Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 17

• 76 231
  • 770
  •   1
Отговори
# 690
  • Русе
Някоя с оток и температура след операцията?
Голям съм кърък. 6 дена ме държаха, 6 дена плътно АБ и всякакви други лекарства. Махнаха дренажите, прибрах се и се почна с болките на мястото на единия дрен, оток и Т. Обадих се. Изписаха ми пак АБ, а днес ходих да ме точат. Не било сериозно количеството. Самите гърди са спокойни, кожата не е зачервена. Да се следя и да се обадя, ако няма подобрение.
Някой съвет? Утре и кръв ще пусна.

# 691
Аз имах леки отоци и в две гърди,не се е налагало да ми правят дренаж допълнително. Температурата е притеснителният фактор при Вас.Стискам Ви палци,всичко да е наред и да се радвате на красив резултат!

# 692
  • Пловдив
Момичета, имам час за консултация при Стоянов, който ще отказвам. Каква е процедурата, ако искам да го дам на друга? Звъня там и казвам данните на другото момиче ли?

# 693
И аз да попитам нещо за д-р Стоянов. Има ли някоя, която скоро се е записала за операция и за кой месец й е насрочена? Искам да се ориентирам за кога записват вече операции.

# 694
Момичета, имам час за консултация при Стоянов, който ще отказвам. Каква е процедурата, ако искам да го дам на друга? Звъня там и казвам данните на другото момиче ли?
Да, трябва да се обадите и да им кажете, че искате да отмените часа. Ако искате да го дадете на конкретен човек трябва да кажете името му😊

# 695
Adellaaa, мисля че си направила правилния избор. При птоза или асиметрия си трябва опитен хирург. Би ли споделила дали операцията ти ще бъде 2в1 - повдигане с импланти, и ако да, какъв ще бъде размерът на имплантите.

Операцията ще е 2в1, каза, че нямало проблем. Кънев ми каза, че трябвало да са две отделни операции, защото ще има голямо напрежение/налягане и можело да ми се отвори шева. Ильо каза, че няма проблем и аз реших да му се доверя. 330сс ще ми сложи, каза, че да мен това е макса.
Следващия път колкото искам. Аз реално имам и птоза, и асиметрия и като почнах да ходя по консултации осъзнах колко е важен избора ми на хирург, надявам се да станат добре.
Иначе си записах час през януари - имаше за юни или юли не помня, и за септември. Аз избрах септември. При него часовете са месеци напред.
Кънев каза, че може след два месеца и след още два втората операция.
Но ако може да стане от един път, мисля, че няма нужда два пъти да се притеснявам и упоявам, а Кънев каза, че няма да ме оперира на един път.

# 696
Здравейте момичета,

Вчера беше моята операция при д-р Николай Георгиев. Днес се прибрах. С дренажи съм, но вдигнах температура (37.7).

Звънях в клиниката, но никой не отговаря, а нямам телефон на доктора.
Моля, някой от вас ако го има да ми го напише на лични, защото нямам инструкции какво да правя при такава ситуация.

Предварително благодаря!

Поздрави и успех на всички!:heart_exl:

# 697
  • Русе
Не е висока, но утре задължително се обади. И от болницата, и ЛЛ казаха до 38,5 да не вземам нищо за темпаратурата.

Оток някъде? Зачервяване извън разрезите?

При мен се оказа задържана лимфа, въпреки 6-те дена с дренажи и АБ. Но първото, което ме питаха бяха тези въпроси.

Стискам палци Hug

# 698
Благодаря за отговора, Ели_дечкин!

В клиниката никой не отговаря. Звъня от сутринта.
Днес е трети ден от операцията и още не са ми махали сутиена, не съм виждала резултата и разрезите, но отоци определено има. Едната гърда изобщо не я усещам и половината от другата, но разбрах че е масово вследствие травмата и отшумява.

С дренажите съм, а утре ще имам рехабилитация, така че направо на място ще разбера и ще пиша.

# 699
  • Плевен
Привет.
Линката, можеш ли да напишеш каква точно беше твоята операция, когато имаш възможност? Как се чувстваше след излизане от упойка? Колко време продължи? Вливаха ли ти нещо след това, освен АБ?...

# 700
Момичета, здравейте!
Искам да попитам тези от вас, които са си правили изследванията преди операцията (по-конкретно при д-р Стоянов) в болница Токуда, бихте ли ми дали малко повече информация, ако има някои подробности, които ще ми бъдат от полза, защото да края на седмицата трябва да свърша това преди операцията?
 Благодаря Ви предварително, бъдете здрави!

# 701
Привет.
Линката, можеш ли да напишеш каква точно беше твоята операция, когато имаш възможност? Как се чувстваше след излизане от упойка? Колко време продължи? Вливаха ли ти нещо след това, освен АБ?...

Merijaan,
Наложи се смяна на импланти McGhan 290cc поставени преди 10 години.
И двата с капсулна контрактура, а единия - спукан.
Сега съм с 375cc Mentor среден профил. Всичко мина нормално. От упойката излязох като събуждане от дълбок сън. Бяха ме обезболили. На другия ден ми вляха антибиотик. Нямам чувствителност и на двете гърди, но предполагам с времето ще се възстанови.
Екипът беше мил, любезен и грижовен. Heart

# 702
  • Русе
Линката, какво стана? Свърза ли се с клиниката?

# 703
Здравейте, искам да ви питам преди операцията правихте ли консултация с алерголог и точно какви изседвания ви пуснаха. Само към упойки или и към медикаменти?
Също, ако може предложение за добър алерголог и кардиолог в Пловдив.

# 704
Линката, какво стана? Свърза ли се с клиниката?

Привет,

Да, даже писах в отговор на последния ми коментар, но сега виждам, че не е отразено.

Казаха, че температурата е нещо нормално и до 38.5 да не пия нищо. Hands Thumbsup

Общи условия

Активация на акаунт