Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 17

• 76 245
  • 770
  •   1
Отговори
# 675
Ааа, с тичането няма проблем. Аз съм навъртяла много километри с импланти и сега продължавам и то не само крос😉
Но винаги с много стегнат спортен сутиен.

И аз съм така, много стегнати, направо не се забелязват. 😁.

# 676
Моля препоръчайте ми пластичен хирург от който сте доволни за повдигане на бюст, много се свлякоха след раждането, като "спуснат " балон Simple Smile Не искам да ги уголемявам а само да ги повдигна и върна предишноото по стегнато състояние. Има ли сред вас правили това, доволни ли са, моля да споделите опит. Благодаря
(за София)

# 677
Знам че не е мнението, което търсиш, но искам само да кажа че се възстановяват бавно след раждането, но и моите бяха като "празни чорапи" и се възстановиха почти на 100%, просто отне доста време. Сега пак съм в този етап заради сваляне на много килограми и ги чакам търпеливо, защото знам че ще се оправят до някаква степен.
Успех!

# 678
Аз 3 години чакам вече , и спортувам за това, но никакъв ефект.Сигурно е и от възрастта вече, над 35.

# 679
Аз 3 години чакам вече , и спортувам за това, но никакъв ефект.Сигурно е и от възрастта вече, над 35.

Разбирам в този случай. Simple Smile

# 680
  • София
Бих се консултирала с д-р Ильо Стоянов и д-р Романски. Майката на д-р Романски, Тепавичарова също беше голям експерт в тази област, но не знам дали работи вече, заради възрастта си.

# 681
  • Русе
Някой беше пуснал линк за сутиени по поръчка. Може ли пак, моля? Досега рових, къде се затри...

# 682
Моля препоръчайте ми пластичен хирург от който сте доволни за повдигане на бюст, много се свлякоха след раждането, като "спуснат " балон Simple Smile Не искам да ги уголемявам а само да ги повдигна и върна предишноото по стегнато състояние. Има ли сред вас правили това, доволни ли са, моля да споделите опит. Благодаря
(за София)
Не искам да те разочаровам, но повдигането без импланти е голяма операция с много рязане.
Посъветвай се с хирург.

# 683
“Здравейте,
Пиша за пръв път, понеже до скоро нямах наблюдения върху лекари.
Направих две консултации - с Молов и Н. Георгиев.
Много е странно, че ми казаха СЪВСЕМ РАЗЛИЧНИ НЕЩА.
Молов- повдигане, малки импланти - до 280 сс., каквито искам- кръгли, капки.
Н.Г - без повдигане, задължително капковидни, може и 400.
Аз останах доста объркана.
За Молов научих от тук, виждах само хубави коментари и реших да го пробвам.
Консултацията ми с него беше меко казано странна. Няма да изпадам в подлобности, но той няма да бъде моя лекар със сигурност. 😁 Само едно нещо ще споделя - каза, че ми трябва повдигане и че това ставало с някакъв настройващ се лазер, който после реже, както си го настроил и щом почне не спира, дори при кисти и други причини и цитирам “жлезата после може до полудее, но ти не се притеснявай ти си млада и не си раждала, ти нямаш такива неща”. На въпроса: ами ако имам? -нямаш.. 🤐
Цялата консултация беше нещо подобно 😄”

Това съм го писала предш година, но понеже чак сега видях известието, че има хора, които искат да научат повече ще разкажа, а и все пак и полезно инфо.
Общо взето през цялото време говореше и почти не ми даваше да питам въпроси, освен ако не го прекъсна грубо, иначе ми казваше: “чакай да ти обясня и тогава вече ако не си разбрала ще питаш” и говори в продължение на 5 минути, а аз вече имам 10 въпроса, които забравям. С него ми беше първата консултация. Налагяше се да го прекъсвам няколко пъти с големи усилия и като цяло не си тръгнах много информирана.
Понеже имам доста неестетичен бюст, меко казано, много държеше да ме снима🧐 аз му казах, че предпочитам да не ме - “хайде, хайде, една снимка”. Казах си защо не, но докато ставах си смених мнението почти веднага и му казах “ако реша да се оперирам при теб ще ме снимаш”, после докато разглеждахме снимки каза “а това ти ли си” 😀 не му разбрах филма на този човек честно казано..
Питах го защо гърдите ми са такива (турболарен бюст с разлики и увисване.. абе много е зле- по рождение, без раждане)
Защо са така, при положение, че майка ми има хубави гърди? - отговор: цитат по спомен “бог те е направил така, за да има поне едно несъвършенство в теб”😀😀😀
После по време на разговора, не помня контекста: “сега като ги направим ще скъсаш синджира”😀
Консултацията продължи 2 часа, което е адски много, но изпращането все пак: “айде мисля, че е време вече тръгваш”

