Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 17

• 78 858
  • 770
  •   1
Отговори
# 150
Ноември бях на консултация при д-р Стоянов и си запазих дата за операция,но след това си я отмених. При мен няма как без повдигане ....
А как ви предложи да се случат нещата, двете операции наведнъж или една след друга. Белезите въобще не са ми проблем на мен. И аз съм във вашето положение, няма как да ви помогна със съвет за сега.
Да,заедно

# 151
  • Пловдив
Music passion girl , след като си се разбрала с родителите, не виждам на кого още трябва да се обясниш, освен ако половинката ти има нещо против  Simple Smile аз с мъжа ми се разбрах, той дори иска (дори и да не го признава) , но на родителите нищо не съм казала. Не че съм длъжна, на 40 г съм, но все пак са ми родители. Притеснявам се и аз, защото знам, че няма да одобрят. Но все пак решението е мое Simple Smile

# 152
Music passion girl , след като си се разбрала с родителите, не виждам на кого още трябва да се обясниш, освен ако половинката ти има нещо против  Simple Smile аз с мъжа ми се разбрах, той дори иска (дори и да не го признава) , но на родителите нищо не съм казала. Не че съм длъжна, на 40 г съм, но все пак са ми родители. Притеснявам се и аз, защото знам, че няма да одобрят. Но все пак решението е мое Simple Smile
Така е да, разбирам те! Приятелят ми е съгласен и както казваш ти той също иска дори и да не го признава, харесва ме и ме приема и така, но аз го правя, за да се чувствам добре в кожата си. Но си права това са си нашите тела и нашите решения!

# 153
Здравейте, прекрасни! Моят въпрос е малко по-различен, а именно как казахте на близките си за решението ви да се оперирате? Аз се притеснявам и малко ме е срам честно казано, не знам с основание или без. Аз съм с пълен нулев старт и това ми създава комплекси, а има начин да се отърва от тях и да съм спокойна в тялото си и най-вече да не ме е срам сама да се гледам в огледалото, пък какво остава пред хора. Вие как се чувствахте и как се справихте с притеснението относно този въпрос, ако е имо такова?🤷🏻♀ Благодаря предварително!
П.С. Само да вметна, че родителите ми напълно ме подкрепят и сме говорили хиляди пъти, не съм ги убеждавала дори, просто заедно се информирахме малко повече по темата и те ме подкрепят без съмнение. Не че ще правя официално оповестяване във фейсбук, че имам нови придобивки…не, просто то ще бъде видимо и трябва да подготвя най-близките хора около себе си по някакъв начин.
Директно, вкл. и на детето.
Няма защо да се обяснявам/оправдавам.
Можех да си го позволя и си го позволих.

# 154
  • Пловдив
Директно, вкл. и на детето.
Няма защо да се обяснявам/оправдавам.
Можех да си го позволя и си го позволих.
Така и трябва. С детето си поговорих и за нея най-ми пука, защото е почти на 13 и се развива, но не колкото някои някои нейни съученички, които и не пропускат да отбележат, че е "плоска". Та исках да разбера дали ще и е комплекс, ако си коригирам бюста. Пък другите и да негодуват, няма да е за сефте 😁😁

# 155
Здравейте, прекрасни! Моят въпрос е малко по-различен, а именно как казахте на близките си за решението ви да се оперирате? Аз се притеснявам и малко ме е срам честно казано, не знам с основание или без. Аз съм с пълен нулев старт и това ми създава комплекси, а има начин да се отърва от тях и да съм спокойна в тялото си и най-вече да не ме е срам сама да се гледам в огледалото, пък какво остава пред хора. Вие как се чувствахте и как се справихте с притеснението относно този въпрос, ако е имо такова?🤷🏻♀ Благодаря предварително!
П.С. Само да вметна, че родителите ми напълно ме подкрепят и сме говорили хиляди пъти, не съм ги убеждавала дори, просто заедно се информирахме малко повече по темата и те ме подкрепят без съмнение. Не че ще правя официално оповестяване във фейсбук, че имам нови придобивки…не, просто то ще бъде видимо и трябва да подготвя най-близките хора около себе си по някакъв начин.

Аз имам малки гърди. Работя с много хора. Много се притеснявах и реално си сложих кубици,които да отговарят на чашката ми на сутиен. Тоест да съм без сутиен ,а да изглеждат така сякаш съм със. Сега докато е постоперативния период и ходя с медицинския,никой...ама никой не  е разбрал че съм слагала силикон. Така,че за мен ... Ще се чувстваш добре без да се срамуваш,ако избереш кубик,който да не се различава много от сутиените ти с подплънки. Сега ще ходя на плаш с горнище без подплънки. Simple SmileМоята цел беше да имам някакви гърди,но хората около мен да се чудят дали съм правила нещо,а не да им вадя очите. А и ако си с нулев старт как да омекнат като ще ги покрива само малко кожа....

