Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 100

• 33 472
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Ха, а днес споменах за "Есен в Ню Йорк" с Ричард Гиър и Уинона Райдър. И той е на същата тематика.
Лека 🤗🤗🤗

# 616
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря на всички ви за споделеното!!!
Фенче, благодаря за спойлера!!!

Скрит текст:
Скоро гледах  Солнцепёк  (2021) за Луганск.
Препоръчах го и споделих мнението си в руската тема.
Реакциите бяха - "как може да гледате такива зверства",
"а, много натоварено с политика", " такива филми не гледам " 
За мен точно тази там, които плячкосаха руското оръжие,
свалиха самолета Амстердам - Малайзия.
Ракетата била руско производство от преди ... ,
и за запада  руснаците са виновни.
Дори не им дадоха думата да се защитят.
Айре, Алиннка, Пепи, Терзи, Снеже, Дружки,
Скрит текст:
Нямам такава сила да налагам цензура,
но мрънкането ми имаше ефект.
Пуснаха всички руски канали в YT днес следобед.
Не че ще ги гледам всичките,
но не обичам някой да ми налага какво ще гледам.
Това вече съм го учила. Като казах учила, се сещам,
че и учебниците ми по физика в университета бяха на руски.
Та няма начин да съм на друга позиция.
Най ми е болно за санкциите на руската култура и изкуство.
Болката ми е, че младото поколение не знае ни историята, ни езика.
Във връзка с 3-март чета един възторжен пост във форума.
"Благодарим на руските, украинските, финландските, ...  войници за ..."
Ама Украйна не е съществувала изобщо през 1878 г.
По-умни от мен са  казали -
"Ако искаш бъдещето да е различно от миналото,
не забравяй миналото." - Спиноза
"Една нова визия за бъдещето винаги има нужда преди всичко
от поглед към миналото." - Тиодор Зелдин
"Никога не е имало добра война и лош мир." - Бенджамин Франклин
"Войната е варварство, ако нападаш мирните си съседи,
но свещен дълг, ако защитаваш родината си." – Ги дьо Мопасан
"Парите са артерията на войната." Петър Велики
"Войната е грубо продължение на политиката." –  Клаузевиц
"Ако искаш мир, готви се за война" - Суворов
"Война е метод на развързване със зъби на политически възел,
когато не се отдава да бъде развързан с език."  - Бирс

Нали се разбрахме! - Никой да не се засяга!!!
Не се сърдете!!! Не го приемайте лично!!!
Такива сме ние със Свобода Бъчварова.
"На "Руски" ни започва денят."

По въпроса дето бъркам актьор с герой, забравих да кажа,
че примерът със Санджар е от късния период на актьора.
Сбърках го много по-рано.

А, вземам си думите назад за Момичето ...
То това във фрага, дето ми хареса, в серията се оказа "мечта".
Налян не каза и копче пред фамилията.
Финалът на епизода беше много лош. Ама много лош.
А пък Джаба мрази баща си, защото изневерявал на майка ѝ.
Ти да видиш. То щото тя е изключително вярна на мъжа си.

Сценаристката Nuran Evren Sit на Интикам не е писала всичките серии.
Спомням си, че  въпреки наградата, яко го отнесе от феновете на Родинта ...,
И какви войни бяха само... .
Родината ... и ДК започнаха с една седмица разлика.
Спомням си, че тогава "Ориент експрес" беше препълнен в четвъртък.

За филма с Берен и Къванч си спомням,
че тя след пускането на трети сезон на Атийе, веднага замина за NY.
Обикновено ходи в Калифорния, но тогава друга беше дестинацията. 
А нали знаете, че старото име на NY  е Ню Амстердам
и с такова име има сериал на Нетфликс . 
Е, стига съм се разливала. Прекалих. Извинете!!!

Лекинка!!!

# 617
Привет, дружки! Hug

Диве, благодаря за дългия и интересен пост, с кеф те изчетох! Flowers Hibiscus
Скрит текст:
Нищо ново под слънцето, тя Русия е виновна за това, че изобщо съществува! Голям трън им е в задника на "властелините " на света.
Айре Heart Eyes ами, щом е истина този хабер за Киво и Берен, супер! Пожелавам им огромен успех, сега и двамата са още по-добри актьори и са все така красиви! Heart Eyes

Благодаря ти за колажа, прелестен е! Kiss
Алинка Heart Eyes Flowers Hibiscus
Скрит текст:
Цитат
"Недопустимо за моите ценности е оправдаването на агресия днес с агресия от миналото."
За моите също, против всякакъв вид агресия съм! Но, в тази ситуация, когато нищо не се постига с многократни преговори, когато продължават да пребиват и убиват руснаци, само защото съществуват, говорят руски, не украински, които нямат право на работа заради това, не могат да си купят и хляб дори, спряна им е дори питейната вода / нещо подобно с работата и пазаруването в магазина разбрах, че се случва в Кърджалийска област, ако не говориш на турски /, когато унищожаваш един действително нацистки цирей, понякога се налага. Няма минало тук, всичко се случва днес и сега! Не случайно хората там полудяха от радост, когато Путин призна независимостта им, те отдавна са се молели да се случи чудо. А когато започна офанзивата, човек от Луганск каза нещо подобно : - По - добре един месец ужас, отколкото ужас без край ... Та такива неща чета и слушам аз, а не вярвам на нашите папагали, които повтарят това, което им нареждат. Дано всичко свърши се моля по-скоро! Поне за Ковид никой вече и не споменава.
Онзи филм в САЩ , за който сам Къванч говори на една от пресконференциите на МАВИ няма нищо общо с този сега с Берен, там всичко мина и замина, като остави една огромна обица на ухото на Къванч да не говори нищо повече предварително, защото всичко се случва.
Пепи, аз пък си мисля, че няма нищо предварително уговорено, както беше с Чаго, така сега и с Киво Нетфликс продължава работата с него, защото са доволни от резултата Thinking Обаче май нямат намерение да го изпуснат скоро ...
Благодаря ви за интересните неща, които споделяте, обичам ви! Kiss Прекрасен ден! Hug

# 618
Привет на Заговезни!

Простете, ако неволно съм засегнала някой!! Hearts

Фенче Kissing Heart
Цитат
Пожелавам им огромен успех, сега и двамата са още по-добри актьори и са все така красиви!
всичко зависи от екипа-сценарист, режисьор. Дано!! Flowers Four Leaf Clover
за филмите-за мен това е работа на продуц, компании-които се договарят с НФ, най-вече от към финансови условия. Е разбира се-има значение, кои актьори участват. Фунда също има опит с тях-в Протектора и Различни светове.
за Берен е ясно.
а, че много проекти на Къванч се събраха за платформата, така е, дано е за добро!! Hands Pray Mr. Green

Диве Hug, ами браво, че са ти върнали руските сайтове!
за Момичето- все повече симпатизирам на Хайри-много хубав образ изградиха, ще се радвам, ако Налан накрая е шастлива с него, дори и да не тънат в богатство.
много ми беше забавно -как Фериде прави луда Джаба Laughing
за мен всички ще си получат заслуженото, накрая!!
Интересно-каква цел имат бившата любов на Рафет и дъщеря й?
Още някой продължава ли да го гледа??

Али Kissing Heart, благодаря Blush

Хубава неделя!

Последна редакция: нд, 06 мар 2022, 13:32 от Airra

# 619
Привет!

Нетфликс още не знаят какви ще са резултатите от партньорството с Къванч, защото няма пуснат нито един проект по платформата. Но той е достатъчно популярен,  не само в Турция, за да са сигурни, че ще има глеадемост и ще им донесе приходи. Грубо звучи, но винаги става въпрос за пари. Надявам се и на качество. В това отношение вярвам на Къванч, защото той не би участвал в нещо, което няма качество.

Приятен неделен ден!

