ох, че е хубава бъдещата ни майка, супер изглежда пу пу пу! 
Права си, но друго е когато играе в международна продукция, тогава ще го видят и хора, които не се вълнуват от турски сериали и филми. Американките на времето споделяха, че съвсем случайно са попаднали на КСШ в Нетфликс, никоя от тях преди това не е гледала турски сериал. И добре, че Сеит е такъв красавец, та го загледали и дори са се примирили със субките /не мога да разбера защо повечето хора не обичат субтитри / А много скоро след това ги покори и с играта си. Покрай него по-късно се запознаха и с други турски актьори, сериали и филми, но е факт, че Киво беше първата им турска любов, като за много от тях си остана и последна, също както на нас с теб
Ире
много се радвам, че си наминала, благодаря ти за всичко!
Почивай си, гледай си спокойствието, бебчето е най-важно! Ти кой месец го очакваш, април ли ? На брат ми внука го очакваме към 08. 02, ама да видим, може да се появи и всеки момент, нямам търпение! Много ми хареса на новите снимки, и ти като Башак си се разхубавила още повече!
Алинка
със сигурност си права
Имах предвид именно това, когато написах, че може би и той се тормози, ако действително има нещо подобно, и той чака, какво си мислите
Мисля, че няма как да не се вълнува да види как се е получило, ще получи ли трудът му одобрението на зрителите, все пак за първи път турците правят подобно нещо, все едни такива едни неща ... Мащабен проект, мащабна организация, мащабно време за подготовка. 😃
Поли много ми липсва, винаги за нея се сещам, когато видя някъде Кузейката, дано гледа и ни изненада някой ден с дълъг чаршаф от влечатления!

Аз загледах Черно - бяла любов по тв - то, ама за сега само Ибро ми харесва в него
Ще взема да го започна отначало, че нещо Аслъ не мога да я разбера сърби ли я, боли ли я, много ми е странен този образ. Тя и самата актриса ми е странна.Здравейте момичета,
Наближава неделята и нямам търпение да се потопя в дебрите на правото...

ПУ ПУ ПУ

Хелоуу!
-Диве, Пепи
, мерси, че пак ме отмени с превода 

Сега Азра да вземе и да го осъди най-после наистина, не се спря този гнусен старчок с похотливата мутра, че се и прави на възмутен