Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 100

• 33 483
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте момичета!! Hearts

Честита Баба Марта!!

Терзи, мерси!! Hug
Диде Hug

Пожелавам новия месец да ни донесе здраве, много позитивни неща, емоции и хубави
новини и снимки с  КБТ!! Flowers Four Leaf Clover

а този колаж е от Ева/гъркиня/

# 571
Привет, дружки! Hug

Честита Баба Марта! Да сте бели и червени, здрави, винаги засмени! Heart

Благодаря ви за всичко споделено! Kiss
Алинка Heart Eyes за интересния пост! Kiss
Пепи, благодаря! Two Hearts
Айре Heart Eyes стресна ме! Laughing Благодаря за всичко! Two Hearts
О, не знаех, че това са разсъждения на Инеса, иначе нямаше да си правя труда да ги превеждам Laughing
Цитат
Турският шоубизнес беше шокиран от информацията за сътрудничеството между Star TV и OGM Pictures, което може да промени баланса на силите в турския ефир. Какво се случи и какво да очакваме от новото споразумение?
Star TV направи неочакван и много смел ход, като подписа ексклузивно споразумение с OGM Pictures и нейния собственик Онур Гювенатам. Оттук нататък всички сериали на компанията, известна с проекти като Червената стая, Апартамент на невинните, Момичето зад стъклото, ще се показват само по този канал.
Трябва да се отбележи, че продуцентът и телевизионният канал вече имаха успешен опит в съвместната си работа - това е сериалът " Истанбулска невеста". През последните сезони обаче, телевизионният канал Star не можа да създаде проект, който да заинтересува турските зрители. За него сътрудничеството с един от най-успешните производители в Турция е много изгодно. Проектите на Онур Гювенатам обаче са много скъпи. Разбира се, най-много турските журналисти се притесняват от въпроса откъде изведнъж нерентабилният телевизионен канал е взел парите? Има много версии: от арабски шейхове до руски олигарси, решили да осигурят парите си чрез инвестиции в Турция.
Засега едно е сигурно. Star TV се ангажира да купи многобюджетния сериал "Ако кралят загуби / Kral Kaybederse, в който е възможно главната роля да се изпълнява от Kъванч Taтлъту. Според известната журналистка Бирсен Алтунташ главният герой на сериала Ако кралят загуби все още не е намерен. Засега всички слухове за актриси, които могат да играят с Kъванч, са само слухове. Журналистката се опитва да избегне и въпроса дали Къванч е подписал договор за снимки в сериала. Изглежда все още не, тоест всички споразумения са предварителни.
Но, тя каза, че през новия сезон Star TV ще покаже сериал на TMC "В края на нощта / Gecenin Ucunda" с Неслихан Атагюл, както и новият сериал на Ay Yapim Dynasty / Hanedan. Припомняме, че каналът вече обяви, че ще продължи сериала „Играта на моята съдба“ за втори сезон. Така реално е оформена програма за излъчване на канала за следващия сезон. Как ще реагират конкурентите, ще разберем в много близко бъдеще.
Терзи, Диди, Феми, Снеже Flowers Four Leaf Clover Kiss
Диве, благодаря! Kiss И ние още нямаме коментар за новия проект на Къванч, но вярвам, че ще си заслужава.
Хубав ден! Hug

# 572
Честита баба Марта !
Здраве и мир по света.

Онур Сайлак ще е режисьор и няма да играе във филма с Киво  доколкото разбрах.
Предвид за кого снимат няма да издадат кой знае какво.  

Айре Hug партньорката Есра не е сигурна.  Няма офиц. съобщение че е приела или Бирсен да е писала. Вероятно ще са две женски роли.
Есра я харесвам за манекенка повече подходяща е Алина.

Последна редакция: вт, 01 мар 2022, 17:58 от femmi2

# 573
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Честита Баба Марта ♥️

Нека пролетта да дойде с много слънце, здраве и мир.

# 574
Честита Баба Марта! Да сте живи и здрави! Много успехи на патрона!

Последна редакция: вт, 01 мар 2022, 23:02 от ·٠•Snejka•٠·

# 575
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за новините, преводите и коментарите!!!
Не, че съм съвсем без коментар за новия проект на Къванч,
но не е толкова възторжен, както при предишните проекти.
Върнах се да търся в архива си кивчета и попаднах на момента,
когато се разбра за Подводницата. Ами друго е.
Извинете за мрънкането!!!

