Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 100

• 33 899
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Пепи Heart Eyes Ире Heart Eyes благодаря ви за споделеното! Kiss
Една страхотна усмивка от ашкъма за вас! Heart

Пепи Heart Eyes, недей така, джанъм, а дано не чакаме толкова Якамоза, Поли Kissing Heart явно няма много време за Кузи, още не е изгледала 1 сезон Smile
Търпението на феновете наистина не е безгранично, на всички им писна вече това мълчание от Нетфликс, мръъъън! Stuck Out Tongue Closed Eyes
Те и италианките изгледаха вече почти всичко, та и те чакат нетърпеливо като нас ...
Цитат
E niente... questo modo di porsi ha lo stesso effetto di una botta di calore!😍😍😋😋
И нищо... Тази поза е като топлинен удар!

Ти в междусрочна ваканция ли си вече или още не ? Така и не разбрах от кога до кога я решиха да бъде Thinking
Ире Heart Eyes успех ти пожелавам, не се съмнявам, че изпита няма да ти се опре! Hands Plus1
Скрит текст:
Не се притеснявай, и с другото ще се справиш, и близките ти ще помогнат, очакват те толкова щастливи моменти! Kiss И ние очакваме съвсем скоро на брат ми внучето, февруари трябва да се появи на бял свят,  Петя донесе 3 огромни куфара от Америка за него, много е щастлива, че ще става леля Heart
Абсолютно! Heart Eyes
Цитат
Две сродни души се събраха и ще отгледат трета, живи и здрави. 😊 Представям си как малкото ще тича с кучетата и каква забава ще е. 😂
Доколкото разбрах, тези думи Елчин ги е казала на шега в едно забавно предаване и изобщо не е визирала нито Фахрие , нито някой друг, но хейтърите нямат равни в оплюването на някой, когото не харесват, знаеш, а нея доста хора по непонятни причини не я харесват и много искат да внушат, че е слаба актриса Smile
Дано при вас завали сняг, щом толкова го искаш! На мен пък ми е много добре, когато няма, мразя да газя в киша, в която за ден се превръща при нас хубавия сняг.
Феновете наистина се чудят какво да споделят вече ... добре, че от време на време Башак и Киво ни радват със снимки, че не ми се мисли как бихме издържали толкова дълго Smile Хубаво е и, че Къванч има толкова много свършени интересни дела през годините Two Hearts
Цитат
Видео на холандската марка часовници TW Steel през 2012 г., в което световни знаменитости са турският актьор Къванч Татлъту, американската певица и актриса Кели Роуланд, шотландският състезател Дейвид Култхард, австралийският мотоциклетист Мик Дуейн, британският състезател Дарио Франкити, холандски певец Мичъл Нимайр и ген. директор на TW Steel Джорди Кобелънс ви съветва да не губите време и да поемете контрола над живота си.
https://vk.com/al_feed.php?z=video179104563_456239627%2Ff3c053ee … _-42273871_179982

Хубав следобед! Hug

Последна редакция: ср, 19 яну 2022, 12:29 от queen_fenka

# 196
Привет и от мен!! Sunglasses
Ире Kissing Heart, радвам се, че си наминала, мила и успех на изпита, добре си го решила!! Hands Plus1
Скрит текст:
за другото, ще се справиш, сигурно с малко помощ в началото Blush
какво готино съвпадение в твоя живот и този на КБТ, естествено със силно пожелание за здрави рожби на финала!! Hands Pray Flowers Four Leaf Clover

Не следя интервютата на Елчин, но май журналята се опитаха да създадат интрига м/у нея и Фахрие. Angry
Елчин е в нелек период, пожелавам й късмет в бъдеще!
четох, че започва да играе в театъра, постановката се казва „Когато няма никой в ​​града“ в Zorlu.

Фенче Kissing Heart, благодаря за споделеното!! Flowers Hibiscus
хубав превод си направила Wink,  пропуснала съм го в групата от Анна, но и аз си помислих, че не случайно вземаха куче от тази порода.
и клипчето от ВК не съм гледала, въпреки, че знам за часовника. каква международна компания и Нашия е там!!! Hands Clap
гифчето е с призив-Хайде НФ, време е!!! Misc Ghost

Пепи Hug, Диве Hug

ново от Kathy

хубав следобед!!

и тази снимка е свързана с наши партньори, много ми хареса...

ЧРД на дъщерите на Туба и Онур, да са здрави и щастливи!!
а малкия е синчето на Онур.
.........................
И Башак от днес...

Последна редакция: ср, 19 яну 2022, 16:36 от Airra

# 197
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, момичета!
Благодаря за всичко споделено! 🌺

Надявам се ви намирам в добро здраве и настроение! ❤

Аз също съм от търпеливите за Якамоз. Когато ми се налага да чакам нещо, гледам да не забравям, че това е ценно време, от което мога да се възползвам.
Липсва Къванч на екрана осезаемо, но в този период е истински щастливец, че може да си позволи да бъде до Башак, както и тя.

Решението на проблема с кучетата е като повечето такива, абдикация на държавата от лична отговорност, защото тя е органът, кой би могъл и е наложително да се намеси в безразборното развъждане, отглеждане, продажба и експлоатация на животинки.
Замитане на проблема под килима. Поредният.
И в България е същото, нелицензирани развъдници, неконтролирани от нито един орган и конкурентни на пазара заради по- ниските цени.

Здрави да са дъщерите на Туба и Онур, успешни и щастливи с постигнатото! 💖

Успех желая на Елчин. Има едно бунтарство в нея сякаш и затова не се харесва на много хора. Не я следя и не знам в детайли случилото се, довело до дело, но и пожелавам щастлив финал.

Поли, аз също ти благодаря за споделеното! 🌺

Ире, напълно нормално е да се чувстваш по начина, по който се чувстваш.
С раждането на дете, се ражда и родител. Ще се справиш повече от добре с всичко. Грижи се за тялото, но и за душата си, през идните месеци.
От нищо друго няма по- голяма нужда бебето. Ти си и ще си неговият дом и всичкото му.
Успех и на изпитите.

Аз приключих успешно с част от моите. Почивам си в момента и наваксвам с филми и сериали, бих ви препоръчала няколко от Нетфликс, но не знам дали ги има налични за гледане в България.

Айре, Heart Eyes Фенче, Heart Eyes, Диве, Heart Eyes Пепи, Heart Eyes

Хубава и споделена вечер, момичета!

# 198
Айре Heart Eyes Алинка Heart Eyes благодаря ви за споделеното! Kiss
Айре Heart Eyes Много подходящ призив си измислила за това сладко гифче Smile

Благодаря за клипа, хареса ми! Flowers Hibiscus
Да са живи и здрави дъщеричките на Туба и Онур! Flowers Four Leaf Clover Много сладка снимка!
Жалко за красивото бяло палто, което е облякла Башак, защото са го развалили с тези грозни надписи  Stuck Out Tongue Closed Eyes
Алинка Heart Eyes имаш право, обаче всяко търпение си има граници все пак Worried
Цитат
Аз също съм от търпеливите за Якамоз. Когато ми се налага да чакам нещо, гледам да не забравям, че това е ценно време, от което мога да се възползвам.
Липсва Къванч на екрана осезаемо, но в този период е истински щастливец, че може да си позволи да бъде до Башак, както и тя.
Нямам съмнение в това, но дано все пак не чакаме бебето да се роди, преди да видим Къванч на екран Stuck Out Tongue Closed Eyes
Цитат
Последната снимка на Къванч и Башак Татлъту от почивката им в Бодрум вдигна много шум в социалните мрежи. За кратко време събра няколко хиляди харесвания и няколкостотин ентусиазирани коментара.
Но най-любопитен беше отговорът на Небахат Чехре, която написа под публикацията: " Вие сте като картина ". Актрисата придружи посланието си с емотиконки - сърца и амулети против зли очи.
В отговор Небахат Чехре получи от Башак Татлъту не по-малко искрено съобщение: „ Скъпа Небахат ханъм ".

