Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 100

• 33 914
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
  • Плевен / София
Скрит текст:
Айре Heart Eyes ох, че е хубава бъдещата ни майка, супер изглежда пу пу пу!

Права си, но друго е когато играе в международна продукция, тогава ще го видят и хора, които не се вълнуват от турски сериали и филми. Американките на времето споделяха, че съвсем случайно са попаднали на КСШ в Нетфликс, никоя от тях преди това не е гледала турски сериал. И добре, че Сеит е такъв красавец, та го загледали и дори са се примирили със субките /не мога да разбера защо повечето хора не обичат субтитри / А много скоро след това ги покори и с играта си. Покрай него по-късно се запознаха и с други турски актьори, сериали и филми, но е факт, че Киво беше първата им турска любов, като за много от тях си остана и последна, също както на нас с теб Smile
Ире Heart Eyes много се радвам, че си наминала, благодаря ти за всичко! Kiss Почивай си, гледай си спокойствието, бебчето е най-важно! Ти кой месец го очакваш, април ли ? На брат ми внука го очакваме към  08. 02, ама да видим, може да се появи и всеки момент, нямам търпение!
Много ми хареса на новите снимки, и ти като Башак си се разхубавила още повече! Heart
Алинка Heart Eyes със сигурност си права Hands Plus1 Имах предвид именно това, когато написах, че може би и той се тормози, ако действително има нещо подобно, и той чака, какво си мислите Smiley Мисля, че няма как да не се вълнува да види как се е получило, ще получи ли трудът му одобрението на зрителите, все пак за първи път турците правят подобно нещо, все едни такива едни неща ...
Цитат
Напълно е възможно да има технически пречки за заснемането на 2 сезон на Into the deep/3 на Into the night, аз пак свързвам казаното, че излъчването на сезон 1 ще е, когато започнат снимките на сезон 2/3.
Мащабен проект, мащабна организация, мащабно време за подготовка. 😃
Но, наистина е чудесно, че през тези месеци има възможност да е до съпругата си. Дано отново ни зарадват скоро с някое видео.
Поли много ми липсва, винаги за нея се сещам, когато видя някъде Кузейката, дано гледа и ни изненада някой ден с дълъг чаршаф от влечатления!

Аз загледах Черно - бяла любов по тв - то, ама за сега само Ибро ми харесва в него Thinking Ще взема да го започна отначало, че нещо Аслъ не мога да я разбера сърби ли я, боли ли я, много ми е странен този образ. Тя и самата актриса ми е странна.
Фенче, моля ти се...или превъзнасяш или мълчиш...Когато започна ДЕК колко хейт отнесе Демет, че не е на нивото на Ибо и че няма друга двойка, като Ферит и Аслъ...
Здравейте момичета,
Наближава неделята и нямам търпение да се потопя в дебрите на правото...

# 271
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Вече спокойно мога да пиша.
Али, много благодаря за превода. Много хубав, смислен и емоционален текст.
Нося още един 😀

Фени, тези цифри за мен по скоро показват отношението на хората към самия Къванч като личност. Той и по времето на Сблъсък не качваше , с изключение на края снимки свързани със самия сериал. Така, че тази активност я свързвам наистина с уважението и обичта на хората към самия него.
И аз мисля, че Къванч знае кога ще се излъчи сериала и филма. Никой официално не е споменавал дата, освен, за това, че излизането на Якамоз ще съвпадне с началото на снимките на into the night 3. По скоро феновете сами се навивахме за определено време. И много съм съгласна, че сериала ще достигне и до хора, който по принцип не гледат турски сериали.
Фени, това с американките съм го пропуснала, но сега го гледам същото при италианките.
Много е хубава Башак
ПУ ПУ ПУ

Ирка, наистина ти желая да се наслаждаваш на всеки един момент от тези месеци.
Гледам в момента Домът...  стана ми интересно, че името Зейнеп означава бащина гордост . Сетих се за Зейнеп от Сблъсък , значи името не е избрано случайно.

Хубава вечер 🤗🤗🤗

# 272
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря за всичко, което сте превели и написали!!!
Много се радвам, че Башак е толкова свежа
Няма да мрънкам, но ... Все пак трябва да има Info за Info the  ...