Честита Баба Марта >>>

Скрит текст:

# 576
Днес имах много ангажименти и минах само да ви поздравя, но сега ще си позволя да пиша повече.
Али, благодаря за коментара ти. И аз съм учила доста за древногръцките философи, но най-вече възгледите им за държавата.
Но има една негова мисъл, която можем да свържем с Къванч -"Има три вида хора, едните са живи, други са мъртви, а третите са на море" Снощи попрочетох и за градчето,в което ще снимат - Асос, но това е старото му име, сега се нарича Бахрам кале. Все не ми се вярва Къванч отново да играе рибар. От друга страна на това място е най- късото разстояние между Европа и Азия, и много често се използвало от мигранти. Но доколкото знам Онур вече има такъв заснет филм. 🤔 Междудругото сега видях, че сериала, който Онур Сейляк и Хакан Гюндай са направили за Нетфликс ще излезе на 30 март. Кога го заснеха, кога излиза ?!
Другото, което ми направи впечатление е за Ной/Нух. Али, е написала, че според ислямска традиция Ной е почитан като пророк, но дори и един от синовете му се е удавил, защото не се вслушал в съветите на баща си. Тълкуване в исляма на това събитие е свързано с разбирането, че вярата е по силна от кръвта, което пък от своя страна обяснява много от развитието на ислямските държави впоследствие.
Диве, няма как да е същото вълнение , имам чувството, че се опитват да видят предела на нашето търпение.
Сега е ред и аз малко да помрънкам.
Лека 🤗🤗🤗

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 09:23 от pe04

# 577
Добро утро, дружки! Hug

Благодаря на всички ви за споделеното и вчера! Kiss
Не се съмнявам, че филма на Онур Сайлак ще е хубав, няма един лош до сега, доколкото съм чела, напротив, доста награди имат. Пък и Киво, а и Фунда  са харесали това, което ще играят, така, че ще го чакам и него с нетърпение.То само това и правя последните 3 години Laughing
Цитат
Продолжаются съемки фильма для медиа платформы Netflix "Ной утонул" / "Nuh boğuldu".

Пепи, коя Поли имаше предвид снощи ? Thinking Защото ме накара да прегледам отново постовете отпреди дни, помислих си, че съм пропуснала пост на Поли, зарадвах се, обаче йок, не е писала ...
Хамелеончето ни Heart Предстои да видим още 3 негови образа, но кога ли Thinking

Цитат
Семейство Taтлъту се подготви за появата на първото си дете. Двойката направи проект за детската стая. Kъванч ще се погрижи за всички детайли и ще направи малка детска площадка в задния двор. Малкият Татлъту ще има голям късмет

Цитат
На 19 март от 18 часа по Диема Фемили започва сериала “Песента на живота” с участието на Бурджу Бириджик и Биркан Соколлу. Ще се излъчват по два епизода един след друг.
Който не го е гледал му го препоръчвам, страхотен е! А Бурджу да не говорим.
Пожелавам ви прекрасен ден! Hug

# 578
Добро утро 🍵☕
Али, много, много се извинявам ♥️😍♥️
А Поли да драсне два реда , че направих каша заради нея.
До после , отивам да работя.

# 579

Благодаря ви за коментарите и пожеланията!! Flowers Hibiscus
Дива-спойлера е супер сладък!!

Пепи Hug мерси за споделеното!
аз искам да знам най-вече дали филма е този с мината или друга история Hands V
да, сериала на Онур, за който се чудехме- излиза на 30 март, значи стават 3 турски проекта за този месец по НФ.
явно са го снимали миналата година, без много шум.
Фенче Kissing Heart
Скрит текст:
видяхте ли със сестра ти, бебето? Blush
Ооо много се зарадвах, че ще дават Песента на живота, не съм го гледала, а имам/х желание.
................
от Posta Magazin
https://www.posta.com.tr/kivanc-tatlitug-ile-basak-dizerin-bebek … otograf-2443776-1
станала е ясна предполагаемата дата на раждане - в началото на април Thinking
Башак ще ражда нормално Thinking
Къванч през това време ще бъде далеч от съпругата си-на снимки в Асос.
само мога да сложа Hands PrayFlowers Four Leaf Clover
Липсва ми Башак, искам да си я видя Heart, но явно няма да споделя снимки....

..........................

Снощи си писах около час с момичето от Kıvanç Tatlıtuğ Fans/един от най-старите, отдадени и информирани фенски профили, Къванч я следи в ТТ Hands V/
ще споделя в следващ пост какво е мнението й за Краля.

Много хубава нова фотосесия на Елчин

Скрит текст:

и това си харесах.....

Феми Hug, ами Есра и реж-ра са се последвали в ИГ Wink

Хубав и спокоен ден!! Hug

..................
и от Сабах
сряда, 02 март 2022 г
БУЛЕНТ КАНКУРТ
Къванч ще чака сина си в Асос
https://www.sabah.com.tr/yazarlar/gunaydin/cankurt/2022/03/02/og … ssosta-bekleyecek
ГПревод
Цитат
Защото лекарката на Башак Ханъм даде ден за раждането и каза, че може да държи детето си на ръце в началото на април. Научих също, че Башак Ханъм е решила да роди сина си чрез нормално раждане. Междувременно Kıvanç Tatlıtuğ започна снимките на новия си филм „Nuh Boğuldu“. Тъй като заснемането ще бъде в Асос, Къванч няма да бъде със съпругата си през този период, когато започва обратното броене. Надявам се сина му да не действа прибързано и Къванч Татлъту няма да се налага да бърза от Асос към Истанбул.

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 14:02 от Airra

# 580
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Фени, разбрала си грешката ми, надявам се Али да не се разсърди. Много се ядосах сутринта като видях какво съм писала.😥
Айре, то всички искаме да разберем за какво става въпрос в този филм. За мината нещо не ми се вярва. Поне не срещнах някъде информация, че на това място има такава, а и пак би имало повторение със "Сънят на пеперудата".  Ти очакваше Бирсен да подаде нещо, но поне аз все още нищо не съм видяла.
За раждането на детето.... нещо не вярвам на този род информация, особено подадена с толкова подробности. Не мога да преценя и доколко източника е достоверен.
Стана ми интересно каква информация ще споделиш. И ми е много чудно, че Къванч, и въобще актьори, певци как следват фенски профили.
Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 581
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Фени, разбрала си грешката ми, надявам се Али да не се разсърди. Много се ядосах сутринта като видях какво съм писала.😥
Айре, то всички искаме да разберем за какво става въпрос в този филм. За мината нещо не ми се вярва. Поне не срещнах някъде информация, че на това място има такава, а и пак би имало повторение със "Сънят на пеперудата".  Ти очакваше Бирсен да подаде нещо, но поне аз все още нищо не съм видяла.
За раждането на детето.... нещо не вярвам на този род информация, особено подадена с толкова подробности. Не мога да преценя и доколко източника е достоверен.
Стана ми интересно каква информация ще споделиш. И ми е много чудно, че Къванч, и въобще актьори, певци как следват фенски профили.
Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗
аз пък съм склонна да вярвам с голям %, че новината е вярна. Blush
този сайт е достоверен >>
https://www.sabah.com.tr/magazin/2022/03/02/geri-sayim-basladi-k … lli-oldu?paging=6
Мисля, че ноември месец, когато ни съобщиха за бебето, Башак е била в 4 месец. Thinking
От Бирсен очаквам инфо- за останалия каст на филма и евентуално с две думи, каква ще е историята. Да видим дали ще го дочакам:))
Защо Къванч да не следи фенски профили? Човека иска да е наясно, каква информация споделят за него. В случая следи само 3- американския профил, този който споменах и този на турските фенки- Kıvanç Tatlıtuğ News.
По-късно ще преведа и ще постна.

