Време мъничко остана, през ДЕКЕМВРИ бебче ще си гушка мама!

• 24 266
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
Да, macko, вече става ясно кое е предпочитаното от теб радио thumbsup
На какви вълни беше, само да ми припомниш....., че не съм си подавала тези дни носа от вкъщи, а утре ще ходя вече да пазарувам и ще го намеря в колата?
А, и ако споделиш ти или някой друг знаещТ / да не чета в несвяст правилата/ ...къде в net-a да си поместя снимка , за да дам адреса и да я сложа за аватар.....ще съм мнооооого , ама мно -о - о- го благодарна  Hug
Даже тортичка от мен обещавам....  bouquet

# 196
  • Варна
Магеста слагай в нашия албум Wink няма какво да се ровиш из нета  Peace

сайта е: snimka.bg
потребителско име : decemvri
парола: 2006

само гледай да спазиш изискванията за размерите на аватара че иначе няма да я приеме Peace

# 197
Веднага се залавям на работа, Virg ! Laughing
Много благодаря за доверието и информацията ! Hug

# 198
Здравейте пак от мен,цял ден се гъзих днес да обирам прах и да чистя под,да видим как ще ми се отрази хамалския труд тази вечер.Но съм много доволна защото всичко блесна и утре майчето ми като пристигне ще му е приятно и чистичко.
  Бе,аз да си кажа истината не че ме е било страх да пиша,ама мислех че тук се пише от дъжд на вятър.Бях влизала преди няколко месеца,когато за първи път открих БеГе-маммата и останах с впечатление че тук лафа върви страшно бавно.Пък вие големи бърборани се оказахте.Днес на обед ви четох малко и много интересно ми стана.Ама се включих много накрая.Кофти.Нищо,ще гледам да наваксам в темите за родените бебета.От мен приятна вечер.  bouquet

# 199
Хей, намъдрих си корема в албума , редом с другите, разгледах и вашите : много сте готини всички ! Laughing Hug

Абе корем - бременен лош няма  Laughing

# 200
  • Варна
amymommy абе защо не те виждам в списъка а ника ти ми е познат newsm78
по моя изчисления терминът ти е на 8.12....
я кажи така ли е и какво ще е бебето(ако знаете), че да те драсна в списъчето  Hug
а, така като гледам май е момченце ама за по-сигурно ти кажи Wink

# 201
  • Бургас
Абе на някой да му се случва странно задушаване като спи надясно?
Аз от известно време, имам наблюдения върху себе си. Незнам на какво се дължи, обаче като спя надясно /не всеки път ама...../ дишам трудно все едно нещо е заседнало на гърлото ми и като се обрна на ляво веднага спира. Странна работа, нещо притискам ли кво ли!? newsm12

# 202
  • София
Ники Иванова това със задушаването и при мен го има,аз си знам обаче като почна да се задушавам и директно си лягам на ляво,също и по-гръб не мога да спя,пак се задушавам ConfusedАбе въобще като гледам тука всичките сме на едно дередже JoyАз един ден ми няма нищо -все едно не съм бременна,на другия ден така ми тежи корема ,че имам чувството ,че ще ми изпадне Shockedи как и да се завърти бебчо все ме боли-ето днес точно ми е такъв ден ooooh!чудя се как да легна и все ме боли,отгоре на всичкото бебчо ми се е заврял отдясно на кръста,ама чак отстрани ме шутира.Сара одеалцето го прах на ръка със Саното,после малко Ленор Сензитив му сложих WinkАма аз попринцип пера на ръка по деликатните неща-например мойте дрехи и на мъжа ми на ръка,в пералнята слагам чаршафи,хавлии,анцузи само.Смятам и бебешките дрешки да ги пара на ръка,въпреки че пералнята ми е много хубава и не разваля дрехите.Понтес аз количките в Премаман,отдавна ги гледах и наистина моделите които ми харесаха бяха само  сиво,черно и червено,иначе исках триколката на Чико да си взема,комплект със зимния кош и столчето,но в магазина после като отидох да я купувам си харесах тази,има дъждобран към нея и зимно чувалче,столчето може да се монтира на количката мойта обаче е синя,аз много си я харесах,а и много  е лека.На първо време ще ми е екстра,после може друга да му взема.За бебефон или Чико или на Филипс,още не съм решила,не съм купувала че свекърва ми се разсърди че всичко съм купила, за нея нищо не е останало,та и оставих бебефона Blush

