"В Добрич срещичка гласим,дано да я осъществим"(16)

• 13 581
  • 281
  •   1
Отговори
# 195
  food010 kaffeetrmker_2 Добриютро и от мен.
 Аз вчера говорих с Теа и каза, че много сажалява, че не е дошла, но имала много ниско кръвно, даже пила няколко кафета зада се оправи, но уви.
 Времето се очертава да е супер, хайде по разходките. Приятен ден на всички.  bouquet

# 196
Добро утро и от мен!Забравих да попитам ar4ela;SISOLITA:checha;geomar-имаше ли проблем със сметката беше ли точно това което оставих?Ако не моля кажете ми!Днес времето наистина става с някои от вас може да се засечем на центъра.Лек ден на всички!

# 197
Добър ден, момичета  Hug
Знаете ли, дали в Добрич има заведение с караоке  newsm78 Преди имаше в "Атина" заведението под ДЗИ, но нали е с нов собственик и виче няма  Twisted Evil
Ако се сетите за заведение с караоке пишете, че идват празници, а на караоке страшни купони стават  Party  Joy   bouquet

# 198
gergana.1979 , добре дошла!
SISOLITA, щях да питам...ти не си ли ми колежка все още за кърменето? Нищо не казваш...Как е минало в пн. Ако съм заядлива- казвай! Embarassed
А и ани_джи нещо ме пита, че се зачудих дали не кърмиш, но май бяхте на АМ.
Вълнувам се все пак кои кърмят- любима тема си ми е...
fapua , пощата ти е препълнена. Изчисти я за да можеш да получаваш ЛС. И пиши като го направиш, че да не си гърмя патроните Wink
А теа, следващия път ще изяде две порции и ще изпие 200гр. пещерска. Mr. Green

# 199
  • гр.Добрич
Добро утро Mr. Green и от мен. Термометъра показва 13 градуса, ама това топло ли е ? Сякъш да направя и аз едно кръгче на центъра.
mimi_kir следващия път когато Теа си поръча две порции и 200гр. пещерска и ти пак ще кажеш "И на мен същото" Laughing

# 200
Момичета, много съжалявам, че не можах да дойда, но не се чувствах добре през целия ден, а и  същата вечер ми поднесоха новина, която ми развали настроението тотално....Във фирмата, в която работи мъжът ми, предстои "реорганизация" /т.е. съкращения/. Но понеже шефовете им "също били хора", щели изчакат да мине Коледа, за да ги "зарадват".... ще ги държат в напрежениеоколо 2 месеца,за да  докажат колко  "добри"  християни са.
Много добре изглеждате всички... Laughing  "Облякани, натокани" /както казват някои /  Joy Joy Joy Радвам се,че сте си изкарали добре.
А теа, следващия път ще изяде две порции и ще изпие 200гр. пещерска. Mr. Green
Ако изпия толкова ракия после ще качвате видеофилмчета в нета, бе Миме. НИдей така. Laughing
Караоке има в хотел България на мецанина, но не съм ходила. 

# 201
mimi_kir следващия път когато Теа си поръча две порции и 200гр. пещерска и ти пак ще кажеш "И на мен същото" Laughing
bowuu Айде! А ти да ми правиш компания! Wink
Теа, сори за мъжо...Всяка промяна на работа е стрес.
Моя вече свикна. И в момента пак си търси работа, че нещо взе да вдига кръвно на сегашната... #Crazy

# 202
Здравейте...

Hug newsm78Здравейте отново!Понеже съм новак -гледам и се чудя и нищо не схващам. newsm78 Иначе много ми харесва това което правите  bouquet Stop.Моля нека някой да ми обясни как ги качвате тия снимки  Embarassed Thinking

какво правим? Laughing
а относно качването на снимки можеш да прочетеш подфорума за правилата....

Знаете ли, дали в Добрич има заведение с караоке 
Освен на мецанина, където по принцип има мултимедия, но ние като бяхме не пуснаха кареоке, май имаше и в онова заведение "Круб 89" така ли се казваше и има ли го още newsm78
А иначе и без мултимедия ще ви дадат да пеете на някои места Mr. Green...
Знам, че има една програмка с определен набор от парчета и можеш да си качваш и други и става за домашна обстановка..та по празниците, който е в къщи може да се забавлява...незнам как се казва програмата, но чичо Гугъл вероятно знае Mr. Green...ще се опитам да потърся.

Днес времето лъже, пущината Mr. Green....уж слънце пък тоз вятър Twisted Evil...

# 203
  • Емаесесаесесапипиа
Mimi кr,  изтрих си половината съобщения: свободно е вече, можеш да пишеш, сори за неудобството  Embarassed

Aislin, знам, че в пицария Гардения имат караоке, но май си го пускат само при организирани събирания. То малко и не върви караоке в пицария де, виж за кръчма по-става след солидна почерпка. Като стажувах във Франция преди 3 години там беше голям хит и всяко заведение поне една вечер в седмицата я обявяваше за "караоке парти" и големи купони ставаха, ама тук нещо не можа да се въведе тая мода за съжаление.

# 204
  • гр.Добрич
Престраших се да изляза днес. Гледам по центъра много майки и отивам в парка. Обаче там 2-3 и си викам аз ли не съм наред или всички са се скрили по кафетата. Абе потръмбовах няколко пъти, после по центъра и хайде кафето прод компа в къщи.
mimi_kir ще помагам и с пиенето и с яденето, само пак да се съберем.

# 205
  • Добрич
Здравейте.
mimi_kir ами вече не съм ти колежка по кърмене,преди месец отбих Рая по ред причини,ужасно много ми липсва обаче това прекрасно нещо и нека който може, да кърми,нека го прави!!!!  bouquetВ този ред мисли-браво на теб Мими!! Peace
За караоке-немога да помогна,незнам хич нищо.
Хайде до после.. Wink

# 206
mimi_kir ще помагам и с пиенето и с яденето, само пак да се съберем.
Еееей, ама и аз съм една, не ти предложих още в пн. да помагаш.... Crazy
Сиске, и ти си за БРАВО!
Около мене вече има 3 новородени бебета и въпреки съветите ми- 2 вече минаха на смесено хранене...
А я издайте каква е историйката около обслужването на вашта маса? Да се посмеем и ние...
Мойто е ясно- поръчах си "като на кремио" ракията(имах в предвид марката), без да разбера, че тя си поръчала 100гр.
Оцъклих се като ми донесоха каничка  #Crazy

# 207

Знам, че има една програмка с определен набор от парчета и можеш да си качваш и други и става за домашна обстановка..та по празниците, който е в къщи може да се забавлява...незнам как се казва програмата, но чичо Гугъл вероятно знае Mr. Green...ще се опитам да потърся.
   bouquet Благодаря за съвета  Hug , не се бях сетила  ooooh! Дръпнах си от интернет един караоке прейър и около 40 български, руски, английски и италиански шлагела   Party , но никъде няма поп-фолк  Twisted Evil , а за по-голямата част от компанията купон без фолк, не е купон  Laughing Но нищо ще карат без фолк,  само ще го слушат и ще се надвикват със тонколоните  Joy  Whistling  Party

# 208
  • Добрич
Добро утро!

Пия си кафето с мляко и бързам да ви почерпя. 
 food010 Coffee  food010 Coffee kaffeetrmker_2

Желая ви весел ден!

# 209
Е и днес ме изпревариха, ама нищо.Следващия път. Приятен ден и от мен.

Общи условия

Активация на акаунт