Хубав петък!! 
зимата си се върна....
Фенче
имахме конкуренция в лицето на Бурак Й. 
за това, че не е бил в залата, явно не им се е пътува в тия смутни времена и си стоят в Бодрум. Аз се радвам, че Башак е активна в ИГ и ни споделя по нещо
пупу!това място с мандарините е много красиво> https://www.instagram.com/trattoriailmandarino/
Диве, благодаря за гифчетата!!

Пепи, за новата снимка!

постнах бг. интервюто в групата, даже се замислих, колко турски актьори имат такова голямо интервю+фотосесия за издание на бг. език

вярно, че във видеото за наградата е неглиже, ама пък е толкова свеж и готин, пак пупу!!

от ВК-превод
Къванч - Поздрави на всички. Благодаря ви, че The ONE Awards Turkiye 2022 ме избра в номинацията "Най-добро мъжко лице - марка" на годината, това означава, че правим правилните и добри дела, което ни радва много. От името на марките, с които работя и моите скъпи приятели, ви благодаря отново и отново. С любов!

Хубава събота!! 

вярно, че желанието ми се изпълни по-скоро от очакваното
Не зная защо не ти харесва Киво във видео обръщението, толкова е готин, а той не е в залата, за да е изтупан. Във всички видеа, в които благодари за получена награда от мястото, на което се намира винаги е бил неглиже, но пък естествен, това е по-важното, а не как е облечен в момента, мое мнение.

- "това означава, че правим правилните и добри дела, което ни радва много. От името на марките, с които работя и моите скъпи приятели, ви благодаря отново и отново."

/