🤍 Ергенът 🤍

• 120 384
  • 1 976
  •   1
Отговори
# 1 155
Те и помощник фармацевтите казват, че са завършили фармация, но разликата е от земята до небето. Все едно медицинската сестра да казва, че е лекар.

# 1 156
  • Sofia
И аз точно това казах за ученето, но във визитката въпросното момиче каза, че е завършило ФАРМАЦИЯ и много се гордее с това.

Пази Боже тогава 😱
Е то стана, като вица: Като се знам какъв инженер съм, ме е страх да отида на лекар!

# 1 157
На мен визуално ми хареса най-много Карина,но тя май изобщо не се "понатисна" снощи.Марта не ми допада изобщо. Виктор има чаровна усмивка и поне за сега се опитва да отговаря възпитано на атаките/някои направо безобразни/ . Честно казано го съжелявам малко...Пиещата и онази,която не е чувала за АЕЦ ще ги държат мисля до финала-заради шоу и цирк .
Радвам че, покрай мен нямам такива "извадки" на бг-жени .Срам ме хвана на няколко пъти снощи. Sad

# 1 158
Ергенът изглежда симпатичен на фона на претендентките за екранно време, пардон, сърцето му, но ако човек го погледне трезво, освен външност, която привлича обикновено точно такъв тип жени като от предаването, както и млади любителки на '50 нюанса сиво', друго не показа. Изглежда сухуват и ами, скучен, въпреки визитката с хобитата и т.н. Щеше да е много по-забавно с някой майтапчия, а не с клишираните продиктувани отговори от слушалката. Но във всеки случай запазят ли Венетка, ще има смях, то и такива образи трябва да има. Другите като са по-обрани, поне да бяха демонстрирали интелигентност и/ли с чувство за хумор, че да са интересни за гледане, ама не го направиха (или поне не го излъчиха), само със скормност и възпитание не става в такива формати, където целта не е наистина намиране на половинка, а забавление за зрителите.

Отговорът на авера в инстаграм ми е достатъчен, за да си затвърдя мнението за Виктор още от тийзърите. Макар и малко абсурдни и преувеличени образи, тези жени са точно като за него подбрани. Коя ще си падне по жива версия на Джони Браво с вулгарна коч компания и маминка зад гърба, ако наистина има акъл в главата.

Въобще аз мисля, че ергенът и жените са си съответни, просто сценаристите са се погрижили той да изглежда по-апетитен, а те - обратното, в реалността си се движат сигурно в едни среди и съвсем естествено си се срещат. Дано не стане прекалено скучно и глуповато по някое време с цирковете и да наблегнат на готини кадри от Турция, може да разказват за някоя и друга забележителност.

# 1 159
Как е завършила само тя си знае 🤣

Като гледам бившата на Виктор каква е била инфлуенсър и фитнес инструктор,ми какви да сложат в предаването,явно по такива си пада

# 1 160
# 1 161
Стюардеса,изобщо казаха ли го в предаването ?

# 1 162
  • Вестерос
Моят беше дълбоко потресен, но продължи да гледа.
И моят Grinning а аз се смях хаха

# 1 163
Стюардеса,изобщо казаха ли го в предаването ?
Казаха го

# 1 164
Повтарям се, но допълвам : и татуистката е зъболекарка по професия 😂😂😂

# 1 165
Следващия епизод е в четвъртък от 21 ч
От рекламата виждам че ще има доста драми една даже се разрева 😃 според мен накрая Виктор не е избрал никоя те не стават и са по-дърти от него 🤣

# 1 166
То, че всичко е шоу и е нагласено е ясно, но и много неща не могат да се изиграят.
И мен ме съмнява, че Виктор е все още във връзка.
Искат хората  да са известни.

# 1 167
Виктор много ми харесва на мен, включително на външен вид- според моите представи, е много хубав мъж. Тези, които му намират кусури, ми е интересно да споделят техните,, високи топки” . 😀 Пък и хайде сега, има приятен глас, възпитан е, говори правилно и нормално, абсолютно привлекателен мъж. Надявам се, не се търси ходещ Харвард, имаме си един такъв пример в публичното пространство вече.. 😂

# 1 168
# 1 169
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Виктор е бившето гадже на Христина Парова, фитнес инструктор. Много симпатична жена, следя я във фейса. Не се сещам някоя от кандидатките да се доближава по присъствие с нея. Аз лично изгледах епизода от любопитство, но се чувствам обидена, че ни пробутват този плеймейтски пълнеж там. Иначе и аз харесах масово харесваните психотерапевтката, Марта с детето, рускинята нахалница, Хайрула и онова скромно 20 год момиче- студентка. Но като жени, без да коментирам друго.

Общи условия

Активация на акаунт