Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 100

• 33 492
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте! Flowers Hibiscus

Сега нови партньорки - Хандето Ерчел и Ямур Танръсевсин. Laughing

Снеже Hug
хубава Хазалка, имало пресконференция за Пера Палас

Heart Exl Heart Exl Heart Exl

# 526
Здравейте Благодаря за всичко споделено
Дива няма отърване от лошите неща по света
Алина Честит рожден ден

# 527
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Али, честит рожден ден 💐🍀🥂

Желая ти здраве, слънце и много сбъднати мечти. И още едно пожелание, да започнеш да пишеш....разказ, повест, роман ... какво ти душа иска.

Наистина излизат още нови имена, сега видях и Есра Билгин. Айре, ти нея май я харесваше.
Башак липсва тези дни, но миналата седмица нямаше празно. Но пък няма да се учудя ако са почнали снимките и да са заминали заедно с Башак. Писах, че миналата седмица Онур беше качил стори с изгрев на морския бряг, а град Асос е на такова място.

Диве, и аз гледах по телевизията репортажа и първо за теб се сетих.

Но това, което гледам сега по телевизията наистина ме потресе. Сериозно се замислям дали ни управляват нормално мислещи хора.

Желая ви хубава вечер и дано утрешния ден ни донесе добри новини.🤗🤗🤗

# 528
Привет, дружки! 😍

Първо, нека честитя на Алинка.
Честита бъди! 🎉
Здрава, много, много щастлива и все така носеща позитивизъм, както до сега.
Надявам се денят ти да е бил чудесен и вечерта да бъде още по- чудесна! 🎂❤🙏

Второ, нека да ви благодаря за интересните постове и всичко, което споделяте! 🙏😘
При мене беше доста напрегнато изминалите дни, но сега всичко е под контрол.
Да се похваля, че вече завърших и магистъра и съм начален учител.
Дано се реализирам и не остана учител само на хартия, но сега има други неща, които са на преден план. ☺

За Къванч и Краля, и партньорки - най  ми се нрави Хандето Ерчел 🙃.Много ми хареса как игра в ПнВм, а и е изключително красива. Интересно би ми било да я видя до Къванч.
За Серенай не ми се нрави, но ще видим какво ще стане. Нека официално се потвърди, че ще е Къванч, пък това ще му мислим.

Не знаех, че Онур е и режисьор, но покрай Къванч ще се срещна с работата му, живот и здраве.
Денят на влюбените да не го дочакаме на другия Свети Валентин, шега, шега. 😀

Надявам се да са добре семейство Татлъту. Може би Башак няма какво да споделя. 🧐
Ще се разбере.

Новата визия на Берен много ми харесва, красива е. 😍
А тя кога ли ще има нов проект, предполагам, че няма да се върне в типичния дизи сектор.

А относно последните събития в света, не ми се коментира. Страшно е. Живеем в 21 век и сякаш книгите, които съм чела за войните, оживяват пред очите ми. Дано тази война приключи бързо! 🙏🙏🙏 Амин!

С това си пожелавам щастлива и спокойна вечер! 😘🙏

# 529
Пепи, даа, видях, че споменават и Есра, ами много ще се радвам!!! Wink
и в ТТ има такива, които искат това партньорство........

а от Онур очаквам да сподели клапата за започване на снимките.

Ире Kissing Heart, радвам се, че си наминала през темичката ни!! Blush
Честитоо за изпитите и завършването!!, нека се сбъдва това, което желаеш! Flowers Four Leaf Clover
И аз харесах Ханде в СЧК, но не я виждам много в такава психо-драма Thinking
за Башак...може би.

а в момента гледам това

дойде времето на Секиз в Езел по дизи канала
бях забравила историята му...Rolling Eyes

# 530
  • Plovdiv, Bulgaria
Благодаря ви, мили дружки, за всички прекрасни думи! Трогнахте ме до сълзи.
Не мога да си пожелая нищо друго в момента, освен здраве и мир! 🙏🙏🙏
Мир и право на мирен свободен живот за всички деца!
Тази сутрин, преди да погледна новините, поставихме къщичката за птички, която купихме преди време, но все не беше подходящо заради урагани и студове.
После видях, че домовете на безброй дечица вероятно ще бъдат разрушени, безброй къщички за птички няма да бъдат поставени…
Винаги ще има такива, които правят къщи за птици и такива, които правят войни…
Победители във войните няма, надявам се да излезем живи, без невинни жертви…

Надявам се и при КБТ всичко е наред, да си вземат глътка въздух просто в момента.

