"В Добрич срещичка гласим,дано да я осъществим"(16)

• 13 586
  • 281
  •   1
Отговори
# 180
...от снимките видях че  има жива музика, как е певицата  newsm78  Whistling   bouquet

Че кой я чу? Wink
Жалко, че масите бяха отделни и с някои не можахме да си поговорим, но в бъдеще ако има други срещички, ще наваксаме.
Peace
Снимките са страхотни и са с различен нюанс в зависимост от фотоапарата. Mr. Green
Joy

Вижте ТОВА

Ар4елка, знам че беше за мене, но нека всички да те видят каква си плезла! Wink

Последна редакция: вт, 21 ное 2006, 13:51 от mimi_kir

# 181
  • Толбухин
Иначе обстановката в ресторанта е добра,но аз ще изразя мнение за пилешките хапки разбиха ми илюзията за пил.хапки.Бяха питки  #Crazy и то солени и аз като съм болна още по-солени ми се видяха.
А SISOLITA може  да каже нещо повече за обслужването.(закачам се) Joy
За певицата :"Пей си Пенкеле,че кой ли та слуша"

# 182
Като гледам, всички сте мнооого фотогенични или наистина сте тооолкова хубави!
Ем4о, аз що не се видях? Мен ме пропусна, а? Или не ставам за показване... Tired

# 183
Я кажете как е ресторанта,че не съм го посещавала? Кухнята добра ли е, от снимките видях че  има жива музика, как е певицата  newsm78  Whistling   bouquet

ъ-ъ-ъ не стават и двете Mr. Green....

# 184
  • Толбухин
аз добре че и толкова снимки направих  Laughing

# 185
  • Емаесесаесесапипиа
Снимките са страхотни и сте много бързи и организирани момичета да ги сложите преди обяда още! Браво на вас. Аз ако бях сигурно половин месец щях да се мотая...
Според мен музиката беше добра щом не дразнеше обстановката. А и като цяло бях много приятно изненадана от заведението: просторно, спокойно, неопушено.... за кухнята: шницелът им беше грамадански и аз си го изядох почти целия като добро прасенце (при това бременно), но после имах лек дискомфорт в корема. Все пак не мога да кажа със сигурност от това ли беше или нещо друго. За всеки случай следващият път не бих рискувала пак с месо.
При нас бебка се беше превъзбудила от много игра с татко и заспа много трудно към един, а баткото беше такъв нажален, че съм го била изоставила...... иначе не съм се и съмнявала, че таткото ще се справи с положението Simple Smile.

# 186
аз добре че и толкова снимки направих  Laughing

И къде са тези снимки, нещо не ги намерих. Нали съм си сляпа.
 Мимчо, прощавам ти, че ме показа публично, ама аз си го просех, така че..........
 За ресторанта2, питайте Сисолита, тя ще каже........... Joy

# 187
  • Толбухин
ar4ela мой те снимки и на mimi kir са на едно място.Аз съм ти спестила една компрометираща.

# 188
# 189
  • Добрич
Здравейте,момичета Hug
Аз още преди обяда видях снимките,но нямах време да пиша-много са сладки всички,изобщо мисля,че много добре си прекарахме.За ресторанта незнам какво да кажа,просто нямам думи,другия път пак там Mr. Green,обслужването беше добро,храната също,ние с  Чечи си харесахме филенцата Naughty,оркестъра малко зле,ама кой ли ги слушаше Whistling
Трябва да си правим май по-често такива срещи,видяхте ли колко беше хубаво??? Heart Eyes
Хайде до после,чао Heart Eyes
пс.Ей Арчелке и Ем40:амахахахахахааа #Cussing out.... Mr. Greenзаядливки  bouquet

# 190
  • Добрич
Май само аз останах да се отчета  Wink
Снимките са много хубави, фотографите да тренират за следващия път, за да не губят тренинг  Hug
На организаторката, адашка - Поздравления за всички положени усилия  Hug Peace
И както anuschka подсказа на тръгване: да започнем организирането на следващата среща отсега  Wink Peace

# 191
  • Добрич
Действа само от тук, но трябва да зададете старт на слайдшоуто, през стрелката play:
http://good-times.webshots.com/slideshow?ID=555736743&key=FoZmWV

Тъй де, да не ми остават снимките на задната страница. Wink

# 192
Сега и аз да си изкажа мнението на спокойствие (защото всички спят) Mr. Green.
Ресторанта ми хареса...беше топличко...не беше задимено, както в повечето.
Обслужването също Twisted Evil
А филенцата си бяха наистина страхотни Hug
За оркестъра просто нямам думи Stop
Срещичката си беше чудесна и трябва да ни стане като традиция, но по честичко да се организираме Grinning
Благодарности на Креми за организацията и за чудестните картички  bouquet

пс.Сисе много ме разсмя, браво удържа си на думата (АГРЕСИВНА) smile3532

# 193
 Hug newsm78Здравейте отново!Понеже съм новак -гледам и се чудя и нищо не схващам. newsm78Иначе много ми харесва това което правите  bouquet Stop.Моля нека някой да ми обясни как ги качвате тия снимки  Embarassed Thinking

# 194
  • Добрич
Добро утро!
Сервирам бързо по едно кафенце или чай, че да се разсъним по- бързо!

gergana.1979, добре дошла в темичката!   bouquet Ще бъде добре да се представиш с няколко думички (ако желаеш, уФ коурЗ).
За снимките, от цифроф фотоапарат се свалят на PC, а от там се качват в разни албуми (до които имаш достъп, или пък си създадеш сама). Има доста сайтове, предлагащи такива албумчета.

Теа, обаче не дойде на срещата, не е и писала от тогава. Някой знае ли нещо?

Общи условия

Активация на акаунт