Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 100

• 33 903
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
храни кученца нашия прекрасник!! Heart
мрънках за Якамоза, ама нали е ретро-стана объркване, появи се патрона!! Grinning

Диве, много готини!!
абе да е здраве, пък другото ще се нареди.
ние сме надълбоко още от както обявиха проекта и, че ще се спинофваме:))
Пепи, Hands V
в ТТ има доста коментари от рода-и снежния човек се радва на Къванч, как не се е разтопил
като го гледа Grinning
Цитат
Чудно ми е как се пробива сред това море от филми и сериали.
трудно...и с доза късмет.

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 00:23 от Airra

# 241
Айре, хареса ми.."как не се разтопил снежния човек"😂😂😂 и аз се чудя 😜
Ами наистина е прекрасни, това не може да е поза, Башак го е качила и други да се присъединят, иначе съм сигурна, че никога не биха публикували.
Диве, аз винаги търся логика в това, което се случва, но вече не намирам логика в нищо. Особено от тези, които взимат решения в момента.

# 242

Пепи Hug абсолютно го споделиха - за да дадат пример, а не че парадират.
Башак е написала-Да отидеш в гората и да нахраниш бездомните кучета, мисля че е най-доброто нещо, което можеш да направиш в тая снежна зима, Гордея се с вас момчета!Този път не можах да отида, надявам се следващата седмица. Може би утре ще се съберете с приятели и вие също ще отидете.
Къванч е бил с Берк Ерчер

Доста медии са го отразили...
https://www.tvdunyasii.com/kivanc-tatlitug-ve-berk-ercerden-alkislanacak-hareket/
https://www.snobmagazin.com/magazin/kivanc-tatlitug-dan-alkislan … reket-h20234.html
https://www.televole.com/magazin/kivanc-tatlitugdan-alkislik-har … larini-sivazladi/
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/kivanc-tatlitugdan-alkislanac … tm_medium=twitter

Хубава сряда!!

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 11:12 от Airra

# 243
Здравейте !
В Истанбул ги е затрупало  не са виждали отдавна толкова сняг .

Красота и милота !:snowman:

Питане към вас . Правя новата тема и попаднах на това видео с Киво и Хазал .
Ако имате видеа и интервюта с хубав превод и качество   споделете или Айрето да ги прати на лични .
https://www.vbox7.com/play:c4fed881

Филма на Хазал е с добри цифри по кината ще чакаме още да го изгледаме

Айре Hug Ретроградният до кога е?

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 14:10 от femmi2

# 244
Привет, дружки! Hug

Айре Heart Eyes благодаря! Kiss Малко се повтаряме, но не смея вече да рискувам Laughing
Ооо, страшно мила е тази снимка, Киво се е върнал в детството, така се кефи на произведението си. Четох, че такъв сняг в Турция не е имало от 50 години

Пепи, именно с тази цел го е качила Башак, да подскаже и на други какво се прави. Моят син също винаги в колата си има храна за кучета и винаги раздава на бездомните. Много му липсва куче вкъщи, но аз този път съм непреклонна, а той не смее да си вземе в квартирата, доста бели правят все пак, а и той като мен си пада само по големи породи. Не, че и малките не правят бели, де Smile
Цитат
Къванч и Берк Ерчер хранят бездомни кучета в гората на Кемербургаз.
От ИГ на Башак : "Да отидеш в гората и да нахраниш кучетата, мисля, че е най-доброто нещо, което можеш да направиш в тази снежна зима. Гордея се с вас, момчета."
Цитат
В дните, когато най-силният снеговалеж удари Истанбул и много бездомни животни останаха без храна, самият Къванч храни нещастните кучета в гората на Кемербургаз заедно с приятеля си Берк Ерчер, който засне това видео.

Като пускат само филми Нетфликс, да ни пуснат поне Денят на влюбените Stuck Out Tongue Closed Eyes
Алинка Heart Eyes много ти благодаря за инфото! Kiss Да видим кога ще решат да го пуснат най-после ...
Диве, благодаря за прелестните кивчета! Kiss
Къванч винаги е приятно занимание Two Hearts
Цитат
Къванч и Башак осиновяват 5 бездомни кучета - Яман и Бадем (живеят с роднини на Башак в къщата им) Венера (живее със сестрата на Башак Букет Дизер в къщата и) Измир и Чача живеят с Къванч и Башак в къщата им с другите кучета Генч и Марс.

Малко стари снимки, които не сме виждали, аз поне не съм точно тези
от премиерата на " Сънят на пеперудата "
гордите родители

И една зад кадър от КГ, Ойкю тук е с друга рокля ми се струва Thinking

За сега друго ново няма

Приятен ден! Hug

# 245
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, момичета!

Спорен да е денят ви, добри мисли да пребъдат, с радост и усмивки да е пълен!

