Мнения за неелитни училища след седми клас в София- Тема 5

• 73 970
  • 759
  •   2
Отговори
# 435
  • София
Тонка,дано приемат дъщеря ви в НТБГ щом това е първото ви желание.
Вече не знам какво съм писала, защото 10 пъти пренареждахме. Като първо желание оставихме 7-мо СОУ.

Анди, изобщо ме няма в сметките. Тази статистика ми е тъмна Индия. Аз само гледам бала от миналата година и единствено на него се базират сметките ми.
За статистиката се иска сбора от мат и бел, без да се удвоява, нали? Значи 138,5 т. Ако имаш нерви да сметнеш, ще съм ти изключително благодарна. А общият бал е 377 т.

# 436
  • София
Ще стигне за 7-мо.

# 437
  • София
Санака, от твоите уста - в божиите уши! HugFlowers Hibiscus

# 438
  • София
И ние искаме в 7мо, с 391 точки е девойката.

# 439
  • София
iana, направо отваряйте шампанското. Вие сте по-напред от нас. Blush

# 440
  • София
iana, направо отваряйте шампанското. Вие сте по-напред от нас. Blush
Поначало искахме  31во или 22ро, но дотам май няма как да се доберем. Май май ще се срещнем в 7мо англ. и испански сме ние като желание. 😀

# 441
  • София
Ние сме сложили всички паралелки в 7-мо.

# 442
  • в очите на дъщеря ми
Оффф не ми се пише, реве ми се, което и правя ...
За 127 мо изоставаме с 11 точки,  от миналогодишния минимален, на 2 ро класиране.
За 1 во, където бала е 3*БЕЛ +1 матем
Прави 383, при мин. 2021 2 ро класиране 367, много,  ама много се надявам да стане, sanaka, ако се смили...

# 443
  • София
За 127 мо изоставаме с 11 точки,  от миналогодишния минимален, на 2 ро класиране.
Прави 383, при мин. 2021 2 ро класиране 367, много,  ама много се надявам да стане, sanaka, ако се смили...

Успокой се, Мамзелке.
Синът ми през 2020 г. беше приет на първо класиране в 1 СУ с бал от 376,75. Да, момче е, ама не помня там имаше ли квоти, какво беше. Но дори да имаше, пак не е толкова голяма разликата.
Така че ще влезе твоето момиче. Освен това - лично мнение, базирано на лични наблюдения - Първо е по-доброто училище от 127-мо.

# 444
За 127 мо изоставаме с 11 точки,  от миналогодишния минимален, на 2 ро класиране.
Прави 383, при мин. 2021 2 ро класиране 367, много,  ама много се надявам да стане, sanaka, ако се смили...

Ще стане за 1во.
Вижте и 157 мо. Чуват се добри отзиви.

# 445
  • в очите на дъщеря ми
Мисля,  няма квоти за 1 во....
Благодаря,  157 мо, ни е много далече, мин 1 час път...зимата, не ми се нрави!

# 446
  • София
Мисля,  няма квоти за 1 во...

Еми значи с почти 6 точки по-голям бал как няма да влезе бе жена? Айде избърши го тоз нос. И напиши паралелките на 1 СУ нагоре в подредбата. После ще почерпиш и ще се чудиш що си ревала толкоз.

# 447
  • в очите на дъщеря ми

Еми значи с почти 6 точки по-голям бал как няма да влезе бе жена? Айде избърши го тоз нос. И напиши паралелките на 1 СУ нагоре в подредбата. После ще почерпиш и ще се чудиш що си ревала толкоз.
😅😅 казала съм ще опна софра на буферния паркинг на МС Театрална..

# 448
  • Сф
Ей, вдигнахте бала на 7 мо сега. 🤣🤣
Все пак и баловете 320-370 трябва да се разпределят някъде по приличните училища. Не мисля да изчислявам и да се тормозя и не мога. Тия с високите да му  мислят, там е тънка играта

# 449
  • София

😅😅 казала съм ще опна софра на буферния паркинг на МС Театрална..

Идеално. Другата седмица ще ти напомня Grinning

Общи условия

Активация на акаунт