# 156
Абсолютно целя същото! 270сс по препоръка на Стоянов, мисля, че е достатъчно като за нулев старт и при положение, че търся максимално естествена визия. Благодаря Ви момичета за отговорите, бъдете здрави.

Последна редакция: пт, 28 яну 2022, 20:44 от bubanka

# 157
Изобщо не съм се притеснявала.
Напротив...
Даже синът ми ми каза, че мн се радва и че вече съм секси. Но и неговото мнение не ме вълнува!
Аз си ги нося Simple Smile
Исках на мен да ми харесва, другите не са от значение Simple Smile

# 158
Здравейте,някой ползвал ли е тази марка бельо след операцията,моля да сподели мнение. Интересува ме следоперативния модел сутиен.Благодаря предварително. https://images.app.goo.gl/T5x4soCsHrzNNdvG9

# 159
Колко време след поставянето на импланти може да ги мачкате без проблем,болка? Да бягате,да плувате всичко което сте си правили и преди тях?

# 160
Всякакъв дискомфорт като схващане при спане на една страна, всякакъв вид усещане на нещо, което трябва да наместя при лягане, обличане изчезна след 6-тия месец. Нямам ограничение в движенията, но не ги мачкам, може би защото не смея. Вече омекнаха, но не са меки като истински. Аз харесвам този стегнат вид.
Не съм плувала все още, но мога да бягам и да правя резки движения без проблем.

# 161

На никой не съм се обяснявала, дори и на мъжа ми. Обиколих всички знайни и незнайни хирурзи. Разучавах 3г без да давам каквото и да е обяснение на който и да било. На мъжа ми му казах, че след 3 дни влизам на операция, че след 2 дни летя Варна-София и че трябва да заведе детето на градина 😆 Ааа и пе в събота трябва да дойде до София да ме вземе, че съм планувала мини почивка + покупка на нова кола. Нито съм питала някой какво мисли, нито ме е интересувало. Операцията ми беше на 14.01 по никакъв начин не съм си променила ритъма на живот и никой не е забелязъл, че съм оперирана. Ме мисля да го крия, но не мисля и да ги набивам в очите на хората

# 162
Здравейте,от скоро съм тук и изчетох всичко по темата за увеличаване на бюста и събирам мнение към кой доктор да се ориентирам за първа консултация -ако има жени,които скоро са минали през консултация и операция ще се радвам да споделят мнението си.
Благодаря Ви!

# 163
Здравейте,от скоро съм тук и изчетох всичко по темата за увеличаване на бюста и събирам мнение към кой доктор да се ориентирам за първа консултация -ако има жени,които скоро са минали през консултация и операция ще се радвам да споделят мнението си.
Благодаря Ви!
Ами аз бях при Стоянов на консултация, мина доста добре, отговори изчерпателно на всички въпроси, които му зададох. Доволна съм, но графикът му е пълен и се чака доста както за консултация, така и за операция евентуално, това е един от минусите, които отчитам за сега, но чакането си струва напълно според мен. Нека препоръчат и другите😊

# 164
  • Бургас
Здравейте, мили дами 🤗
Чета ви от скоро и си признавам, че само тази тема до момента съм изчела. От скоро се зароди в мен желанието да направя нещо с бюста си, който от тинейджър е доста голям. С годините и с две деца, второто кърмено над година няколко качания и сваляне на килограми в момента бюста ми е провиснал и има нужда .... и тук идва незнанието ми от какво, от естетическа реконструкция на гърдите или от реконструкция и поставяне на импланти?
На 45години съм към момента нося сутиен с чашка Е, подръдната ми е около 80см., тежат ми гърдите и искам да са по малки и да влизат в максимум Д чашка, да са повдигнати и имат някакъв естетически вид и най важното да мога да нося бански без банели 😄.
Днес си записах час за консултация при д-р Стоянов - 1.11.2022, до тогава се надявам да направя още няколко консултации. Набелязала съм доц.Романски. Кой друг лекар може да ми препоръчате? Благодаря!
Въпроса ми е има ли някоя дама, която е била с голям бюст и го е намалила? Мнения, впечатление на всякаква информация ще съм благодарна.

Общи условия

Активация на акаунт