Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 100

• 33 452
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Фени, наистина вкусове всякакви. От както знам за тази класация винаги ме изумяват хората класирани на първите места, особено при мъжете.
Снежи, наистина е нещичко и тази снимка при тоталната суша, която е настанала.
Но пък самата снимка много ми хареса. Страхотен кадър.
Вчера Небахат Чекре е имала рожден ден. На колко става?? - 78 или 79????

Бих си пожелала да остарявам като тази жена.
Валя, благодаря. Високо оценявам труда на всички преводачи 👏
Хубав ден 🤗🤗🤗

# 691

Хубав следобед!
Диве Hug
Цитат
Чудя се този филм на Онур дали няма да е черно-бял.
едва ли, но така засилва тайнствеността.
все повече си мисля, че тоя филм е различен от оня  с мината Thinking
Пепи Hug, Къванч го спрягаха през 2017 за Edict of Expulsion 1492, международна продукция.
https://www.imdb.com/title/tt3580466/?ref_=tt_mv_close
мисля, че щеше да се получи нещо много интересно, но май филма така и не беше сниман.
 Небахат е 44 набор.
Фенче Kissing Heart, и аз не виждам връзката с 3 сезон на В нощта, май Ранини е написала нещо, колкото да отговори на въпроса.
Цитат
Наистина ми омръзна това чакане ...
по принцип и на мен, но се успокоявам с това, че имаме доста/ надявам се/ качествени проекти за чакане.
следейки ситуацията в дизи индустрията, доста фенове са на нашето дередже.

Снеже Hug, аз тоя Гюрген Оз,  споменах къде съм го гледала в Романтична комедия и сериала М-р Грешен.
инфо за него >
https://www.imdb.com/name/nm1965867/
Валя Hug, абсолютно съм съгласна, че човек и да не знае чужди езици може да прецени дали превода е добър, от това как звучи на български.

липсват ми....Disappointed

Последна редакция: ср, 16 мар 2022, 15:55 от Airra

# 692
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за реакциите и споделеното!!!

Минавам да рапортувам и благодаря за съдействието!!!

Скрит текст:
         Награди

Ще се въздържа от писане, защото вече и не мрънкам.

Лека вечер!!!

# 693
Диве, Благодаря!! Flowers Rose

Много исках Башак да се покаже и днес ме е чула!!
Heart

Приятна вечер!!

Последна редакция: ср, 16 мар 2022, 21:13 от Airra

# 694
Ето я снимката ♥️🧿♥️ Повтарям я, защото е прекрасна

Браво на Башак! Не се затвори, не се скри. Скоро да ни зарадват с здраво бебче.
И другото, което на мен лично много ми хареса е, че те двамата с Къванч решиха какво и колко да видим и чуем.
Айре, хайде поискай и Къванч.👍😀
Лека 🤗🤗🤗

# 695
Добро утро, дружки! Hug

Благодаря ви за споделеното! Kiss
Много и се радвам на Башак, ето още една снимка

Но ми се искаше да видя щастливите очи на Киво и Башак заедно, а не по отделно точно в този период, да му се не види! Е, има още малко време, може пък да ме зарадват Smiley
Е, дочакаха италианките продължението на ДК. В тази връзка
Цитат
Откъс от интервю с Ирмак Орнек (Ширин), където тя разказва за колегите си в ДК:
Смятам, че Aй Япъм умее да подбира отлични актьорски екипи за своите проекти. Еркан и Серкан са запалките на проекта както в кадър, така и зад кадър. Те са толкова забавни момчета. Особено Серкан е много забавен. Ако те не са там, Деврим Якут поема управлението в свои ръце. Тя е жена - легенда. Еркан е истински актьор. Виждала съм го в ролята на мафиот, а тук е момче, винаги унижавано от баща си. Сезен по принцип е огън актриса. Всъщност в реалния живот тя е противоположността на Джахида. Къванч е истински смелчак, мъж, държащ на думата си, славата изобщо не го е променила. Най-трудните драматични моменти започва да ги играе дори без репетиция. Не знам каква е тайната му, но определено мога да кажа, че е талантище. Туба не гледа на хората от високо. И тя е актриса, на която наистина много и отива къса прическа. Тя беше до мен от първия ден и винаги ме подкрепяше. Благодаря ти, Туба. Брат Тамер е страхотен човек, интелектуалец. Изумена съм от играта на брат Тамер, аз очаквам от него едно, а той го изиграва така, че да паднеш. Сестра Тилбе, след като научих, че ще бъда с нея в един проект, бях много притеснена. Дори на първата сцена с нея сълзите ми бяха от вълнение. Когато научих, че тя ще напусне проекта, бях много разстроена. Фърат Алтънмеше - когато го видях, веднага разбрах, че бързо ще намеря общ език с него. Всички са весели, забавни и сърдечни.

Какъв хубав колаж

Хубав ден и дано, дано вече получим някакви новини!

# 696
Привет!

Айрре, благодаря за инфото за Оз. Heart Exl

Хич не ме топли появата на Башак, без Къванч. Smirk  Мрънкам си за Киво и толкоз. Laughing

Хубав четвъртък!

# 697

Пепи Hug пожелавам си! Flowers Four Leaf Clover
Цитат
И другото, което на мен лично много ми хареса е, че те двамата с Къванч решиха какво и колко да видим и чуем.
абсолютно нормално!! Blush
Фенче Kissing Heart, е и аз искам такава снимка..може пък за РД ?!
мм благодаря за интервюто с Ирмак Орнек (Ширин) Hands Plus1
Къванч е истински смелчак, мъж, държащ на думата си, славата изобщо не го е променила. Най-трудните драматични моменти започва да ги играе дори без репетиция. Не знам каква е тайната му, но определено мога да кажа, че е талантище.

с удоволствие си гледам Джесур...всички знаем колко е готин Киво в тая роля!! Heart Eyes

Снеже HugWink
а това гледала ли си го?

хубав ден!! Heart Exl

видео с Берен от вчера

Питали са я за филма, който ще снима с Къванч. /1:05/
Берен е казала, че не може нищо да каже за своя нов кинопроект до официалното изявление.
и Бирсен е отбелязала, че Берен е говорила за първи път за филма Hands V
https://twitter.com/birsenaltuntas1/status/1504429069219344386

реакцията й Blush

Последна редакция: чт, 17 мар 2022, 14:29 от Airra

# 698
Не, Айрре, не съм го гледала. Благодаря ти. Откога си е партнирала с него, а го цени най-много от всички. Всички ги харесва, но... Не е зле да повторят и този дует - Хазал е още по-добра, по-уверена и женствена. Не е онзи дечко от времето на ЗП. Едва ли ще стане, но надеждата крепи човека.

Може би сте прочели, но Хазал стана рекламно лице на Lancôme за Турция.

https://www.youtube.com/watch?v=MajNQYlYmrI

Скрит текст:
Французский стиль и вкус Lancôme воплощается в жизнь вместе с Hazal Kaya. Хазал Кая, которую все узнали когда ей было всего 17 лет, покорила сердца своих поклонников успехом в сыгранных ролях и природной красотой. Она стала послом бренда Lancôme в Турции. Kaya объединит новейшие продукты, инновации и тренды известного бренда с любителями красоты вне зависимости от возраста.
Задачи Lancôme подчеркнуть истинную красоту и женственность женщин в любом возрасте вне зависимости от национальности воплощаются в лице Хазал Кая.
Хазал Кая, которая выделяется как образец для подражания своей защитой прав женщин и прав человека, успехом в карьере, силой, искренностью и нежностью, делится своим эмоциями по поводу работы с брендом Lancôme, с которым её объединяет борьба за природу и женщин и общие ценности и цели. она сообщила, что с нетерпением ждет совместной работы.
Сотрудничество Lancôme и Hazal Kaya готово встретить публику своей новой рекламной кампанией. В рекламном ролике, съемки которого были завершены недавно, Хазал Кая воплотила дух бренда любителям прекрасного. Примечательно, что вся команда, от парикмахеров и визажистов до директора по рекламе, во время съёмок рекламной фотосессии в Стамбуле состояла из женщин.
Источник: Gazetepress
Дата публикации: 14 марта 2022

# 699
ето го Heart Eyes

но от Кемал Варол, по време на снимките на филма им.

Снеже, да видях Хазал за Ланком, браво на нея.
радвам се, че те изненадах и с видеото. Blush

# 700
Привет, момичета 🤗🤗🤗 или по скоро лека да ви е нощта.
Днес беше луд ден.
Айре, благодаря за снимката. Стара/нова, но изглежда прекрасно. Да не би Кемал Варол да ни подсказва нещо?🤔 Или и той няма вече търпение. Може наистина да излезе, че филма ще бъде преди сериала.
Много сладка Берен, много. Харесва ми новата й визия, като момиченце е. Сигурно и тя се вълнува за бъдещия проект. Има големи очаквания за него и се надявам да ни покажат интересна , различна и запомнящи се история.
Снежи, видях и аз новата реклама на Хазал, но този цвят на косата й .....
Фени, а аз не знам дали искам точно такава снимка. От една страна много, от друга страна , бременността на Башак , всичките емоции, които двамата изпитват ми се струва толкова интимно и само тяхното, че може би е добре да го запазят само за себе си. Но каквото и да направят ще го приема . Днес сутринта хванах по телевизията разговор за Наоми Кембъл, тя скоро е родила/ мисля, че е около 50 годишна в момента/ и показаха снимки с дъщеря й. Та това точно обясняваха, че тя толкова иска да предпази детето си, че все още никой не знае как се казва дори, а се е снимала само и само да не попаднат случайни снимки.

Лека 🤗🤗🤗

# 701
Добро утро! Hug

Дружки, благодаря ви за споделеното! Flowers Hibiscus Значи е сигурно за филма, а, Айре Heart Eyes Супер!
Снеже Flowers Hibiscus Надеждата крепи човека, може пък и да се случи.
Пепи Heart Eyes о, аз далеч не искам чак такива снимки от Башак и Киво, каквито споделят други, просто ми се искаше да го видя до нея именно, когато е в това положение. А откакто разбрахме, че очакват бебе, те не са се снимали заедно нито веднъж. И може би на последната снимка да бяха неговите ръце, не на приятелка, не знам ...
Нейсе, така са решили да процедират, ок. И за РД не очаквам нищо, Айре Heart Eyes
От тази сутрин не мога да влизам ВК Thinking Вие имате ли този проблем ?
Джеско е прекрасен!

А италианките сега са луднали по Халил. И сериала много им харесва, а някак го пренебрегват него винаги, не зная защо.
Хубав ден! Hug

# 702
Добро утро и от мен 🤗🤗🤗
Да се разпиша сега, а не по нощите.
Фени, и аз не мога да влизам във ВК. Тези страници, които следвам във ИГ от няколко дни се прощават със последователите си , но все още са активни, но може би и тях ще ги спрат.
Ще чакаме на повече информация от Айрето.
Не съм те разбрала правилно за снимките. Но има една обща снимка

Но само за тази се сетих.
Скрит текст:
Повече от спойлери, това е обобщение на книгата #АкоКралятЗагуби, в чиято филмова адаптация Къванч Татлъту трябва да играе:
 Кенан е висок, тъмнокос (1,90) мъж с широки рамене, атлетично телосложение, яркозелени очи, лъскава черна, гъста коса, идеално прав нос, дълбок и дори впечатляващ романтичен глас.  Той е весел, приказлив, остроумен, егоистичен човек, който обича да пътува, да се забавлява, но и не поема отговорност, не обича болката, тъгата, неприятностите и тревогите.  Той е арогантен, винаги с високо вдигната глава, гледа отвисоко на хората, поддържан, мирише на одеколон и вижда във всички жени своя харем.
 Той също е нарцисист и вижда себе си като по-добър от тези около него.  Мъж, който е свикнал да напуска, но не е свикнал да бъде изоставен, който се чувства на седмото небе, когато в живота му има жени и който изведнъж става нищо, когато не са.
 Липсата на любов, пренебрегването, изоставянето му причиняват смъртна болка.  Най-големият му страх е да остане сам.  Мъж, който всяка вечер ходи в клуба, залага с приятелите си от много високи професии, непрекъснато говори за жени и момичета.  Както в книгата, можем да го сравним със затлъстял човек, който не може да се насити с храна.
 Кенан също е човек, който е учил строително инженерство, основава компания за себе си, получава работа от правителството, използвайки връзките си, а по-късно става собственик на огромна строителна компания.
 Фади е истинското име на Фадиме (любовницата на Кенан), тънко, стройно, хубаво момиче с черна коса и бяла кожа.  Тя е висше, има диплома, знае много езици, силна, работлива, надеждна и успешна бизнес жена.  Тя е милостива, тази, която е наясно с нуждите си и винаги може да се радва на щастието на другите.
 Тя също е талантлива и страстна към Кенан, кара го да се смее на шегите й, прави му масаж, върти се около него като витло и го прави щастлив.
 Хандан (съпругата на Кенан), от друга страна, е елегантна блондинка на средна възраст, дъщеря на добро семейство, учи в колеж, получава образование, става архитект, но по-късно напуска работата си, когато се омъжи.  Жена, която винаги се отнася с уважение към Кенан и пренебрегва много неща.
 Кенан и Хандан са двойка, която се разведе преди много години поради криза на ревността.  Кенан изневери на Хандан с най-добрата й приятелка Йозлем, освен това в живота му по това време има и други жени.
 И така, Кенан и Йозлем се женят.  От друга страна, когато Хандан се обади на Кенан и поиска да се срещнат тайно, този път Кенан започна да изневерява на Йозлем с нея.  Този път Йозлем, която чува за изневярата, се развежда в първото изслушване.
 По-късно Кенан и Хандан се женят повторно.  Един ден, когато Фади вижда Кенан и Хандан ръка за ръка, Кенан и Фади се разделят след около 10 години връзка.  След този ден първо Фади, а след това и Кенан започнаха да ходят при психиатъра Гюлсерен Будайджъоолу.
 Години по-късно, когато Кенан не успя да изплати заема си, той фалира и всичко, което имаше, беше конфискувано.  Той е в ситуация, в която не може да си плати дори посещение в клиниката, в която ходи.
 След известно време в живота му се появява жена с биполярно разстройство на име Семра.  Един ден жена ограбва къщата, докато Кенан не е там.  Когато Кенан остава без дом, разбит и без пари, той намира убежище при бившия си шофьор Исмаил.  След известно време Кенан получава сърдечен удар.
 Хандан, която се омъжи за друг мъж, след като напусна Кенан, идва в болницата, за да се грижи за Кенан.  Когато той се възстановява, тя премества Кенан в модерен, чист и стилен старчески дом.
 Фади стана главен изпълнителен директор на компанията, в която работеше.  Когато тя разбира, че годишните разходи на Кенан са преведени във фонд от негови приятели, за да може фондът да позволи на Кенан да остане там и че той не може сам да плати сумата, тя се грижи за всички плащания.
 Години по-късно мъж на име Мюмтаз от старчески дом носи новини от Кенан Баран и завещанието му на Гюлсерен Будайджъоолу.  Той казва, че Кенан е починал от сърдечен удар...
 Кенан започнал да се моли много в старческия дом, започнал да работи като счетоводител, оженил се за градинарка (за да запази заплатата си, ако умре някой ден) и купил инвалидна количка за болния си син с пари от работата си.  По-късно детето се изправи и започна да ходи с протеза.
 Кенан, който беше неспокоен, ненаситен и не мислеше за никого освен за себе си, си отиде и на негово място дойде мирен човек, в мир със себе си и света, в който живееше, в старчески дом.
 В старческия дом Кенан получи прякора „ГОСПОДАР”.  Той иска Гюлсерен да бъде щастлива сега, да напише своя собствена история, разказвайки това, което е искал да чуе от нея от години.

Справих се Sweat Smile
Хубав ден 🤗🤗🤗

Последна редакция: пт, 18 мар 2022, 11:32 от pe04

# 703
Привет Hug
няма новини, няма пишещи....Smirk
Пепи, браво Blush
видях това инфо, споделено от блогъра Dizi Analiz https://twitter.com/dizianaIiz/status/1504140959294324736 и щях да го поствам, явно някой го е превел...
не ми допада особено, много жени, много нещо Close
в друг пост той написа- Наистина образцова история, никога не съм очаквал такъв край.
но както знаем ОГМ взима само идеята.
Аз си влизам спокойно във ВК.
Също се сетих за тази снимка с КБТ Hands V
Също много харесвам Берен с новата й визия...и имам големи очаквания за филма.
Фенче Kissing Heart, може пък и да сподели нещо за РД,  имам минимално очакване...Wink
Цитат
просто ми се искаше да го видя до нея именно, когато е в това положение.
и аз!!
а вие каква снимка си представяте с тях двамата? с гол корем няма да е със сигурност.
но примерно....
Скрит текст:
такаква като на Берг и Халит ми харесва

Башак е споделила видео с детска книжка, стана ми мило...

Хубава вечер!!

Последна редакция: пт, 18 мар 2022, 21:12 от Airra

# 704
Айре, сутринта толкова бързах, че изтрих , че превода е от фейсбук страницата Турски сериали на български, за което много благодаря.
Този профил не беше ли същия, който беше написал , че Къванч в ролята на Кенан е катастрофа. А Али сподели, че е дал не много удачен пример.
На мен ми харесва написаното. Има развитие на образа и може да излезе много интересна история, стига сценаристите да не се отклоняват прекалено много от оригиналната история. Но като гледам какво се случва с Момичето много им нямам вяра.
Аз изгледах 33 епизод и като, че ли съм на път да го изоставя. Надеждата ми е, че ако играе Къванч ще бъде с предварително определени брой серии и не повече от един сезон.
Всъщност описанието на героя не съвпада напълно с визията на Къванч/ Кенан е с черна коса и зелени очи/, но мисля, че това не е проблем. А за Фади и Хандан.... едната чернокоса, другата руса си нямам на идея кои актриси могат да са.
Айре, аз бих се зарадвал и на една обикновена снимка на Башак и Къванч, просто да са един до друг. Дори предпочитам без докосване до корема и подобни.
Преди малко видях снимка от Истанбул с реклама на новия сериал на Онур Сейляк за 30 март. Сигурно ще са приключили до тогава с нашия филм, най- малко ще имат премиера.
Много съм любопитна и за филма с Берен. Щом тя каза, че се чака официално изявление, дано този път имаме малко повече информация.
Гледате ли Сблъсък ?

Али, къде се изгуби? Надявам се, че сте добре 😍 Четох доста за Аристотел/ а и в момента съм съвсем тематично на Елада😀/
Лека 🤗🤗🤗

Общи условия

Активация на акаунт