Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 100

• 33 485
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
  • Плевен / София

Може да не е висок, но поне е стабилен...

# 541

Хубава събота!! Blue Heart
Благодаря за споделеното!!  Алинка, Диве, Гости, Фенче HugHug
за политика...не ми се пише.
човечеството заради пари и власт, нищо добро не го чака Worried

Интересно, че Стар тв.  с тоя рейтинг на Съдбата ще правят 2 сезон.
по тоя повод Инеса е разсъждавала за Краля по Стар Wink
https://www.youtube.com/watch?v=UkzPKFwQcS4

Преди малко гледам бтв лейди..
и сюрприиз.....Кадир Адалъ се завръща всяка делнична вечер в 20.00 Stuck Out Tongue Winking Eye

.....................
Днес РД има любимата ми Берен! Heartpulse
Да е здрава, щастлива, да ни радва с нови хубави роли!

......................
и още една рожденичка - Демет, става на 30 Birthday-щастие и успехи!
слагам тая нимка, от времето на КСШ

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 12:50 от Airra

# 542
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, момичета!
Благодаря за споделеното! 🌺🌺

Нищо не разбирам, но проблемът си е мой, щеше ми се да беше само мой….
Стивън Кинг нещо много вярно е написал: “когато голямото момче на площадката удря малко дете, знаеш, че трябва да се намесиш, дори да изядеш някой юмрук.” Защото големите силни момчета не се спират, докато някой не им отговори.

Честити да са Берен 💖 и Демет! Здрави, успешни и удовлетворени от постигнатото!

Айре, Heart Eyes може би, когато имаш време ще резюмираш разсъжденията на Инеса. Не съм я следила никога, а в момента нямам настроение, но ми е любопитно в каква посока разсъждава.
Интересно е това, което сте споделили, всъщност може да се окаже печелившият вариант за всички страни.
Да се споделят печалбите от продажбите в чужбина и да не зависи САМО от тв рейтинга продължителността на сериал.

Неофициалният и единствен профил на Bir Denizaltı Hikayesi вчера отново публикува “много скоро само по Нетфликс”. Все ми се струва, че не са просто фенски мераци.
Един любим мой сериал, чийто пореден сезон очаквах, също беше излъчен без много дълго предизвестие, две или три седмици предварително просто излезе дата за новия сезон.

“Няма път към мира. Мирът е пътя. “ 🕊🕊

Поклон пред душите на всички близки. 🕯

Спокоен остатък от деня ви желая.

# 543
Али Kissing Heart, извинявай, не съобразих.
Нормално да не я следиш Инеса
слагам текста в спойлер....
Скрит текст:
Въпреки ниските рейтинги, Играта на моята съдба бе официално подновена за втори сезон. Защо се случи това и какво означава това за феновете на Neslihan Atagul и Kıvanç Tatlıtuğ?

Според официалното съобщение на телевизионния канал Star, сериалът Играта на моята съдба / Kaderimin Oyunu, който се излъчва в петък, предизвиква голям интерес не само в Турция, но и в чужбина. Проектът NGM Medya вече е продаден в 10 страни, главно в Близкия изток и Латинска Америка. Затова каналът и ръководството на компанията решиха да удължат сериала за втори сезон.

Имайте предвид, че за да бъде поредицата печеливша, нейният рейтинг трябва да бъде 5-8%. Сериите, които са под границата от 5%, носят само загуби на канала и това е само случаят със сериала „The Game of My Destiny“. Въпреки това, в същото време каналът все пак решава да поднови нерентабилния сериал за втори сезон. Това е възможно само ако телевизионният канал има права за чуждестранни продажби и по този начин компенсира загубите си от показване в Турция.

Припомняме, че каналът Star TV през новия телевизионен сезон също очаква да покаже на зрителите сериали с участието на Неслихан Атагюл, дело на TMC Film и Kъванч (сериалът „Ако кралят загуби“ от OGM Pictures). Ако е малко вероятно да възникнат проблеми с TMC Film: компанията е малка и не може да диктува условията си, то OGM Pictures едва ли ще направи отстъпки. Това вече показа примерът със сериала "Умно плашило" с Чаатай Улусой, който продуцентът Онур Гювенатам отказа да даде на TV8, въпреки предварителните договорки.

Все още не е ясно дали телевизионният канал Star TV ще може да получи сериал с Къванч Татлътуг през новия телевизионен сезон, но вече можем да кажем с увереност, че сериалът „Играта на моята съдба“ ще бъде продължен. Също така през новия сезон ще видим нов сериал на Неслихан Атагюл на този канал.

Цитат
Интересно е това, което сте споделили, всъщност може да се окаже печелившият вариант за всички страни.
Да се споделят печалбите от продажбите в чужбина и да не зависи САМО от тв рейтинга продължителността на сериал.
и аз това си го помислих Hands V
май, че продажбите в чужбина са основното перо за печалба.
А през март месец ще дават 2 турски продукта по НФ-
Пера Палас и филм с  Каан Ург. и Аслъ Енвер.

Есра Билгич преговаряла за сериала на Чаатай. Значи е била забелязана от Онур Г.

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 17:02 от Airra

# 544
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Не мога да стигна тези два дни.
Благодаря ви за всичко споделено.
Айре, много ме зарадва с новината за Сблъсък. Не следя този канал и сигурно нямаше да разбера. Е, така малко лесно ще очаквам новите проекти.
Честита да е Берен, любимка 😍💐
От всички партньорки на Къванч единствено нея съм я проследявала. Ще ми се пак да се срещнат, дали във филм, дали в сериал.
И аз четох разсажденията на Инеса за рейтингите и продажбите, но...  мисля, че нейните разсъждения са доста манипулативни в зависимост за кой се отнасят. Манипулация виждам и в това, че пише за един сериал, но междувременно вмъква за сериала на Къванч, а в няколко публикации дебело подчертаваше, че Къванч още не е подписал. Тя не може да приеме, че някой се е отказал от нейния любимец, че имам чувството, че сама убеждава себе си защо е станало така.   Сигурно има истина в това, че продажбите в чужбина оказват влияние, особено имайки предвид икономическата ситуация в Турция в момента, но едва ли е само това.
Сега и Есра я спрягат за Плашилото. С този сериал стана "манджа с грозде" и за съжаление е показателно, че печалбата стои над всичко , без значение кой си.
Гости, вече спокойно може да си гледаш любимката.
Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗

# 545
# 546
Добро утро! Heart Exl

Скрит текст:

Благодаря за споделеното. Flowers Hibiscus

Явно снимките на филма са започнали. Успех на снимачния процес и след това. Hands Pray

Хубав неделен ден! Heartbeat

# 547
Хубава неделя!! Hug

Терзи Hands Plus1
Е имаме новина, започнали са снимките на филма, както и предполагах, Онур ще сподели клапата Hands V
Успех и спорна работа!! Flowers Four Leaf Clover

публикацията на Ранини
http://www.ranini.tv/ozel/46970/1/kivanc-tatlitug-ve-onur-saylak … boguldunun-cekiml

Започнаха снимките на новия филм на Netflix Turkey- Noah Boğuldu с участието на Kıvanç Tatlıtuğ.
Режисьор на филма е Онур Сайлак, чийто сценарий е написан от Хакан Гюндай, а Феза Чалдиран е оператор. Kıvanç Tatlıtuğ играе главната роля на Nuh Boğuldu, продуциран от Ay Yapım.

явно заглавието на филма е името на главния герой, много ми е интересно каква е историята.
и кой е този на снимката??

Пепи Hug, не й обръщай толкова внимание на Инеса, тя си разсъждава, понякога логично, но знаем по кого залита и колко е пристрастна.
Нормално печалбата да стои над всичко, все пак е бизнес и работа.

Снеже Hug
я каква Хазалка ми попадна от Пера Палас Wink

....................

Последна редакция: нд, 27 фев 2022, 11:33 от Airra

# 548
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Айре, позна за клапата👍
Това е Аристотел.
На мен ми е по любопитно дали има за основна книга, сценария на филма.
Аристотел е живял дълго време в Асос, изследвал е доста подробно растителния и животинския свят на близкия остров Лесбос.
Гугъл ми преведе заглавието като
"Ной се удави" и тук е загадката каква е връзката между Ной и Аристотел. Няма да се учудя ако е съвременна история с препратка към миналото.
Хубав ден 🤗🤗🤗

# 549
На снимката е Аристотел. Интересно!

# 550
Един туит относно филма Този господин пише за сериалите
https://twitter.com/DTural/status/1497863035951755266
Funda Eryiğit ve Kıvanç Tatlıtuğ

# 551
  • Плевен / София

Скрит текст:
Днес ми е последният ден от карантината

# 552
Никъде не видях някаква информация за какво ще бъде този филм🤔
Единственото ново, което открих, че оператора е снимал Атие и Личност.
Дори не мога да разбера дали правилно е името.
Както една рускиня се е пошегувала , ние чакаме да изплува подводницата, а те сега ще се давят 😜
Но си мисля, че този филм няма нищо общо с спечеления проект от Берлинале.

Гости, дано поне си си починала добре щом си била карантина.
Терзи, благодаря за линка.

# 553

Това е Аристотел.
На мен ми е по любопитно дали има за основна книга, сценария на филма.
Аристотел е живял дълго време в Асос, изследвал е доста подробно растителния и животинския свят на близкия остров Лесбос.
Гугъл ми преведе заглавието като
"Ной се удави" и тук е загадката каква е връзката между Ной и Аристотел. Няма да се учудя ако е съвременна история с препратка към миналото.
Хубав ден 🤗🤗🤗
друго си е да си историк WinkHands Plus1
Във ФБ видях да го превеждат като "Потъналия Ной"
дано е съвременна история. много любопитно ми е и на мен!!
Не мога да видя какво споделят рускините Head BandGrin

Арабския профил в ТТ, който носи новини е споделил това >
 Думите на актьора и режисьора Онур Сайлак за детайлите на работата и историята:
https://twitter.com/ll0lll1/status/1497918052805058572

минах текста от арабски с автоматичен превод, става на въпрос за историята с мината Smirk
Пепи, ти влизаш ли ВК?
сега видях, че си писала.

Гости, здраве ви желая!!

Последна редакция: нд, 27 фев 2022, 22:57 от Airra

# 554
Айре, влизам без проблем, за сега.

Общи условия

Активация на акаунт