Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 100

• 33 896
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро на Антоновден! Честито на имениците! Hug Flowers Hibiscus

Гости Hug благодаря! Kiss
Диве Kissing Heart добре! Hands Plus1 Мислех, че се вижда ясно от къде започва бг. превода, но щом е така, няма да помествам руския, дори и с много малък шрифт. Аз го правя, защото не всички имат регистрация ВК, но добре. Не разбрах много за връзката с падането на Инджи по стълбите с ролите на Ашли и Рет, ама карай! Онур Сайлак съм го гледала единствено в Сблъсък и в Кузгун и го харесах. Възможно е да е еднакъв във всички роли, щом играе идентични герои. Берен чак визия на момиченце няма, но изглежда супер за годините си. Ролята на Матилда мисля, че нямаше да и подхожда, и не заради визията, могат да я състарят, както направиха с Гьокче, просто тя има съвсем друго излъчване, дано ме разбирате какво искам да кажа.
Пепи Heart Eyes благодаря за инфото, ето още една снимка на Башак с Яман

Явно КБТ отдавна осиновяват кучета от разни приюти, но не ги гледат всичките в дома си, защото е непосилно, а ги дават на близките си да се грижат за тях, супер! 

Хубав ден и успешна нова седмица! Hug

# 181
Привет в понеделник!
прочетох с интерес дългите ви постове-Фенче, Диве, Алинка, Пепи Kissing Heart Hug
Гости Hug
Съгласна съм за харизмата и х-фактора Hands V , Али/както и , че не си от тези с много любимци Wink/
Наистина психологическите драми малко се поизтъркаха, колкото и да ги харесвам. Хем искам тв. сериал, хем са много дълги сериите и много се разтяга сюжета......Unamused на платформите пък много се чака Head Band абе няма пълно щастие и всичко май е въпрос на късмет.
Доста ми е интересно какво ще представлява новия сериал на Чачо с ОГМ.
Пепи, браво за намереното. тая снимка на Башак я знам от 2014 и още тогава ми направи впечатление, че се интересува от бездомни кучета, помага и обича животните като Къванч.
Фенче Kissing Heart, това май не е Яман, виж, че той е бял..не че е важно:))
за Баръш-мда, работи момчето, играе различни по тип роли, развива се. Гьокче си я харесвам от Листопад.
Онур Сайлак-съм го гледала като злодей в Спомни си Гьонюл/с Гьокче Бахадър/ и от тогава му върви на такива роли....иначе си има и таланта и харизмата!!

............................

Здрава и позитивна седмица! Flowers Four Leaf Clover

супер, Башак ни е зарадвала с клипчета от Бодрум
https://www.instagram.com/stories/basakdizer/2753112945375325024/

Heart

за завиждане са в тая красива морска обстановка Blush

Последна редакция: пн, 17 яну 2022, 13:38 от Airra

# 182
  • Plovdiv, Bulgaria
Хубав понеделник и прекрасна нова седмица!
Благодаря за всичко споделено! 🌸

Много красив Бодрум, любим ми е от всички турски курорти. 💙

Пепи, Heart Eyes започнеш ли Присъда, няма да можеш да спреш, наистина е много завладяващ сюжетът.

Така е, няма пълно щастие, а зрителите сме изискващи.
Екранизацията на романи все пак сякаш е най- сполучливата формула за момента, за добрите крайни резултати обаче, според мен, зависи много и от списващия или преписващия, затова и едни са по- успешни от други.

Успешна, здрава и късметлийска нова седмица! 🌸

# 183
Здравейте Благодаря за всичко споделено

https://www.instagram.com/p/CY1IoIXJ8aJ/

Последна редакция: пн, 17 яну 2022, 14:12 от dterziiska

# 184
Терзи Hug
Алинка Kissing Heart
заредиха ни понеделнишки с тази Бодрумска красота Blue Heart
литературно произведение е много добра идея, но май турските СЦ не прибягват към нея, често.
абе най-важно си е на кого е перото. Сема Ергенеком е работила доста дълго и сериозно над Присъда.

Последна редакция: пн, 17 яну 2022, 15:19 от Airra

# 185
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Какви красоти сте донесли само. Снимките са като картички. Нека събират слънце . Много ми хареса мястото, направо са си за завиждане.

