Здравейте момичета!! 
Честита Баба Марта!!

Терзи, мерси!!

Диде

Пожелавам новия месец да ни донесе здраве, много позитивни неща, емоции и хубави
новини и снимки с КБТ!!

а този колаж е от Ева/гъркиня/

за интересния пост! 

стресна ме!
Благодаря за всичко! 

И ние още нямаме коментар за новия проект на Къванч, но вярвам, че ще си заслужава.
партньорката Есра не е сигурна. Няма офиц. съобщение че е приела или Бирсен да е писала. Вероятно ще са две женски роли. 

Защото ме накара да прегледам отново постовете отпреди дни, помислих си, че съм пропуснала пост на Поли, зарадвах се, обаче йок, не е писала ...
Предстои да видим още 3 негови образа, но кога ли 

мерси за споделеното!

, но явно няма да споделя снимки....
/

, ами Есра и реж-ра са се последвали в ИГ 

Просто се зарадвах, че Поли е писала, а аз явно съм я пропуснала, та за това те попитах, ама йок, не е писала ...
по мои сметки април е рано, нали ноември беше в 3 -тия месец
Освен, ако тогава са казали така, не помня Башак да е казвала в кой месец е, а само, че е вярно. И за нормално раждане не ми се вярва много, ама кой знае, все пак Башачка е овен, да не забравяме
Колкото и да съм нетърпелива да се случи по-скоро, дано бебчо почака баща си да свърши филма и тогава да се ражда 

И Биркан го харесах, но Ахмет Мюмтаз ми стана огромен любимец от там, а на актьора, който играеше Махир не му запомних името, но беше невероятен в тази роля , страхотен тандем направиха с Бурджу.

нали знаеш онези глупави тестове с текст, в който думите са с разбъркани букви, но четеш и разбираш написаното. Та така и аз, само като видях, че отговаряш по поста за Аристотел, даже нямаше да отбележа, че си писала Поли.
точно това имах предвид за излъчването на Подводницата. Че може да бъде обявено всеки момент, без дълго предизвестие и без оглед на наличните към момента други турски проекти, както се оказва за този последния сериал, за който пишете.
и на мен април ми се струва рано, но то е относително, между 1 и 30 април си е месец разлика. 🙃🙃