"В Добрич срещичка гласим,дано да я осъществим"(16)

• 13 600
  • 281
  •   1
Отговори
# 135
 newsm44 Момичета ресторанта е осигурен, ще ви очаквам там в понеделник и хаде на купона.  Wine Glass cheers lalalala cheers newsm35 smile3509 newsm68

# 136
  • София, в полите на Витоша
Моля ви, подкрепете нашата инициатива, защото много малко мами и татковци от провинцията са ни подкрепили!  Hug Hug Hug

Момичета и момчета,
за да няма повече такива съобщения,

Дете с крайна степен на недохранване почина

ние - и вие - написахме ПЕТИЦИЯ!

Прочетете, подпишете и на приятелите си пратете!Колкото повече хора научат, толкова повече от тях ще се присъединят!

# 137
  • гр.Добрич
spinki - Тодорка

# 138
  • Емаесесаесесапипиа
Fapua e Мирослава
Последно за 20ти, така ли?
Много ми се идва, но не съм 100%сигурна, че ще мога. Напоследък излизанията ми са малко комлицирани Simple Smile, но ще направя всичко възможно и ще се радвам да се видим.

За Дянкова и аз съм чувала добри неща. Аз също се колебая да отида при нея. Още си търся доктор за раждането (моят генеколог не прави раждания), а аз имам известни усложнения с разширени вени и искам да се застраховам до колкото мога. Някой ако иска да сподели впечатления ще са ми от голяма полза. Абе в голяма объркация съм. Предишния път раждах при д-р Желизов и съм доволна, но искам да чуя и други мнения.

# 139

Фапуа, то малко останало..... Д-р Железов и аз - две раждания! Доволна! Успех при избора на лекар!!!!!

food010  food010  food010

# 140
  • Добрич
Добро утро!
Ужасно ми се спи тази сутрин. Сигурно ще се кофеинизирам до обяд. Mr. Green
Така че черпете насам с кафетата!

newsm44 Момичета ресторанта е осигурен, ще ви очаквам там в понеделник и хаде на купона.  Wine Glass cheers lalalala cheers newsm35 smile3509 newsm68

Е, чудесно.

# 141
  • Добрич
Добро утро. Hug
Радвам се ,че всичко с ресторанта е наред,живи,здрави ще се видим Hug
Аз съм Станислава/накратко Сиси/.
anuschka ,незнам ама аз горед-долу се събуждам ,като си изпия кафето сутрин,ама вече много рано ми се приспива Shockedдумкам се в леглото последно време още в 22ч JoyГолям проблем ми е ooooh!
Хайде до после,че ще трябва да съм излязла от нас в 9,а аз още пред компа стоя Mr. GreenЧао Heart Eyes

# 142
добро утро

# 143
Здравейте! Срещата за мен още е под въпрос. Много бих се радвала, ако успея да дойда, дори и за малко. А ако не мога- много ще съжалявам и дано да не е проблем резервацията на мястото ми. Все пак да кажа: di_an  - Даниела
Имам излишна мишка, но е от старите. Само с два бутона е. Ако наистина търсиш- ще ти я дам. Мога да я донеса на срещата или да се уговорим някъде да се видим.

# 144
Имам излишна мишка, но е от старите. Само с два бутона е. Ако наистина търсиш- ще ти я дам. Мога да я донеса на срещата или да се уговорим някъде да се видим.
на купона! Благодаря!
А аз между другото съм Мария. Wink

# 145
Моля ви, подкрепете нашата инициатива, защото много малко мами и татковци от провинцията са ни подкрепили!  Hug Hug Hug

Аз я подкрепих, но не ми дава потвърждение на мейла и съответно не съм включена. Исках да повторя, потретя, но не ме пуска ....

но искам да чуя и други мнения.
Йорданов

# 146
Аз я подкрепих, но не ми дава потвърждение на мейла и съответно не съм включена. Исках да повторя, потретя, но не ме пуска ....

И при мен бе така, докато си получа мейла за потвърждение...... Но го получих!

# 147
  • Толбухин
Аз нещо се изгубих май.Но на срещата съм там и камерата ще взема да снимам,само да ми напомняте че много често си я нося и я връщам без да снимам. Joy

# 148
  food010 kaffeetrmker_2 Добро утро мили дами, днес кафето е от мен!
 Денят е слънчев и не така топъл все още, но разходки нека да има.

# 149
Олеле, цял ден никой ли не е влизал тук?  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт