Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 100

• 33 473
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Ето това е новината бомба наистина.
Какво им направи Къванч на тези от Нетфликс???
Трети пореден филм. 👍👍👍
Две години почива, но сега ще компенсира.
А и снимките ще са в Ню Йорк, леле.
Дайте някаква информация за сценаристката. Кои сериали/филми е правила?
За режисьора нищо не се казва и разбира се за сценария.
Интересно ми е кога ще са и снимките.
Въобще всичко ми е интересно за този филм и ще го очаквам с нетърпение.

# 601
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет и от мен, момичета!
Благодаря за всичко споделено!
В крайна сметка ентусиазмът на феновете около това партньорство все пак не беше напразно. 

Доволна съм, че е филм.
Сценаристката е с впечатлавяща филмография.
Пепи, Heart Eyes
Любовта обича съвпаденията- филм
Отмъщение
Атие
Ти си моята родина
Въпрос на чест
Господарката на чифлика
По пътя на живота
АШК
8 секунди
Докторът(не съм сигурна за превода, адаптация на Д-р Хаус) и др.
Работила е с Берен два пъти.
Една хубава романтична история си пожелавам в Ню Йорк.

За Кралят-
Блогърът, който е споменала Айрето, Heart Eyes е споделил откъс, в който се говори за изнасилване. Героят на Кенан не приема обвиненията, защото момичето му давало ясни сигнали.
Няма как да коментираме обективно, тъй като е извадено от контекста.
Но съм сигурна, че подобна глава в автобиографията на сериалния Кенан няма да съществува.
Това донякъде обяснява негативните коментари под публикацията.
Но също така тези от тях, които не желаят Къванч в ролята на Кенан, смятат Момичето за отвратителен сериал и изобщо всички на ОГМ по романите на психиатърката.

Фенче, Heart Eyes +1 за поста, както се казва.
Чудесен пример със Санджар,не го познавам в детайли, но героят и актьорът в другата роля беше прекрасен! 💖
Дано някой ден си партнира с Къванч, много е талантлив.
Винаги е имало и ще има зрители с претенции към сериални герои, които рефлектират върху актьорите, но те не бива да бъдат коректив.
Личният живот е друго нещо.
Там имат право да се съобразяват и контролират каква част да бъде на показ.

Ире, Heart Eyes радвам се да те видя! И аз се чувствах и все още се чувствам по същия начин, не мога да се събера.
Единствено можем да се молим, друго не зависи от нас.

Раждането на Башак е планирано от първите месеци на бременността вероятно. И детайлите са известни само на участниците, както е и редно.
Ако има придружаващи усложнения или се налага асистиране, възможно е да не се изчаква и до термин, въпреки че начинът, по който протича бременността ѝ, не предполага такива.
Може би просто новините излязоха в по- късен етап от предполагаемият, което е напълно нормално.
Много вероятности, достатъчно е да мине леко и по план.

Диве, Терзи Heart Eyes

Спокоен ден ви желая!

# 602
  • AMS

Привет, мили дружки!!!

Благодаря ви за споделеното!!!

Вчера не можах да пиша, но тази сутрин,
първият пост пак ме върна към предишните.

Скрит текст:
За съжаление живеем в момента в свят, взривен от политиката.
Знам, че не обичате да пишете за политика и харесвате романтичните истории,
но политиката е сегашно време на историята.
Знаете, че дори и в дизитата не пропускат да включат някое актуално събитие.
Та това за санкциите си е съвсем "в реда на нещата". Не са казали, не са го направили.
При мен изобщо не се отваря и никога не се е отваряло turkru.tv.
Не се отваряха и много други руски сайтове, които ми препоръчвахте,
а сега вече хептен. Какви права, каква свобода на словото, каква демокрация ...!?
Такава цензура не помня да е имало. Такава дезинформация също.
И още веднъж искам да помоля, да не определяте,
като ниско интелигентни  и прости, които и да било.
Помислете си само дали Къванч е използвал такива думи.
Колкото и да имат пропуски в развитието си,
все пак Tr. не се присъедини сега към санкциите.
Иска ми се да спра до тук, но понеже се преведе пример
за бъркането на роля и актьор с темата за Халит и Бегюззар,
която следя, ще отбележа, че тя не е съвсем обективна.
Бях шастисана там от пост за сегашната политическа ситуация и то не в спойлер.
Знанието на език не винаги е признак на интелигентност и обективност.
Напоследък си мечтаех кои градове искам да посетя.
И си казах, че на първо място искам да е С.Петрерург.
Да видя и местата, където снимаха КСШ.
А те взеха, че закриха не само полетите, а дори и сайтовете.  
Извинявайте!!! Не исках да обидя никого!!!
Съм и си оставам такава - дива.

