Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 100

• 33 902
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
Хубав неделен следобед!

Благодаря за споделеното- Фенче, Пепи, Снеже, Гости Hug Flowers Hibiscus

Седеф от вчера, свежарка е с новата прическа.

Фенче Kissing Heart,
Скрит текст:
да ти е жив и здрав! Blush
Йозге нали мъцна в един репортаж...за пола, но важното- да е живо и здраво!!

любима снимка Heart

Джесур на италиански, много му отива....Heart Eyes
цък...

Последна редакция: нд, 23 яну 2022, 14:46 от Airra

# 226
  • Плевен / София
Знам, че не всички се вълнуват от Игра на съдбата ми, но трябва да споделя, защото ще се пръсна от яд....
Скрит текст:
Джемал е мухльо, който ми идва да  кастрирам...Ревнува Асие, но не иска да се откаже от сигурния  живот с Хелен...И Нергиз глупачето мечтае да бъдат семейство....Няма братче....Той никога не е искал да се бори с трудностите на обикновения живот, който са имали...Затова и избяга и остави Асие сама с две деца....Толкова години не се обърна да погледне какво става с тези деца...А сега искал да бъде до тях...Да ги разправя тези на баба ми.... Жал ми е за Махир, че се привързва към тях и незнам какво са измислили СЦ....Явно новичкия в края на серията ще шантажира Асие...
Хубав неделен следобед!

Айра, красив колаж е станал

# 227
май нашите са си в Истанбул....
днес Башак беше споделила снимка от заведение в Измир
а приятелката й от Елле постна това в ИГ/стори, на гости е у тях. Thinking
https://www.instagram.com/stories/unerzeynep/2757578916876184988/

Гости, мерси! Hug
Скрит текст:
не съм гледала още серията, а и героят на Акън не може да ми предизвика такива силни емоции, но съм съгласна с мнението ти за него. следя за сега от интерес, как ще се разкрият тайните.

лека Nature Last Quarter Moon With Face

Последна редакция: нд, 23 яну 2022, 21:28 от Airra

# 228
Гости, много благодаря за серията и за споделеното по нея Flowers Hibiscus Като изгледам серията и аз ще споделя впечатления. Не мога да го понасям този Джемал, такова мекотело е, ако не беше ги видял, нямаше и да се сети за тях, а сега претенции предявява и тръгнал да ревнува глупака. Но, за съжаление Асийе май продължава да го обича, да видим как ще се развие историята, ще се разочаровам, ако на края отново ги съберат, този не заслужава нито жена си, нито децата си.
Снеже, много сладка Хазал, благодаря! Flowers Hibiscus
Айре Heart Eyes благодаря! Kiss  Както и за всичко споделено! Flowers Hibiscus  Ако това е от тяхната къща, значи са се прибрали, а на връщане са минали явно да посетят и майката на Башак Thinking Дано скоро отново ни зарадват с някоя обща снимчица.
В Мелек са превели 1 серия на сериала на Алперен и Бюшра
https://serialinabg.blogspot.com/2022/01/blog-post.html?fbclid=I … _93tqpwtS1AmIWFPE
На готин колаж попаднах Hands Plus1

Хубава вечер! Hug

# 229
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

При липсата на всякакви новини ние пак сме си тук. Айре, наистина вече са си в Истанбул
Ето това е от Башак

Много се надявам връщането им да е свързано с работата на Къванч и ние нещичко да разберем за това.
Излезе пълният списък на Нетфликс за февруари, ще чакаме месец март 🙏🙏🙏
Но пък ако имаме късмет може да видим нещо от Мави и новата реклама за автомобили.
При рускините видях снимка на Дениз, приятелката на Башак. Пишеше, че се е омъжила, вие видяхте ли?
Гости, за съжаление не мога да коментирам.
Аз за сега гледам Домът, но в случая кратките серии не ми допадат. Нямам представа на коя оригинална серия съм, но като правя сметка може би 5-6 т.е още съвсем в началото. Ибрахим определено не е класически красавец, но притежава харизма и определено е много добър актьор. Демет също, но не мога да кажа, че е уау. Добра е, но мисля, че има още да учи.
Хубава седмица ви желая 🤗🤗🤗