# 620
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, момичета!

“Прекратяването на играта на обвинения се нарича прошка. Прошката е точно това – процесът на спиране, на приключване на играта на обвиненията. И това никак не е лесно… Ние прощаваме на другите обаче, заради себе си, не заради тях. Заради собственото ни психично, духовно и телесно здраве дори.”
Морган Скот Пек

Прощавайте, простено да ви е..

Фенче, Heart Eyes много ти благодаря, че ми отговори лично.
Съжалявам, ако съм засегнала чувствата ти, без ирония написах, че не е лично посланието ми.
Разбирам позицията, подкепям позицията, не и действията.
Съжалявам, че се намесих в дискусията ви с Дива, ще се въздържам занапред.

Да, минимален е шансът да е същият проект, все пак не казвам никакъв, въпреки че ми се губеха детайли по сюжета, отлично си спомням емоциите около новината.
Няма за какво да съжалява къванч, според мен, той неговата работа си я е свършил, щом са го избрали за ролята, някъде в договорите нещо не се получи, но към днешна дата пак сме в очакване.

Пепи, Heart Eyes аз бях чела за договорните взаимоотношения между Нетфликс и Адъм Сандлър, след успеха на комедия с негово участие, платформата подписа договор за 4 филма с него.

Къванч все още няма излъчен проект, както и Снежето е писала, но има и различни проучвания и рейтингова система, която едва ли е само на база популярност.

Пускам ви една статия как работят договорите между продуцентските компании и Нетфликс, от която всъщност се добива представа,че не е толкова печеливш ход, по- скоро дава сигурност в несигурни времена.

Извинявам се,че преводът е с транслейтър, мисля, че ясно се разбира същината. Нямам настроение за художествен превод, но ако нещо не е ясно, ще редактирам.

"Без значение какъв тип телевизионен проект имате, драматично или риалити телевизионно шоу, лимитиран сериал или такъв, който привидно може да продължи шест или повече сезона в зависимост от това колко успешен е и дали около него може да се изгради франчайз или вселена, има никога не е било по-добро време за разработване на проект за телевизионен сериал или за представянето му на Netflix.

Със стриймъри като Netflix обаче, стримърът по същество плаща щедро на таланта и премия над производствените разходи в замяна на желанието да запази повечето от световните права. По същество продуцентската компания отписва по-голямата част от бъдещите възможности за приходи на компанията за по-голямо плащане предварително.

Продуцентска компания, която иначе би направила пари чрез лицензионни сделки, синдикация и други средства като мърчандайзинг и позициониране на продукти, в по-голямата си част няма да може да извлече наградите, които иначе биха направили, ако шоуто стане голям хит.

Дори това по-голямо плащане предварително към продуцент не означава непременно, че продуцентска компания ще направи печалба след първия сезон на телевизионен сериал. Това е поради разходите, които стриймърът ще приспадне, като например такса за разпространение на предаване, или поради задълженията, които стриймърът може да наложи на продуцента да плаща такива артикули като остатъци на таланта, когато епизодите се показват в услугата за стрийминг платформа.

Въпреки че продуцентска компания може да договори бонус, ако шоуто бъде подновено за следващите сезони, такива бонуси просто не са толкова доходоносни за продуцента, колкото би било, ако продуцентската компания беше запазила всички права.

За да запазят повече от правата за лицензиране и синдикиране и печалба от своите проекти, те ще трябва да преследват независими проекти, които предлагат по-добър шанс за извличане на печалби за успешен проект. Проблемът с този план, докато пандемията продължава да бушува, е, че със затворени кина и все по-малко актуални мрежи, стриймърите са почти единствената игра в града в момента.

Предимствата на работата със стриймър в по-голямата си част са, че стримърът използва подход без ръце и позволява на продуцентската компания да направи проекта, който искат да направят, след като той получи зелено осветление. Освен това продуцентската компания има по-малък риск и по-малко се занимава с проекта, ако е провал, дори ако това означава, че потенциалът за гърне злато в края на дъгата за успешен проект е само тенекиена чаша с малко сребро.

Въпреки тези проблеми при справянето със стрийминг услугите, това, на което сме свидетели в момента, наистина е само началото на златна ера на производство на съдържание за филмови и телевизионни продуценти на сценарии и риалити сериали и стриймъри, които ще стимулират творческа среда във всеки аспект на филмова и телевизионна индустрия за поколения напред."

# 621
Здравейте Благодаря за всичко споделено Прошка е Простете

# 622
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Простете, ако някой съм засегнала, неволно е било.

Обичам тази къщичка и  много уютно се чувствам.♥️

Любопитни подробности разбрах около неосъществения проект.
Но както се казва по добре късно, отколкото никога. Наистина Къванч и Берен вече са утвърдени и доказали се имена.  Може би това е и шанса им да излязат от образите на Бихтер и Бехлюл. Скоро Берен беше говорила за това, че и е отнело много време да "избяга" от образа на Бихтер.
Диве, а трети сезон на Атие кога излезе? Това не беше ли горе-долу , когато разбрахме за договора на Къванч с Нетфликс. Ако е така то излиза, че нещата може би се подготвят доста отдавна.
Али, благодаря за статията. Останах с впечатлението, че актьорите нищо не губят, продуцентите да му мислят.
Фени, не можах да разбера това, което си написала. Чачо имал ли е предварителен договор за сериал и филм, или след сериала е добавен филма.
Снежи, аз затова попитах дали е възможно Къванч да е имал предварително договори, защото те нямат представа как ще се приеме сериала. В същото време съм съгласна с Али, че със сигурност има и други начини да се оцени един актьор. А и като допълнение сериала вече е готов, така че, това също може да е повлияло.
Айре, аз последно изгледах 29 серия на Момичето. Ще трябва да погледна , та дори и с мишката 😀
Ти направо ме втрещи, колко още лоши неща могат да се случат на Зейнеп 🤔 Това, което дават в момента е предостатъчно.

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 623
Али, Пепи, сигурно си имат и други начини да се оцени един актьор, но според мен това е сред важните. Разбира се, че актьорът, който подберат да играе за тях, трябва да е талантлив, но и популярен, и то не само в Турция - важно условие. Например за Плашилото на Чаатай, докато беше по тв за главната роля бяха избрали Алина Боз. Когато стана ясно, че ще е по Нетфликс, избраха Есра Билгич, която е по-разпознаваемо лице по света, за нея конкретно за Азия бяха писали. А Къванч е познат и обичан навсякъде по света. Той вече доста е работил за името си, сега то работи за него. Клише, но вярно.

# 624
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Извинявайте, ако съм обидила някоя от вас!!! Не е нарочно!!!
Благодаря на всички ви за реакциите и разбирането!!!
Фенче, специални благодарности!!!
Алиннка, винаги те чета с интерес!!!
Различното мнение, когато е аргументирано, винаги е интересно!!! 

За съжаление радостта ми беше за кратко.
Пак закриха каналите ми на руски. Пак черен екран.
Така както е тръгнало, ако изчезна и от тук,  да си знаете.

За Момичето говоря за еп. 33.
Да, Хайри от както обръсна мустака, все повече ми се издига в очите.
Изобщо не се радвам на Фериде какво направи до сега на Джана.
То тя тази ни приема ни предава.
Налян е осакатена за цял живот. Не се знае какво ще стане с бебето.
А, сега видях във фрага за еп. 34 , че е загубила бебето.

Пепи, май бъркаш  сериалите Момичето ... и Домът ... 
Атийе първи сезон излезе в края на 2019 .
Бяха заснети два сезона предварително. 
Есента на 2020 излезе втори сезон.
На трети сезон снимките приключиха с пускането на втори.
Трети сезона се излъчи на 17 юни 2021.
Всякакви сметки и асоциации с Къванч и Нетфликс
не се наемам да правя. За всеки е различно.
Бях писала, че не продуцента, а Нефликс обяви, че ще снима Берен.
А при Къванч, че е приел или подписал договор, дойде от OGM.
Не знам дали има значение или не.