Благодаря за всичко споделено!
Благодаря и на Башак. 💖
Снегът е прекрасен, много обичам снежни зими, но освен фон за снимки ….. причинява и доста затруднения за уязвимите и хора, и животинки.

Пепи, Heart Eyes Into the deep На дъното, В дълбокото, В дълбините… все е актуално в контекста на сюжета.

Айре, Heart Eyes аз се порових за всякакви новини около В нощта, все още се държа за думите на Онур Г в онова интервю, че ще има връзка между излъчването на спон офф-а и заснемането на 3 сезон.
В един сайт прочетох, че 3 сезон е все още на етап обмисляне, не е потвърден и няма новини около него. Но пък Into the deep е заснет и ще бъде показан 2022.

Не знам кои са другите турски сериали за Нетфликс, освен този на Къванч и на Серенай, за който излезе информация, че ще се излъчи през лятото, мисля юни месец. Наистина не се сещам в момента, но в един от сайтовете, обявил какво предстои през януари, имаше страшно много критики, че масово сериали са пуснати и много малко филми като съотношение.

Фенче, Heart Eyes браво на момчето ти! Heart
И аз успявам засега да държа фронта и да не взимам животинче вкъщи по много причини, макар да не съм убедена, че не ощетявам децата.

Диве, Heart Eyes при нас вече всичко е почти back to normal. Съвсем скоро отпадат и мерките при пътуване.

Хубав и спокоен остатък от деня ви желая!

# 246
Сладури . 

Хазал е на 18 в ЗП . Тя си е нежна и сега в лицето .

# 247
Къванч в този студ и тази тъмница и е отишъл да нахрани кучетата нямам думи...
Просто за пореден път ми влезна в очите,но те любимците ми са избирани с конкурси от мозъчния ми багаж.

# 248
Фенче Kissing Heart браво на Ицо! Hands Plus1
значи кучетата, които са осиновили КБТ- все пак са останали в семейството. Hands Clap
И аз не бях виждала снимката с Ердем и Нуртен от галата на СП Hands V

Феми Hug, мерси за клипчето, изненадах се на бг-я превод, от 2010. И как се бъзика с Хазал Smile
Скрит текст:
иначе нямам нищо с нея...не я следя толкова.
Алинка Kissing Heart благодаря за споделеното!
охо тоя 3 сезон на В нощта, щом е на такъв етап....какво ще снима Къванч, когато пуснат 1 сезон на Якамоза??
голям карашък с тия спиноффи....a феновете тотално губят търпение Head Band
А за турските сериали за НФ се сещам--- сериала на Туба/Другото аз/ има един с Ибрахим и Бирдже Акалай, сериала с Хазал-Пера Палас, имаше някакъв на Джем Йълмаз, някаква фантастика- Sicak kafa, май и Онур Сайлак щеше да снима сериал за НФ.

Диде Hug
честно казано изобщо не ме учудва постъпката му, типично за неговия характер и любящото му животинки/и не само/-сърце Heart

Това е споделил известен турски бизнесмен.

Пари, слава, известност...
Всичко си отива...
Има човечност, това, което си направил за тези душички, в този сняг, през зимата...
Ето този незабравим Къванч...
И повярвайте ми, това е най-ценното от всичко...
съществуват...

Башак му е отговорила>
Надяваме се, че ще се увеличи чрез споделяне, това осъзнаване ще се превърне в колективна дейност.
 Още предстои..

Много хубави коментари и отразявания чета в ТТ. Hands Thumbsup
а за снега>> Сняг валя в Анталия за първи път от близо 30 години.
https://www.24chasa.bg/novini/article/10720501

Приятна вечер!!

Последна редакция: чт, 27 яну 2022, 00:23 от Airra

# 249
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Алинка, благодаря, че ни носиш актуална информация. За третия  сезон на В нощта и излъчването на Якамоз , мисля че и Къванч спомена при представянето на Мави през септември. Имаше хубав коментар и при американките по този повод. Най-вече за това, че няма никаква информация, което според тях /и мен/ е изключително непрофесионално от страна на Нетфликс.
Стана ми интересно и това, че сериалите са много повече от филмите. Ами, да ни пуснат нашия, тогава.
Фени, не знам дали съм права, но ми се струва, че тази снимка с родителите на Къванч е колаж. Не мога да се сетя точно, но с това облекло мисля, че съм я виждала на други снимки, като че ли от сватбата на Джем Татлъту. Айра, може би ти ще уточниш.
И сега, срам не срам, но този приятел на Къванч, Берк, кой точно персонаж е играл в КСШ?
Лека 🤗🤗🤗

# 250
  • AMS

Лека да ви е нощта, дружки!!!
Благодаря ви за преводите, новините и споделеното!!!

