🤍 Ергенът 🤍

• 120 198
  • 1 976
  •   1
Отговори
# 1 500
Която и да е..много грозна е в басейна, невзрачна и обикновена.

Аз поне съм така и с грим Joy

# 1 501
  • Вестерос
Ама как преклонна Sad аз съм на 35, стара мома Grinning Grinning Grinning

# 1 502
  • София

От къде са тези кадри? Нали само един епизод е минал?

# 1 503
На тази Денис, макар и нелицеприятна на тия фотоси, обаче й признавам едно- не си е напълнила джуките със силикон, не знам за тяло, но в лице няма видими корекции. И всъщност е хармонична, а когато сложи червило, е с много красиви устни- макар и тънки. Нека се види, че и с тънки устни, жените могат да бъдат привлекателни, а не с балони като ясно кого.
Не баш
https://show.blitz.bg/vip/deniz-khayrula-ne-izdrzha-i-izdu-dzhuki-snimka-18

Момичето претендира, че “няма как да е като всички”, “защото нямала нито една корекция по себе си”
https://kapwi.ng/c/Ti1lBYxMOz - нейно гласово съобщие

# 1 504
  • Вестерос
Oт промото, спрях го

# 1 505
От този ракурс не е Ева

Дениз е. Същите грозни ушички има.

И без грим е едно към едно с псуващата в басейна - https://www.marica.bg/lajfstajl/glezqt-deniz-hajrula-v-monte-karlo

Много просто момиче. Дано изхвърчи възможно най-бързо.

# 1 506
Дениз е на басейна, защото се чу и гласът й като се караше на някое от момичетата. Много грозно впечатление ми направи.

# 1 507
Е как жени на 30-35г. ще са лелки и търсачки за последния влак? Това да не е преди години, че и тогава не беше някаква трагедия да си поживееш или да не се хвърлиш на първия мъж, само и само да си бракувана за другите и минала по пътя си. Да не говорим, че все по-късно се раждат първите деца вече у нас, а в чужбина отдавна дори.
Не е това проблем, но мъж на 32г и да се има за лъснат и търсен на пазара ерген не мисля, че би се хвърлил на такави жени, освен ако не са много харизматични или доста постигнали професионално и добре обезпечени.
Все повече ми прилича на мъж, който ще се продаде, отколкото да търси сродна душа, естествена красота, такива неща земни и човешки. Отделно някак още малък ми се вижда за женене този ерген, не знам защо. Трябваше някой добре сложен мъж, улегнал, на 40-42 години, да изглежда добре, да е доста постигнал и видял. Но такъв и да има няма да се съгласи да участва в такова предаване, та... Не става това, за майтап и запълване на време може, но да си мислим, че наистина има цел това предаване да оженят някои ерген дори и сред 22 жени на екзотично място...няма да стане.
Хич не ми върви в предаванията за женене(( Досега ни един не съм оженила значи((

# 1 508
Която и да е от двете, ще отрича след дискусията тук.

# 1 509
Не знам коя беше тая намаана простакеса, дето крещеше от басейна, като селянка на мегдана, ама умирам от смях, като чуя "Ти просто не знаеш с кого си имаш работа" или "Ти просто не знаеш с кого се захващаш". Направо припадам от смях. Брех, много страшни тез девойки......

# 1 510
  • София
Как изобщо решихте, че е Ева, дори не прилича на нея. 😀
Зорница помислих в първия момент, че на индийски пее, нищо не и разбрах. 🤣

# 1 511
Вчера изпуснах предаването, и не мога да го открия качено в сайта на БиТиВи. Някой знае ли къде да го издиря, че ми стана интересно за целия излят се хейт?
Извинявам се ако вече някой някъде е писал, но съм с малко дете и времето ми е силно ограничено.

# 1 512
Кой каза , че турчето е многооо много красиво
Това, ако е тя в басейна е леш...
Формата на носа е същата, като на накипрената й снимка ..

Вижте в Тик ток, какви коментари има за Гаргамел...

# 1 513
Имаме ли фаворитка вече?

# 1 514
Вчера изпуснах предаването, и не мога да го открия качено в сайта на БиТиВи. Някой знае ли къде да го издиря, че ми стана интересно за целия излят се хейт?
Извинявам се ако вече някой някъде е писал, но съм с малко дете и времето ми е силно ограничено.

Заповядай

https://playtube.tv/watch/%D0%B5%D1%80%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D1%8A%D … -1_1DmxL1ps0.html

Общи условия

Активация на акаунт