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 15:21 от Airra

# 582
Айре, ако източника е достоверен, това е вече друго.

# 583
Пепи, няма проблем, разбрах, а Али не вярвам да се засегне, понякога след като се натрупат повече постове, на всеки се случва да сбърка кой точно е споделил някакво инфо, и аз съм бъркала и то пак с Алинка Smile Kiss Просто се зарадвах, че Поли е писала, а аз явно съм я пропуснала, та за това те попитах, ама йок, не е писала ...
Айре Heart Eyes по мои сметки април е рано, нали ноември беше в 3 -тия месец Thinking Освен, ако тогава са казали така, не помня Башак да е казвала в кой месец е, а само, че е вярно. И за нормално раждане не ми се вярва много, ама кой знае, все пак Башачка е овен, да не забравяме Laughing Колкото и да съм нетърпелива да се случи по-скоро, дано бебчо почака баща си да свърши филма и тогава да се ражда Satisfied
Скрит текст:
Не сме ходили още при нашето бебче, то утре става на месец, още 10 - на дни ще изчакаме. Но, расте с невероятна скорост, вече са му къси първите дрешки. За 25 дни беше пораснал с близо 10 см. и наддал 800 гр.! Ами  той само спи и яде, плаче единствено, когато е гладен Smile
Дано споделят нещо за историята на филма и актьорския каст! И на мен не ми се вярва да се повтаря с мината, но да видим.

хареса ми мястото на Киво в Соципол, скоро така ще бъде и в ИМдб, помнете ми думата Stuck Out Tongue Winking Eye
Ако източника е достоверен, нека така да е, нямам против, все си мисля, че до тогава Киво ще приключи снимките. Да видим дали и бебчо ще е овне Smile
Аз също много се зарадвах на това, че ще дават Песента на живота, нямах време да догледам последните серии на руски, пък и с удоволствие бих си го гледала отново. В този сериал Бурджу предчувствам, че ще ви хареса най-много, за мен поне това е нейната роля, на щурата Хюлия Smiley И Биркан го харесах, но Ахмет Мюмтаз ми стана огромен любимец от там, а на актьора, който играеше Махир не му запомних името, но беше невероятен в тази роля , страхотен тандем направиха с Бурджу.
Ух, че е хубава Елка в тази фотосесия, браво! Heart

Използвах, че сестра ми отиде да се види с една приятелка, та намерих време да намина и аз по това време Stuck Out Tongue Closed Eyes

Хубава вечер, ако не успея да намина отново. Hug

# 584
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, момичета!
Благодаря сърдечно за всичко споделено! 🌺🌺🌺
 Здраве и мир пожелавам да донесе новият месец! 🕊

Пепи, Heart Eyes нали знаеш онези глупави тестове с текст, в който думите са с разбъркани букви, но четеш и разбираш написаното. Та така и аз, само като видях, че отговаряш по поста за Аристотел, даже нямаше да отбележа, че си писала Поли.
Липсва ни Поли. ❤
Да, съгласна съм и с това за вярата.
Аз доста тясна връзка съм направила, но това са първите ми асоциации Аристотел и Ной/Нух.
Може много надълбоко да се хвърлим с по- подробни, а именно религията и ролята ѝ в живота, философията, политиката, науката и просперитета. Изобщо доста необятна дискусия би се получило, смятам, че е интересно, поне за мен и вълнуващо.
Аз съм най- любопитна пък точно за този проект в момента. За другите няма какво да кажем по съдържанието, всичко сме изказали, остава да видим визуализацията на историите.
Повече обсъждахме, защото разполагахме със сюжета или поне с опорни точки. Сега дори жанрът е неизвестен.

Айре, Heart Eyes точно това имах предвид за излъчването на Подводницата. Че може да бъде обявено всеки момент, без дълго предизвестие и без оглед на наличните към момента други турски проекти, както се оказва за този последния сериал, за който пишете.
Моят ентусиазъм сякаш се поизпари, не е както преди месец, два.

Фенче, Heart Eyes и на мен април ми се струва рано, но то е относително, между 1 и 30 април си е месец разлика. 🙃🙃
Ако Башак ражда нормално, ще има време за всичко, а и също не мисля, че филмът ще се снима повече от 4 -6 седмици, което също е някой април.
Не вярвам планувано раждане да се планира без Къванч, просто не си го представям.
За всичко непланирано, Бог да помага.
Че много планове се сгромолясаха в последните дни. 😔

Хубаво правите, че сте предпазливи с вашето бебе.
Безопасността преди всичко, ще му се радвате, дано дълго и безпредяствено.

Песента на живота е един от най- любимите ми сериали, а Хюлия , за мен, си остава най- добрата досега роля на Бурджу. Дори и сложната Налян не я измести в моята лична класация. Невероятен е целият каст и сценарий. Единствено мааалко ще позагуби очарование от дублажа героят на Махир, но определено сериалът си заслужава гледането.

Спокойна вечер ви желая ! 💖

Общи условия

Активация на акаунт