Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 17

• 78 797
  • 770
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте. Мина и моята консултация при д-р Стоянов. Много съм доволна, веднага си личи какъв професионалист е. Вдъхна ми голямо доверие и няма да ходя при други лекари на консултация.

Аз съм кърмила две деца общо 2 години и съответно имам птоза. Мислех, че е по-малка, но той я определи като 2ра-3та степен. Съответно ми обясни, че в моя случай трябва да се направи повдигане - няма да стане само с импланти. Относно имплантите, аз търся съвсем дискретен резултат, да имам по-пълни гърди. Предложи ми анатомични 215сс.

Има ли тук дами с импланти в порядъка на 200-250сс? Може ли да качите снимки? Все пак, знам, че е индивидуално в зависимост от старта. Аз сега съм чашка А, при някои модели Б. Доколкото прочетох, всеки 150-200сс ориентировъчно вдигат размера с една чашка, така че вероятно ще стана пълна чашка Б или максимум С, което по принцип е и моето желание.

А колко см Ви измери основата на гърдата ? Колко кг сте и колко сте висока ?

# 196
Vivt, 12 см измери основата. 160см съм, 53кг.

# 197
Най-вероятно се е съобразил с желанието Ви за дискретен резултат. А и когато се повдигнат гърдите добиват плътност. Аз съм със сходни мерки, с малко по-малка основа и сложихме 380 сс, но при мен трябваше да се обере лека птоза, която не можеше да се нарече съвсем увисване, но си беше отпуснато.
А и профилът на имплантите, който Ви е препоръчал има голямо значение.

# 198
  • София
Момичета,ако ползвате сутиени на nlforyou,бихте ли споделили кой размер си купувате?
Аз съм с подгръдна-77 см.
Гръдна-93 см.
Поръчах Л,но ми е голям.
Сега се колебая между S и М 🤔
Скрит текст:
Скрит текст:

# 199
Момичета,ако ползвате сутиени на nlforyou,бихте ли споделили кой размер си купувате?
Аз съм с подгръдна-77 см.
Гръдна-93 см.
Поръчах Л,но ми е голям.
Сега се колебая между S и М 🤔
Скрит текст:
Скрит текст:
Здравей. Аз имам няколко на NL .
Аз съм с подгръдна 73см. и гръдна 95см.
Поръчах М и ми е супер.
Понеже съм с тясна подгръдна,говорих с тях по телефона ,и ми предложиха,да стеснят самия ластик отдолу ,и се получи идеално. Много са ми удобни.
Звъннете им по телефона, те ще ви консултират най-правилно.

# 200
Здравейте момичета, имам един въпрос за сутиените за спане  и се чудя понеже до сега спях с този на триумф триекшън и го имам от 6-7 месеца и той вече на нищо не прилича и мисля да си взема същия нов, но ми се върти нещо, че четох , че повечето от Вас спят с този след операцията на липоеластик отпред с закопчалката с кукичките се чудех подходящ ли е за спане след почти една година от операцията? Имам го и се чудя дали може да се използва и сега ?

# 201
На мен докторът ми каза, че мога да го нося колкото искам ако ми е удобен.
Лично аз го носих поне до третия месец след операцията, но започна да ми стяга и си купих безшевни сутиени тип бюдтие и са ми супер удобни за ежедневието, особено за спяне, те са доста стегнати, но са еластични.

# 202
Аз го носих два месеца денонощно и след това само спях с него, но много ме дразнеше и започнах само с триумф да спя, през деня си нося каквото си искам. Днес го видях и се сетих за него  и го пробвах и ми е доста удобен което ме изненада защото в началото не го търпях, може би от отоците. И реших да питам и други момичета дали става за спане понеже е следоперативен и си мислех, че е само за след операцията.

# 203
Момичета , някоя от вас ,да е била в цикъл по време на операция?

# 204
  • Пловдив
Не, противопоказно е!

# 205

Няма никакъв проблем!. Единствено на теб първите 24часа ще ти е доста неприятно ,защото едвам ставаш и т н. И цикъла идва тегаво. Две момичета с мен бяха в цикъл . Казаха им да са без тампон.

# 206
Благодаря Нисси , сега говорих с хирурга си да го уведомя, той каза че не е проблем , и ме успокои … Просто аз чакам вече година , предната дата ми беше отменена заради ковид и наистина имам възможност само този месец Sad А и цикъла ми реши да бъде нередовен напоследък точно..

# 207
Здравейте, момичета! Някоя от вас знае ли какви допълнителни изследвания се искат след изкаран Ковид преди операцията при д-р Стоянов?

# 208
Не, противопоказно е!

Бреййй, колко да е противопокозна точно? Всъщност не е никакъв проблем Joy

Щипалче, успех и чакаме да се похвалиш! Мен също са ме оперирали в цикъл и оживях да разкажа на такива като дамата, която цитирам Grinning

# 209
Здравейте, момичета! Някоя от вас знае ли какви допълнителни изследвания се искат след изкаран Ковид преди операцията при д-р Стоянов?

Преди няколко месеца искаха антигенен тест направен ден преди операцията.
Ще Ви кажат когато насрочвате дата за операцията какво се изисква.

Общи условия

Активация на акаунт