И това коя е по-разпознаваема от Есра Билгич и  Алина Боз,
ми се струва малко неточно.
Алина Боз участва в двата сезона на Ашк 101.
За Къванч съм съгласна, че вече името му работи за него.
Къванч е марка и не може да се сравнява с никой друг.
Искам да го видя вече в новите му роли.

Лекинка!!!

# 625
Добро утро! Hug

Благодаря ви, дружки за споделеното и вчера! Айре, Терзи, Алинка, Снеже, Пепи, Диве  Hug Heart Eyes
Алинка Heart Eyes Не, не, не,  по никакъв начин не си засегнала чувствата ми, как си го помисли дори ? Все пак, малко от малко се познаваме вече. Знаеш колко обичам да те чета, така, че смело споделяй всичко, което те вълнува, и аз това правя, с вас си споделям и друго, освен интереса и обичта към патрона.
Скрит текст:
Да, доста ме вълнува какво и защо се случва, и може би съм прекалено емоционална, знам ли ... Но, няма как да е друго, живели сме там, първо в Харков, после в Минск, били сме и в Киев и Одеса на гости,  нашите имаха добри приятели и украинци, и беларуси и руснаци и всички те бяха страхотни хора, вече ги няма повечето, с които поддържахме дълги години връзка, те също ни идваха на гости, не беше нещо мимолетно искам да кажа. И аз все още не мога да повярвам, че се стигна до тук да се мразят едни други ...
Всеки от нас има своето си усещане и мнение за това, което се случва, аз просто исках да ви споделя, че има и друга истина, че и други хора спешно са се нуждаели години наред от помощ, и те са живели в страх и  ужас както сега украинците, но интересно, за тяхната съдба никой не говореше, света не се трогна, може би защото са руснаци ? Thinking Както и да е, затварям тази тема, няма повече да ви занимавам с нея.

Момичета, нищо не съм гледала и не мога да си обсъждам с вас нито Момичето, нито Съдбата, но това ще е до края на месеца, после ще наваксам!
Пожелавам ви чудесен ден и успешна нова седмица! Да се надяваме, че ще ни донесе новини!

# 626
Благодаря за споделеното!! Flowers Hibiscus
Али, Фенче,Пепи, Снеже, Дива, Терзи Hug Heart Hug
за Момичето......
забавно ми беше с наказанията над Джаба в долната стая, аз не се вживявам толкова в сериалите/ които не са с Къванч....../
но със сигурност вината на Фериде за осакатяването на характера на Налан е огромна. Angry
И да, Налан загуби бебето...в края на новия фраг каза, че страха е неин навик, без него не може да живее.
Хайри стана по-симпатичен без мустак, но винаги ми е бил симпатичен като характер, много ценности са събрани в образа му. С Налан си приличат по изначалната им доброта.
Алинка Kissing Heart гледаш ли го още?
Благодаря за статията!!
М/у другото, нещо интересно прочетох вчера, Бирдже Акалай, която снима сериал за НФ с Ибрахим/ някъде пролетта-миналата година/ е казала в интервю, че сериала им се очаква да го пуснат през юни.
Дали Къванч знае за Якамоз?? Thinking
Фенче Kissing Heart,
Скрит текст:
и в моето семейтво има голям русофил Wink
Баща ми, учил висше образование в Русия, с огромен интерес към руската история, литература, музика, бит и т.н.
Пепи Hug
Цитат
аз затова попитах дали е възможно Къванч да е имал предварително договори, защото те нямат представа как ще се приеме сериала.
едва ли, когато Къванч е започнал да снима Якамоз е знаел, че ще снима и последните 2  филма, за които научихме, още по-малко пък договори, проектите си идват потепенно с времето, продуцентите и НФ са избрали него за главен герой. аз така мисля, де Hands V

.............................
Да идват новите Мави снимки...да се разнообразим Heart Eyes
Искам и нещо покрай сета на Потъналия Ной, голяма тишина е там Neutral Face
и мрънкам за новите роли....
Скрит текст:

Здрава и позитивна нова седмица!! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 07 мар 2022, 12:22 от Airra

# 627
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, дружки! 🌼🌼🌼

Благодаря за всичко споделено!
Мирна и успешна седмица да ви пожелая!

Айре, Heart Eyes аз гледам Момичето.
Положението е, както и Дива Heart Eyes е писала

*Седат се кълне в мама и Музо, че с Джана са само приятели, Джана е батко Незнамсикой в телефона на Седат, а Фериде ще ги цери за бяс с димилки и олово.
Не понасям присъствието на Седат, не знам как Налян диша в една стая с него.
Многозначителното мълчание на Хайри, придружаващо обясненията за семейството на село, което издържа, ме притесни.
Наясно съм, че в романа е женен, но на чистия образ на Хайри от сериала никак не би подхождало. След толкова ожесточената битка, която води за морала на Мелиха, някак си ми е неприемливо да излезе скрита жена и деца от ръкава на точно този герой. Но пък на кого изпраща пари, след като родителите и брат му са загинали, за мен остана неясно.
Много ми се иска да не разочарова поне той Налян, нищо свято и чисто не остана в живота ѝ, няма буквално един читав близък, който да я подкрепи.
Сама ще трябва да счупи оковите на Фериде, за да има шанс да се излекува. Травмите са нанесени и щетите са непоправими, но ако само ако счупи прозореца, зад който е живяла досега, ще има шанс да стане участник от наблюдател в собствения си живот.
Тази битка е лично нейна, но ми се ще Хайри да е до нея.

Фенче, Heart Eyes наслади се на близките си, ще наваксаш със сериите. Има голямо удоволствие и в гледането на един път.

Пепи, Heart Eyes историята на Зейнеп също е поднесена много интересно.
Много силни послания има в диалозите. Много хубави образи на жената, силна, слаба, зависима и самостоятелна, жертва и победител, майка, съпруга, сестра. Качествен и стойностен сериал безспорно.

Айре, Heart Eyes всъщност точно затова дадох пример с Адъм Сандлър вчера, той веднага след първия си проект за Нетфликс, е подписал за още 4 такива.
Дали паралелно с Подводницата, или скоро след приключване на работния процес, възможно е и трите филма да са договорени в един и същ момент с Къванч.
За Бирдже видях и аз, също така за другия сериал, който наскоро, мисля, приключи снимки, казва, че ще излъчи през април следващата година.

Скрит текст:
Моят баща живя години в Ростов. За всички събития съм наясно. Слушала съм разказите от първо лице. Остави частица от сърцето си в Русия и си дойде с частица от Русия в сърцето, която носи до края на живота си.
Кой къде е бил по време на тези ужасни дни…. късно е да нищим.
Аз съм като майката, за която казват, че обича всичките си деца, но винаги малко повече това, което е болно, винаги по- гриживна за това, което е безпомощно…
Аз искам само мир, нито една идеология не ме убеждава, че войната е потребна.
За информацията, дезинформацията и източниците на такава, няма две мнения.

Пишете си, моля, споделяйте, не бива да спирате.

# 628
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Днес правихме благотворителен базар и много се уморих. Заспала съм и вече " бодра" да пиша.
Диве, не се бъркам, но може би съм се изразила неясно 🤔 Във всеки случай в книгата двете истории са заедно и нямам представа защо е така.
Айре, аз мисля, че Къванч знае кога ще пуснат Якамоз. Може би Али е права, че договорите за филмите са подписани на някакъв по ранен етап. Единственото ми предположение се опира на факта, че Башак все пак е бременна и ако са знаели към онзи момент това, може би графика му би бил по различен. Но това са само мои предположения.
Снежи, съгласна съм с мнението на Дива за Алина Боз. Както и преди бях писала, писанията на Инеса, особено по отношение на нейните любимци са пълни с толкова много манипулации, че въобще не приемам за чиста монета това, което пише.
И на мен ми е много любопитно за какво ще се разказва в новия филм. Колежката Фунда е имала театрално представление вчера.
Харесва ми много тази актриса.

Лека 🤗🤗🤗

# 629
Добро утро мили дами

Бъдете здрави и много щастливи

Общи условия

Активация на акаунт