Гости
благодаря! 
Диве
добре!
Мислех, че се вижда ясно от къде започва бг. превода, но щом е така, няма да помествам руския, дори и с много малък шрифт. Аз го правя, защото не всички имат регистрация ВК, но добре. Не разбрах много за връзката с падането на Инджи по стълбите с ролите на Ашли и Рет, ама карай! Онур Сайлак съм го гледала единствено в Сблъсък и в Кузгун и го харесах. Възможно е да е еднакъв във всички роли, щом играе идентични герои. Берен чак визия на момиченце няма, но изглежда супер за годините си. Ролята на Матилда мисля, че нямаше да и подхожда, и не заради визията, могат да я състарят, както направиха с Гьокче, просто тя има съвсем друго излъчване, дано ме разбирате какво искам да кажа.Пепи
благодаря за инфото, ето още една снимка на Башак с Яман
Явно КБТ отдавна осиновяват кучета от разни приюти, но не ги гледат всичките в дома си, защото е непосилно, а ги дават на близките си да се грижат за тях, супер!

Хубав ден и успешна нова седмица!
Привет в понеделник!
, Али/както и , че не си от тези с много любимци
/
на платформите пък много се чака
абе няма пълно щастие и всичко май е въпрос на късмет.

За сега поне не мога да отида при нея 

Началото на нейният нервен срив си го обяснявам с това, че на времето двамата с Бурак са се влюбили един в друг, без да знаят, че са брат и сестра и когато научава истината психиката и не е издържала. Лекували са я дълго, а във времето в което ни я показаха за първи път вече беше преодоляла болестта, а и явно си е приемала редовно лекарства от тогава 

, но най-важното е те да са добре !! 
, сякаш филма и работата с ЙЕ са му катализирали всички актьорски умения. Нямам думи да опиша майсторството с които изразява чувствата на Кузей, не че вие не го знаете или пък, че казвам нещо ново