Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 100

• 33 479
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Айре, ако източника е достоверен, това е вече друго.
Пепи, ами сериозна медия е.
от КТФ в ТТ

Това вече беше очакваната дата на раждане от самото начало, тъй като беше очевидно, след като през ноември излязоха новини за бременността, че #BasakTatlituğ е поне в 4-ия си месец, а не само в 3 месец, както прогнозираха медиите, защото те дори вече знаеха пола на бебето по това време.
не съм готова с мнението за Краля, утре Rolling Eyes извинявай!
Фенче Kissing Heart

Цитат
И за нормално раждане не ми се вярва много, ама кой знае, все пак Башачка е овен, да не забравяме Laughing Колкото и да съм нетърпелива да се случи по-скоро, дано бебчо почака баща си да свърши филма и тогава да се ражда Satisfied
да Wink надявам се, че Къванч ще е приключил със снимките!
да не вземе People Babyда уцели твоята дата. Stuck Out Tongue Winking EyeНо е хубава зодия за мъж!!
Браво на вашето бебе, че толкова бързо расте!! Blush

Алинка Kissing Heart, мерси за споделеното!
оо и ти си гледала и харесваш Песента на живота, чета само хубави коментари, нямам търпение да видя какво толкова ги предизвиква!
нямаме почва за предположения за новия филм, дано Бирсен сподели поне малко за жанра и за историята, въпреки, че в публикациите ми направи впечатление израза-че филма се подготвя тайно.
...........
Гледайки Кадир и Секиз-все повече ми се увеличава апетита за новите роли на патрона......
Скрит текст:

страхотен ми беше като Секиз тая вечер Hands Thumbsup

и с Джансу/Ейшан

лека вечер!! Hug

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 21:37 от Airra

# 586
Поли, 🤗😍
Аз затънах в проверки на тестове и вчера ги приключих, но от днес почнах проверка на едно състезание и трябва до петък да съм готова. Надявам се да мога уикенда да прочета и да си припомня и за Аристотел, и за Библията, и за Корана. Също ще ми бъде интересно да прочета и вашите коментари.
Айре, и утре е ден , а и още не е на дневен ред Краля 😀
За Башак ... каквото и да са решили, само да бъде всичко наред.
Днес гледам, че партньорките на Къванч са много активни. Хазал и Фарах имат премиери, Туба и Елчин с фотосесии.
Много ми е любопитен филма на Фарах и с удоволствие бих го гледала.
Много се надявам да дочакаме истинска премиера.
Фени, от твоята уста в Божите уши, както се казва.
Обещават времето да се оправи, тъкмо ще имате възможност да се поразходите с бебчо.
Лека 🤗🤗🤗

# 587
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за новините, преводите и коментарите!!!
Пепи, писах ти на лични още снощи, но вече няма значение.
Простено е при тази натовареност!!! Дано Поли се обади!!!

Извинявайте за това, че тонът не ми е особено възторжен,
но не съм много възхитена от работите на Онур.
Може би не съм ги разбрала филмите Спомени на вятъра и Още.
Гледала съм и интервюта, когато беше премиерата на първия
и представянето на фестивали на втория, но и това не ми помогна.
Впрочем "Още" взе награда за плаката  на фестивала в Карлови Вари.
Онур си е малко странен за мен.
Няма да се учудя, ако проектът Асос, Аристотел, Ной ...
излезе на екран по-напред от другите заснети проекти с Къванч.
За Момичето ..., щях да ви кажа, че последната серия много ми хареса.
А, във фраг 1 за следващата серия е супер Налян.
И от мен имате препоръка за Песента на живота.
А за термина на Башак Flowers Four Leaf Clover
се сещам, че официално докторите ми бяха определили
6-ти януари, а то стана на 17-ти февруари.
Но, когато и да е, няма начин да е без Къванч
Blue Heart

Лекинка!