Печката ми явно работи, но когато си иска. До сега пак ѝ се молих.
Да не остана по-назад за ЧБЛ. Там Ибо много ми хареса,
но партньорката му ми разваляше цялата картина.
От инат изгледах сериала им до края.
Нали в него щяха да играя Къванч и Туба.
После Ибо го харесах и в Тандема.
Но в Домът не можа да ме накара да го гледам.
Е, все пак го започнах, но ...
Бирдже във Вавилон ми изглеждаше мааалко по-добре.

Печката се заинати пак.
Та, преминавам на кивчета
от форумната ми биография >>>

# 273
Гости, е, това са само първите ми впечатления, гледах само 5, 6 серии и то от скоро, заради това казах, че явно трябва да го гледам от началото, за да успея да я разбера докторката. Но, който си ги харесва, чудесно. Ибро си е добър както винаги, а Бирдже все още не мога да я усетя, не разбирам и героинята и какво иска. За мен мъжкия каст е по- добър в този сериал. Някои диалози са много силни и добри, а други звучат направо безсмислено, явно ще трябва да го гледам със субтитри.
Пепи, дата никога не е споменавана, но в ИМдб пишеше доста дълго време - година на излъчване 2021 г. от там се навиха феновете. 2021 мина и замина и отново нула инфо. А мисля, че бяхме прекалено търпеливи, година ще стане, откакто го снимаха. Те заради това някои не помнят вече, че е снимал изобщо ... Къванч сигурно знае кога какво, ама нас това дали ни грее Smile Поне да напишат кой месец е предвидено да го излъчат, та да не се надяваме всеки месец, така, както написаха за Шахраман например, а те нищо! За колко други филми чета, за нашия филм отново нищо, е до кога ??? Мога да чакам и до лятото, ако е нужно, но поне да се знае да му се не види!
Някоя от вас знае ли кога снимаха филма си Демет и Шукрю ? Сега на 11. 02 ще е премиерата му.
Диве, значи не съм сама за Бирдже в тази роля. И Вавилон не го догледах ...
А инфо за Info the ... трябва да има скоро, защото търпението на феновете е към края вече.
Цитат
Тем временем "Подлодку" уже как год сняли, ни тизера, ни слуху, ничего
Мерси за страхотните гифчета!

Лекинка! Hug

# 274
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет отново, дружки!
Превод
“ Тези очи все още виждат красиви постъпки, благодарение на красиви хора.
В мразовити дни, в които студът е ледено пронизващ, Къванч излиза от топлия си дом и храни улични кучета в гората, на пътя, със собствените си ръце.
На светлините на колата си, той носи храна на уличните животни, които открива в мрака, на уединени места.
Съпругата му Башак Д. сподели в соц. медии. Радвам се, че го направи. За щастие тя ни показа тази красота. Със сигурност беше просветление за други. Разбира се, тя беше посочила посоката.
И най- важното, бяха засрамени безскрупулни лоши хора.
Благодаря, Къванч. Благодаря, Башак.”

Благодаря за споделеното! 🌺
Аз харесах и Бирдже с Ибрахим, 💖 и Демет.
Харесах и Аслъ, и Зейнеп.

# 275
Добро утро в събота, дружки! Hug

Алинка Heart Eyes благодаря за превода! Kiss Много ме радват такива отзиви за ашкъма и Башак, заслужени са.
Колко им отива и на двамата този цвят само! Heart А той не отива на всеки.

Хубава събота! Hug

# 276
Хелоуу! Hug

Благодаря за споленото Flowers Hibiscus-Диве, Пепи Hug
Алинка Kissing Heart, мерси, че пак ме отмени с превода Kiss
оригинала>

Фенче Kissing Heart хубави са и в жълто Yellow Heart
пита за  филма на Демет, снимаха  го малко след като свърши дизи сезона-към юли месец.
за ЧБЛ-започна много силно като СЦ, но като цяло не ми е особено интересен.
Бирдже-на места я харесвам, на места хич, Ибрахим-тая роля супер много му пасна.

Хубава  събота!!

Последна редакция: сб, 29 яну 2022, 13:52 от Airra

# 277
Приятна съботна вечер! Благодаря за всичко споделено.

Цитат
Турецкие рекламодатели обрушили град предложений на супружескую пару Кыванч Татлытуг - Башак Дизер, ожидающую своего первенца. Уже сейчас бренды хоть как-то связанные с детской продукцией хотели бы видеть в ее рекламе маленького Татлытуга. Ходят слухи, что Башак была предложена сумма в 200 тыс. долларов (2,7 млн турецких лир) за рекламу мебели для детской комнаты. Однако на все поступающие предложения пришел отказ. Родители не хотят видеть своего малыша в рекламе.

Турските рекламодатели изсипаха градушка от предложения за семейната двойка Къванч Татлъту-Башак Дизер, която очаква първото си дете. Марките, свързани по някакъв начин с детски продукти, вече биха искали да видят малкия Татлъту в тяхната реклама. Говори се, че на Башак са били предложени 200 000 долара (2,7 милиона TL) за реклама на мебели за детска стая. Всички постъпили предложения обаче са  отхвърлени. Родителите не искат да виждат детето си в реклама.

# 278
Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss Благодаря, че ми каза и за филма. Явно Нетфликс тази година ще дава повече филми от сериали , за февруари анонсират два филма, май няма сериал Thinking Инеса подозира, че бавят излъчването на сериалите, за да отговорят на конкуренцията от другите платформи, възможно ли е да е така ? Thinking

Готин Сеит с мустаци Two Hearts

Малкия сладкиш Роман Heart Eyes

https://www.dizidoktoru.com/magazin/200-bin-dolarlik-teklifi-reddetti-h20270.html
Цитат
Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çifti, bebek heyecanı yaşarken, firmalar arasında da adeta rekabet başladı. Minik Tatlıtuğ'a bebek bezinden pusete kadar birçok firmadan şimdiden teklifler geliyor.

Markalar reklamlarında minik Tatlıtuğ'u görmek isterken, beş aylık hamile olan Başak Dizer'in bir mobilya firmasından reklam teklifi aldığı konuşuluyor. Akşam gazetesinin haberine göre; bebek odası takımlarını tanıtması için Başak Dizer'e 200 bin dolar (yaklaşık 2.7 milyon TL) teklif eden bir firma, 'hayır' yanıtını aldı.

Цитат
Докато съпрузите Kъванч Taтлъту и Башак Дизер очакват с вълнение появата на детето си, между компаниите започна конкуренция. От бебешки пелени до колички, малкия Taтлъту вече получава оферти от много компании. Докато марките искат да видят малкия Taтлъту в своите реклами, стана известно, че Башак Дизер , която е бременна в петия месец, е получила промоционално предложение от мебелна компания. Според новините на вечерния вестник, компанията, която е предложила на Башак Татлъту 200 000 долара (приблизително 2,7 милиона турски лири) за популяризиране на комплекти за бебешка стая, получи отговор „не“.
още един
Цитат
Съобщава се, че на Башак Дизер е било предложено да се появи в реклама на мебелна компания заедно с бебето, когато се роди за 200 000 долара. Стилистката обаче е отхвърлила това предлпжение

Тези пък, нормални ли са изобщо Laughing
Снеже , писали сме едновременно за едно и също Flowers Hibiscus
Приятна вечер! Hug

Последна редакция: сб, 29 яну 2022, 19:30 от queen_fenka

# 279
Фенче, карай, няма да го махам.

Нещо, което май не срещнах. Не е важно, но е за Къванч. Азра е подала жалба в съда за аборта.

Цитат
Неожиданные претензии к Азре Акын и Кыванчу Татлытугу.

Известный организатор и основатель Best Model of Turkey и Best Model of The World Эркан Озерман был гостем одной из программ. Озерман, который некоторое время фигурировал на повестке дня за якобы домогательства к мужчинам на конкурсе, выдвинул обвинения в адрес Мисс мира Азры Акын и Кыванча Татлытуга, который  был выбран Лучшей моделью мира 2002 года, который также был некоторое время ее возлюбленным.
Озерман рассказал о шокирующих фактах из жизни Кыванча и Азры. Описывая период, когда они были парой, он сказал: «Я не оставил бы ее в живых из-за грязи и клеветы по отношению к Кыванчу, я бы запер ее, чтобы она не могла выйти или держал бы на улице. Она вела себя аморально. А что она сделала с ребенком? (Прим. говорит об аборте) .Причина всего- ревность.
Она живет в Амстердаме. Парень работает в Париже. Звонит ему: «С кем ты сегодня спал, с кем проснулся?» Она начинает плакать. Парень встает, садится в поезд и едет 2,5 часа. Он пропустил показ мод из-за неё. Я не могу объяснить здесь всю ложь, которая была направлена против Кыванча...», - заявил он.
Сейхан Сойлу вступила в разговор и сказала: «В то время она говорила, что он гей, не так ли?" Озерман прокомментировал: «Азра оклеветала его, опасаясь потерять».
Кыванч Татлытуг и Азра Акын некоторое время назад подали иск против известного организатора Эркана Озермана.

Материал подготовлен для группы https://vk.com/love_kivanc_tatlitug

# 280
Снеже, тази гадост я видях още вчера, но не сметнах за нужно да я споделям тук, няма нужда да си замърсяваме къщичката. Този пършив дядка явно няма да си затвори мръсната уста, докато не пукне. И за какво го прави ? Прави си пиар на гърба на Къванч и Азра, а и за други актьори, които са били модели злослови! И каквото и да е имало между Къванч и Азра, за каквото и да са се разделили, това са си техни лични отношения, и двамата вече си имат семейства, погнусена съм от тези клюкарски истории Rage Сега Азра да вземе и да го осъди най-после наистина, не се спря този гнусен старчок с похотливата мутра, че се и прави на възмутен Money

# 281
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Благодаря за всичко споделено и преводите.
Фени, така е, но има хора, които трябва да оцапат другите, за да се почувстват важни и значими.
А това обяснение на Инеса нещо не ми се вярва да е истина. Въобще нейните коментари вече ги подлагам под голямо съмнение. Едва ли има някаква информация, по скоро това са си нейни съждения.
А за рекламата съм сигурна, че още от началото имат много предложения. Както една рускиня беше написала, надявам се ако някога въобще се включат това да бъде само по някакъв социално значим проект.
Хубава вечер ви желая 🤗🤗🤗

# 282
# 283
Добро утро в неделя! Hug

Терзи, благодаря! Flowers Hibiscus
Пепи, е, аз това написах - Инеса само подозира каква може да е причината, няма от къде да знае ...
Колкото до % в ИГ, може би се дължат на факта, че Kъванч рядко помества нещо в социалните мрежи, но пък когато го прави са все отлични публикации, заради това привличат вниманието на феновете от цял ​​свят.

Иска ми се да го гледам отново с мотор, честно казано, но, да кара много внимателно

Няколко любими снимки

Пожелавам ви хубав ден! Hug

# 284
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Желая ви хубав и усмихнат ден 😍
Терзи, благодаря за снимките.
Изгледах сериите на Момичето, на руски. Последният епизод видях, че е паднал рейтинга. Ами почнаха много да разтягат историята. Все повече не виждам логика в поведението на Седат и Джана. Седат уж много обича Нелан, но ходи дори в дома на Джана. Джана умира от страх да не вземат децата й, но го кани в дома си...  Нещо почват да ме дразнят тези сценаристи. Хареса ми промяната при Хайри, външния му вид. Добър похват Нелан да го погледне с други очи
.
Фени, застъпихме се😜

Аз си поиграх с това приложение и това, което разбрах е, че се смята как една публикация ангажира публиката т е колко харесвания и коментари има. Точно тук Къванч води. Макар че, аз това отдавна го забелязах. Ако имаш 10 мил. последователи и снимката е харесана от 1 мил души или имаш 3,7 мил. и е харесана от 700 Хил. чисто математически повече ангажираност има този, които има по- малко последователи. Същото се получава и при коментарите. Затова и написах, че самата личност на Къванч е причината за това. Освен това ти беше писала за ботовете, това са купени последователи , които искуствено да увеличат броя на последователите , така някои привличат вниманието към себе си.
Е, аз се надявам поне скоро да го видим ако не на мотор, поне на автомобил.😂 Говоря за бъдещата реклама.
Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

Общи условия

Активация на акаунт