# 203
Абе на някой да му се случва странно задушаване като спи надясно?
Аз от известно време, имам наблюдения върху себе си. Незнам на какво се дължи, обаче като спя надясно /не всеки път ама...../ дишам трудно все едно нещо е заседнало на гърлото ми и като се обрна на ляво веднага спира. Странна работа, нещо притискам ли кво ли!? newsm12

Недей да спиш на дясно !! Naughty Naughty Naughty
Ама хич недей. На гръб също.  ( По корем предполагам от опит , че вече не можеш.... Wink )
Опитай се да спиш на лявта си страна - най - добре е за бебето и за теб...
От лекарката ми го знам.... Hug

# 204
  • Варна
Цитат на:  link=topic=139777.msg2683430#msg2683430 date=1163178511
http://www.bebis.lv/?path=1,101,117,118&tid118=27&proiz=0

Ето аз да покажа Нео Натото което ми харесва...

Magesta , този модел количка е идентичен с модела на Peg Perego - PLIKO P3 , на който аз  засега съм се спряла . Това е много лека количка - само 8 кг. , сгъва се много лесно и т.н.
Виж ето тук : http://www.pakostnik.com/productdetails.php?id=1836

# 205

[/quote]
Magesta , този модел количка е идентичен с модела на Peg Perego - PLIKO P3 , на който аз  засега съм се спряла . Това е много лека количка - само 8 кг. , сгъва се много лесно и т.н.
Виж ето тук : http://www.pakostnik.com/productdetails.php?id=1836
[/quote]

А знам я аз тази количка  Laughing
Имам си я качена на компютъра даже...много е хубава !
Но ми дига разхода с около 200 лв.....
Нео натото дето показах в комбинация със столчето за кола е общо 620 лв
Иначе това, на което си се спряла е добро  thumbsup
Проверявала ли си има ли за нея стол за кола и каква е цената му ?

Между другото като заговорихме за колички, някой да има впечатления за марката Graco , рекламират ги доста гледам, ама нито знам цени , нито отзиви имам до сега  newsm78

# 206
  • Русе
Хора,Маги излезе голяма майтапчийка!Цял форум да трепери к'во става! smile3533
Днес бях при доктора да се уговаряме за раждане.То не че е ,кой знае какво.Само кадето трябваше да си замъкна порасналото дупе от Русе до Тутракан.Новините са добри smile3501 Вниманието,което си гарантирам по коледните празници ще струва 200лв,което е супер ,тя нали държавата отпускала толкова след раждането newsm10Пък и доктора си е много добър.Бебо е 2880  и е заел добра позиция на старта.Само дано изчака баща си да се върне от Германия  Weary все пак ни е първо дете.И този път 100% му видях пишката football И момичета да не се разсърдите,качих и моят корем при вашите Embarassed
На новите мацки Hugдобре дошли.

# 207
  • Варна
Magesta , кошниците на Peg Perego са около 290 лв. , и аз няма да си я купувам защото и без това вече ми обещаха да ми подарят чисто нова на др. марка , но не помня коя. Е ще се налага да си местя бебето , но ..... цената на количка + кошница става излишно висока.  
Това което казваш за Нео Натото като цена звучи много добре , но за жалост Във Варна няма къде да бъде видяна и съответно да си ги закупим , затова си търсим алтернативи .

А за  Graco съм тотално объркана . Тук във Варна го продава в два магазина , но инфото което дават тотално си противоречи. В единия казват че това са американски колички , но произведени в Турция . Дават също гаранция от 2  год. , а в другия казват че количките са френско производство , нищо общо с Америка , а гаранацията им е 6  мес. Разликата в цените между турското и френското производство е около 50-100 лв. А на външен вид ми изглеждат еднакви с малка разлика в  материите , но нищо съществено .
Иначе количките изглеждат доста добре и имат добри характеристики . Доста леки са и имат някои интересни модели. Мисля да се поинтересувам по- задълбочено и от тях преди да взема окончателно решение.

# 208
Полезна информация troia,   Peace
Не разбрах само ориентировъчна цена ? newsm78
Вносителите са  Convoy , мисля...ще пробвам да намеря сайт.....

# 209
 Здр, отново. Разбрах, че говорите за еднократни бикини преди няколко дни. Ако може да ми обясните за какво са, и трябва ли да сам с тях.
 Личния ми багаж за родилното е почти готов  Simple Smile
 А вярно ли е това, че, когато дойде момента за раждане, трябва само 2мата с мъжа ми да знаем, т.е. да не казваме на роднините, да не се притесняват, чак после като се роди бебчето, тогава се казвало, нзн така казват. Вие знаете ли нещо по въпроса? Да ме успокоите   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт