Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 100

• 33 901
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
Хубав петък!! Hug
зимата си се върна....
Фенче Kissing Heart имахме конкуренция в лицето на Бурак Й. Wink
за това, че не е бил в залата, явно не им се е пътува в тия смутни времена и си стоят в Бодрум. Аз се радвам, че Башак е активна в ИГ и ни споделя по нещо Heart Exl пупу!
това място с мандарините е много красиво> https://www.instagram.com/trattoriailmandarino/
Диве, благодаря за гифчетата!! Heart Exl
Пепи, за новата снимка! Hug
постнах бг. интервюто в групата, даже се замислих, колко турски актьори имат такова голямо интервю+фотосесия за издание на бг. език Thinking

Цитат
За тези снимки прочетох, че са от времето, когато Къванч е снимал реклама за безалкохолни напитки и 4 девойки спечелили да прекарат цял следобед с него, като дори месели заедно пици.
имаме и превод на 9 стр. https://docs.google.com/document/d/1TKpuuMPpHSpOtHqANHtVGJ4_6GSs … c2FCIC1SDqEY/edit

вярно, че във видеото за наградата е неглиже, ама пък е толкова свеж и готин, пак пупу!! Stuck Out Tongue Winking Eye

от ВК-превод
Къванч - Поздрави на всички. Благодаря ви, че The ONE Awards Turkiye 2022 ме избра в номинацията "Най-добро мъжко лице - марка" на годината, това означава, че правим правилните и добри дела, което ни радва много. От името на марките, с които работя и моите скъпи приятели, ви благодаря отново и отново. С любов!

Последна редакция: пт, 21 яну 2022, 13:45 от Airra

# 211
Здравейте Благодаря за всичко споделено

# 212
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Тази вечер ще има нова серия на Игра на съдбата ми. Да видим какво ще направи Асие

# 213
Хубава събота!! Hug

малко е тихо в темата, то няма и нищо кой знае какво ново....последните 2 снимки от Мави са ми странни, не особено професионално снимани.

ЧРД на Седефче-40 год. Birthday
Да е здрава, щастлива, успешна!!
Все така добри приятели да са двете семейства.Heart

една стара снимка с нея и Башак/2014 г/....

Heart  Менекше и Халил

Последна редакция: сб, 22 яну 2022, 12:10 от Airra

# 214
По едно късно кафенце. Heart Exl Да ви е сладко! Flowers Hibiscus

Честита награда на Къванч... очаквана. Heartpulse

Приятна неделя!

# 215
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Снощната серия не се е харесала

Скрит текст:

# 216
Привет, дружки! Hug
Благодаря на всички за споделеното! Kiss
Вчера ни сложиха ЕОН тв. и лапито ми отказа да приеме новия нет, много е старо и задръстено горкото, та за това не успях да пиша. Днес синът ми ми донесе ново и веднага се включвам Stuck Out Tongue Closed Eyes
Пепи Heart Eyes вярно, че желанието ми се изпълни по-скоро от очакваното Smile Не зная защо не ти харесва Киво във видео обръщението, толкова е готин, а той не е в залата, за да е изтупан. Във всички видеа, в които благодари за получена награда от мястото, на което се намира винаги е бил неглиже, но пък естествен, това е по-важното, а не как е облечен в момента, мое мнение.
Терзи Kissing Heart Flowers Hibiscus
Честит РД на Седефче! Да е жива и здрава и успешна! Все така да си останат близки с нашите КБТ Two Hearts

Айре Heart Eyes много благодаря за всичко, което си споделила! Kiss Не зная професионални ли са или не последните снимки от МАВИ, но е истинска наслада за окото ашкъма ни Heart

Аз не виждам кой знае каква разлика, но сигурно не разбирам, с нормалното изражение за МАВИ си е Stuck Out Tongue Closed Eyes Сякаш гледам снимки от преди 5 години, няма промяна, изглежда просто чудесно.

Снеже Hug Hands Point Up
https://vk.com/feed?z=video-39664475_456242884%2F4ec578097a0ec5a … _-39664475_697760
Гости Hug не се ядосвай, не е лош рейтинга на Съдбата. Важното е да не падат под 4%. Чакам с нетърпение превод.
Пожелавам ви прекрасна събота! Hug

# 217
Снеже Hug
Гости Hug, Съдбата имаха доста голяма почивка, важното е как ще продължат със сценария нататък, ако вчерашната серия е била силна, другата седмица ще се вдигне рейта...И аз чакам превод, 4 серия я изгледах тия дни, доста интересна 2 част.
Фенче Kissing Heart
ооо ново лапи ли имаш?
Скрит текст:
как влезе във форума? Stuck Out Tongue Winking Eye
и на мен ми беше чок гюзел- Киво във видеото Heart Eyes
както и това, което каза Hands Plus1-   "това означава, че правим правилните и добри дела, което ни радва много. От името на марките, с които работя и моите скъпи приятели, ви благодаря отново и отново."
за новите снимки на Мави-нямах впредвид изражението му, а че самите снимки не са с добра резолюция...на последната якето е изрязано доста нескопосано.
иначе Къванч във ФБ сподели наградата си>

От Башак-днес, почиват си на красиви места...
https://www.instagram.com/stories/basakdizer/2756733677741526569/

https://www.instagram.com/kurulbitez/
Heartpulse

май Киво е под дървото, вдясно

Heart Eyes

Последна редакция: сб, 22 яну 2022, 14:56 от Airra

# 218
Айре Heart Eyes благодаря ти, отново си намерила с какво да ни зарадваш Kiss Охоо, коремчето расте, а Башачето е прекрасна, толкова много ме радва тази гледка, колко години се молехме да му се случи на нашето момче Heart

