Време мъничко остана, през ДЕКЕМВРИ бебче ще си гушка мама!

• 24 536
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
... една мама Маги която е родила момченце Тодор във вторник. Почти съм сигурна че е нашето момиче, дано всичко да е наред!
Защо? По какво съдиш, не ни спестявай!

# 151
Написала го е една мама бургазлийка, която ходела при същия лекар или нещо такова та от него разбрала. Това е всичко което е написала, не и било удобно да пита за подробности.
И така... 1. От Бургас
               2. Термин на 6.12 ( наша Маги на 8.12)
               3. Ник - Маги
               4. Родила е ( както най вероятно и нашето момиче)
По тези неща съдя, колко магита от бургас мислиш че ще раждат в началото на Декември?
Дори и да не е тя - да са живи и здрави с малкото човече Тодорчо!
Пък ние ще чакаме включване...
Ми ко да ма праиш, човек без работа - съдран чувал! Ще зема да ида днес до офиса да разритам малко "пета", че да мирясам. Че то в къщи направо луда станах от бездействие!

# 152
Здравейте  Simple Smile
ClanG , дано да е нашата Маги Praynig
Вчера бях при док, при който ще раждам и  ехографът отчете, че имам контракции - направо се шашнах, отнесох една инжекция и увеличение на магнерота  Crazy Според док е най-добре да устискам до две седмици преди термина. Аз малко се постреснах, щото все си мислех че ще закъснее Confused Трябва да побързам май с покупките  Crazy Вече ще спра с работата окончателно и ще си почивам повече, обещавам  Peace

# 153
  • София
ClanG опасна си бе, жена smile3521,сто процента е нашата Маги,в Биберон ли шпионира? Laughing

# 154
  • София
Добро утро!
Малееее, Понтес, какви са тези мерки? Голям юнак!  Hug
Обаче, вижте в темата в Бъдещи и настоящи, кой колко голямо бебе е родил...има несъответствия с очакваните килограми над 1кг...така че не се доверявайте на ехографски изислено тегло, то е доооста приблизително.  Confused
Тоновете на бебето трябва да се движат между 120 и 150, като да преобладават 140. Не е добре да минават над 160.
Хайде,чакаме magika да се включи да докладва , тя ли е родилото мамче от другия форум!  Laughing

# 155
Добрутро Laughing! Абе,GlanG, ти си опасна, бе Grinning! Ако е Магито, да са живи и здрави и да пише дали са добре по- скоро, че тука има бременни Wink и се изпопритеснихме!!
 Момичета, имам предложение за помпата на Авент- чух вчера от macko, че в борсата в Люлин я продавали вече на редовна цена, така че, ако искате, да се съберем които ще я купуват и да отиде някоя от нас с парите, все едно на едро купува- така може да спестим някой лев, а аз ще си купувам и стерилизатора за микро(не ме бий, GlanG Wink). Ако се навиете, ще говорим, някой да отиде до борсата (който живее най- близо) и да попита над какво количество го водят на едро. Бих отишла и аз, но съм в Илинден до неделята, а иначе съм на Орлов мост и ми е леееко далече.
Аз довечера съм при Колева, дето ще ме изражда, да я избирам за лекар и нещо се изпопритесних, че не съм си виждала бижуто скоро. Да стискате палци за добри новини, че ги мразя тия докове вече Rolling Eyes.

Последна редакция: пт, 10 ное 2006, 11:15 от zizzu

# 156
Момичета, имате много поздрави от РалиЛД - тя е добре, бебчето е добре и расте. Просто не й се пише и се занимава с детенцето си (тя вече има една принцеска). Помните ли аватара й - едно бебче с биберон, което голичко танцуваше, обръщаше се се дупе и си го въртеше най-нахално сладуранско... Mr. Green

# 157
  • София
Аз живея кажи-речи срещу борсата. Но според мен на едро ще се води, над 10 бройки...надали ще съберете толкова. Но ако искате ще отида да питам над колко се водят на едро и каква е цената.

# 158
  • Пловдив
Здравейте, момичета
В един сайт си харесах колички с марките NEO NATO, PLAY и BEBE-CONFORT. Писах до вносителите, за да ги питам дали в Пловдив мога да ги намеря, а те ми отговориха, че представителство в нашия град няма. Та, въпросът ми е, знаете ли на какви цени горе-долу вървят триколките им?

# 159
Здравейте момичета не съм се включвала доста отдавна ,как сте с килограмите аз съм +17 от 49 кг сега съм цели 66кг ужас,имат ли вече разни болки мен ми се втвърдява корема някой път ме боли все едно ще ми идва имам и предърпване тежи ми нощно време немога да спя имам и ужасни киселини,вече излязох 45 дена болнничен преди термина бебка е 2,300  Grinning

# 160
Klemy, много ще съм ти благодарна, ако попиташ.

# 161
Добър ден и от мен !  Laughing
Успях да си "измъдрувам" и аз лентичка в подписа ми днес, та бързам да я покажа  Sunglasses
Малко съм притеснена ( искам да споделя с вас) от прогнозните килограми на бебо 2 800 ми казаха, а по мои изчисления сме в 35 г.с.....
Ето гледам и bisa , дето е с термин 1 ден след мен 2300 "багаж" носи ... Simple Smile
Има ли други сред вас, да вървят така напред с килограмите на бебчо или да си се притеснявам спокойно ?  Simple Smile newsm78
А що се отнася до моите килограми bisa , аз съм кажи - речи твоя случай : от 50 кг до 65 - 66 в момента.....
Уф много съм отекла и неприятна вече.... Sad
VELLA , относно  Нео Нато : моята мечта е един модел четириколка "Дакар Спорт" се казва....много съм влюбена в този модел, ама малко скъпичък...със столче за кола в комплект е 620 лв.
Вносители на марката са "Малечко" ако пишеш какво точно те интересува ( модел някакъв) ...мога да проверя....
Този модел дето аз харесах е доста лекичък и се сгъва супер лесно - като чадър става...а ако искаш можеш да махнеш всички останали "джаджи" само столчето за кола да си возиш...хайде ако намеря снимка ще я покажа по - късно  Peace

# 162
Значи вече може да си имаме бебче. Дано да е нашата Маги, и да са добре. Аз се предадох и минах на инжекции, стисках две седмици, но не минава и ето резултата. Снощи имах странни болки ниско долу.
Днес трябваше да си взема болничния, но не можах да стана по рано и затова в понеделник ако стана де.
 Лек ден на всички.

# 163
Здравейте мамчета;ето ме отново след много дълго време и аз съм на линия.Нямям търпение да прочета всичко което съм изпуснала Rolling EyesЩе гледам бързо да наваксам и веднага се включвам във форума.Иначе аз съм добре;бебчо също / ще бъде момиче / .Засега ви казвам "до скоро " и почвам да чета.

# 164
  • София
VELLA, да те "зарадвам" - триколката на BEBE-CONFORT (High Trek се казва) струва 1557 лева (770 лятна, 489 зимен кош и 298 стола за кола)...а имам и подозрения, че съответната чанта към количката се плаща отделно. PLAY са на горе долу същата цена, а NEO NATO са по-евтини. И аз се бях засилила за триколка, но сега като побутах малко колички из магазините установявам, че са ми по-трудни за управление и май искам да си е с четири колела. Много си харесах един модел в Премаман, но нямаха цветове (само черно) и ми развалиха удоволствието. Единствените представители за България да имат само един цвят Shocked
(а, столът за съжаление не е люлеещ се Tired, аз също много харесвам люлеещи се)

Klemy, и аз прочетох темата за несъответствията в килограмите и сега се чудя и мая - как да знам какво да правя, все пак не искам да раждам 5 килца бебе, а ако ехографът лъже и си е по-мъничко... newsm78 Малко ми бяха другите чуденки...

danielad, аз също така по кагалога си бях избрала неща и се изненадах, че повечето ги имаше в магазина - много хубави неща има, някак са по-стилни, но са си и скъпички де. Но съм им фен. Взех си и от тези възглавнички за кърмене ако се сещаш, има ги в каталога. Само за бебефон не мога да реша - дай идея какъв да купя?! И за количката Confused

И последно - вчера си взех сутиен за кърмачки, егати бабешкото нещо, отвратителни са...знам, че са с практична цел ама все пак - като някакви палатки все едно си слагам...

Общи условия

Активация на акаунт