# 588
Добро утро! Hug Честит празник, дружки! Flowers Hibiscus
Скрит текст:

Те не бяха от Брюксел, Ню Йорк и Маями.
Те дойдоха по краткия – братския път.
Те говореха руски и бяха славяни.
Тук намериха българска обич и смърт…
Те не знаеха даже дали благодарни
ще им бъдем след време – бащи и деца.
Те избраха войната, а тя е коварна,
тя безумно убива съдби и сърца…
Бяха братя по кръв. Просто бяха славяни.
И под Шипка намериха своята смърт.
Не дойдоха от Брюксел, Ню Йорк и Маями,
от Русия дойдоха – за нас да умрат…
Без да имат дори и имперска идея,
те се биха до смърт за славянската чест.
И сега, ако ти си докрай българин-
ще ги помниш достойно и утре, и днес...
/Асен Такев /

Али, Пепи, Диве, благодаря ви за всичко споделено! Kiss
Да ви кажа, нито съм кой знае колко въодушевена, нито съм претръпнала, не зная и аз какво точно усещам, но до там ни докараха с това невъобразимо дълго чакане ... Ще видим, все някой ден и ние ще се радваме.
Очаквам с нетърпение най-вече това Heart
Цитат
Кыванч не скрывает своего восторга . Он редко дает интервью на тему беременности жены, но недавно поделился некоторыми подробностями.
Так, стало известно, что роды ожидаются в начале апреля.
Также Кыванч отметил, что его супруга против оперативного вмешательства и надеется родить не прибегая к кесареву сечению. Состояние здоровья Башак на данный момент отличное, как и настроение.
"Мы невероятно взволнованы. Я волнуюсь даже больше, чем Башак", - сказал Кыванч
Къванч не крие своя възторг. Рядко дава интервюта по темата за бременността на жена си, но наскоро сподели някои подробности.
Така стана известно, че раждането се очаква в началото на април.
Къванч отбеляза още, че съпругата му е против оперативна намеса и се надява да роди, без да прибягва до цезарово сечение. Здравословното състояние на Башак в момента е отлично, както и настроението.
"Ние сме невероятно развълнувани. Аз се вълнувам дори повече от Башак", каза Къванч.
Хайде, да видим! Когато стане, само всичко да е наред! Flowers Four Leaf Clover
Хубав ден, дружки! Hug

# 589
Честит празник, момичета 🤗🤗🤗

Башак се появи, при Къванч е.

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 590
Здравейте Честит 3 март
https://www.instagram.com/basakdizer/

# 591
Честит празник!!

Фенче Kissing Heart, хмм от къде се взе това, че Къванч го е казал...
аз нали държа на турския източник Wink
Цитат
Очаквам с нетърпение най-вече това Heart
+1! Flowers Four Leaf CloverHeart
Пепи Hug
Скрит текст:
ох Поли ти е влязла бая, бая в ума:))
и в снощния ти пост си я споменала Wink
Много се зарадвах на сторитата от Башак!! Blush
мястото на което се намира/не е точно Асос, а близо/ ми се стори доста познато.
и май познах къде е, един хотел-в който бяха за годишнина от сватбата- Simurg Inn- супер местенце, много е красиво.
https://www.instagram.com/simurginn/
тия снимки са от тогава>

със собственичката, която беше написала много хубави думи за тях.

и сега-от Башак

Мнението на Kıvanç Tatlıtuğ Fans за Краля,
определено успя да промени желанието ми да гледам Къванч в този сериал. Rolling Eyes
Скрит текст:
И основната тема за героя е подобна на Бехлюл, но в по-лоша версия.
Героят и историята са толкова отблъскващи и макар че е просто слух, че Къванч ще участва, видях толкова много негативни коментари за това как той е приел такъв проект.
Мисля, че не знаеш всички подробности за този роман, защото героят е наистина отвратителен и не уважава жените.  не искам да виждам Kъванч в такова нещо.
Знаеш, че турските зрители много се влияят от героите в телевизионната драма и не могат да разделят реалността от измислените герои.
Така че този вид персонаж ще се отрази на имиджа на актьорите по много лош начин, особено пък турските сериали продължават дълго време, така че те живеят с него, сякаш е истина.
Може би не знаеш, че Къванч е страдал дълго от въздействието на героя на Бехлюл върху турската публика, защото те са вярвали, че това е неговия истински характер.

Също така Къванч е много популярен човек в Турция, много хора го приемат за идол и той трябва да бъде много внимателен от посланието, което ще даде със своя проект.
Ако Кралят е дигитален проект, то може да е по-малко емоционален, отколкото ако е за телевизията.
Тъй като типът  зрители за дигиталните проекти са различни от телевизионните зрители.
Както и да е, да видим, но наистина се надявам той да не участва в този проект
Дори и да иска да се върне към телевизията, това може да бъде с по-смислен, различен проект и характер

Диве Hug, да Момичето става бая интересно.
Не съм гледала нищо режисирано от Онур, но съм минавала с мишката Даха/Още, стори ми се доста мрачен.
Все пак за мен сценарият е най-важен, дано направят хубав филм!!

Наистина колежките на Къванч бяха много активни снощи с премиери.
ще постна едно клипче, в което Хазал и Ойкю танцуват...Grinning
цък

Последна редакция: чт, 03 мар 2022, 15:23 от Airra

# 592
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет!
Честит празник, момичета!

По- ценна и свидна от всякога ни е свободата днес.

Благодаря за всичко споделено. 🌺🌺🌺

Диве, съгласявам се напълно със снощния ти пост. И аз не бях впечатлена от споменатите филми, но си го обясних, че не ги разбирам. Аз и с един друг мноого хвален филм не се спогодих, та не съм анализирала дълго какво не ми достига.
Но пък Личност ми допадна.

Очаквах Башак също да пътува.

Айре, Heart Eyes благодаря за споделеното от KTF.
Доста субективно мнение.
Да ми повлияе нечия имресия от художествено произведение е невъзможно, тези същите разсъждения при арабите ги четох. Доста фенове споделят това мнение, но аз не мога да се съглася.
На мен теорията ми издиша по няколко точки.
Първо адаптацията е адаптация точно, за да приспособи сюжета към определен таргет публика.
А колко се отдалечава самата адаптация от оригиналния текст, многократно сме обсъждали.
Освен това мисля, че много се подценява зрителят.
Със сигурност е изключително трудно да вървиш против природата си, задачата на Къванч в ролята на Бехлюл.
Но за публиката и отрицателното мнение срещу актьора, не мога да се съглася.
Легендарният Робърт де Ниро оглавява класацията на обичайните заподозрени. Актьорът има цели 19 отрицателни роли в актива си. Като се започне от дон Вито Корлеоне във втората част на „Кръстникът“, за която получи „Оскар“, и се завърши с Нийл Маколи в „Жега“ (1995). Запомняща се е и ролята му на Луис Гара в продукцията „Джаки Браун“ на Куентин Тарантино и тази на Джими Конуей в „Добри момчета“ на Мартин Скорсезе.
На прима виста ми идва и Беркай Атеш от турските актьори, със сигурност има и още.
Един от най- ужасните злодеи в Майка, после в Чукур, от отрицателен герой се превърна в един от любимците на зрителя. Това е за мен магията на това изкуство и големите го умеят изкусно.
И да не е Къванч в тази роля, смятам, че ще бъде истинска благодат за този, който я изпълни.
Доспехите на супер герой не гарантират отличен имидж.
Зрителят може да се надигне и срещу положителен герой, разделят се фенове, образуват се фандоми, водят се фенски войни.
Има известно ухажване от страна на създателите, но полюсни мнения винаги е имало и ще има.
Това е моята гледна точка, разбира се, не ангажирам с нея, още веднъж благодаря, че сподели и тук, аз не исках да пренасям мненията, които прочетох, но сега има възможност да се обсъди и тази позиция.

Спокоен ден ви желая 💖

# 593
Алинка Kissing Heart благодаря за коментара ти, очаквах го!!
едно уточнение-момичето е мюсюлманка, от Египет.
Съгласна съм с твоето мнение по принцип!
Робърт де Ниро, хубав пример, но все пак той работи в Холивуд, на запад.
за Беркай Атеш, също съм съгласна, но той не е Къванч Wink
Скрит текст:
а колко ме е яд, че в снощната серия напусна Неверния Angry
Може би има нещо такова, от което се опасява КТФ-но не в масови размери, наистина не бива да се подценява толкова зрителя...но си спомням пък какво беше споделила Варна в темата на Берг и Халит/която следя/
коментар на турчин  към Халит- "Като обичаш толкова много децата, защо уби сина си във Великолепния век??" Close
Цитат
А колко се отдалечава самата адаптация от оригиналния текст, многократно сме обсъждали.
да!!
А и Онур Г. ще продуцира този сериал-с много голям поглед към чуждестранната аудитория и публика.

тоя блогър Dizi Analiz е голям фен на Къванч!!
един негов пост
https://twitter.com/dizianaIiz/status/1498303766608719875
Започнах да чета книгата #KralKaybederse. Аз съм само в началото, персонажът на Кенан Баран, изигран от Kıvanç Tatlıtuğ, е катастрофа... 😶
и след това коментарите не са особено хубави....
но както каза ти-обсъждаме си просто Wink
каквото има да става ще стане Hands Plus1
......................
Хилял е споделила тая снимка в ИГ си.

.....................
Фарах на снощната премиера на Берген

и галата за Пера Палас

Последна редакция: чт, 03 мар 2022, 16:18 от Airra

# 594
Момичета, привет! 😍
Темата ври и кипи, това ме радва.
Благодаря за всичко споделено! 🌺

Аз нямам желание за писане, месец март дойде и не донесе това, което очаквах.
Няма да правя настроението в темата минорно, но сякаш чувствам земята под краката ни толкова нестабилна…страх ме е от посоката, в която е тръгнал светът и най - вече, че в именно такива дни ще се роди дъщеря ни.
Моля се и се надявам за по-добри и светли дни. 🙏

Честито освобождение! 🤍💚❤
Но и този ден се помрачи, заради простотията на връх Шипка. Болно ми е.

Много съм изненадана, че Башак ще ражда началото на април, аз мислех, че съм преди нея, а може като нищо да сме грешили и бейби Татлъту да се появи преди нашата мома. Моят термин е средата на май. 🤘🏻
Всичко е Божа работа, нека всичко мине добре, а датата не е важна.

Аз съм на мнението на Алинка 😍 относно Кралят и участието на Къванч. Ако приеме тази роля, значи вижда добра причина да го направи и аз с голям интерес ще се насладя и на тази му метаморфоза.

Айре 😍,
За жалост, доста хора не разграничават реалността от случващото се в сериала/филма. Тогава вече става опасно,дори. 🤯

Фенче 😍,
Ами че бебчо много бързо расте, браво!
Аз съм накупила толкова много дрешки за новородено, че сигурно няма да може да ѝ ги облечем всички. 😂

Не ми допада визията на Фарах от снощи, но пък Ойкю и Хазал много ми харесаха.

Значи снимките на новия филм на Къванч са започнали. Аз знам, че сте го писали и че съм чела, но може ли някой накратко да резюмира сюжета и каква е ролята на Къванч, защото в главата никакъв спомен не ми изниква. Само помня, че Онур С. е режисьор.😂
Значи плюс новия филм ще очакваме цели три проекта, все още не броя Кралят, че нали не е сигурен. Ами никак не са малко, ама да почнат готовите да излизат вече един по един. 😜

Хубав да ви е следобедът! ❤

Последна редакция: чт, 03 мар 2022, 17:39 от Irinak

# 595
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Ирка, зарадвах ти се много 🤗😍🤗 Значи  чакаме момиче 🥰🥰🧿
Желая ти от сърце спокойно да дочакате най-щастливия момент във вашия живот.
За новия филм няма никаква информация освен заглавието "Потъналият Ной"
Айре, благодаря, че сподели инфото от КТФ, но въобще не съм съгласна. Блогърът , който е споделил като, че ли е дал отговор. Той е написал, че е в началото на книгата. Доколкото си спомням от откъсите, които четох точно това е характерното за героя Кенан, че в началото няма как да не го намразиш , но накрая плачеш заедно с него.
Али, е дала примери, а аз се сещам за Вели от Сблъсък. Един образ може така да се развие, че да се обърнат изцяло чувствата на зрителите. По скоро в случая ме притеснява това, че без да има твърдо потвърждение на Къванч се тиражират подобни разсъждения, особено от хора, които харесват Къванч. Ето това според мен много повече може да повлияе на мнението на хората. Самата ти си написала, че ти е повлияла на желанието да гледаш Краля.  Никой не знае как изглежда сценария, но  изказаните публични мнения в случая само вредят на бъдещия проект. Смятам да се доверя на избора на Къванч, ако го избере добре, ако ли не , други ще дойдат. А и друго, няма как да се сравняват Бехлюл и Кенан. Бехлюл е в началото на неговата кариера, сега едва ли ще има нужда да доказва своя характер, а и не мисля, че Къванч е човек, който " плаща данък обществено мнение", така че това едва ли би го спряло ако е решил.
Диве, не съм гледала филм на Онур, само няколко откъси от такива. Останах с впечатлението, че това са по скоро т.нар. фестивални филми. Но пък в случая филма се прави за Нетфликс, което ме кара да мисля, че едва ли ще бъде точно такъв. На мен  Личност определено ми хареса.
Но разбира се, че всичко е въпрос на вкус. Не винаги това, което другите хвалят, човек може да приеме. Една от книгите, за която съм получила най-възторжени отзиви е "Сто години самота", но аз по- голяма мъка при четене на книга никога друг път не изпитвала.

Айре, и аз много се зарадвах на сторито на Башак. Мисля, че тя елегантно отговори на журналистическите писания от вчера. Просто още вчера ми направиха впечатление многото подробности. Едва ли Башак и Къванч, биха се доверили на лекар, който ще си позволи да даде такава информация, като дата на раждането и начина на раждане. Затова и смятам, че цялата информация е просто измислица, но сега ще почне чакане тя да роди в началото на април и съответните спекулации ако това не стане както пресата е написала.

Хубава вечер ви желая 🤗🤗🤗
Тази снимка я виждам за пръв път.

Последна редакция: чт, 03 мар 2022, 20:19 от pe04

# 596
  • AMS

Привет, мили дружки
Фенче, благодаря най-сърдечно за спойлера!!!
Иркааа, най сърдечни благодарности за споделеното!!!

Дружки, благодаря на всички ви за интересните постове!!!
В каквито и проекти да се снима Къванч ще ги гледам!!!
Ама нека започнат да ги дават!!!
Мен не ми пречи да бъркам героя с актьора,
даже напротив - харесва ми >>>

Лекинка

# 597
Добро утро, момичета! Hug

Благодаря ви, за споделеното и вчера! Kiss
Айре Heart Eyes това пише, това споделям , източник йок, само вестници Smile

Благодаря за споделеното от Kıvanç Tatlıtuğ Fans! На мен обаче изобщо не ми повлия, дори още повече ми се прииска да е истина и Къванч да покаже какво може в такава именно роля! Понякога публиката обиква много лошите герои, много зависи как са представени - Гюней не, но Вели Джевхер , както е посочила Пепи, Емир от Черна любов, и разбира се и нашия Бехлюл, аз пък си го обичах него, той не беше злодей Smile
Много точно го е написала и Алинка Heart Eyes
Цитат
Доспехите на супер герой не гарантират отличен имидж.
Зрителят може да се надигне и срещу положителен герой, разделят се фенове, образуват се фандоми, водят се фенски войни.
Има известно ухажване от страна на създателите, но полюсни мнения винаги е имало и ще има.
Веднага се сетих за Санджар ли беше тоя див селянин, от сериала на Неслихан, никакъв положителен герой не е бил, поне така пишеха и имаше истинска война между феновете на актьорите, луда работа.
Ире Heart Eyes много ти се зарадвах! Kiss А Башачето може да изпревари и теб и Синем Кобал, Кенан е казал, че го чакат края на май Thinking Няма значение, важното е всички сладки бебоци да са много здрави и щастливи! Heart
И аз мисля като теб Hands Plus1
Цитат
Аз съм на мнението на Алинка 😍 относно Кралят и участието на Къванч. Ако приеме тази роля, значи вижда добра причина да го направи и аз с голям интерес ще се насладя и на тази му метаморфоза.
Те турците не намразиха младия Киво заради Бехлюл, та сега, когато добре го познават какъв човек е ... А който до толкова бърка героя с актьора, че чак да намрази самия актьор, си е за преглед според мен Stuck Out Tongue Closed Eyes Вярно е, че някои така играят, че забравяш, че това е само филм и все пак не ми е нормално.
Диве, твоето е друго Smile
А знаете ли, че аз едва сега осъзнах, когато видях сериала на Хазал със руски субки, че ако и Нетфликс решат да санкционират Русия, ще стане много лошо, моето чакане няма да има край ... Дано не са толкова глупави Hands Pray Ето линк , където може да се гледа Пера Палас Hands Plus1
https://turkru.tv/polnoch-v-otele-pera-palas-1-seriya.html
Пепи, абсолютно съм съгласна с теб! Hands Plus1
Цитат
Смятам да се доверя на избора на Къванч, ако го избере добре, ако ли не , други ще дойдат. А и друго, няма как да се сравняват Бехлюл и Кенан. Бехлюл е в началото на неговата кариера, сега едва ли ще има нужда да доказва своя характер, а и не мисля, че Къванч е човек, който " плаща данък обществено мнение", така че това едва ли би го спряло ако е решил.
Дано не съм изпуснала някоя дружка ...
Пожелавам ви прекрасен ден! Hug

Последна редакция: пт, 04 мар 2022, 08:42 от queen_fenka

# 598
Здравейте Благодаря за всичко споделено
Това дали е истина

https://www.birsenaltuntas.com/kultur-sanat/bomba-haber-kivanc-t … rceklesiyor/5044/

# 599
Привет и хубав петък Blue Heart

Терзи Flowers Hibiscus
Еха Бомба гиби....Scream
Бирсен, все пак го е споделила!!
Новина бомба... Срещата на Къванч Татлъту и Берен Саат най-накрая се случва
Продуцентите от дълго време предлагат проекти за Берен Саат и Къванч Татлъту, една от легендарните двойки в историята на телевизията, които да се срещнат в един и същи проект, но тази среща така и не се състоя.

Очакваното развитие най-накрая се случи след 14 години. Според информацията, изречена зад кулисите, двете звездни имена са подписали споразумение с OGM Pictures, чийто шеф е Онур Гювенатам.

Берен Саат и Къванч Татлъту ще споделят главните роли във филм. Има 3 части информация, която научих за филма; Филмът е написан от успешната писателка Nuran Evren Şit. Филмът ще бъде заснет в Ню Йорк и ще бъде излъчен по Netflix.

От друга страна, Къванч Татлъту в момента играе главната роля във филма на Онур Сайлак „Nuh Boğuldu“. Продуцентската компания на филма е Ay Yapım…

ще дописвам....

Фенче Kissing Heart мерси за споделеното!
и аз си помислих същото за НФ в Русия, дано не се случи този ужас Confounded
Цитат
А който до толкова бърка героя с актьора, че чак да намрази самия актьор, си е за преглед според мен
е съгласна съм , но явно част от турското население  бъркат актьора с персонажа, може би по-простоватите и нискообразовани.

Пепи Hug
така е, не знаем какъв е сценария, ти си чела Момичето- почти няма общо със сериала, нали?
Ако Къванч реши да се върне на тв. екран с Краля, със сигурност му е допаднал сценария и посланието си заслужава.
за това, че не плаща данък обществено мнение Thinking.. за мен Той се интересува от общественото мнение и имиджа си в обществото.
когато става въпрос за роли и актьорство-знаем как действа.
Цитат
По скоро в случая ме притеснява това, че без да има твърдо потвърждение на Къванч се тиражират подобни разсъждения, особено от хора, които харесват Къванч. Ето това според мен много повече може да повлияе на мнението на хората. Самата ти си написала, че ти е повлияла на желанието да гледаш Краля.  
това, което ми сподели КТФ- е написано на ЛС, а не така , че да го четат много хора.
повлия ми за кратко, сега искам сериала със същата сила Laughing
Със сигурност Башак не се е доверила на лекар, който да изнася информация, но пък това за термина й-може да е публикувано с тяхно съгласие.
Ире Kissing Heart, и аз много ти се зарадвах, идвай пак да се разнообразяваш тук!! Blush
И пази спокойствието си, много хубави емоции ти пожелавам!!

Последна редакция: пт, 04 мар 2022, 19:54 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт