Ире честит рожден ден

една от основните ми причини е пътуването и на мен.
ако зависи от мен, хич да не се снима трети сезон, ако така ще потъва в неизвестност. Но не зависи, 🙂 за добро или зло.
аз също споделих, че не пречи самото чакане, когато знаеш какво очакваш и кога. Липсата на информация нагнетява и напряга. 

мерси, че припомни костенурките. 

, май го гласят за Налан,
!! 

, не се ядосвай на тьотките, няма смисъл!! 
Трябва да го види този негов необикновен талант целия свят! 

много ти благодаря за превода, а на Пепи, че го донесе
Много ми хареса!
Пък взе, че ми стана интересно като прочетох ВК, че и те се вълнуват за тези % на актьорите с най-много последователи, за някакви ботове говорят, а процентите явно са от значение, щом казват, че тези с най-висок % са пред другите. Нейсе, това пък най-малко ме вълнува, честно казано.

Хубав петъчен следобед!!
радвам се, че намина
, благодаря за почерпката!
днес ще си починеш от емоциите!

, благодаря за снощния превод!! 

ох, че е хубава бъдещата ни майка, супер изглежда пу пу пу! 
много се радвам, че си наминала, благодаря ти за всичко!
Почивай си, гледай си спокойствието, бебчето е най-важно! Ти кой месец го очакваш, април ли ? На брат ми внука го очакваме към 08. 02, ама да видим, може да се появи и всеки момент, нямам търпение!
със сигурност си права
Имах предвид именно това, когато написах, че може би и той се тормози, ако действително има нещо подобно, и той чака, какво си мислите
Мисля, че няма как да не се вълнува да види как се е получило, ще получи ли трудът му одобрението на зрителите, все пак за първи път турците правят подобно нещо, все едни такива едни неща ... 
Ще взема да го започна отначало, че нещо Аслъ не мога да я разбера сърби ли я, боли ли я, много ми е странен този образ. Тя и самата актриса ми е странна. Препоръчани теми