# 186
Привет отново, дружки! Благодаря ви за споделеното Айре Heart Eyes, Алинка Heart Eyes, Терзи Kissing Heart! Kiss Еха, отново ни е зарадвала с прекрасни снимки Башачето Heart
Много е готин! Kiss

А морето е прекрасно, чак им завидях, както на сестра ми, която всеки ден се разхожда по брега и само ме дразни постоянно с клипчета Smile За сега поне не мога да отида при нея Worried

Айре Heart Eyes ми така бяха написали тези, които които са споделили снимката, аз както обикновено не съм се и заглеждала в цвета на кучето, гледам в Башак Smile
Аз гледам Момичето и Съдбата, наваксвам с Неверния и от време на време за кеф си гледкам Перла. Присъда ще го гледам, когато го преведат целия, не така на час по лъжичка.
Доколкото си спомням от интервюто с Онур Гювенатам, той каза, че за ОГМ ще подбират млади и талантливи сценаристи, така, че се надявам сценария да си струва, както и на останалите им проекти.
Пепи Heart Eyes Hands Plus1
Поли съвсем се загуби, дано е добре вече! Тя днес има имен ден, нали ? Полиии Kissing Heart жива и здрава да си! Two Hearts
Хубава вечер! Hug

# 187
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за споделеното и реакциите!!!
Честито на празнуващите!!!
Май и двете котки на заведението са се фотнали.
Ама много хубав Генч. Как си бърше нослето само >>>

Каква хубава разходка и времето хубаво >>>

А Нефликс??? Мръъъъъъъъън
Следя много подробно  Присъда.
От сега да ви кажа, че бг превода е под всякаква критика.
На руски в някои от групите - става. 
Но ми е много интересно да го гледам сега, защото докато си кажа,
че съм разбрала всичко от една серия, идва друга, още по-интересна.
За Момичето ... много съм ядосана на Седат. Акъл за две стотинки няма тоя.
Как може ... Бясна съм му.
Лекинка!!!

# 188
Здравейте, прекрасни момичета!
Не мога да подмина невероятните снимки, просто ми стоплят сърцето! Знаете, аз съм любител на животните, но като видя известни личности да показват толкова човещина, това ме кара да се чувствам обнадеждена (на фона на толкова много неща, които ме карат да губя надежда). Трябва, бе, трябва да си човек на тоя свят, преди да станеш звезда, но още по-важно е да останеш такъв и след като успехът те споходи!

Аз успях да изгледам завършека на рождения ден на Джемре и някак си очаквах това, което се случи. Този Ферхат е толкова предвидим и банален, че сигурно и в хороскопа му сутрин пише какво е тръгнал да прави на Кузей и компания. Може да е зъл, ама е оригинален колкото сергия на женския пазар. Не знам как не се отказа да трови живота на Кузей, просто ме изумява неизчерпаемия му ентусиазъм и упоритост. Но така става. като човек не ходи на работа и си няма хоби (а в неговия случай и като не си пие редовно лекарствата)...Чудя се дали няма да съжали, че прикотка Симай и си я разнася като чихуахуа по яхтите, а тази откачалка дали няма да му тегли куршума някой ден ( тя и без това днес е така, утре е иначе, не съм сигурна дали и тя самата е наясно със себе си).

Страшно съм учудена от тоталния срив на Бану - не даваха заявка да е чак толкова нестабилна, даже изглеждаше самоуверена и наясно с желанията и целите си. А сега е бледа, отчаяна, изгубена, от модел стана само за модел на онези сватбени рокли с дългите ръкави, дето се връзват отзад на гърба.Опитвам се да проумея ситуацията с този Бурак, но честно казано за мен единственият герой, чийто жизнен път е достатъчно оправдание да изгуби разсъдъка си, е Кузей. Всеки има някаква драма, тегоба, товар, който носи на плещите си, но наличието на незаконен брат би трябвало да е в категорията "преодолими", поне за мен. Не знам дали точно завръщането му е причината за тази деградация или по-скоро натрупването на цялостната пустота и пренебрегване в личен план спрямо нея. Но...каквото и да е, не мога да възприема образа и на жена, която няма психическата сила да стане от леглото. А колкото до тази куха обвивка на мъж и човек, ходеща до нея - изобщо не виждам как ще и помогне да си стъпи на краката и да продължи напред....Но, все пак, когато златната гъска е в ръцете му, Гюней явно може да изиграе и влюбен, и загрижен, че даже и добър човек, ако много се напъне.

И накрая да ви споделя, вече имам чувството, че ако светна лампата вечер, ще изскочи Зейнеб отнякъде...толкова е нахална и всеприсъстваща. че почнах да съчувствам на Кузей и Джемре за тоталното превземане на личното им пространство.