Този, който плува дали е Къванч ? Thinking Иначе защо да го споделя Башак ?
https://vk.com/turkishtv_askimemnu?z=video-48803098_456247463%2F … pl_wall_-48803098
Хубава вечер! Hug

Скрит текст:
Ох, до сега съм се смяла на писанията на фенките на Джан Яман и Чаго в Тийми, доказвайки си една на друга с такава страст кой от тях е по - по - най, такава детска градина са, че даже са и по-зле Stuck Out Tongue Closed Eyes

Лека и синеока! Hug

Последна редакция: ср, 19 яну 2022, 22:29 от queen_fenka

# 199
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Али, съгласна съм, че най-важното сега е Къванч да е до Башак, но това няма нищо общо с пускането на сериала. Вече е заснет, но като гледам и февруари няма да е. Видях в ИГ,  че са качили кои сериали ще дават през месеца, но не видях нашия.
Айре, и на мен ми харесва това напомняне , а това видео го виждам за пръв път.
Не знам дали ще ви бъде интересно, но ми попадна във фейсбук, от една от групите, които следя ето това.

Показаното в Into the night си има истински прототип.
Ире, не се притеснявай, мила. В момента си мисля, че най-големия проблем на всички млади майки е прекалената информация и свръхпредлагането на всякакви джаджи. Миналата седмица ходихме да купуваме подарък за бебето на наш колега и изпаднах в шок колко и какви неща се продават, а и всяко има по няколко вида, направо не знаех какво да избера и въпреки любезните продавачки много се обърках.
Много хубава снимка на децата на Онур и Туба. Много интелигентен начин да покажат, че въпреки раздялата на родителите , децата могат да растат обичани.
Имаше и много мила снимка на Йозге с ръчичката на нейната дъщеря.
Фени, още не сме ваканция, но я чакам с нетърпение. От понеделник около 20 колеги са болни, някои с ковид, други са с грип, и непрекъснато заместваме, отделно много деца са онлайн, други са в клас и напрежението в момента е много голямо.
Лека 🤗🤗🤗

# 200
  • AMS

Привет, мили дружки!!!

Благодаря ви за споделеното!!!
Срам не срам, но от мен пак само едно
Мръъъън

3-те фрагмана за еп. 27 на Момичето >>>
https://youtu.be/XBzYQae1mX4
https://youtu.be/wyKF5x0_-Qo
https://youtu.be/eVvQN-uVWJ4

Лекинка!!!

# 201
Добро утро, дружки! Hug Благодаря ви за споделеното! Flowers Hibiscus

Пепи Heart Eyes  беше ми много интересно инфото, което сподели, благодаря! Kiss Ха, явно действително има такова място, каквото ни показаха в Into the night Thinking  Изглежда, че и февруари няма да ни покажат нищо, не зная вече какво да мисля Thinking
Скрит текст:
А вие сте за окайване , ужас! Как се заместват 20 учителя Измъчихте се, това е трета година вече! Вчера по тв - то казаха, че бг. учителите са истински феномен и е самата истина. Никъде никой по света не работи и присъствено и онлайн с децата , То и с по 30 деца никой не работи, де, та ние отдавна сме феномен Smile Иии ... като прочета някъде, че учителите само си пият кафето и си готвят, работейки ОРЕС, и не им пука за децата, иде ми да ги хвана и да им оскубя перушината на всички патки, които си позволяват да пишат подобни простотии, ама нали на чужд гръб и 100 тояги са малко и всеки разбира от всичко Rage
Диве Kissing Heart благодаря! Flowers Hibiscus Мрънкай, мрънкай, дано има ефект!
Берен в предаване по цифровата платформа Gain

Хубав ден ви пожелавам! Hug

Последна редакция: чт, 20 яну 2022, 12:04 от queen_fenka

# 202
Хубав четвъртък!!
Благодаря ви за споделеното Flowers Hibiscus
Пепи Hug, и на мен ми беше интересно, въпреки, че не съм гледала 2 сезон на В нощта...
ох съчувствам ти за лудницата.....
Алинка Kissing Heart с удоволствие те чета!
браво за изпитите Hands Plus1 явно имаш повече време и за темата. Blush
в ТТ често срещам и други, които желаят Дамла за партньорка, аз я преоткрих в Чукур, много е талантлива.

Фенче Kissing Heart намерила си готино клипче с компаса!
не мисля, че плуващия във видеото е Къванч.... Башак споделя просто обстановката в която се намират. Thinking
бялото палто е Close, но в случая го рекламира.
за споделената снимка от Йозге Hands V

Диве Hug, изгледах фраговете на Момичето/и с руски суб/, ще има интересни събития довечера. Grin

айде ново якенце, и на това се радваме Grinning

Последна редакция: чт, 20 яну 2022, 13:21 от Airra

# 203
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря за споделеното!!!
Якето е супер. Чакам и друго малко по-дълго.
Мръъъъън
Дамла С. не ми е от тези, дето чакам да играе с Къванч.
Нека дадат тези, дето се снимаха с него вече.
Мръъъъъъъъъъъъъън

Лека вечер!!!

# 204
Приятна вечер, момичета! Heart Exl

# 205
Снеже Hug, Диве Hug

от maxveali
https://www.instagram.com/stories/maxveali/2755425767998779202/

може и да са в Истанбул....

както и предполагах

One Awards 2022 - наградата е за нас-Мъжко лице на годината Hands Plus1 Nature Star

и видео с негови думи, но не е в залата
https://twitter.com/KivoGreekFan/status/1484240263895818240

..............................
Башак е споделила още сторита с Къванч
https://www.instagram.com/stories/basakdizer/2755514017877612086/
и тук>
https://twitter.com/KT_Fans/status/1484235282975186957
някакво италианско заведение в Бодрум

Последна редакция: чт, 20 яну 2022, 21:39 от Airra

# 206
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Е, много хубаво яке. Много ми хареса и че снимката е нормална.
Реклама на Финиш беше много силна, така че напълно заслужена награда имаме, но честно казано не ми хареса видеото с Къванч. Залата изглеждаше много луксозна, а той някак си неглиже, малко трябваше да бъде по официално според мен, нищо че не присъстваше лично.
Днес имало годишнина от пускането на Перла -17 години, както бяха написали, началото на лудостта. Нямам подходящи снимки да кача в момента.
А пък в КТ форум във фейсбук бяха качили снимки от българското списание с Къванч и Сонгюл, но пусто не мога да им напиша, че едни мои дружки имат не само снимки, но и интервюто с Къванч. Айре, качи им част от интервюто, нека се порадват и те 😜
За тези снимки прочетох, че са от времето, когато Къванч е снимал реклама за безалкохолни напитки и 4 девойки спечелили да прекарат цял следобед с него, като дори месели заедно пици.

Лека 🤗🤗🤗

# 207
  • AMS

Айре, благодаря за хубавите новини!!!
Извинявай, че се заплеснах и забравих, че сме 20-ти.
Ама Къванч ми върна календара с марка!

Пепи, нямах намерение, но пак сме се на/застъпили.
Лекинка!!!

# 208
Добро утро! Hug

Дружки, благодаря ви за споделеното! Kiss
Е, супер, марката е наша отново, не, че се съмнявах, честно казано. Но, очаквах да го видим в залата обаче ... Нейсе, така ни е тръгнало от доста време.
Айре Heart Eyes благодаря за клипчетата от Башак, супер са! Това мандарини ли са по дърветата ?
Якето действително е яко и много му отива! Надявам се, че ще има още снимки.

Хубав ден! Hug При нас се завърна зимата.

# 209
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Фени, желанието ти веднага се изпълни

Общи условия

Активация на акаунт