Вече имам час при И. Стоянов, при който се чака много време за час (9месеца чаках). Избрах него. Най-много ми хареса той и от 4мата, при които ходих, той беше единствения, който преди аз да повдигна въпроса ми каза:”Длъжен съм да те предупредя за възможните рискове” и ми ги каза и в процент вероятност да станат Simple Smile
Този въпрос на мен попринцип ми беше най- важния, защото всички знаем какъв е най-добрия вариант, но все пак трябва да знаем кои са рисковете и какво можем индивидуално да се постигне реалистично.

Ходих и при Кънев - също ми допадна, но все пак предпочетох Ильо.
Н. Георгиев - вече след другите две консултации мога да кажа - доста незаинтересован ми изглеждаше, не искаше да ми прави повдигане, без което другите трима казаха, че няма как.
20 минутна консултация, но поне каза: ела сега с мен и ме заведе до рецепцията- тактично ме изгони набързо 😀 искаше да ги прави по-големи, сигурно, за да запълни.
Цените при всички са гооре-долу еднакви, но мисля, че за това не трябва да се пести Simple Smile
Ильо също каза, че най-голям е шанса за оптимален резултат при първата операция.

След 3 седмици ми е операцията…. Най-много ме е страх от упойката е да не се събудя, а знам, това е почти невъзможно, даже сънувах кошмар как ме упояват и не могя да си движа тялото, но съм в съзнание.. ако някой е изчел целия роман ще съм блягодарна да ме успокои за упойката, че с наближаването се побърквам 😀

# 684
Аделла,наричат се туберозни гърди,и при дъщеря ми беше така ,въпреки че не го е наследила от никой. И след операцията имат асиметрия,но е все пак вече един хубав бюст.
Не се притеснявай от упойката,ще се събудиш като от сън.

# 685
Аз родих на 20 и после 14 г. чаках, ама не искАха да се скъсят😆
Най-странното е, че преди да родя нямах голям бюст. Имах съвсем малки симпатични цици. Родих, кърмих 2 месеца, коремът ми, който беше огромен се прибра и стана гладък, а отгоре си останаха две сбръчкани, печени чушки различен калибър.🤔

# 686
На кой лекар се доверявате за ехографски преглед? Без да се чувствате неудобно, че сте с импланти и същевременно да е добър специалист

# 687
Аз също търся добър доктор за ехографски преглед,град Велико Търново.

# 688
“Здравейте,
Пиша за пръв път, понеже до скоро нямах наблюдения върху лекари.
Направих две консултации - с Молов и Н. Георгиев.
Много е странно, че ми казаха СЪВСЕМ РАЗЛИЧНИ НЕЩА.
Молов- повдигане, малки импланти - до 280 сс., каквито искам- кръгли, капки.
Н.Г - без повдигане, задължително капковидни, може и 400.
Аз останах доста объркана.
За Молов научих от тук, виждах само хубави коментари и реших да го пробвам.
Консултацията ми с него беше меко казано странна. Няма да изпадам в подлобности, но той няма да бъде моя лекар със сигурност. 😁 Само едно нещо ще споделя - каза, че ми трябва повдигане и че това ставало с някакъв настройващ се лазер, който после реже, както си го настроил и щом почне не спира, дори при кисти и други причини и цитирам “жлезата после може до полудее, но ти не се притеснявай ти си млада и не си раждала, ти нямаш такива неща”. На въпроса: ами ако имам? -нямаш.. 🤐
Цялата консултация беше нещо подобно 😄”

Това съм го писала предш година, но понеже чак сега видях известието, че има хора, които искат да научат повече ще разкажа, а и все пак и полезно инфо.
Общо взето през цялото време говореше и почти не ми даваше да питам въпроси, освен ако не го прекъсна грубо, иначе ми казваше: “чакай да ти обясня и тогава вече ако не си разбрала ще питаш” и говори в продължение на 5 минути, а аз вече имам 10 въпроса, които забравям. С него ми беше първата консултация. Налагяше се да го прекъсвам няколко пъти с големи усилия и като цяло не си тръгнах много информирана.
Понеже имам доста неестетичен бюст, меко казано, много държеше да ме снима🧐 аз му казах, че предпочитам да не ме - “хайде, хайде, една снимка”. Казах си защо не, но докато ставах си смених мнението почти веднага и му казах “ако реша да се оперирам при теб ще ме снимаш”, после докато разглеждахме снимки каза “а това ти ли си” 😀 не му разбрах филма на този човек честно казано..
Питах го защо гърдите ми са такива (турболарен бюст с разлики и увисване.. абе много е зле- по рождение, без раждане)
Защо са така, при положение, че майка ми има хубави гърди? - отговор: цитат по спомен “бог те е направил така, за да има поне едно несъвършенство в теб”😀😀😀
После по време на разговора, не помня контекста: “сега като ги направим ще скъсаш синджира”😀
Консултацията продължи 2 часа, което е адски много, но изпращането все пак: “айде мисля, че е време вече тръгваш”

Вече имам час при И. Стоянов, при който се чака много време за час (9месеца чаках). Избрах него. Най-много ми хареса той и от 4мата, при които ходих, той беше единствения, който преди аз да повдигна въпроса ми каза:”Длъжен съм да те предупредя за възможните рискове” и ми ги каза и в процент вероятност да станат Simple Smile
Този въпрос на мен попринцип ми беше най- важния, защото всички знаем какъв е най-добрия вариант, но все пак трябва да знаем кои са рисковете и какво можем индивидуално да се постигне реалистично.

Ходих и при Кънев - също ми допадна, но все пак предпочетох Ильо.
Н. Георгиев - вече след другите две консултации мога да кажа - доста незаинтересован ми изглеждаше, не искаше да ми прави повдигане, без което другите трима казаха, че няма как.
20 минутна консултация, но поне каза: ела сега с мен и ме заведе до рецепцията- тактично ме изгони набързо 😀 искаше да ги прави по-големи, сигурно, за да запълни.
Цените при всички са гооре-долу еднакви, но мисля, че за това не трябва да се пести Simple Smile
Ильо също каза, че най-голям е шанса за оптимален резултат при първата операция.

След 3 седмици ми е операцията…. Най-много ме е страх от упойката е да не се събудя, а знам, това е почти невъзможно, даже сънувах кошмар как ме упояват и не могя да си движа тялото, но съм в съзнание.. ако някой е изчел целия роман ще съм блягодарна да ме успокои за упойката, че с наближаването се побърквам 😀

Здравейте! И аз бях при д-р Стоянов. Понеже все коментираме хирурзите, мисля да обърна внимание и на анестезиологичната част от операцията Grinning Това, което помня е лягането на операционната маса, след това (нз колко време е минало, не погледнах часовника) се събудих в леглото със сложен сутиен, все едно изобщо не бях ставала от леглото. Изключително съм доволна от упойката! И понеже мн дами се притесняват от интубацията- при д-р Стоянов упойката се прави без интубация! Така че няма страшно! Няма несъбудили се хора от упойка. Желая ти да си доволна от крайния резултат Blush

# 689
Adellaaa, мисля че си направила правилния избор. При птоза или асиметрия си трябва опитен хирург. Би ли споделила дали операцията ти ще бъде 2в1 - повдигане с импланти, и ако да, какъв ще бъде размерът на имплантите.

Общи условия

Активация на акаунт