Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 17

• 78 783
  • 770
  •   1
Отговори
# 210
Snowche, благодаря и със сигурност ще пиша като мине операцията :*

# 211
При доктор Стоянов вече искат PCR ,тази седмица се обаждах в клиниката,понеже и моя час за операция наближава

# 212
Здравейте момичета, имам един въпрос за сутиените за спане  и се чудя понеже до сега спях с този на триумф триекшън и го имам от 6-7 месеца и той вече на нищо не прилича и мисля да си взема същия нов, но ми се върти нещо, че четох , че повечето от Вас спят с този след операцията на липоеластик отпред с закопчалката с кукичките се чудех подходящ ли е за спане след почти една година от операцията? Имам го и се чудя дали може да се използва и сега ?

Здравей,моята операция мина преди 25 дни
От болницата ме изписаха с Липоеластик.Носих го непрекъснато до свалянето на конците.През това време търсих друг алтернативен модел за да мога да ги сменям като за начало с Липоеластика.Попаднах на този модел  https://donnaforte.bg/magazin/damsko-belio/sutieni/sledoperative … tien-8002-selene/
Направих запитване тук в темите,но никой не ми даде отзив и затова реших да си взема един и съм изключително доволна.Мога да кажа,че е много по-удобен от Липоеластик.Съжалявам,че не си взех още един.Междувременно си поръчах и на Триумф  два броя Триекшън,но все още не съм ги носила.Основно спя с този втория.Много е мек,бързо съхне,има кукички два реда,презрамките се регулират.Под дрехите също изглежда добре.
Ако искаш разгледай.

# 213
Здравейте момичета, имам един въпрос за сутиените за спане  и се чудя понеже до сега спях с този на триумф триекшън и го имам от 6-7 месеца и той вече на нищо не прилича и мисля да си взема същия нов, но ми се върти нещо, че четох , че повечето от Вас спят с този след операцията на липоеластик отпред с закопчалката с кукичките се чудех подходящ ли е за спане след почти една година от операцията? Имам го и се чудя дали може да се използва и сега ?

Здравей,моята операция мина преди 25 дни
От болницата ме изписаха с Липоеластик.Носих го непрекъснато до свалянето на конците.През това време търсих друг алтернативен модел за да мога да ги сменям като за начало с Липоеластика.Попаднах на този модел  https://donnaforte.bg/magazin/damsko-belio/sutieni/sledoperative … tien-8002-selene/
Направих запитване тук в темите,но никой не ми даде отзив и затова реших да си взема един и съм изключително доволна.Мога да кажа,че е много по-удобен от Липоеластик.Съжалявам,че не си взех още един.Междувременно си поръчах и на Триумф  два броя Триекшън,но все още не съм ги носила.Основно спя с този втория.Много е мек,бързо съхне,има кукички два реда,презрамките се регулират.Под дрехите също изглежда добре.
Ако искаш разгледай.
С каква гръдна и подгръдна обиколка си и кой размер избра? Изглеждат удобни Simple Smile

# 214
Благодаря много за отговора! Ще го разгледам! Триумфа някак си вече не ми е удобен аз съм 70 под гръдна а в магазина нямат 70 и моя е 75 и може би за това не ми е добре с него. Сега спя от 2 дни с липоеластика и мога са кажа, че ми е много удобно и мога да се въртя всякак иначе ми беше малко напрегнато 😂

Последна редакция: нд, 20 фев 2022, 11:45 от bubanka

# 215
Момичета, имам въпрос относно проекцията на импланта. Гръдната обиколка увеличава ли се изцяло с размера на проекцията или когато имплантите са поставени подмускулно, мускулът ги притиска и не стоят толкова напред, колкото е проекцията? Или може би зависи от самия мускул колко ще се отпусне. Все си мисля, че когато са подмускулно малко от размерът им се губи.

# 216
  • Варна
Момичета , някоя от вас ,да е била в цикъл по време на операция?

Аз за съжаление. Не беше по план, но ми дойде точно в деня на операцията. Не знам дали е възможно това да се случи от стрес, но цикъла ми избърза с 10 дни и ме изненада точно напът за болницата. Не беше особено приятно, но като цяло не съм имала някакви проблеми.

# 217
Така е , за съжаление не всичко може да се предвиди и да е по план. За сега не ми е дошло , а утре е операцията ми , дано не се случи както при тебб по пътя… хаха да видим стискайте палци момичета :*

# 218
Момичета предстои ми операция на 4 март за уголемяване на гърди.Моля ви тези които са оперирани от доктор Иван Вълчев да споделят мнение.

# 219
  • София
shtipalkata, упсех! Всичко ще бъде наред, не се страхувай, а си мисли само как ще се радваш после на резултата. Ще чакаме да се похвалиш.

# 220
Момичета предстои ми операция на 4 март за уголемяване на гърди.Моля ви тези които са оперирани от доктор Иван Вълчев да споделят мнение.
Досега никой не е споделял нищо за този доктор..

# 221
Здравейте, след броени дни е и моята операция за поставяне на импланти. Моля, споделете слага ли се катетър по време на операцията? Никога не съм оперирана и не съм запозната. Операцията е при д-р Георгиев. Ако има оперирани при него, нека споделят и каква е упойката. Благодаря Ви предварително!

# 222
Аз бих предпочела да ми сложат катетър, вместо да съм с подлога. По принцип катетърът се слага, след като си вече с упойката и се маха като излезеш от реанимацията след около 24 часа.

Трябва да ви споделя. Снощи сънувах, че влизам в операция, събуждам се и имам само една гърда с имплант, а док ми казва, че решил да ги направи една по една, защото съм била много чувствителна и така по-малко щяло да боли Joy Та, каза, сега едната, а другия месец другата JoyJoyJoy

# 223
И аз се включвам скоро във Вашия клуб Simple Smile Предстои ми операция при д-р Стоянов. След дълго обмисляне, ходене и при други хирурзи, определено той е моят.
Ще бъде с Ментор кръгли, защото имам нужда от запълване на горната ми част съшо Simple Smile
Имам въпрос към мамите, които са си слагали импланти и са с малки деца. След колко време спокойно си вдигахте децата? Говорим за 11 килограмово човече, 15 килограмовото вече не го вдигам толков :ХХХ

# 224
Здравейте!
Нова съм във форума ,доста изчетох и имам питане.
Дали има някой ,опериран  скоро при Янков клиника Дивна ,за да получа малко инфо.
Бях на консултация при Заякова, предложението и беше Motiva анатомични 280 cc.,след прегледа останах с доста неизвестни и се върнах за 2-ри,същото се повтори .Продължех със следващите набелязани лекари.
Та Янков вчера ми предложи motiva anatomical 320,340,390 и Ergonomix 325,350,380.
 Чакам си и консултацията при Др.Хатър и евентуално при Стоянов ако изобщо се свържа с тях понеже явно покрай празниците не вдигаха телефона.
Сложих мотива при Янков 2017г- доволна съм, 425 СС, сега искам да сложа по- големи. Тогава дадох около 8000. Вмомента каква е цената ?

Общи условия

Активация на акаунт