благодаря за споделеното!
Ами в къща явно се гледат по-лесно повече кучета, но пак си е огромна грижа и ангажимент, шапка им свалям на КБТ! 
Нали ти питаше за номинирането ? Ето какво открих
Церемонията по награждаването, която ще се проведе в хотел Hilton Istanbul Bomonti на 20 януари 2022 г., ще обяви марките, които ще отговарят на условията да носят титлата „Репутация на годината“.
Започна обратното броене до връчването на интегрираните маркетингови награди на The ONE Awards въз основа на проучването „Измерване на ефективността на репутацията и стойността на марката“, проведено в сътрудничество с Marketing Turkey, водещата маркетингова платформа в Турция, и AKADEMETRE, компания за пазарни проучвания.
В тазгодишното „Измерване на ефективността на репутацията и стойността на марката“, проведено в почти 70 категории, проучването приключи и бяха определени трите най-добри марки.
В резултат на срещи лице в лице с 1200 души в 12 провинции, марките, които са повишили репутацията си най-много през годината в своите сектори и техните заинтересовани страни, които са допринесли за този успех, ще получат своите награди на церемония, която ще се проведе на 20 януари 2022 г. в хотел Hilton Istanbul Bomonti.
Както се очаква през осмата си година, The ONE Awards ще разшири допълнително своя обхват и ще награди марки, които са повишили репутацията си най-много в близо 70 категории през цялата година, както и агенции за реклама, медийно планиране, дигитални и връзки с обществеността, които се явяват най-големите участници, допринасящи за този успех.
В хода на проучването на общественото жури, както всяка година, избира най-успешните марки и заинтересовани страни за годината, докато рекламни агенции, агенции за връзки с обществеността, медийно планиране и дигитални агенции, които получиха най-много награди със своите брандове тази година , също ще получат награди за успех.
В категорията за мъжки марки до финала стигнаха трима турски актьори:
Бурак Йозчивит
Енис Аръкан
Kъванч Taтлъту
Алинка
благодаря за споделеното, липсваше ми, къде се загубихте с Поли ? 
Съгласна съм, помислих си подобно нещо, още докато превеждах, само, че не мога така красиво да обличам мислите си!

Това не е историята на женкар и развратник, това е историята за лишеното от топлина дете, което един ден ще подпали селото, за да се стопли.
Имах предвид ,че такива, които да отговарят физически перфектно на образа на Кенан са много малко сред тях, да не кажа, че аз поне не виждам такъв, това си е разбира се само моето виждане, да не вземе сега да се засегне някоя от вас с многото любимци
Ето, че Айрето се сети за един, може да има и още. Но, Къванч отговаря наистина по всичко - красота, която кара хората да се обръщат след него, височина, атлетично тяло, прав нос, омайващ тембър.И аз искам да видя именно Къванч в ролята, той е актьорът, който ме докосва най- много с играта си от всичките им талантливи актьори, зная, че отново ще ми подари незабравимо преживяване, както всеки път, защото той не играе, той живее с героите си както никой друг за мен. А ако не ... дали ще го гледам зависи от много неща. На мен Домът с малки изключения ми хареса до края.Малее, тук се заформя истинска "война "

Кто прав, а кто виноват в этой ситуации будет решать турецкий суд.
На свой ред мениджърът Башай Окай заяви, че колкото и дела да заведе Елчин, съдът все пак ще вземе нейна страна, защото тя е правата в тази ситуация. Тя е полагала много усилия Елчин да получи роли в сериали. Но славата промени Елчин също като отрова. Тя стана твърде високомерна и си създаде много врагове. Разбира се, актрисата е можела да прекрати договора, но е била длъжна да плати това, което и дължи. Нека прави каквото си иска, но Башай вярва, че тя честно си е заслужила тези пари.
Кой е прав и кой крив в тази ситуация ще реши турският съд.
радвам се, че си наминала, с интерес те прочетох!!

О, нямам и съмнение, че КБТ си имат човек, който се грижи за животните им, когато пътуват, или ги дават на хотел, няма как иначе. Но, нали пък отглеждат и птици и котки, сигурно си имат помощник/ ци. На мен ми е любопитно дали взимат всичките си питомци / кучетата имам предвид / в Бодрум ? 

Хубава неделя!! 

И след това , разбира се, оценяват талантът му на актьор, не случайно преведоха и изгледаха вече всичките му проекти до сега. Също така патрона притежава в изобилие и от другите качества, които си изброила. Но, да видим наистина какво ще искат да покажат в този сериал, та и да не стане, няма да съм разочарована, не се навивам особено още от сега, значи така е трябвало да стане, ще има други проекти. Сега ме вълнува друго, а Нетфликс нехае ...