Нали знаеш, че изобщо не обръщам внимание на неща, които на теб ти бодат очите, освен на много синия фон, там беше неизбежно да забележа дори и аз Smile  Честно, едва сега като ми каза, обърнах внимание, че е кръцната от едната страна снимката Smile Ами такава съм си, гледам само дали Киво или някой друг ми харесва на снимките, другото ...  А за изражението му се пошегувах Smile

Скрит текст:
Все още не зная дали да си го оставя този лаптоп, синът ми ще ми преинсталира и почисти стария, ще му сложи нов харддиск, та не зная, ще видя, той си е негов, мислеше да го продава, че си купи още по-бърз. И този е Lenovo, но така съм си свикнала с моя, та още се чудя. За сега е при мен временно, само трябва да му кажа какво съм решила Smile Вярно е, че новото си е ново, ще видя Thinking Разбира се, че той ми инсталира в него всичко, което държа да имам, нали не се съмняваш  Stuck Out Tongue Winking Eye
Супер, че Киво е благодарил за наградата и в ИГ си Hands Plus1

# 219
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Да е честита рожденичката Седеф!!!
Здраве и дълъг живот на всички лапита!!!

Малко лисвах, поради заплес с едно дизи,
та вчера не отразих новите снимки.
Дългото яке очаквах да е такова.
Там подплатата е важна и отвътре е интересно.
Дайте ми на мен за якета да ви разказвам.
А на снимката Къванч показва не само якето .
Къванч показва, контейнерите за събиране на отпадъци
и машините за рециклиране.
Събираш отпадъците и натискаш червеното копче >>>

И тъй тъй пиша със задна дата, да си кажа,
че преди не съм забелязала цвета на очите на Генч.
Сини, та чак тъмно сини >>>

Скрит текст:

За последната серия на Момичето ...
и новите снимки, които пуска Башак днес,
ще се изкажа другия път.
Латинките много хубаво рисуват >>>

# 220
Фенче Kissing Heart и мен ме зарадваха последните снимки!! Heart
Скрит текст:
завиждам ти, че си имаш майстор Wink, той ще ти даде правилен съвет!
не в ИГ, Къванч не споделя за награди там, а във ФБ, където по принцип поства мениджърката му.
Диве, готини гифчета Hands Plus1
жалко, че мацката от КТGermany не е активна в ТТ. прави супер неща и я чакам да се върне./като се върне и Къванч Smirk/
и арта от латинките е супер, изпревари ме с постването: ))
Цитат
Къванч показва, контейнерите за събиране на отпадъци
и машините за рециклиране.
а! ти гледаш още по-всеобхватно, браво!!
въобще не ги отразих тия машини Grinning
за очите на Генч, може да е отражение или от видеото Thinking

лека вечер Hug

Последна редакция: сб, 22 яну 2022, 21:14 от Airra

# 221
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Много ме зарадваха днес снимките на Башак

Разхубавява се с всяка следваща снимка.
Да кача и една актуална снимка на днешната рожденичка

Изглежда като друг човек, но на мен много ми хареса.
Снимките от вчера много ми харесаха и както писа Фени имам чувството, че са снимани преди няколко години, защото не се забелязва никаква разлика  въпреки, че времето минава.
Диве, благодаря за разяснението. Никога не бих се досетила, че става въпрос за това. А ми направи впечатление, че Къванч и на двете снимки е застанал настрани, но двете машини не ги разгадах.
Лека 🤗🤗🤗

# 222
Добро утро! Hug

Айре Heart Eyes Kiss
Скрит текст:
Наистина съм за завиждане, и не само за това, за всичко го бива моя майстор Heart
Диве, страхотни гифчета, благодаря! Kiss Ох, каква прекрасна муцунка има Генч, как да не го стиснеш за сладкото носле, и аз така се закачах с моя красавец , а той само пръхтеше и си лижеше по същия начин носа Smile Може пък и наистина да са му тъмно сини очите, и аз така ги виждам.
Много сте наблюдателни с Айрето, не зная за кой път го казвам.
Пепи, дааа, отива и бременността на Башак, много се е разхубавила, може пък и действително да си имат момченце, както се говори. Ноо, гаранция - Франция, аз съм жив пример Stuck Out Tongue Closed Eyes А и КБТ нищо не са потвърдили, може пък да не искат да знаят пола предварително.
На мен също ми харесва Седефче с по-къса коса, реши се най-после на малко промяна Hands Plus1

Ох, че красива Фахрие Heart Eyes

Хубава неделя! Hug

# 223
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Благодарение на ЛЮБИМИ СЕРИАЛИ С ПРЕВОД ®
Игра на Съдбата ми - еп.5 Бг.субтитри
https://ok.ru/video/3153448733380
https://videa.hu/videok/film-animacio/.05.mp4-nsrpjb7..
https://archive.org/details/05_20220122

# 224
Приятен неделен ден, момичета!

Честито на Седефче на патерица. Да е здрава и щастлива. Много ги харесвах в "Менекше и Халил" - една от любимите ми роли на Къванч.

Хазалче в Баку - на представяне на филма й с Онур Туна.

Общи условия

Активация на акаунт