Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 100

• 33 904
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте Благодаря за всичко споделено

Ире честит рожден ден

# 256
  • AMS

Привет, мили дружки, и благодаря за споделеното!!!
Нощеска не можах да си извадя кивчетата от гората с кучетата.
Днес пробвах пак, но печката е развалена.
Та съм на поправителен с КСШ.
Много се изложих с Миша, но се коригирах.
Забравила съм. Ама сега хубаво ще го запомня.

Сергей Тэсслер съм го гледала и в други руски сериали.

Ирка, здраве, спокойствие и само хубави неща да ти се случват!!!

Лек ден и приятна вечер!!!

# 257
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, момичета!

Радост, усмивки и обич да изпълват деня!
Благодаря за всичко споделено! 🌺

Ире, честита да си!

Много поводи за широки усмивки, споделени с любими хора; сърцето ти да прелива от любов, душата от топлина, а домът ти от радост и споделеност! Весел празник!

И аз съм назад с Момичето.

Фенче, Heart Eyes една от основните ми причини е пътуването и на мен.

Ами всички го очакваме Къванч, но не на всяка цена, а и количеството не е гаранция за качество. Може да си позволи да избира в този етап от кариерата си.

Айре, Heart Eyes ако зависи от мен, хич да не се снима трети сезон, ако така ще потъва в неизвестност. Но не зависи, 🙂 за добро или зло.

Пепи, Heart Eyes аз също споделих, че не пречи самото чакане, когато знаеш какво очакваш и кога. Липсата на информация нагнетява и напряга.

Прекрасен остатък от деня ви пожелавам!

# 258
Привеет!! Hug
 с усмивка от Анталия Grinning

Благодаря за споделеното! Flowers Hibiscus
Диве, Фенче, Пепи, Снеже Kissing Heart Hug
Къванч е на 3 място в Соципола,. но тоя път повече заслуга има Башак Wink
Е ние чакаме обсъждането да е заради актьорските му новости, но поне го виждаме сравнително често, да Heart
Диве, е случва се да се обърка човек Hands V мерси, че припомни костенурките. Animal Turtle
на мен печката ми работи...

за Момичето>
чакам да излезе 27 серия  с бг. превод
нооо Хайри е обръснал мустака Stuck Out Tongue Winking Eye, май го гласят за Налан,
направо е станал по-симпатичен от Седат.

Иренце Kissing Heart Hug!!  

Бъди много здрава, щастлива, обичана, нека всичките ти желания се сбъдват!! Flowers Four Leaf Clover

Али Kissing Heart
Цитат
Айре, Heart Eyes ако зависи от мен, хич да не се снима трети сезон, ако така ще потъва в неизвестност. Но не зависи, 🙂 за добро или зло.
да....и все пак трябва да има завършек влизането на Арман във края на 2 сезон. /евентуално във 2 сезон на Якамоз/
Той, че избира роли и проекти е ясно, знаем как, но предполагам и на него не му е приятно това забавяне.
не мисля, че може да си позволи толкова дълго отсъствие, но за съжаление не зависи от него.
Дано всичко се нареди по възможно най-добрия за него начин!! Hands Pray Flowers Four Leaf Clover

Пепи, ето сватбата на Джем, има разлика в облеклкото, макар и малка Hands V
за мен снимката не е колаж.

Фенче Kissing Heart, не се ядосвай на тьотките, няма смисъл!!