# 230
Привет!! Hearts

Пепи Hug
ами тук сме си Blush
и аз си помислих, че като се връщат в Ист. при тоя сняг, може да е по работа на Къванч. реклама на автомобили ме съмнява да има.
Видях снимките в ИГ на Дениз, странни са ми, но пък й честитят. Thinking
Наистина не е много удачно да се гледа Домът с тия накъсани серии...действието се развива бавно.
а Демет-тепърва ще се разгръща и ще заявява таланта си.

Фенче Kissing Heart, може да погледна сериала на Алперен, като се съберат серии, другата му партньорка е Ясемин Ален-която игра с Киво във филма му.
Майката на Башак живее в Бурса, не в Измир...Wink

Снеже, за теб специално Blush

........................

Здрава и позитивна нова седмица! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 24 яну 2022, 11:20 от Airra

# 231
Привет, къзлар! Hug

Пепи, благодаря ти за споделеното! Kiss Значи наистина са се прибрали вече КБТ. Дали има причина за това или не, надявам се да разберем. Значи и другия месец сме на сухо, а ? Ще вземе да познае Дивето, че може да видим филма преди сериала, аман!
Аз защо мислиш изгледах и ИН и Домът в нета, нямам търпението да чакам на час по лъжичка да гледам нещо, което ме е заинтригувало. Виж, Забранената ябълка става за фон, нея не държа да я изгледам, за мен е голяма глупост, ама още се гледа в Турция.
Ибрахим е много очарователен , специфичен актьор, много го харесвам. А Демет е още много млада и има на какво да се учи, така е, но това се отнася за всички актьори, дори и утвърдените. Но е много талантлива и работлива и на мен поне много ми допада маниера и на игра, докосва ме.
А аз цяла сутрин писах, писах в редактирания си пост от снощи, споделих впечатления за изгледаната серия на Съдбата, преведох едно интервю на Ойкю, натиснах предварителен преглед да видя дали някой не е писал вече и като затворих прегледа всичко ми изчезна, побърках се! Е, какво да се прави, започвам отново Stuck Out Tongue Closed Eyes
В последната серия на Съдбата ме вбеси държанието на Нергиз, не само на Джемал, той мен ме нерви от първия миг, нищо ново Smile Не зная как е играл Акън във Вятърничавия, само зная, че и там е ревал през цялото време, ама определено не му се отдава да покаже естествено тази емоция, изобщо не ме трогва, напротив, смешен ми е. Нергиз се държи отвратително с всички, става ми неприятна. Разбирам я, че я боли, че е объркана, че мечтае семейството и да е отново заедно, но защо трябва да си излива злобата над невинните, а баща си, който ги изостави много бързо го оправда нещо. Първо се нахвърли на малкия сладур Ахмет, който пък е най-невинното същество, толкова добро и възпитано детенце е, много го харесвам! После намрази Хелин, която няма вина за това, че баща и е мухъл, това, което направи с роклята беше безобразие и не и пукаше, че обвиниха невинното дете. Това момиче изпада в страшни кризи и не зная до кога ще издържи, тя вече прекрачи границата пред Гюлсюм. С Махир пък нямам думи как се държа, неблагодарно същество се оказа, забрави какво направи и продължава да прави този човек за тях. И на края за капак обвини майка си, че едва ли не тя е виновната за това положение, нагла е и не я харесвам! Явно по характер се е метнала на баща си Smile
Ето и фрага за 6 серия, става напечено

Сега отново да започна с интервюто, на някоя от вас може да е интересно

Скрит текст:
Oйкю Карайел: Славата не е нещо, на което се спирам

Тя израства на театралната сцена и се премества на големия екран с „Гадене“ на Зеки Демиркубуз. След това тя се превърна в търсена звезда в телевизионните сериали. Издигна популярността си на върха с "Bir Başkadır". Разговаряхме с госта на WEEK, известната актриса Ойкю Карайел, за нейната кариера ...

