѝ да се налага да обикаля всички формати за бръмчалки наред. Wink

# 914
  • Terra incognita
И то какво излиза? Едни и същи напористи и жадни за слава обикалят риалитата като сурвакари.

Общи условия

Активация на акаунт