П.С. - Жесток подарък направи Кзуей, на Джемре, но той си е такъв - чувствителен, романтичен, истинска находка под обвивката на бунтаря-хулиган. Хубавото е, че в случая жестът му попадна точно в десетката и трайно ще го задържи на върха в класацията на Джемре.
А Али и Демет са ми безкрайно странна двойка за момента. За сега, по-скоро не харесвам Демет. а Али някак ми седи на друга честота. Но ще се радвам, ако историята им се развие добре!

Благодаря ви за всичко, момичета! За прекрасните пожелания -голямо благодаря, изобщо не очаквах!
Скрит текст:
Месецът ми е тръгнал много интензивно с толкова празници, но направихте РД специален, благодаря! Също и днешния ден! Аз откакто се завърнах (макар инцидентно) на работа, прекарвам малкото свободно време вечер в подготовка, защото задачите ми бяха представени вече и логично, аз съм доста назад. Освен това, братовчедка ми написа книга, и разбира се, аз трябваше да я прочета и да споделя вълнението и емоциите и. Та, изобщо не знам как ще достигна до развръзката на историята на Кузей, крепи ме мисълта, че има нещо хубаво и качествено за гледане и занапред. Момичето засега не ми е приоритет. 
Хубава вечер! Поздрави!

# 189
Привет на Атанасовден, дружки! Hug Честит празник на всички, които имат именици! Flowers Four Leaf Clover Flowers Hibiscus

Благодаря ви за споделеното! Kiss Наистина с много красиви снимки ни зарадваха вчера КБТ, да са живи и здрави! Flowers Four Leaf Clover Heart
Поли Kissing Heart много се радвам, че се появи и сподели с нас отново коментар за изгледаното до момента в КГ! Благодаря ти! Kiss

Отново ме разсмя Smile
Цитат
вече имам чувството, че ако светна лампата вечер, ще изскочи Зейнеб отнякъде...толкова е нахална и всеприсъстваща. че почнах да съчувствам на Кузей и Джемре за тоталното превземане на личното им пространство.
Цитат
Гюней явно може да изиграе и влюбен, и загрижен, че даже и добър човек, ако много се напъне.
По отношение на Бану, спомням си, че Ебру при една от кризите на Бану, спомена за техен родственик, не помня точно какъв и се падаше, който е страдал от психическо разстройство, явно имаше предвид наследствена обремененост Thinking Началото на нейният нервен срив си го обяснявам с това, че на времето двамата с Бурак са се влюбили един в друг, без да знаят, че са брат и сестра и когато научава истината психиката и не е издържала. Лекували са я дълго, а във времето в което ни я показаха за първи път вече беше преодоляла болестта, а и явно си е приемала редовно лекарства от тогава Thinking Баръш, без да знае за родствената връзка помежду им отново предизвика сериозна криза. За мен тя само на пръв поглед изглеждаше самоуверена, всъщност дълбоко в себе си беше едно наранено дълбоко, неуверено в себе си дете, но беше свикнала да получава това, което иска на всяка цена. Пожела Гюней, получи го, но според мен знаеше много добре, че той не я обича и е с нея заради възможностите, които тя ще му осигури, заради това така бясно ревнуваше до края от Джемре. Но, ти още не си гледала, мисля, че ще си промениш отношението към нея. И на мен отношенията между Али и Демет ми бяха малко странни, Али наистина я обичаше много, тя и Демет го обичаше, но не беше голямата и любов, така мисля, но гледай и ще разбереш по- нататък какво имам предвид.
Компаса действително е ценен подарък и то много, точно толкова колкото и саза за Кузей, и от самолет си личеше ,че не просто сърцето му , а и целия му свят и посоки и подари с този компас. В подаръка и на саза и на компаса има много символика, това са подаръци от хора, трудно говорещи за съкровените си мисли и чувства. Определено значи много повече от символа "сърце", компаса означаваше "целия ми свят"... Така си мисля. Този подарък и даде надежда и сили да продължи да се бори за любовта им. Ако Кузей е север на стрелката на компаса, то Джемре е магнитното поле, което я задвижва да сочи посоката Heart Exl

Хубав ден ви пожелавам! Hug

Последна редакция: вт, 18 яну 2022, 12:21 от queen_fenka

# 190
Привеет! Coffee

Полии Hug, много се радвам, че си наминала Blush
предполагам, че си заета, особено като си почнала и работа Smirk
Благодаря ти за споделеното!
Цитат
Трябва, бе, трябва да си човек на тоя свят, преди да станеш звезда, но още по-важно е да останеш такъв и след като успехът те споходи!
Hands Thumbsup
С кеф и усмивка чета коментарите ти за сериала, даже си бях помислила, че си напреднала доста със сериите. Ще го изгледаш бавно, но пък удоволстивето ще ти се удължи, чакат те супер интересни събития и изненади.
И на мен Демет в началото не ми беше особено симпатична, но ще видиш каква ще стане с нея после, и аз мисля, че Али не беше голямата й любов.
Фенче Kissing Heart
Дано така да продължават да ни радват КБТ Two Hearts, мен ме зареждат доста позитивно, особено като още нямаме инфо за новите проекти на Къванч Angry, но най-важното е те да са добре !!  
За Бану Hands Plus1 си го описала доста добре, психическата й лабилност може да е вродена, има доста фактори за това.
Ти се разнообразяваш с Перла, аз с Кузей, на сериите с Дениз съм...и какво си мисля тия дни. Къванч в началото на  2 сезон/след като през лятото е снимал Сънят на Пеперудата/ играе уникалноо Hands Clap, сякаш филма и работата с ЙЕ са му катализирали всички актьорски умения. Нямам думи да опиша майсторството с които изразява чувствата на Кузей, не че вие не го знаете или пък, че казвам нещо ново Wink На Поли й предстои да се наслади на тези актьорски висини, но няма да издавам повече.
Цитат
Определено значи много повече от символа "сърце", компаса означаваше "целия ми свят"... Така си мисля. Този подарък и даде надежда и сили да продължи да се бори за любовта им.
много ми хареса Hands V
Пепи Hug, Диве Hug
Ире Kissing Heartкак си джанъм, липсваш ми.
И Орси Hug се позагуби....дано е добре!

тая снимка е малко по-различна....

хубав ден!!

Последна редакция: вт, 18 яну 2022, 15:21 от Airra

# 191
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Специално благодаря за коментарите на К/Г!!!
От мен получавате за днес само >>>
Мръъъъъъъъъъъъъъън
Докога ще чакат Юсуф  и Арман!!!

Лекинка!!!

# 192
Добро утро! Hug

Благодаря ви за споделеното Айре Heart Eyes Диве Kissing Heart Kiss
Ще си го гледаме явно Арман още само на картинки Rage

Юсуф може и по-рано да го видим, само филми пускат като гледам Thinking
Айре Heart Eyes ти питаше мисля, какво ще правят с т.н опасни породи кучета в Турция, Анна е отговорила и обяснила всичко, защото много хора се чудеха защо Киво не е осиновил онова сладко куче от клипчето, а пак подобно на неговите Hands Plus1
Скрит текст:
So, a number of forum members were wondering why Kivanc did not choose to adopt the dog we all saw in the  video and chose another one (pic below).  As a lot of people were wondering I thought I'd explain.  Recently there was an attack by a pitbull on a young girl in Istanbul and there were previously some other attacks.  So the government deemed some breeds more dangerous (pitbulls included) and as at January 14 2022 nobody can buy, sell, adopt or treat one of these "forbidden breeds". If you already own one of these breeds you are legally required to sterilise them, register them with the relevant authorities etc.  But after the 14th these dogs will basically not be able to be adopted and they will be left in animal shelters (which are overwhelmed with dogs and other animals and cannot cope) or they will have even worse fate.  Kivanc adopted a pitbull from the shelter as this was the last chance for this dog to have a home and a future with an owner.  This literally was this dog's last chance.  Regarding the government's decision - well, there are many thoughts around this. My personal view is that no animal breed is intrinsically violent - it is the owner and the training they receive and the love they get that determines their behaviour. But this is just my personal view and some animal breeds are forbidden in a number of countries.  A lot of people and animal activists have been very vocal about recent developments sa there has been impact on all stray dogs (you can google stray dogs turkey or/and animal activists protests and you can find lots of articles that may give some more context)   anyway, hope the above explains why Kivanc did not adopt the cute dog in the video - as it has a chance to find another home.  Izmir, the dog Kivanc adopted before this was also a stray dog that was in terrible health when they found it in the streets but with love and care is now healthy and doing great
Цитат
И така, редица членове на форума се чудеха защо Къванч не избра да осинови кучето, което всички видяхме във видеото, и избраха друго (снимка по-долу). Тъй като много хора се чудеха, реших да обясня. Наскоро имаше нападение на питбул над младо момиче в Истанбул, а преди това имаше и други нападения. Така правителството счете, че някои породи са по-опасни (включително питбулите) и към 14 януари 2022 г. никой не може да купува, продава, осиновява или лекува една от тези „забранени породи“. Ако вече притежавате една от тези породи, от вас се изисква законово да ги стерилизирате, да ги регистрирате в съответните органи и т.н. Но след 14-ти тези кучета по принцип няма да могат да бъдат осиновени и ще бъдат оставени в приюти за животни (които са претоварени с кучета и други животни и не могат да се справят) или ще имат още по-лоша съдба. Къванч осинови питбул от приюта, тъй като това беше последният шанс за това куче да има дом и бъдеще със собственик. Това буквално беше последният шанс на това куче. Относно решението на правителството - е, има много мисли около това. Моето лично мнение е, че никоя порода животни не е по същество насилствена - собственикът и обучението, което получават, и любовта, която получават, определят тяхното поведение. Но това е само мое лично виждане и някои породи животни са забранени в редица страни. Много хора и активисти на животните бяха много гласови за скорошните събития, тъй като има въздействие върху всички бездомни кучета (можете да google stray dogs purey или/или протести на активисти на животни и можете да намерите много статии, които може да дадат малко повече контекст) както и да е, надявам се, че горното обяснява защо Киванч не е осиновил сладкото куче във видеото - тъй като то има шанс да си намери друг дом. Измир, кучето, което Къванч осинови преди това, също беше бездомно куче, което беше в ужасно здраве, когато го намериха по улиците, но с любов и грижа сега е здраво и се справя отлично