Последна редакция: чт, 27 яну 2022, 18:34 от Airra

# 259
  • AMS

Дружки, благодаря ви!!!
О, чудо!
Кивчетата снощи станали, но едва преди малко се размърдаха.
Не е ясно колко пъти съм била ентера на лапито,
та да ги изкара днес две, но в тройна доза >>>

# 260
Благодаря ви, дружки за споделеното и днес, и двете печки са супер! Kiss
А аз пък много се надявам това за обединението на В нощта и Якамоза да е вярно, отдавна беше време Киво да играе в международен проект, където да може да разгърне напълно потенциала си. И да продължи да работи в такива, със страхотни сценарии, съгласна съм да го чакам, колкото трябва, за него ще е супер! Hands Plus1 Трябва да го види този негов необикновен талант целия свят! Two Hearts

Лека вечер! Hug

Последна редакция: чт, 27 яну 2022, 22:16 от queen_fenka

# 261
Привет , момичета 🤗🤗🤗
Печките ви работят перфектно Айра, Дива 😍
Аз пък намерих друго интересно. Рускините коментират кой колко последователи има в ИГ. Е, Къванч не е в първата десетка, но друго ми стана интересно. Освен броя на последователите има направена и класация на посещенията на самата страница, лайкове и брой коментари. Няма да споменавам имена, но актьори със много повече последователи от Къванч имат по 2, 5, 8 процента, докато на страницата на Къванч се показва това

Вярвам, че всичко, което се случва е за добро. А и не мисля, че точно в момента сериала или филма са на първо място за Къванч, така че нека всичко да се подреди както е най-добре за Башак и Къванч.
Ето и това, но кой ще го преведе

Лека 🤗🤗🤗

# 262
  • Plovdiv, Bulgaria
Пепи, Heart Eyes

“ В това студено снежно време някои хора казват “ Не бих си подал носа извън топлия ми дом” други казват “Нека взема малко храна, за да нахраним животните навън”. Трети мислят “ Време да се насладим на снеговалежа в Kahraman Fisherman”!
А има хора като Къванч Т.
Облича се плътно, отива в гората по покрит със сняг път и храни улични кучета със собствените си ръце.  А съпругата му Башак Д. сподели видеото.
Къванч отиде в гората със свой приятел и остави килограми храна за кучетата.
- ако гледайки видеото, то не те стопли
- ако не те накара да си кажеш “ Какъв прекрасен човек си, Къванч”….
- ако не те  накара да помислиш “Трябва и аз да направя същото”…
- ако поне не те накара да се усмихнеш…
значи е време да се седнеш и да поразсъждаваш върху самия себе си.”

Момичета, ❤

# 263
Добро утро! Hug

Алинка Heart Eyes много ти благодаря за превода, а на Пепи, че го донесе Kiss Много ми хареса!
Цитат
- ако гледайки видеото, то не те стопли
- ако не те накара да си кажеш “ Какъв прекрасен човек си, Къванч”….
- ако не те  накара да помислиш “Трябва и аз да направя същото”…
- ако поне не те накара да се усмихнеш…
значи е време да се седнеш и да поразсъждаваш върху самия себе си.”
Знаем кое е най-важното за сега за Къванч, но не вярвам и той да не се тормози, че така се бави всичко Thinking
Колкото до  ИГ му , аз не съм много в час, не влизам с дни там, то и във фейса вече рядко влизам, но допускам, че може би я посещават и хора, които не го следват, но го харесват, знам ли Thinking Пък взе, че ми стана интересно като прочетох ВК, че и те се вълнуват за тези % на актьорите с най-много последователи, за някакви ботове говорят, а процентите явно са от значение, щом казват, че тези с най-висок % са пред другите. Нейсе, това пък най-малко ме вълнува, честно казано.
Много сладко колажче

Нещо старичко, като няма друго

Прекрасен ден! Hug

# 264
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет!
Хубав петък, момичета!

Благодаря за всичко споделено! 🌺
Чудни гифчета! 🌺

Не мисля, че Къванч е засегнат или ощетен емоционално в този случай. Сериалът и филмът са заснети, той си е свършил работата. Това че няма публична информация кога ще се излъчат, не означава, че той няма такава. Всичко си е ясно, според мен и си следва някакъв логичен път.

