Здравейте. Бих искала да споделите за добър репродуктивен специалист в областите Враца, Плевен, София. Бях пациентка в болница Надежда при д-р Персенска, имам две неуспешни инсеминации. Разочарована съм от отношението и работата й. Бих искала да сменя специалиста. Ще се радвам да споделите мнение и да ми препоръчате читав специалист.
,,Здравейте аз сега ще започвам инвитро в МЦАР Варна при доц Кисьов,при него направих цветна снимка на маточни тръби от пръв поглед ме спечели ,ако желаете опитайте при тях
И аз давам глас за д-р Станулов, след 6г. ходене по изследвания, 4 инсеминации и 2 IVF сменихме доктора и си преместихме последните замразени ембриони при него. Сега ЗЕТ е на 2,6г. и беснее из нас, никога няма да мога да му се отблагодаря.
Обръщам се към вас, бъдете силни, бъдете смели и много разумни, защото от нашата слабост има хора в тази група, които се възползват и не се свенят пред нищо да ни критикуват за нашият избор и мнение. Искам да подкрепя всяка една от вас, която е била или е по пътя за създаване на свое бебче. Това е смисъла на живота, на нас, жените. Пътят е дълъг и не спира с положителен тест, защото идват и най-трудните първи седмици от бременността. С радост споделям с вас, че вече имаме сърдечна дейност и се надявам всичко да протича нормално. Благодаря на целият екип на МЦ Афродита и вниманието към мен. Надявам се , че след няколко месеца ще ви съобщя, че държа в ръцете си нашата неземна радост и не, за да се хваля, а за да дам кураж на всички ви, че щом ние успяхме, щастието ще достигне и вас.
Това не е доктор, искаше да ме почва инвитро въпреки ТСХ 3, миоми в матката и стената и срастване в матката. Няма как да не е видял поне миомите. Наблегна, че яйчниковият ми резерв е изчерпан и как няма първото инвотро да е успешно( още не ми беше броил антралните фоликули).Абе уби ми всички надежди. Коментирам първичния преглед, защото никога няма да се върна , голям некадърник.
Честито! Ние също сме много доволни от МЦ Афродита - екипът им е прекрасен , винаги получавам отговор на хилядите си въпроси и съответно се чувствам много спокойна. Желая Ви лека бременност и вярвайте с цялото си сърце , че всичко ще бъде наред!
Обръщам се към вас, бъдете силни, бъдете смели и много разумни, защото от нашата слабост има хора в тази група, които се възползват и не се свенят пред нищо да ни критикуват за нашият избор и мнение. Искам да подкрепя всяка една от вас, която е била или е по пътя за създаване на свое бебче. Това е смисъла на живота, на нас, жените. Пътят е дълъг и не спира с положителен тест, защото идват и най-трудните първи седмици от бременността. С радост споделям с вас, че вече имаме сърдечна дейност и се надявам всичко да протича нормално. Благодаря на целият екип на МЦ Афродита и вниманието към мен. Надявам се , че след няколко месеца ще ви съобщя, че държа в ръцете си нашата неземна радост и не, за да се хваля, а за да дам кураж на всички ви, че щом ние успяхме, щастието ще достигне и вас.
Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 20:23 от Lili_u8
И аз мога да препоръчам силно д-р Станулов в Доверие. Последвах го от малоумния медицински център Афродита и сега съм в пъти по-спокойна там. Чака се малко повече, защото има много пациентки, но дава всичко най-добро, на което е способен. И най вече - поставя здравето на жената на първо място. Имах 2 инсеминации при него, като дори за тях се постара да има максимален шанс (повечето лекари ги претупват). Сега съм в инвитро процедура и след преминала пункция. Не съм срещнала нищо друго освен човешко и добро отшошение - от него, от милата ембриоложка, сестрите, че и дори администраторката, която всеки път ми пожелава успех.
Желая Ви успех, където и да се насочите! И внимавайте като гледате коментарите. Такива с по 5-6-10 коментара са си чист скам и не са надеждни.
Скрит текст:
Pepi Dokova / Ralitsa Bohemska - здравейте, Афродита! Тъжно ми е за вас, наистина. Дъното сте. Айде със здраве!
Репродуктивните специалисти в България са съсредоточени в репродуктивните клиники. Те са в големите градове. Пълен списък на клиниките можете да видите на сайта на Зачатие, например.
Във Враца няма такава клиника. Ако Плевен е вашият град, КИРМ е мястото. Няма смисъл да пътувате до София.
В София има голям избор, трудно се отсяват рекламните и некомпетентните мнения по форумите, има мода в хваленето на доктори и клиники.
Аз бих заложила на клиника, в която не се чака с месеци за преглед и няма тълпи от пациенти.
Д-р Станулов е чудесен лекар и е един добър избор. Има и други клиники, в които можете да получите надеждно лечение при добри условия.
Избирайте разумно и не сменяйте клиниката след 1 опит.