Хубава вечер ви желая 💖

# 531
Али, започнала си днешния ден с много символика ♥️
И въпреки всичко лошо, което се случва, аз си оставам оптимист, че доброто и справедливостта винаги ще възтържествуват.
Ирка, честито 💐 Всичко по реда си и учител ще станеш, стига да искаш.
Айре, е ти се разнообразяваш по дизи канала. Аз , Езел така и не го изгледах, може би ще погледна някой ден поне сериите с Къванч.
Лека и спокойна 🤗🤗🤗

# 532
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Не останах с преспиване, но се прибрах късно.
Благодаря ви за споделеното и реакциите!!!
Алиннка, Честит Рожден Ден!!! Здраве и късмет!!!

Ирка, браво на теб!!! Много се радвам за дипломирането!!!

Дружки, гроги съм и имам сили само
за тези изображения с Къванч.

# 533
Привет, дружки! Hug
Благодаря ня всички за споделеното днес! Kiss
Алинка Heart Eyes жива и здрава да си, много обичана и щастлива!
Къванч Касабалъ също празнува РД днес, да е жив и здрав и той!

Ире Heart Eyes Поздравления! Честита магистратура и дипломиране!
Само от теб зависи дали ще станеш действащ учител, ако това ти е призванието, ще останеш в системата и ще издържиш всичко. Защото, няма да те лъжа,  не е лека тази професия, а и далеч не е за всеки. Много ти взема, но пък и много ти дава същевременно, ако наистина я обичаш. А, ако не опиташ, няма как да знаеш дали това е твоето място, нали ? Но, има време до тогава.
За днешните събития и аз нямам думи ... Не го очаквах, наистина. Най- тъжното е, че това е братоубийствена война, до вчера тези хора бяха един народ, който загуби много жертви в една ужасна война, лично съм чувала от приятели на нашите , и руснаци и украинци, че са готови да живеят на хляб и вода, стига да не преживяват отново този ужас ... Не мога да повярвам още какво се случва, дано приключи бързо! Hands Pray
Лекинка! Hug

Добро утро! Hug

Айре Heart Eyes не се учудвам, че Башак не споделя в СМ, сега прочетох това Frowning Този съд къде блее, а не го прибира този ненормалник за много дълго време Rage
Скрит текст:
Цитат
Синан Алтънташ, който преди време заплашваше Къванч Татлъту и съпругата му Башак Дизер, отново се е насочил към известната двойка, докато продължават две съдебни дела, заведени срещу него.
Причината е, че уж съпрузите не му позволяват да общува с Хазар Ергючлю, с която били заедно от 7 години.
Обсебеният мъж отново заплаши двойката. „Ще те сложа в контейнер и ще излея киселина, а след това ще изпразня пълнителя на пистолета в съпругът ти“, написа Алтънташ в социалните мрежи на Башак Дизер. Известната двойка се оплака от мъжа в съда за трети път. Прокуратурата за трети път образува дело срещу Алтънташ с искане за лишаване от свобода до 4 години за заплахи и обиди.
И за Сонгюл времето е спряло, страхотно изглежда!

А Елка е неузнаваема на снимката, каква ли роля играе интересно Thinking Представям си хейтърките и сега какви ще ги пишат, след като им беше стара  в Сблъсък Stuck Out Tongue Closed Eyes
И Хазал се готви за нещо Thinking

Само за нашия нищо! Да видим до кога ...
Хубав петък! Hug

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 08:40 от queen_fenka

# 534
Добро утро! Heart Exl

Скрит текст:

Алинка, честит рожден ден на патерица. Желая ти много здраве и късмет!

Ире, честито дипломиране и успешна реализация.

Фенче, много ненормалници има по тоя свят. Rage

Да е жив и здрав Къванч Касабалъ. Много лични и професионални успехи да има.

Успешен ден на всички! Flowers Hibiscus

# 535

Алинка Heart Hands Pray
И аз не мога да повярвам, че това се случва...искрено се надявам да се прояви здрав разум и всичко да приключи възможно най-бързо по мирен път!!
Заради пари и власт е недопустимо-невинни хора да губят живота си Worried Disappointed Relieved
Фенче Kissing Heart
да и аз четох пак за тоя психо ненормалник Rage
всъщност Башак снощи сподели 2 сторита с кученца.
покриха се и двамата, нормално......
но очаквам в скоро време новини за Къванч-или за новия филм, или нещо покрай Мави, които се готвят за промоция на новия пролетен сезон.
ЧРД на К. Касабалъ- здраве и успехи!!
А Елчин не виждам за какво да я хейтят-напротив, различна визия за това си ново театрално амплоа, личи колко пълнокръвно е влязла в ролята.

Очаквам и от Къванч, в даден момент-подобни изживявания, знаем колко иска да играе в театъра!

Пепи Hug всъщност е доста  добра идея да изгледаш сериите със Секиз, ще се изкефиш на патрона за пореден път. Hands Plus1
аз по дизи канала си чакам скоро Джесур, много ми се гледа Heart Eyes
Снеже Hug
Диве Hug

А Момичето си държи супер рейт,  радвам се!
Скрит текст:

Спокоен ден!!

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 12:03 от Airra

# 536
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет!
Успешен и щастлив петък!
Да го украсим с топли усмивки, мечти и хубави моменти!

Благодаря ви, Диве, Фенче, Снежи! Сърдечно благодаря, момичета! ❤❤❤

Ире, поздравления и от мен! Желая ти вдъхновение, удовлетворение и вяра! Какъвто и път да избереш, посоката да е само напред! ❤
По повод любимците ти- Ханде и Керем, вчера една украинска фенка на двойката беше публикувала в тт колко се страхува и Керем е отговорил “с теб сме”.  Много вълнения и положителни емоции предизвика туитът. Винаги съм имала чувството, че е прекрасна личност. Ханде също изглежда слънчев човек. Нищо против нея не бих имала, но за Кралят сякаш по- друг типаж са героините, поне в романа.

Благодаря за всичко споделено на всички! 🌺🌺🌺
В очакване на новини за филма сме, надявам се да започнат час по- скоро и да се разкрият повече детайли около сюжета.

Не съм сигурна как е в Турция, но е крайно време да се узакони кибер тормозът като престъпление, подлежащо на наказание, ако още не е.
Повече от елементарно е да се открие източникът, да се докаже и да се осъди ефективно.
Такива болни мозъци са непредсказуеми и трябва да има осъдени.

# 537
  • Плевен / София
Прочетено във ФБ...

Каналът Star TV съобщава, че благодарение на добрите продажби в чужбина, сериала Игра на съдбата ми, е подновен за втори сезон. Очевидно каналът има своя дял от чуждестранните продажби, така че е предприел тази стъпка. Изглежда, че борбата, за правото да продават сериали в чужбина през новия сезон ще стане още по-сериозна.

# 538
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!

Ама се ядосах, за заплахите към Башак и Къванч.
И пак да ви напомня, че не съм си написала домашното.

Вчера бях гроги и ошашавена от събитията.
Скрит текст:
Чак не можех да кажа копче от това, което ме заливаше като инфо.
Не вярвам на очите си, че официалната информация е толкова изкривена.
Ама светът не е започнал от раждането на някой политик или журналист.
Смайваха ме глупостите и на набедилите се за анализатори.
Тукашните си ги знаех, но нашенските все си мислех, че знаят историята.
Не мога да бъда късопаметна. Нещата не са започнали от вчера или оня ден.
Основите им са грешно сложени от преди сто години,
а преди 30 ги коригираха, но отново грешно.
Последните 8 накрая се оказват фатални.
Нещата са сложни и не опират до това кои са добрите и кои лошите.
Дойде моментът, когато всеки трябва да си научи урока и да си седне на мястото.

"Който е разбрал, добре, който не, проблемът си е негов!"
Извинявайте, ако мненията ни се разминават!!!

Лекинка!!!

# 539
Добро утро, дружки! Hug

Благодаря на всички ви за споделеното! Kiss
Диве, разбрах те Hands Plus1
Скрит текст:
Особено за последните 8 години Cry. Онзи ден и аз бях удивена от случващото се, но след като вчера със сестра ми гледахме руската тв ми се изясниха много неща, които у нас по новините не се обсъждат, излезе, че нищо не е случайно . За пореден път се изумих от лицемерието на някои западни лидери, Америка си я знаем  Rage
Приятен ден ви пожелавам! Hug

Общи условия

Активация на акаунт