Мнения за неелитни училища след седми клас в София- Тема 5

• 73 958
  • 759
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Не са важни миналогодишните балове, а относителното място в статистиката по бал, ако балообразуването е по стандартния начин. Всяка година баловете са сами за себе си. Важно е как са разпределени. Кажете на някого в седмокласната тема или тук който тази година е наясно със статистиката и е смятал вече приблизителното място, да ви помогне.
Примерно, според миналогодишната статистика на кое относително място е било последното прието дете?  Вижте дали горе-долу по сегашната статистика се пада вашето дете като място и интервал. Едва ли бройките места и класирането тази година ще е кой знае колко по-различно от миналогодишното. Само внимавайте дали баловете се удвояват или има разлика за конкретното балообразуване на паралелката.

# 451
  • София
Мамзел, значи може и да се засечем в 1-во. По-надолу ще го пишем като желание, но ще го пишем Simple Smile
Дишай! Нашите прекрасни ще си намерят място, няма къде да ходят.

# 452
  • В царството на игрите:)
Сутринта говорих с моя близка от Регионалното управление на МОН, за да я питам какво да пиша по напред - 1-во или 7-мо? Каза, че са на едно ниво и по никакъв начин не би могла да даде превес за едното и ако се различават специалностите само това трябва да се гледа - коя специалност е по - желана. Пиша го, за да няма разочаровани ако стане на едното, пък не на другото място. Важното е детето да е на точното място Simple Smile
Редактирам се Simple Smile За тези, които се чудат я питах  и за Елисавето Вазова, защото моята се изкушава от интериорния дизайн с италиански там и тя ми каза, че няма да сбъркам... Та въпросите пред нас остават с подредбата Simple Smile

# 453
  • София
milmich, аз с когото и да говоря, ми казват, че 7-мо е много по-добро. Вече и аз не знам на кого да вярвам, но то ще е на първо място. Дъщеря ми в събота дори поиска да отидем и да го видим, даже си засече времето с автобуса от там до вкъщи. Stuck Out Tongue Winking Eye Много й хареса разположението на училището, магазинчетата наоколо и Старбъкс. Joy Другото, което ми дава превес, е, че 7-мо е с по-висок бал.

# 454
В 7-мо учи мое познато дете 8 клас и са много доволни.Имаше възможност и за други у-ща ,но предпочетоха 7-мо и не съжаляват за избора си.

# 455
Някой нещо за 12 СУ да сподели, че много оскъдна информацията за него?

# 456
  • София
Аз имам впечатления за 12то училище до 7ми клас, и двете ми деца са там и съм много доволна. Кварталът е чудесен, училището, директорката...никога не съм имала проблеми...

# 457
Здравейте,
някой има ли информация за 51 СУ, специалностите Компютърна графика / анимация.

# 458
  • Sofia, Bulgaria
Скоро бях питала за мнение за 44 су Неофит Бозвели в Сухата река с профил Софтуерни и Хардуерни  науки,но никой не изрази мнение Cry .Моля давайте мнения.Близо ни е и като транспорт е удобно и се чудя дали да го пишем. Blush
Следя темата за да се ориентирам за догодина. Дъщеря ми завърши шести клас в 44-то. Повечето учители мисля преподават и в гимназиален етап. Има добри учители, но има и такива от които не сме доволни. На късмет е. Мисля, че има потенциал и ще се развива към добро. Разгледайте обстойно сайта и Facebook. Добре ги поддържат и има доста информация. В гимназията учат по системата 1:1, с таблети вместо учебници, но не зная дали всички паралелки са така. Преди няколко дни имаше информационен ден, дано сте успели да отидете. Правят различни проекти и това което съм видяла изложено ми харесва (има ги във фейса) ако искате да видите.
Базата е добра, директорката е много точна и дейна. Аз основно заради нея записах дъщеря си там от първи клас. Имайте предвид, че предстои да се прибави към училището и друга сграда - тази на Социални помощи в Хаджи Димитър и май идеята е там да учат големите. Не зная обаче на какъв етап са, то сградата има нужда от сериозен ремонт, та не вярвам да стане скоро.
Повечето учители не пишат даром оценки. Дисциплината е на ниво, а при инциденти се взимат мерки. За английския език - почти всяка година им сменят учителката (тоест 5 или шест са им преподавали дотук) и само от една бях наистина доволна, така че не разчитайте да научи езика от училището.
Аз лично, като ни е ред ще го пиша по-назад, като резерва, в случай че не изкара щерката високи оценки.

# 459
  • София
Здравейте,
някой има ли информация за 51 СУ, специалностите Компютърна графика / анимация.

Анимацията ще е нова паралелка и не е имало такава досега.

# 460
Здравейте, моля за мнения за училищата 128 и 39 след 7ми клас? Паралелка софтуер и хардуер

# 461
Синът ми завърши 12 СУ тази година с профил немски език. Доволна съм от училището. Няма текучество на учители , дисциплината е добра, локацията също. Всяка година директорката се старае да да обновява по нещо в училището.  В края на 8 клас имаха езиков лагер в Австрия, а в 9 клас в Германия. Децата бяха изключително доволни. Ако нещо конкретно те вълнува питай.

# 462
Синът ми завърши 12 СУ тази година с профил немски език. Доволна съм от училището. Няма текучество на учители , дисциплината е добра, локацията също. Всяка година директорката се старае да да обновява по нещо в училището.  В края на 8 клас имаха езиков лагер в Австрия, а в 9 клас в Германия. Децата бяха изключително доволни. Ако нещо конкретно те вълнува питай.

Диничка, много благодаря за информацията! Доволни ли сте от нивото на изучаване на немския? Това, че организират езикови лагери е чудесно! А какво беше съотношението момичета/момчета, че и този въпрос ни вълнува Simple Smile

# 463
Katericata, между 128 и 39 изберете софтуерната паралелка в 55 СУ Simple Smile Разгледайте сайта на у-щето и учебната програма

# 464
Elinor5, доволни сме от нивото. Езикът се изучава интензивно и първата година учат основно немски. Госпожата , която води ''подготвителния курс'' е много взискателна и строга. Абе юрка ги яко. Знам, че е преподавала в 91 НЕГ. Но децата така се привързват към нея, че в края на 8 клас не им се разделя. Ние нямахме удоволствието да работи отново с нашите деца, но им даде страхотна основа . Знам, че в следващите випуски работи и в 10, 11 и 12 клас. Сега като завърши направи тест в Гьоте за определяне на ниво и го изкараха B2. 2.  Някъде ми беше попаднала информация, че следващите набори с интензиво изучаване на език трябва да завършват с C1. Но тук Дидева може да каже дали не бъркам нещо.
Паралелката беше от 13 момчета и 13 момичета.

Последна редакция: ср, 29 юни 2022, 00:01 от Диничка

Общи условия

Активация на акаунт