🤍 Ергенът 🤍

• 120 162
  • 1 976
  •   1
Отговори
# 1 455
На тази Денис, макар и нелицеприятна на тия фотоси, обаче й признавам едно- не си е напълнила джуките със силикон, не знам за тяло, но в лице няма видими корекции. И всъщност е хармонична, а когато сложи червило, е с много красиви устни- макар и тънки. Нека се види, че и с тънки устни, жените могат да бъдат привлекателни, а не с балони като ясно кого.

# 1 456
тъкмо гледам рекламата за четвъртък , крясъците, тази вярно ли е Дениз, аз без грим не мога да я позная.Александра психоложката си е същата, обаче и без грим.

За мен тази е Ева..

# 1 457
  • Варна
На тази Денис, макар и нелицеприятна на тия фотоси, обаче й признавам едно- не си е напълнила джуките със силикон, не знам за тяло, но в лице няма видими корекции. И всъщност е хармонична, а когато сложи червило, е с много красиви устни- макар и тънки. Нека се види, че и с тънки устни, жените могат да бъдат привлекателни, а не с балони като ясно кого.

Не, не че е грозна, просто съвсем друга ми се видя. Може би защото беше с много грим на представянето. Или защото крещеше като каруцарка в басейна..

# 1 458
Че няма общо, няма спор. Даже изглежда невзрачна, има много момичета, които са красиви и без грим. Но с грим и с тънки устни, ми харесва. И явно е уверена в себе си и знае, че изглежда добре и няма нужда от допълнително надуване.

# 1 459
Дениз е много, много красива. И понеже е естествена, изглежда още по-добре на фона на другите, дето оси са ги жилили преди да влязат в предаването. Ако не се беше лепнала за онова нещо - Сид АЕЦ-а и не беше започна да клюкари, да обсъжда и да й влиза в тона на подигравки към останалите, можеше да остане приятна на аудиторията. Обаче с това поведение няма как да стане - хората не понасят такива, като нея.

# 1 460
Как Ева,тя е руса 🙂,опашката й беше руса някакво израснало в корените 🤣

Вижтееее

# 1 461
Ева е тази ат басейна. Не Дениз.

# 1 462
Не баш
https://show.blitz.bg/vip/deniz-khayrula-ne-izdrzha-i-izdu-dzhuki-snimka-18

# 1 463
Ами тази Зори май се занимаваше с много неща и бях впечатлена от визитката. Видя ми се доста приятна, освен това искрена. Видях тук клипа пуснат в Дубай сниман , пее и си сменя дрехите, всъщност тя имала марка вече своя за дрехи и това е вид реклама правила мисля. Та..проследих и видях друг клип подобен от нея качен , но на Малдивите и пак показва дрехи, ама не пее и по-добре))
ето
https://www.youtube.com/channel/UCt9BRvJALYXRsLjepqgPnVg

тук е направила клипче в Инстанбул , има и други, явно и е хоби това било, а сега и като реклама
https://www.youtube.com/watch?v=c6p5quHM_VM

# 1 464
Може би е сложила след предаване,видях снимката добре е, не като на Габриела онова устище...😳

# 1 465
Ева не е руса. Само краищата са руси.

# 1 466
  • София
Аз за професиите вярвам само на безработните.

# 1 467
  • SF
Пак съм аз, но този път се включвам да ви потреса 😂😂
https://m.youtube.com/watch?v=p3qwjLq1xDI&fbclid=IwAR30TcSyc … z2DxF57KOqfiB2hyw

Връщам си думите обратно, които написах снощи за тази Зори, че била Кари Брадшоу, че щяла да оглавява корпоративни компании...
Ще оглави Фрийк шоу.
Сигурно това е видеото, което е изпратила за предварителния подбор. Чудна находка за продуцентите!
Младата, находчива, нафукана, амлициозна жена модна икона с дипломите, стана на пух и прах току-що.
И не, проблемът й не е, фалшивото пеене. Нареждам я на едно ниво с Гаргамела.

# 1 468
Зори G има канал в Тубата и рекламира роклите си из цял свят... Индия, Малдиви, ОАЕ, САЩ, Израел и къде ли не. Кой ги финансира тия турове? Роклите са ... рокли, не вярвам с тях да е завладяла света.

# 1 469
Аве Зората имитира Жоржиньо бе Joy

Общи условия

Активация на акаунт