Мнения за неелитни училища след седми клас в София- Тема 5

• 73 955
  • 759
  •   1
Отговори
# 465
# 466
  • София
Ако е профил, нивото е В2 /завършено/.

# 467
Ми, то си го пише във файла. Даже снимка има. Joy

# 468
Някой нещо за 12 СУ да сподели, че много оскъдна информацията за него?
Синът ми завърши 12 СУ тази година с профил немски език. Доволна съм от училището. Няма текучество на учители , дисциплината е добра, локацията също. Всяка година директорката се старае да да обновява по нещо в училището.  В края на 8 клас имаха езиков лагер в Австрия, а в 9 клас в Германия. Децата бяха изключително доволни. Ако нещо конкретно те вълнува питай.

Здравейте,

Благодаря за мнението! А с немския конкретно как са като ниво ? Как са останалите предмети, държат ли ниво ?
Хубав клас ли бяха като дисциплина, отношения ?

# 469
Паралелката беше от 13 момчета и 13 момичета.

Явно тогава е имало квоти, сега няма и се очаква значително по-голям брой момичета.

# 470
Здравейте! В голямо чудене сме, сега накъде?! С бал 448 шансове за “елитни” училища няма. Остават “училищата на второ ниво”. Та сега се опитваме да подредим 31-во, 35-то и 22-ро. Първият език да е различен от английски. Ако може да споделите впечатления от училищата! Загледахме и ФЕГ, но това която чета за училището по-скоро ме шокира, отколкото да ме привлече

# 471
Здравейте! В голямо чудене сме, сега накъде?! С бал 448 шансове за “елитни” училища няма. Остават “училищата на второ ниво”. Та сега се опитваме да подредим 31-во, 35-то и 22-ро. Първият език да е различен от английски. Ако може да споделите впечатления от училищата! Загледахме и ФЕГ, но това която чета за училището по-скоро ме шокира, отколкото да ме привлече
Simple Smile Ако прочетете за другите училища, ще се шокирате повече. Имам познати деца във всички изброени училища. Ако детето ви ще учи френски език,
 ФЕГ, 133,18
Испански 22
Немски 35,31.
Успех!

# 472
  • София

Внимавайте при подредбата, защото не сте съвсем права...Вие кои "елитни" визирате? Какво иска детето?

# 473

Внимавайте при подредбата, защото не сте съвсем права...Вие кои "елитни" визирате? Какво иска детето?
Точно зареди подредбата е колебанието. Първо е немския-тук колебанието е между 35-то и 31-во. След това френски и испански, като още не може да реши, кой от двата езика да е първи. За френския колебанията са 9-то и 35-то, а за испанския 22-ро или 31-во.

# 474

Точно зареди подредбата е колебанието. Първо е немския-тук колебанието е между 35-то и 31-во. След това френски и испански, като още не може да реши, кой от двата езика да е първи. За френския колебанията са 9-то и 35-то, а за испанския 22-ро или 31-во.
                     На моя позната детето тази година завърши 32-ро с немски и са много доволни.В момента е студентка право и работи почасово в кол център с немския.
                     Нашият младеж е 10 клас в 32-ро и втори език е испански.Харесва си учителката и казва,че е много добра.Имат паралелки и с първи език испански.

# 475

И моята дъщеря се беше насочила към ФЕГ, въпреки всичко, което пише във форума за гимназията. Обаче отидохме при личната й лекарка и тя като разбра, че ще кандидатства във ФЕГ, започна да плюе. Имала две пациентки там и двете стигнали до психиатър в това училище. Децата били много лоши там и още подобни коментари. Сега дъщеря ми отказва да кандидатства във френската. Аз смятам, че никъде няма гаранция на какви деца ще попадне и не може да се лепва етикет толкова лесно и категорично, но решението си е нейно.

# 476
децата във фег не са лоши, има други безхаберности в гимназията

# 477
За 31во (девойката завърши миналата година) ,учителите по испански са много къса клечка.
22 с испански език има добри отзиви.

# 478
  • София
Дидиа, във всички паралелки в 32-ро първият език е английски.

# 479
  • Отвъд алеята зад шкафа
22-ро е без квоти.

32-ро и 35-то според мен.
 Но бал 448 няма ли да стигне за 2 АЕГ и ФЕГ?

Общи условия

Активация на акаунт