- Вие сте човек, който е добре запознат с получаването на награди. Как се почувствахте, когато наградихте нови таланти на 6-ия конкурс за късометражен филм на фондация Sabancı, на който сте жури?

О.К.: Разбира се, много е вълнуващо да участваш като жури в такива конкурси. Защото след няколко години може би ще срещна режисьори, с които ще се пресекат пътищата ни, за мен самия. Получавам шанс да открия свежи идеи от нови умове. За мен е чест да имам възможността да бъда един от онези, които придружават тези млади таланти в началото на техния дълъг път.
Киното е дял от изкуството, който е много ефективен и има голяма сила в разкриването на социални проблеми. Неговата роля и значение за информирането на хората и обществото е безспорна. В тази връзка считам за много ценен конкурсът за късометражни филми, който беше организиран преди шест години от фондация
Sabancı  и насочва вниманието към друг проблем в световен мащаб. Пожелавам си фондация Sabancı, която ежегодно дава възможност на стотици хора, посветени на киното, да създават свои собствени истории за повишаване на осведомеността по социален проблем, да даде пример за много институции и организации. Тази година в рамките на организацията бях много щастлива да бъда с артисти, отдали сърцето си на киното. За мен беше удоволствие да бъда в едно жури с режисьорите Мишел Франко и Блерт Басоли, чиито филми следя с голямо уважение, и исландският актьор Ингвар Сигурдсон, един от най-влиятелните актьори в скандинавското кино, и любимата Меликше Алтунташ. Освен това тази година за първи път в конкурса се връчва награда за социално въздействие, която считам за много ценна по отношение на повишаването на обществената информираност.

- Като една от звездите на новото поколение, как бихте оценили работата на младите хора?

О.К.: По някаква причина иновациите, въведени от младите хора днес, ми се струват много по-ценни. Защото в епоха, в която новата концепция се усвоява много бързо, смятам, че няма какво толкова да ни изненада покрай толкова много други разсейващи фактори. Ето защо е толкова ценно да бъдеш изненадан от нещо, а аз ценя приятелите, които знаят как да го правят.

Избрахте актьорството в много ранна възраст. Кой беше човекът, който ви насърчи да изберете тази професия ?

О.К.: Чичо ми. Той беше театрален актьор. Той има свой специален екип за театъра. Израснах, гледайки техните репетиции и задкулисни моменти. Като дете винаги съм искал да бъда част от този свят.

- Сътрудничеството ви с Беркун Оя, сценариста и режисьора на  " Bir Bashkadyr ", датира от много години, през годините на вашето следване в консерваторията, нали?

О.К.: Точно така. Пътищата ни се пресекоха, когато завършвах консерваторията. Участвах в прослушванията за пиесата „Красивите неща са на наша страна” и бях включена в постановката. Тя продължи няколко години. И сега, през 2019 г., имах възможността да работим заедно в " Bir Bashkadyr ".

Как беше да работите отново заедно след 10 години?

O.K: Беркун Оя вече е човек, на чийто ум и идеи се възхищавам. Нещата, които пише, обикновено са неща, които актьорът ще играе с безкрайно удоволствие. За мен беше страхотно да получа тази възможност отново.

- Връщаме се към сериала, който предизвика фурор. Няма човек, който да него е гледал. Разгоряха се спорове... Очаквахте ли сериалът да стане толкова популярен?

О.К: Не, наистина не очаквах това. Предвиждах, че ще бъде одобрен и ще се говори за него в близкия ми кръг. Но фактът, че действието му се разпростира до толкова широк спектър ме изненада и в същото време ме направи много щастлив. Защото е много обещаващо за индустрията.

- Как според вас дигиталните платформи влияят на индустрията?

О.К : Има положителен ефект. Повече свободно пространство без цензура. Това е независима медия, която някои власти не могат да докоснат. При тези условия може да се говори само за произведение на изкуството.

- Какво означава за теб славата?

O.K: Славата не е от нещата, на които зациклям. Аз не живея така. От първите години на кариерата ми начинът ми на живот не се промени много в моето обкръжение.

- Коя сфера ви доставя повече удоволствие като актьор, който е глътнал от праха на театралната сцена и озовал се на голям екран и бяло стъкло?

О.К: Според някои големи майстори няма значение на каква сцена играеш, но за мен това са две малко различни преживявания. И технически, и емоционално. Но обичам да правя и двете.
Една нова снимка на Сонгюл, и тя не стига, че не остарява, ами става все по-хубава Heart

Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss
Опааа, обърках градовете Satisfied
Аз ще погледна от любопитство сериала с Алперен, ако отново ми е еднакъв като игра и в тази роля, хич няма да си правя труда да го следя повече.А имах големи надежди за него. Не, че не играе хубаво момчето, играе, но не виждам особено развитие на актьорските му способности, мое мнение.

Докато постна, то станало време за обяд, та приятен обяд, дружки! И здрава и успешна нова седмица Hug

Последна редакция: пн, 24 яну 2022, 12:08 от queen_fenka

# 232
Фенче Kissing Heart
ако не си затворила прозореца на форума, със стрелките горе/наляво и надясно/можеше и да го спасиш.
но пък сме в ретр. Меркурий Wink
Мерси за коментара и особено за труда ти-да преведеш интервюто с Ойкю. Flowers Hibiscus
Разбрах нещо ново за нея-от къде е дошла любовта й към актьорството.
А Сонгюл започва да играе в сериал на АЯ.  
Oğlum
https://www.youtube.com/watch?v=GZigtwGa_AE
за Алперен, ако го бях  гледала в последния му сериал,  бих имала по-актуално мнение.

голяма суша Head Band

лека вечер от мен Hug

Последна редакция: пн, 24 яну 2022, 20:15 от Airra

# 233
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря  ви за новините, преводите и споделеното!!!
Няма какво да ви кажа. Има де, но да не се излагам.
Дори моето Мръъъън е безсилно пред ретроградния.
За утеха се върнах назад в публикациите ми.

Лекинка!!!

# 234
Добро утро! Hug

Айре Heart Eyes Диве благодаря за споделеното! Kiss
Голяма суша, вярно ... И не се знае до кога ще продължи. Нищо, все някой ден ще ни зарадва Нетфликс, дано не е след 5 месеца Stuck Out Tongue

Като няма друго, поне да ви споделя тази статия, може да ви е интересна.
Цитат
Интересна статия, която хвърля нова светлина върху историята на Сеит и Шура.
Този роман има история на писане, напомняща детективска история. А реалността е дори по- жестока от филма.
Турският сериал "Курт Сеит и Александра (Шура)" е заснет по книгата на турската писателка Нермин Безмен, написана през 1999 г.
Нермин Безмен никога не е виждала дядо си и не е могла да го опознае, защото е починал преди тя да се роди, но в семейния кръг непрекъснато са се разказвали истории за него.
Сеит Еминов е бил ярка личност. Най-известната история, предавана от уста на уста, е голямата му любов към жена на име Александра. За Шура семейството и знае само, че произхожда от семейство на руски аристократи и след революцията е живяла известно време в Истанбул. По-късно Шура заминава за Париж, сбогувайки се с Истанбул. Нермин Безмен дълги години се занимава с проучване, за да напише историята на дядо и Сеит и Шура.
Нямало е обаче хора, които да познават много добре дядо и, нито такива, които да знаят достоверни факти от отдавна минали събития. Нермин Безмен дълги години не може да събере необходимите данни за написването на романа. Години изследвания не довели до нищо. До деня, когато съдбата я отвежда при писателя и изследовател Джак Делеон. Нермин Безмен прочела книгата му за руските белогвардейци с надеждата, че тя ще й даде някаква насока, водеща към Шура. За съжаление, не е могла да намери необходимата информация в книгата на Джак ДеЛеон. Някакво чувство обаче й подсказало, че трябва да опознае този писател. Наистина един ден двамата писатели се срещат. Безмен разказва на Делеон за изследванията си във връзка с историята на дядо и и Шура. Делеон не знае нищо, свързано с тази история, но обещава да запознае Нермин с баронеса Валентина Клод фон Юргенсбург, последният представител на руски белогвардейци, живеещи в Турция.
Делеон искаше Безмен да разкаже на баронесата за Шура. Въпреки факта, че оттогава са минали десетилетия, все още имаше хора, които не искаха да говорят за своите познати. Въпреки това, след като установили доверчиви отношения, те разкриват своите тайни.
Джак Делеон и Нермин Безмен, заедно със съпрузите си, в един от септемврийските дни на 1991 г. стават гости на баронесата в Истанбул в Айналъчкешме. Това запознанство остави дълбоко впечатление в паметта на Нермин. Нермин сподели спомените си от тази среща в първата от поредицата книги „Zihnimin Kanatları“ („Крилете на моите спомени“): „Когато вратата се отвори, имах същото чувство както когато вдигат завесата в театъра. Вдясно имаше печка на въглища, а в средата на стаята имаше огромна маса със столове, разположени плътно около нея. С изключение на четирите стола, останали за нас, всички места на масата бяха заети от други гости. От срещата на Джак с тях беше очевидно, че са стари приятели. Това несъмнено беше семейство, много по-многобройно от всички поканени, взети заедно.
Баронесата беше на около 90 години. Тя живееше в къщата със своите приятели, роднини и слуги. Нямаше прекомерно богатство, но не била и бедна. Някои я обслужваха доброволно и безплатно, но имаше и наемни работници.
В кръга си баронесата се е радвала на безпрецедентно уважение. Нермин говори за баронесата по следния начин: „Тя седеше на специален стол начело на масата. Косата й наскоро беше накъдрена с маша, вълнообразна, къса, чисто бяла. Кожата й, тънка до прозрачност, беше напудрена, бузите й бяха леко оцветени с розова пудра, на устните си носеше розово червило, оцеляло до 90-годишната възраст на  баронесата, на ноктите - лак със същия цвят. Баронесата беше като пътешественик, пътувал цял живот."
Нермин обикна баронесата, а тя от своя страна се привърза към Безмен. Връзката между двете жени надмина границите на обикновеното познанство. Всеки вторник топлата им компания се събираше в дома на баронесата и си говореха с часове. Всичките им разговори по един или друг начин засягаха Шура. По време на една от тези приятелски срещи Нермин Безмен решава да разкрие тайната си на баронесата и да сподели с нея причините за търсенето на Шура. Този ден Безмен донесе на баронесата снимка на дядо си и попита: „Скъпа Тиночка, това е моят дядо. След революцията избяга в Истанбул. Познавахте ли го лично?
Баронесата взе снимката в ръцете си и, като я погледна, млъкна и без да каже нито дума, отиде в спалнята си. За Безмен времето сякаш спря. След 15 минути баронесата напусна стаята и по лицето й има следи от сълзи. След като поднови грима си, баронесата със сълзи в очите прегърна Нермин Безмен и каза: „Ти си моята племенница“. След това, като хвана Безмен за ръка, тя я поведе в една стая. В крайна сметка Безмен намери това, което търсеше – сякаш последното парче от пъзела си дойде на мястото. В стаята имаше албуми, снимки, документи, стари тетрадки, които напълно приковаха вниманието и на писател. В този ден Нермин най-накрая научи всичко, което е необходимо, за да създаде образите на романа „Курт Сеит и Шура“. Писателят вече нанизваше нови факти в сюжетната верига. След този ден нито баронесата, нито Нермин Безмен повече не говориха нито за Курт Сеит, нито за Шура. Приятелството им продължило до последния ден на баронесата.
Безмен в деня, когато се срещна с баронесата, разказа, че е започнала да пише мемоари на баба си по майчина линия. Баба й е говорила за срещата с жена на име Шура и че тя търси тази жена. Шура избягала от Алушта по време на революцията - първо отишла в Синоп, година по-късно, след като пристигнала в Истанбул, тя се установила в района на Пера. Първо е работила в пералня на ул. Кальонку Коллук Сокак, след това в аптека Жеземски. През 1924 г. тя напуска Истанбул с параход, отправяйки се към Париж, а след това към Америка със съпруга си французин, където ражда 2 деца, от които оцелява само дъщеря и. Баронесата слушаше Безмен много внимателно. Тогава, чувствайки нужда да спре разказа на госта, тя я шокира с думите: „Това е моята собствена сестра“. След тези думи баронесата каза, че Шура е починала от болест на много млада възраст.
Сеит Еминов е кримски татарин от патриархално класическо мюсюлманско семейство. По време на революцията Сеит и Шура, напускайки дома си в Русия и погребвайки родителите на Сеит, бягат в Истанбул, където започва техният нов, не по-малко труден етап от живота. Истанбул по това време е под окупацията на британците. Сеит винаги се бори за справедливост, беше активист в движението за освобождаване на града от английски войници.
Мюрвет, въпреки младата си възраст и абсолютната си непригодност за живота си със Сеит, била влюбена в него, но разбрала, че „тази жена (Шура) винаги ще бъде между тях, винаги ще бъде в живота им, в сърцето на Сеит“. Тя се опитвала да разубеди Сеит да не върши глупости, дори тогава му е предложила развод. Но Сеит или е следвал волята на баща си (да се ожени за мюсюлманка), или е вярвал, че любовта им с Шура не е могла да се справи с трудностите и между тях се е появила непоправима пукнатина. Мюрвет така и останала чужда за Сеит, с която нямал нищо общо, освен децата.
Той пиел много, не успял да се върне към нормалния живот и се самоубил на 54-годишна възраст. Известно е също, че Сеит и Шура са си изпращали най - нежни писма до смъртта му, и че след войната Шура е посетила гроба му. След смъртта на Сеит Мюрвет дълго време е била в депресия, но по съвет на роднините си се е омъжила за втори път, но скоро се разделили с новия и съпруг. Те имали две дъщери с Курт Сеит, 4 внуци, а внуците вече имат свои деца.
Нова снимка от Башак

Пожелавам ви хубав вторник! Hug И дано ни зарадва с някакво инфо.

Последна редакция: вт, 25 яну 2022, 16:33 от queen_fenka

# 235
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Фени, благодаря за двете интервюта. Има интересни детайли, които е хубаво, че сподели.
Наистина няма нищо ново.
Айре, защо не чакаш рекламата на автомобила? Нали ни обещаха такава. Аз все се надявам да видим и не само нея, де😀
Гледах кадри от Истанбул... снега направо ги е затрупал. Имаше снимки как извозват хора затрупани в колите си , а пътищата им са съвсем са непроходими.
Аз още съм си на топло и не мога да преценя колко е студено навън. Но след малко ще трябва да тръгвам на работа.
Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 236
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, момичета!
Хубав вторник!
Прекрасен ден, уют, спокойствие и хубави моменти!

Благодаря за всичко споделено! 🌸
Фенче, Heart Eyes благодаря, на мен ми беше много интересно. Наскоро се замислих, че ако започвам нещо от Кивовите сериали, ще е КСШ. 💖

Попаднах на статия за Нетфликс, че много малко са проектите с твърди дати на излъчване, на фона на всичко, което предстои.
Януари са излъчени над 40 филма и сериали, по няколко на ден.
След огромния успех на няколко корейски проекта, през декември са сключени над 25 договора за нови такива през 2022. Което още повече разбърква редиците.
Спин офът на Into the night в сайтовете, в които аз чета, се обявява със заглавието Into the deep.
Извинявам се, ако някой го е споделял, а съм пропуснала.

Прекрасен остатък от деня ви желая, споделен и благословен! 💖

# 237
Привеет!! Hug

Фенче Kissing Heart Благодаря ти за статията, интересна ми беше. Добре, че не завършиха сериала с тъжната кончина на Курт Сейт.

Али Kissing Heart,
Цитат
Спин офът на Into the night в сайтовете, в които аз чета, се обявява със заглавието Into the deep.
доста интересно...не сме го споделяли, ти четеш повече сайтове на англ. та благодаря за инфото което намираш.
Вчера видях статия за корейските сериали по НФ за 2022 https://www.whats-on-netflix.com/coming-soon/new-k-dramas-coming … -in-2022-01-2022/, не че ме интересуват. Киното е доста печеливша индустрия и много, които работят в тази област-драпат да ги излъчат по НФ или друга голяма стрийминг платформа.

Пепи, наистина голям шок за Истанбул с тези снеговалежи, като не са свикнали на такива условия.
едно клипче за обстановката...
https://twitter.com/takvim/status/1485962038379786252
Цитат
Айре, защо не чакаш рекламата на автомобила? Нали ни обещаха такава.
аз не мисля, че имаше каквото и да било обещание, имаше статии в медии/не от Бирсен Wink или Ранини/- еднократно и после се млъкна по въпроса. А турските СМИ доста често пускат измислени новини, както знаем..... но може пък и да е вярно и да се реализира по-късно във времето.

Диве,
Цитат
Дори моето Мръъъън е безсилно пред ретроградния.
Joy
да видим моето.... Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:
Айде НФ, крайно време е да пуснете Якамоза, чакаме!!!
и това се случва по време на ретроградния Wink
на летището в Истанбул
https://twitter.com/baskomsernevzat/status/1485965103136755718
.................................
А Башак също има работа в Истанбул, предполагам посещава контролни прегледи.

Фенче Kissing Heart, за нас, любителките на дългата коса Yum

......................
хихи, предположих, че може да постне някоя снежна снимка!! Grinning

Последна редакция: вт, 25 яну 2022, 18:52 от Airra

# 238
Когато правиш всичко със сърце

И снежния човек е направен красиво.
Те добре, че се прибраха от Бодрум.
Айре, и аз гледах още репортажи от Турция. Не са свикнали със толкова сняг, но и студа при нас е много днес. Добре, че днес съм втора смяна и на обяд по се понасяше. Сега обаче бях на театър и докато се приберем , измръзнахме.
Али, благодаря за споделеното. Това заглавие го мернах в един коментар при американките, Гугъл ми го преведе като Към дъното . Борбата между платформите явно е много голяма. Чудно ми е как се пробива сред това море от филми и сериали. Това, което на мен ми направи впечатление, че Нетфликс пусна януари само турски филм, ако не проим продължението на Клуб,  за февруари също е само филм, а толкова много сериала се снимаха миналата година. Както и да е, ще чакаме.
Лека вечер ви желая 🤗🤗🤗

# 239
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за всичко споделеното!!!
С голямо удоволствие си припомних този разказ за КСШ 
и връзката на Нермин с Валентина.
И сега какво! Към дъното или На дъното.
Ясно - В дълбокото сме. Кога ли ще си покажем носа.
Хайде няма да мрънкам, че много сняг ви е навалял.
Пък и Къванч ми създаде приятно занимание >>>

Скрит текст:
При мен тази зима не съм видяла снежинка още.
Ама пък от тази вечер отварят всички магазини.
Кафета и ресторанти, културния и спортния сектор,
ще са само за отличниците.
Засрамиха се, защото в концертните зали и театри
поканиха фризьорските салони да работят с клиенти.
Отварят и зоологическите градини, но и те са за отличници.
Не ги разбирам, как така го решиха в пика на пика на заразените.
Ох, извинете!!! Нали уж нямаше да мрънкам.

Лекинка!!!

Общи условия

Активация на акаунт