Например през декември започна заснемането на 3 сезон на много популярен и успешен сериал Dead to me, което беше преустановено заради много случаи на ковид в екипа. Наскоро четох, че последният ден на снимки е бил 13.12.2021 и все още не се знае кога ще продължат снимките и кога ще приключат. За утеха на феновете, авторът се надява да е поне през първата четвърт на 2022.
Нещо подобно се случи и с Любов 101. Прекъснаха заради ковид и закъсняха с около година.
Но пък актьорите си имаха и друга заетост през това време.
Напълно е възможно да има технически пречки за заснемането на 2 сезон на Into the deep/3 на Into the night, аз пак свързвам казаното, че излъчването на сезон 1 ще е, когато започнат снимките на сезон 2/3.
Мащабен проект, мащабна организация, мащабно време за подготовка. 😃

В този смисъл писах, че може да си позволи Къванч да чака, и да избира. Не съм имала предвид просто подбор.
Също така в този смисъл писах, че е щастливец, че съвпадна с период в живота му, в който може да си позволи да е до Башак.

В първото стори с видеата от гората, които Башак публикува, аз също бях извадила клипчета, но се замотах да го споделя, беше написала “тази седмица без мен/ аз съм вкъщи, следващата заедно, дано” нещо в този смисъл беше, не си спомням дословно, перифразирам, не цитирам. Та може да се надяваме, че пак ще сподели, ако отидат заедно.

Успешен и щастлив ден! Много усмивки и късмет!

# 265
Момичета, привет! 😍
Едно кафенце за тези като мен, които сега си пият сутрешното, и за тези, които вече са на второто. 🙃

Много, много ви благодаря за милите пожелания. 🙏
На всички ви пожелавам много здраве и щастие! ❤
Вчера ми беше голяма лудница и беше трудничко да пиша и тук.
Рожденните дни са чудесни и вълнуващи, но в същото време много изтощителни,поне за мен. Стараеш се да отговориш на всеки, който те е уважил, телефонът не спира да звъни, темпото е бързо и не можеш да го забавиш. Всичко това ме превъзбужда, особено след като забременях. Стараем се да не ходим по кафета и ресторанти, за да не хванем нещо от някъде и ежедневието ми е доста спокойно. Когато има по- специални случаи като днешния, много ми се отразява и едвам заспивам от превъзбуда. 🤯 Та днес вече е спокойно и сколасах да пиша. 😊
Скрит текст:

Благодаря ви и за всичко споделено! 😘
Мен също ме трогна видеото, споделено от Башак. Съгласна съм - не го правят с цел показване, ами с цел - последвайте примера, всеки може да бъде добър.
Двамата с Къванч много си приличат духовно и страшно се допълват.
Стана ясно, че след разходката в Бодрум са се прибрали у дома. Видеата и снимките от там също много ми харесаха, носеха спокойствие и уют.
Другото нещо, което ме радва, е че Башак не крие бремеността си. 😊 Наистина е хубаво, когато самите те ни допускат до живота им, а не папраците.

Аз не следя никакви сайтове, свързани с Нетфликс и това какво предстои, но съм спокойна, защото вие ще споделите всяка новост. Все още няма такава, определено ще ни изненадат с премиерата.