Радвам се на новината за Берен и Къванч!!!

Очаквах го, още когато се засякоха двамата
на наградите  от Техничесния университет.
Там, когато се поздравиха между редовете.
Макар да слагам тези гифчета, мисля,
че историята няма да има нищо общо със ЗП.

От филмографията на сценаристката
пак да препоръчам Интикам.
Лека вечер!!!

# 603
Али, благодаря за отговора, но за съжаление нищо от изброените не съм гледала. Заглавията обаче съм ги срещала и имам впечатлението, че става въпрос за качествени проекти.
Диве, спомням си този момент от церемонията на Техническия университет. И аз се радвам, че е филм. Ще ми се както е написала Али да бъде хубава романтична история в Ню Йорк. Сещам се за "Есен в Ню Йорк". Красиво - тъжна история, но толкова хубаво поднесена, че не ми остави горчив вкус накрая. Вчера Хилал Сарал беше качила снимка от ЗП, дали е възможно тя да бъде режисьора? Просто си разсъждавам.
Преди малко прочетох статия , Нетфликс за сега спира рускините продукции, снимки и готови такива.
В крайна сметка печалбата е над всичко и едва ли биха си позволили да закрият толкова голям пазар, а и конкуренцията вече е голяма.
След днешната новина съм склонна да мисля, че Краля по скоро ще отпадне.
Американките вече се стягат да се срещнат с Къванч и Берен в Ню Йорк, пожелавам им да се осъществи.

# 604
Добро утро, дружки! Hug

Благодаря ви за споделеното! Kiss Ух, че новина сте споделили, Терзи, Айре Heart Eyes и на мен чак не ми се вярва Thinking Че и в Ню Йорк ... Ама дано, де! Във филм става да играят отново заедно ББ . Вай бе,  Нетфликс така го захапа нашето момче, скоро няма пускане Stuck Out Tongue Closed Eyes
Цитат
Сериалът "Забранена любов" е номиниран в категорията: "Най -запомнящ се сериал" на 7-та младежка награда на Турция "Младежки награди на Турция"
Церемонията по награждаването ще се състои на 18 май 2022 г.

Алинка Heart Eyes благодаря за всичко споделено! Kiss От всички тези филми и сериали с тази сценаристка съм гледала само 3 - Въпрос на чест, Атие и Любовта обича съвпаденията, и трите много ми харесаха.
Диве, благодаря за споделеното в спойлера! Абсолютно! Hands Plus1
Скрит текст:
Болшинството от хората гледат само едната страна на монетата, за това се получава така ... Естествено, много е тъжно, че мирните хора в Украйна го отнасят, но аз пък някак не мога да повярвам, че не са знаели какво е ставало 8 години в Донбаска област Thinking А действителността наистина е страшна, има неонацисти и още как в Украйна. Който има желание, може да разбере защо се случи всичко това, материали бол. Но, мен ме интересува къде спа загрижения за мир свят за толкова изстрадали хора, живели в условия на война през тези 8 години ??? Къде беше загрижеността, когато САЩ се упражниха върху Сърбия цели 78 денонощия как да мачка цял свят ??? И там имаше много жертви, много разрушения, знаете какво беше. На Америка кое международно право им даде да направят това ? Да не говорим за всички останали страни, където нахлуха през годините и ги съсипаха. И какво излиза ? САЩ може да си прави, каквото си поиска,  Русия обаче не, тя е агресор, американците са миротворци Rage Както и да е, всеки има право на мнение, моето е това.

