Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 100

• 33 484
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Снимката с камерата от инстаграма на Онур Сайлак

https://www.instagram.com/stories/onursaylak/2782697275082099953/

Начались съёмки нового фильма Кыванча для Netflix Утонувший Ной /Nuh Boğuldu, по сценарию Хакана Гюндая. Режиссер фильма - Онур Сайлак. Оператор - Феза Чалдиран. В главных ролях - Кыванч Татлытуг и Фунда Эрйигит.

# 556
Айре, влизам без проблем, за сега.
е ква е тая дискриминация?? CloseLaughing явно защото си от телефон??
ще чакаме за инфо...
Бирсен в понеделник споделя повече неща.
Оператора явно си работи с Онур-снимал е и Даха/Още.
доооста богата филмография Hands Plus1
https://www.imdb.com/name/nm0129643/

Терзи Hug и аз я видях сутринта.

Свобода Бъчварова, тотално я хвана липсата Thinking

хубава вечер!!

# 557
За сметка на нея аз компенсирам 😜

Ето и още нещо с продължение
Кучето, което всички ни разчуства преди месец и се галеше в Къванч, си е намерило дом

# 558
Добро утро, дружки! Hug

Благодаря ви за споделеното! Kiss
Айре Heart Eyes един ден да липсвам и тотално ме била хванала липсата Stuck Out Tongue Closed Eyes
Много се зарадвах на новината за започването на снимките на филма, дано Онур не е стиснат и споделя по нещичко от време на време. Обаче не схванах връзката между Ной и Аристотел Thinking Надявам се сценарият да е нещо съвременно и интересно, доверявам се на Къванч.

Това се появи преди малко. Съгласна съм с избора на публиката, и за мен Киво няма равен в тези роли.
Цитат
Турските актьори умеят великолепно да предават дори най-сложните емоции на екрана. Поне повечето от представителите на съвременното турско кино се справят отлично с тази задача.

В така наречената „златна петица“ на най-добрите мъжки актьори критиците включват Бурак Йозчивит, Къванч Татлъту, Халит Ергенч, Чаатай Улусой. Отскоро в списъка се присъедини и Керем Бурсин.

Неотдавна в интернет възникна спор между фенове на различни актьори за талантът им да изпълняват именно драматични роли. Журналистите от предаването "Втора страница" предложиха да се проведе онлайн гласуване, в което участваха абонати от почти всички региони на Турция.

И така, според резултатите от анкетата публиката определи Къванч Татлъту като „Най-добрия драматичен“ актьор в Турция.

След него следват Халит Ергенч, Чаатай Улусой и Ибрахим Челиккол. Колкото и да е странно, публиката изтри Керем от списъка на най-добрите драматични актьори, считайки, че на актьорът му се отдават по-добре роли в различен план.

Източник: https://rusturkey.com/post/214477/v-turcii-navali-luc..

Пепи, благодаря ти, че компенсираш отсъствията ми! Kiss Радвам се за кученцето, нека всички си намерят любящи семейства!
Пожелавам ви прекрасен ден и дано имаме още новини! Че вижте какъв колаж в ТТ са споделили фенове, в очакване на пустата подводница Stuck Out Tongue Closed Eyes
Скрит текст:
Айре Heart Eyes благодаря за Сблъсък, хич нямаше и да видя, не го гледам този канал.

# 559
  • Плевен / София

Игра На Съдбата Ми - Еп. 10 Бг.субтитри

https://ok.ru/video/3234767833796
https://videa.hu/videok/film-animacio/.10.mp4-OHI7JBx..
https://archive.org/details/10_20220227_20220227_1757

Благодаря на екипа за превода....

# 560
Привет в понеделник!! Hug
зимата се завърна...
Фенче Kissing Heart аз да те стресна Stuck Out Tongue Winking Eye
мерси за споделеното!!
въобще не съм срещала в СМ такова онлайн гласуване, ама  ми хареса резултата! Wink
Цитат
Обаче не схванах връзката между Ной и Аристотел Thinking
едва ли някой я е схванал Laughing
Участвах в мрънкането в ТТ/към това симпатично скелетче/, там може да има повече полза, щото са тагнати НФ Турция и ОГМ.
Аз от Онур не очаквам много да споделя в ИГ и имам усещането, че няма да имаме много инфо и снимки от снимачния процес.

Пепи Hug
мм браво, че на това сладурче са му намерили дом!
Много се зарадвах и на коментара на Башак, която ми липсва и се чудя дали е с Къванч в Ассос??

Днес, от Бирсен>
ОГМ са сключили ексклузивен договор със Стар тв- всичките им сериали ще се излъчват по този канал.
https://www.tv100.com/televizyon-dunyasinda-flas-gelisme-makale-596865

здрава и позитивна нова седмица!! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 28 фев 2022, 14:41 от Airra

# 561
Здравейте в снежното време.

Фен , Hug Тенкю за превода ще се възползвам. Добър избор на публиката.