Хубав ден! Hug

# 193
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Поли, радвам се, че си наминала. Направо си за завиждане, че гледаш нещо"ново" за теб. Една от любимите ми сцени е с подаръка за Джемре. Толкова много символика има скрита в него. Много добре го бяха измислили сценаристите. Ще видиш, че този компас отново ще влезе в дневния ред на сериала на по късен етап. За Бану съм съгласна с Айра и Фени, че постепенно ще разбереш нейните болки и страдания.
Значи, ти вече се върна на работа. Някой беше написал, че като свършиш с гледането на КГ тъкмо ще пуснат Якамоз 😀 като гледам натам са тръгнали нещата, така че побързай😂😂😂😍 защото вече се изчакахме.
Имам чувството, че търпението на всички вече е на изчерпване. Само италианките се радват на всяка нова серия, която си превеждат и откриват цял нов свят за тях.

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 194
Добро утро, момичета! 😍

Благодаря за всичко споделено и благодаря за загрижеността ви! 🙏❤

Скрит текст:
Аз съм добре, дебеля си стабилно и вече имам добре оформено коремче, което си личи. Не мога да позная тялото си, огромна промяна, но е за най-доброто.😊
Не можах да се явя на редовната сесия, защото не бях подготвена, та сега го правя. Изпитът ми е февруари и няма за кога да отлагам вече. Искам да приключа и с това и да знам, че всичко съм изпълнила. Та уча темите, излизам, когато времето позволява, и главно си почивам. 😂

Мен също много ме заредиха с  Бодрумската синя фотосесия. 💙 Много е хубаво, когато Башак споделя част от ежедневието им. На нея също много добре й личи.
Видеата от приюта бяха много мили, не съм и очаквала друго от тях двамата. Две сродни души се събраха и ще отгледат трета, живи и здрави. 😊 Представям си как малкото ще тича с кучетата и каква забава ще е. 😂

Аз успявам да запазя търпение относно бъдещите проекти, казах ви преди защо. Вече мисля само за бебешки неща и понякога си мисля, че няма да мога да се справя - има толкова много неща, които трябва да се подготвят, с които трябва да се съобразиш…понякога главата ми изпушва 🤯, но се утешавам, че щом другите се справят, ще се справя и аз.

Не гледам никое турско дизи в момента. Като цяло никакви сериали, освен ако някой филм ми грабне окото по ТВ. Впечатлена съм от Небесно царство, който изгледах чак сега🥲, и Конспираторът, ако имате свободно време ви ги препоръчвам.

А компасът на Джемре беше изключително добро попадение, разбира се. 🧭 Винаги да сочи Север…

Не знам какво се случва с делото на Елчин но в последното интервю имаше доста остро изказване относно нейни колеги в бранша, спекулира се, че се отнася до Фахрие. Изказвания от подобен тип, въобще не ми се нравят. Няма как всеки да харесва всеки, но не е нужно това да става публично достояние, независимо дали визира Фахрие или някой друг. Simple Smile

При нас има надежда за сняг. Моля се да вали, че тази зима не е имало. ❄❄❄
Пожелавам ви щастливи и успешни дни и до скоро! 😘

Общи условия

Активация на акаунт