Пепи, нищо окончателно не се знае, така, че не отпада нищо. Ще видим дали и тази новина е вярна.
Прекрасна събота ви пожелавам! Hug

# 605
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Фени, ето още едно потвърждение, че желаното е истина

После ще пиша повече.

# 606
Добро утро! Heart Exl

Благодаря за споделеното, момичета. Flowers Hibiscus Наистина бомба хабер, но в това отношение аз съм Тома Неверни - докато не ги видя на снимачната площадка, не вярвам.  Иначе, ако се осъществи все пак този хабер, желая успех, разбира се. Да надминат предишното си партньорство.

Пепи, Хилял Сарал е споделила снимка от "Забраненият плод", заради Хазал Кая и премиерата й на сериала "Полунощ в Пера Палас", сложила е и нейна снимка от галата.

Хубав съботен ден ви желая!

# 607
Хубава събота!! Purple Heart

Пепи, май рязко се увеличи вярата ти в новините на Бирсен Wink
и аз точно това гледах в ИГ й, но с автоматичния превод не разбрах особено добре.
думите на Бирсен-  "Бурак, позволете ми да запазя този ваш пост до момента, в който филмът излезе. Бъркате новините на журналист с новини, които са фокусирани върху печалбата и PR."
а ти от сериалите на СЦ-та, не си ли гледала Атие?

Фенче Kissing Heart, и аз още не смея да повярвам. Wink
особено пък да снимат и в НЙ, интересно поради каква причина??
Искам да е любовна драма, във филмите на Къванч до сега няма много любов.
може би снимките ще са през лятото? Thinking
Цитат
Пепи, нищо окончателно не се знае, така, че не отпада нищо. Ще видим дали и тази новина е вярна.
Hands Plus1
за номинацията на ЗП, може да се гласува тук>
https://www.turkiyegenclikodulleri.com/

Дива,
Скрит текст:
ооо налагаш ми цензура Wink
аз не съм използвала точно тези думи.
за темата на Берг и Халит-не мога да отговарям.
споделих само нещо, което ми е направило впечатление.

Али Kissing Heart, лайк за споделеното!
И аз съм доволна и исках филм.
От филмографията съм гледала - Въпрос на чест, Интикам, Атие, Ашк.

Цитат
Но също така тези от тях, които не желаят Къванч в ролята на Кенан, смятат Момичето за отвратителен сериал и изобщо всички на ОГМ по романите на психиатърката.
май да!!
А Уразка харесва Къванч Hands V, чела съм в ТТ му възторжени коментари за Кузей и Кадир.

Снеже Hug
Цитат
Да надминат предишното си партньорство.
даноо!
загледа ли Пера Палас? чета хубави отзиви.

и от мен....Heart
с актуални снимки

Последна редакция: сб, 05 мар 2022, 22:54 от Airra

# 608
Айрре, не съм го гледала още, но мисля в събота и неделя да го изгледам. Епизодите са по 45 минути и може и за един ден да ги приключа. Иначе и аз чета хубави отзиви, ще видим.

Цитат
Расписание Кыванча Татлытуга на ближайший год:

- Премьера сериала Нетфликс "История подводной лодки"
- Премьера фильма Нетфликс "Праздник влюбленных"
- Съемки фильма Нетфликс "Утонувший Ной"
- Съемки фильма Нетфликс с Берен Саат в Нью-Йорке
- Сериал "Если король проиграет" (возможно)

# 609
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, момичета!
Благодаря за всичко споделено! 🌺

Никак не съм разтревожена за графика на Къванч.
С това темпо филмът с Берен сигурно се готви за 2025 г. 😏
Пропуснала съм да добавя към проектите на сценаристката сериалът на Туба за Нетфликс. Съществен пропуск от моя страна.
Също така е била наградена със Златна Пеперуда за сценарист на годината за Ти си моята Родина.

Момичета, имахме информация за проект в САЩ, не се сещам точно в Ню Йорк ли беше, по някаква причина предполагахме, че ще снима през зимата, представяхме си красивите типични снежни зими…,мисля заради сюжета, но не съм сигурна, спомените ми са съвсем оскъдни.
Не можах да открия какво сме писали, но и аз се чудих доста защо именно Ню Йорк и се сетих за този неосъществен проект, дали е същият?

Айре, Heart Eyes да, срещала съм и аз, че харесва Къванч Ураз. Симпатична и слънчева личност е той.

„Всички войни са симптом за провал на човека като мислещо животно.“
Джон Стайнбек

„Идва момент, в който човек трябва да заеме позиция, която нито е безопасна, нито политична, нито популярна, но той трябва да я заеме, защото съвестта му казва, че така е правилно.“
Мартин Лутър Кинг

В политиката е разбираемо да имаме различни позиции, даже е необходимо.
Мнение може да има човек за културата, изкуството, бита на една нация.
Когато умират хора, има ценности. И защита на тези ценности.
Недопустимо за моите ценности е оправдаването на агресия днес с агресия от миналото.

“Ако убием всички крадци, ще останем само добрите, нали, тате?
Не, сине, ще останем само убийците!”
              Дзен
Извинявайте, ако съм засегнала някого, не е адресирано лично.

Спокоен остатък от деня ви желая! 🌺

# 610
Привет, отново момичета 🤗🤗🤗
Али, заинтригува ме с тези спомени. Аз поне не си спомням да съм била, когато е коментирано.
Наистина в случая, за сега, локацията е най-интересния момент, като се абстрахирам от двойката.  Може би е и с цел да се привлече и американската публика 🤔
Айре, да скоростно си променям мнението за Бирсен, но и има защо 😀
Голям пропуск от моя страна, разбира се, че съм гледала Атие.
Много се надявам да получим още информация.
Снежи, да голямо очакване ни чака и все някога ще дойде.
Фени, много ще се радвам да видим Къванч и в Краля , разбира се. Нямам нищо против и във филма за Ататюрк, разбира се 👍
Много ми е любопитно дали всички тези проекти са били предварително договорени с Нетфликс или в последствие са сключени договорите.

Айре, гледам си Домът...  направиха го лудо това момиче. Вчера ме питаше за Момичето зад прозореца. Но в книгата има и две глави на Домът. То адаптацията наистина няма почти нищо общо с оригинала от книгата. Взета е само общата идея. Всичко във сериалите изглежда много по различно, така че ако стане с Краля сигурно ще се постъпи по същия начин.
Хубава вечер 🤗🤗🤗

# 611
Пепи Hug
Ооо нищо не си видяла още от премеждията и болките на Зейнеп/Домът/ но пък края е с много хепи енд.
Цитат
Много ми е любопитно дали всички тези проекти са били предварително договорени с Нетфликс или в последствие са сключени договорите.
кои проекти?? на сценаристката ли?

Али Kissing Heart
когато свърши ДК, очаквахме/лятото/ Къванч да замине да снима филма. После излезе новината, че е отложен/отменен. Къванч започна в късното лято работа по ХС в Каш., появиха се писания, че америк. филм е за зимни снимки, да в Ню Йорк-заради сюжета, които така и не се осъществиха. Заглавието доколкото си спомням беше Zero/Нула, и главната героиня имаше тежко заболяване. Не мисля, че филма на Къванч и Берен ще е съшия, но и не  се знае.

лека.

Последна редакция: сб, 05 мар 2022, 21:55 от Airra

# 612
Айре, имам предвид филмите на Къванч 😀

# 613
Айре, имам предвид филмите на Къванч 😀
нещо съм разсеяна Smiley
аз предполагам, че има предварителни договори с НФ, от там идва и финансиране.

# 614
  • Plovdiv, Bulgaria
Али Kissing Heart
когато свърши ДК, очаквахме/лятото/ Къванч да замине да снима филма. После излезе новината, че е отложен/отменен. Къванч започна в късното лято работа по ХС в Каш., появиха се писания, че америк. филм е за зимни снимки, да в Ню Йорк-заради сюжета, които така и не се осъществиха. Заглавието доколкото си спомням беше Zero/Нула, и главната героиня имаше тежко заболяване. Не мисля, че филма на Къванч и Берен ще е съшия, но и не  се знае.

лека.

Благодаря! Heart Exl
Опасна си Kissing Face

Това е прекрасно! Heart Exl

и от мен....Heart
с актуални снимки

Общи условия

Активация на акаунт