Айре Hug
Поне при вас няма такива проблеми макар всички да чакаме любимците си на екран.
Това, че са сключили ексклузивен договор със стар тв да не се окаже че пак ще местят плашилото?  Head Band

Последна редакция: пн, 28 фев 2022, 13:18 от femmi2

# 562
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Фени, ами липсваш 😀
Чакам с нетърпение коментарите на Дива и Али.
Опитвам се да направя някаква връзка между Аристотел и Ной, но за сега нищо не ми ражда главата. Единственото, което ми идва на ум е, че може би снимката на Аристотел е сложена просто като знак, че снимат в неговия град и това няма нищо общо с историята, която ни предстои да гледаме.
Все се надявам, че поне малко информация ще получим за героите и сюжета.
Вчера прочетох няколко много възторжени отзиви за Хакан Гюндай. Това, че е превеждан на български също ме впечатли.
Къванч извади късмет да работи в последните си филми с наистина много харесвани автори в Турция. С една дума той вече мина на друго ниво. Надявам се да видим и много добра режисьорска работа, за главния актьор няма да коментирам.♥️
Айре, и аз това се чудех, дали Башак е заминала с него.
Наистина и се възхищавам на тази жена. Това дете е толкова чакано, но тя продължава да подкрепя Къванч, а можеше да си се глези колкото си иска и да се постави в центъра на света. Е, сигурна съм, че и Къванч едва ли я пренебрегва.
Не знам дали ще имаме снимки от Къванч и Онур, но се надявам някой жител на градчето да ни достави.

Стана ми интересно за този договор. Нали този канал е с най-много спрени сериали и изведнъж подписват договор с продуцента, които прави едни от най-рейтинговите сериали в момента. Явно има ли желание и пари се намират.

А днес е страшен студ при нас. И сняг имаме, но вятъра направо щипе.

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 563
Благодаря за всичко споделено, момичета. А как се превежда заглавието на филма?

Тази снимка не съм я виждала или съм я забравила, но ми хареса. Heart Exl

# 564
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, момичета!
Благодарности за споделеното и от мен! 🌺🌺🌺

Много интригуващ анонс за снимките на филма.
Никак не съм в кондиция, имах намерение да прегледам по- обстойно творчеството на сценариста (не съм сигурна в имената в момента) Хакан …. .
В лекциите по История на политическите идеи изучавахме подробно житие и творческа дейност на Аристотел.
Оскъдни са спомените ми, но все пак се сетих за някои.
“В „Никомахова етика“ са представени възгледите на Аристотел за поведението, което човек трябва да следва в своя живот. За нравствени ценности се посочват духовните възможности и способности на индивида. Етическите принципи, отразени в етиката, са насочени към: определяне на благата, към постъпките на отделния човек и отражението на тези постъпки върху общата дейност на човека: „Всяка постъпка и съзнателен избор изглежда се стреми към някакво благо“
Проблемите, заложени в творбата, оказват силно влияние върху европейската култура. Разглеждат се проблемите за доброто и щастието, добродетелта изобщо и разновидностите ѝ, справедливостта като нравствено качество и като правно-политическа норма, нравствените свойства в рамките на малките общности и в системата на държавата. На края на своето произведение Аристотел съсредоточава вниманието си върху духовните парадигми, отнасящи се до абсолютното и върховно начало на човешкото битие.”
Ной (Нух в Корана)  е пророк и доверен пратеник.Той постоянно предупреждавал хората (близо хиляда години) за болезнената съдба, която ги очаквала. Хората, които отричали съобщението на Нух, се издавили;синът на Нух също бил един от тях.
Аналогия не мога да направя, по- скоро са си мои разсъждения, доста повърхностни, но както казах, съм извън ритъм, та нещо такова ми се върти. Дълбоко философска психологическа драма за смисъла.
На началото, на края, на врмето и действията между началото и края.
Много ми се иска съвременна, общочовешка история, далеч от бедствия и политическа проблематика.

Спокойна вечер

# 565
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за преводите, новините и коментарите!!!
"От IG на Inci Kutay ни съобщават чудесната новина, че кучето,
което се влюби в Kъванч по време на посещението в приюта за кучета в Бодрум,
вече има нов дом, където тя е свободна, щастлива и с приятел за игра"
https://twitter.com/kivoColombia/status/1497927650832265219
Без коментар съм за новия проект на Къванч.

# 566
Алинка Kissing Heart
Скрит текст:
бързо влизай във форма, ти пожелавам Flowers Four Leaf Clover
за рибите - годината е много хубава!
интересен пост, особено за Ной/Нух.
Цитат
Много ми се иска съвременна, общочовешка история, далеч от бедствия и политическа проблематика.
и на мен!

Диве,
за съжаление нищо не знаем за историята. Disappointed
Пепи,
оо със сигурност много го подкрепя!!
Цитат
Наистина и се възхищавам на тази жена. Това дете е толкова чакано, но тя продължава да подкрепя Къванч, а можеше да си се глези колкото си иска и да се постави в центъра на света. Е, сигурна съм, че и Къванч едва ли я пренебрегва.
хареса ми Hands Plus1
Според мен ОГМ и Стар са се договорили как да разделят приходите от продажбите в чужбина Wink
Инеса какво е написала-
Цитат
Разумеется, больше всего турецких журналистов волнует вопрос откуда у убыточного телеканала вдруг взялись деньги? Версий много: начиная от арабских шейхов, заканчивая российскими олигархами, решившими обезопасить свои деньги через инвестиции в Турции.
парите били от арабски шейхове или руски олигарси.Mr. Green

Снеже, Киво и Фе са на колаж. и аз преди съм взимала тази снимка за реална.
Цитат
А как се превежда заглавието на филма?
ами "Потъналия Ной" Thinking

Феми, няма да се учудя!!
ама ти завиждам за партньорката. Wink
.....................
от оператора

лека!!

Последна редакция: пн, 28 фев 2022, 21:11 от Airra

# 567
# 568
# 569
Здравейте Благодаря за всичко споделено

https://www.instagram.com/stories/fezacaldiran/27841506659648641 … edium=share_sheet

Общи условия

Активация на акаунт