Пожелавам ви щастлив петъчен ден и още по- щастлив уикенд! 🎈
До скоро! 😘

# 266
Хубав петъчен следобед!!

Ире Kissing Heart радвам се, че намина Kiss ,  благодаря за почерпката!  
нормално да се чувстваш така, както си описала! Blush днес ще си починеш от емоциите!
Ако има новини по нашата тема, задължително  ще стигнат до теб Wink
Цитат
Другото нещо, което ме радва, е че Башак не крие бремеността си. 😊 Наистина е хубаво, когато самите те ни допускат до живота им, а не папраците.
да Hands Raised Hand
Алинка Kissing Heart, благодаря за снощния превод!! Hands Plus1
съгласна съм със споделеното..и аз мисля, че Къванч е наясно как се движат нещата по проектите му... също и, че това което зависи от него си го е свършил.
Цитат
Напълно е възможно да има технически пречки за заснемането на 2 сезон на Into the deep/3 на Into the night, аз пак свързвам казаното, че излъчването на сезон 1 ще е, когато започнат снимките на сезон 2/3.
така е!
за това, че Башак каза, че може да отиде с тях другата седмица отново да хранят кучетата...и аз го споделих, дано да ни зарадват пак!!
Пепи Hug
ммм браво! видях ВК, че коментират такава активност за ИГ профилите на Керем и Бурак Й, но не намерих за Киво, въпреки, че бях сигурна, че процента му ще е висок. Hands Plus1
Той има сравнително малко последователи-но пък има и само 67 публикации, ако почне да се фотка и да си прави фотосесии всяка седмица, сигурно ще увеличи бройката, но тия неща не го влекат.
Фенче Kissing Heart
Цитат
А аз пък много се надявам това за обединението на В нощта и Якамоза да е вярно, отдавна беше време Киво да играе в международен проект, където да може да разгърне напълно потенциала си. И да продължи да работи в такива, със страхотни сценарии, съгласна съм да го чакам, колкото трябва, за него ще е супер! Hands Plus1 Трябва да го види този негов необикновен талант целия свят!
о и аз искам, защото е международен проект, нещо ново и различно. също така искам и се надявам да е нестандартен СЦ и силна продукция.
за "целия свят"- в дигиталните времена, в които живеем, турските актьори и продукции си се гледат почти по целия свят.

Диве, твоята печка, по- добра Smiley

Последна редакция: пт, 28 яну 2022, 14:46 от Airra

# 267
Айре, под публикацията за Бурак има линк  в коментарите и е достатъчно да напишеш име и излизат данните

# 268
Heart
нови....

Пепи, мерси, че ме светна!

# 269
Айре Heart Eyes ох, че е хубава бъдещата ни майка, супер изглежда пу пу пу!

Права си, но друго е когато играе в международна продукция, тогава ще го видят и хора, които не се вълнуват от турски сериали и филми. Американките на времето споделяха, че съвсем случайно са попаднали на КСШ в Нетфликс, никоя от тях преди това не е гледала турски сериал. И добре, че Сеит е такъв красавец, та го загледали и дори са се примирили със субките /не мога да разбера защо повечето хора не обичат субтитри / А много скоро след това ги покори и с играта си. Покрай него по-късно се запознаха и с други турски актьори, сериали и филми, но е факт, че Киво беше първата им турска любов, като за много от тях си остана и последна, също както на нас с теб Smile
Ире Heart Eyes много се радвам, че си наминала, благодаря ти за всичко! Kiss Почивай си, гледай си спокойствието, бебчето е най-важно! Ти кой месец го очакваш, април ли ? На брат ми внука го очакваме към  08. 02, ама да видим, може да се появи и всеки момент, нямам търпение!
Много ми хареса на новите снимки, и ти като Башак си се разхубавила още повече! Heart
Алинка Heart Eyes със сигурност си права Hands Plus1 Имах предвид именно това, когато написах, че може би и той се тормози, ако действително има нещо подобно, и той чака, какво си мислите Smiley Мисля, че няма как да не се вълнува да види как се е получило, ще получи ли трудът му одобрението на зрителите, все пак за първи път турците правят подобно нещо, все едни такива едни неща ...
Цитат
Мащабен проект, мащабна организация, мащабно време за подготовка. 😃
Но, наистина е чудесно, че през тези месеци има възможност да е до съпругата си. Дано отново ни зарадват скоро с някое видео.
Поли много ми липсва, винаги за нея се сещам, когато видя някъде Кузейката, дано гледа и ни изненада някой ден с дълъг чаршаф от влечатления!

Аз загледах Черно - бяла любов по тв - то, ама за сега само Ибро ми харесва в него Thinking Ще взема да го започна отначало, че нещо Аслъ не мога да я разбера сърби ли я, боли ли я, много ми е странен този образ. Тя и самата актриса ми е странна.

Общи условия

Активация на акаунт