Къванч, както и с костенурките, така и с кучетата и ...
Тя тази любов се носи в сърцето и не може да се играе.

За другото дето мрънкам съм пас.
Вие добре сте ме осведомили да нямам големи надежди.
За Мoмичето ... нещо затихнахте,
но има вече два фрага за еп.28 >>>
https://youtu.be/bBr8doGhzz4
https://youtu.be/-AQgqhJIFRA

Скрит текст:
Днес, като минах из нашето романтично село, прочетох,
че Берг и Халит са се преместили в Лондон.

Пепи, пак се настъпахме. Berk Erçer - Миша.

Последна редакция: чт, 27 яну 2022, 13:39 от * Diva *

# 251
Добро утро! Hug

Благодаря ви на всички за споделеното! Kiss
Днес отново имаме празник в къщичката ни - нашата Ирка има РД! Иренце Heart Eyes да си жива и здрава, много обичана и щастлива!

Диве, абсолютно! Hands Plus1
Цитат
Къванч, както и с костенурките, така и с кучетата и ...
Тя тази любов се носи в сърцето и не може да се играе.
Изглежда си позабравила КСШ Thinking Миша не беше предател.
Пепи, не мисля, че е колаж снимката на родителите на Къванч Thinking
Ето го Берк, който игра Миша, този когото Сеит уби, защото повярва на Петро, че е застрелял брат му Осман

Да ви припомня какво казаха за Киво руските актьори, някои от които участваха в снимките в Русия

Също и видео с Къванч и Фарах в Кан 2014 г.

Какво да кажа за Момичето, заседнала съм на 25 серия все още ...
Лейла Ферай се е присъединила към актьорския каст, нейната героиня влиза в сериала в 29 серия.

Бурджу е невероятна на тази снимка Heart
Алинка Heart Eyes благодаря ти! Kiss
Скрит текст:
Към 30 г. гледахме кучета вкъщи, моите деца изпитаха това щастие, първото куче го взехме главно заради тях. Но, усещам, че вече не мога, не ми се става в ранни зори да го разхождам, особено пък на студа, голям ангажимент си е, никъде не можехме да отидем всички заедно на почивка през тези години, но най-вече не съм в състояние да понеса още една загуба, много малко време им е отредено да са с нас. Всички вкъщи ме уговаряха след третото ни куче Марк / показвала съм ви снимки, много го обичах, още ми липсва / да си вземем друго, но този път бях категорична. Добре е, че не ме поставиха пред свършен факт, че пак щях да клекна, познавам се, нямаше да устоя пред някоя малка сладка муцунка Smile Та, за това големият ми син ходи в приюта и храни бездомните, а пък малкия си взе коте, е, изобщо не било същото казва, но си обича много и него, нищо, че го буди в 5.30ч. да си играят Smile
Благодаря ти за инфото! Дано най-сетне видим нещо най- на края, че някои тьотки ВК взеха да пишат, че не работел и не снимал, а годините си минават. Не мога да разбера едно - като не следят какво върши Къванч защо изобщо се изказват неподготвени, много ме издразниха, и без това съм им набрала на Нетфликс Stuck Out Tongue Closed Eyes
Диди, Феми Flowers Hibiscus
Айре Heart Eyes благодаря ти! Kiss И за всичко интересно, което си споделила, и за превода Kiss Много е прав човека.
Цитат
Турецкие сериалы в Казахстане

💫Казахстанский телеканал Almaty TV с 24 января (понедельник) приступил к трансляции турецкого сериала #Серебро. Время трансляции: 20-40.

#Gumus

Пожелавам ви прекрасен ден, макар и студен! Hug

# 252
Здравейте!

Благодаря за всичко споделено. Flowers Hibiscus Отново благородна постъпка на патрона - браво! Heart Exl

Ами ще чакаме изявите му, какво да се прави.  И на мен ми се иска да го гледам вече на екрана, но явно не му е дошло още времето. Ама напоследък не можем да се оплачем, че не го виждаме.

Снеже, за теб специално Blush

Благодаря, Айрре! Heart Exl

# 253
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Честит рожден ден, Ирка 😍🥂💐
Пожелавам ти здраве и всичко, за което мечтаеш да се сбъдне

Фени, благодаря за видеото.
Диве, Снежи 🤗
Хубав ден ви желая 🤗

# 254

Цитат
Кыванч Татлытуг на этой неделе занимает 3-е место в рейтинге Socipol Puan по обсуждаемости в турецких социальных медиа.

1-е место - Джем Йылмаз
2-е место - Керем Бюрсин

Ире, честит рожден ден! Flowers Hibiscus  Бъди здрава и щастлива! Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт