Хубав неделен следобед!

Като изгледам серията и аз ще споделя впечатления. Не мога да го понасям този Джемал, такова мекотело е, ако не беше ги видял, нямаше и да се сети за тях, а сега претенции предявява и тръгнал да ревнува глупака. Но, за съжаление Асийе май продължава да го обича, да видим как ще се развие историята, ще се разочаровам, ако на края отново ги съберат, този не заслужава нито жена си, нито децата си.
благодаря!
Както и за всичко споделено!
Ако това е от тяхната къща, значи са се прибрали, а на връщане са минали явно да посетят и майката на Башак
Дано скоро отново ни зарадват с някоя обща снимчица.

Привет!! 

, може да погледна сериала на Алперен, като се съберат серии, другата му партньорка е Ясемин Ален-която игра с Киво във филма му. 

Значи наистина са се прибрали вече КБТ. Дали има причина за това или не, надявам се да разберем. Значи и другия месец сме на сухо, а ? Ще вземе да познае Дивето, че може да видим филма преди сериала, аман! 
Не зная как е играл Акън във Вятърничавия, само зная, че и там е ревал през цялото време, ама определено не му се отдава да покаже естествено тази емоция, изобщо не ме трогва, напротив, смешен ми е. Нергиз се държи отвратително с всички, става ми неприятна. Разбирам я, че я боли, че е объркана, че мечтае семейството и да е отново заедно, но защо трябва да си излива злобата над невинните, а баща си, който ги изостави много бързо го оправда нещо. Първо се нахвърли на малкия сладур Ахмет, който пък е най-невинното същество, толкова добро и възпитано детенце е, много го харесвам! После намрази Хелин, която няма вина за това, че баща и е мухъл, това, което направи с роклята беше безобразие и не и пукаше, че обвиниха невинното дете. Това момиче изпада в страшни кризи и не зная до кога ще издържи, тя вече прекрачи границата пред Гюлсюм. С Махир пък нямам думи как се държа, неблагодарно същество се оказа, забрави какво направи и продължава да прави този човек за тях. И на края за капак обвини майка си, че едва ли не тя е виновната за това положение, нагла е и не я харесвам! Явно по характер се е метнала на баща си 

благодаря за споделеното!

Диве благодаря за споделеното! 

И дано ни зарадва с някакво инфо.

благодаря, на мен ми беше много интересно. Наскоро се замислих, че ако започвам нещо от Кивовите сериали, ще е КСШ. 💖

Благодаря ти за статията, интересна ми беше. Добре, че не завършиха сериала с тъжната кончина на Курт Сейт.
,
или Ранини/- еднократно и после се млъкна по въпроса. А турските СМИ доста често пускат измислени новини, както знаем..... но може пък и да е вярно и да се реализира по-късно във времето.

, за нас, любителките на дългата коса 

Препоръчани теми