Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 17

• 78 774
  • 770
  •   1
Отговори
# 225
Моята операция при д-р Стоянов мина. Мога да кажа смао положителни впечатления от него и целия му екип.
Мили, внимателни, прекрасни. Престоят з амен беше почивка наистина, впредвид вкъщи и на работа на какво съм подложена успях да прочета почти цяла книга, която отлагам от месец Smiley
Болката по моите стандартни е поносима, стига да стиснете зъби отначало и да се раздвижите хубаво според наставленията на специалистите там.
Над 5 кг могат да се вдигат с внимание след втората седмица, относно предишния ми въпрос за децата. Много благодаря и на съфорумките, които ми писаха на лично Heart
Сложих 380 кригли Ментор и съм много доволна от резултата. Simple Smile Знам че трябва да мине време , но и сега съм много щастлива!

Оп единствено мога да споделя един проблем при мен. Честите разходки с децата тази седмица на студ не ми се отразяват добре. Днес обикаляхме и до Природонаучния музей стигнахме, къдтео не беше много топло и се намръзнах. После ме болеше повече. Явно ми се сковават мускулите и дори започвам да треперя, от което чувството при шевовете е крайно неприятно. И за да е пълен купона и ми дойде на третия ден след операцията Stuck Out Tongue Closed Eyes

Успе на всички бъдещи ц*ц*носителки Simple Smile))

П.С> В клиниката разбрах, че др Стоянов е по начало кардиохирург, работил в Нац Кардиологична болница, и част от екипа му са го последвали оттам, и така до ден днешен. Страхотни професионалисти!

# 226
Момичета, има ли някоя от Вас 625 кубика, Мотива мисля да бъдат, сегашните ми са 425 мотива. Колебая се дали да си сложа по- големи, защото с годините тези ми се струват все по- малки, а и аз наддадох като килограми и мисля че на тялото ми ще стоят по- пропорционално две идеи по- големи гърди... моля за мнения и евентуално личен опит от дама, която е преминала през процедура за увеличаване размера на имплантите

# 227
Здравейте!
Нова съм във форума ,доста изчетох и имам питане.
Дали има някой ,опериран  скоро при Янков клиника Дивна ,за да получа малко инфо.
Бях на консултация при Заякова, предложението и беше Motiva анатомични 280 cc.,след прегледа останах с доста неизвестни и се върнах за 2-ри,същото се повтори .Продължех със следващите набелязани лекари.
Та Янков вчера ми предложи motiva anatomical 320,340,390 и Ergonomix 325,350,380.
 Чакам си и консултацията при Др.Хатър и евентуално при Стоянов ако изобщо се свържа с тях понеже явно покрай празниците не вдигаха телефона.
Сложих мотива при Янков 2017г- доволна съм, 425 СС, сега искам да сложа по- големи. Тогава дадох около 8000. Вмомента каква е цената ?

8600 /9000 ,( за Мотива ергономичен/анатомичен) на 10.03 съм на 2 ра консулнация, би трябвало на 23 .03 да се оперирам ,ако има промяна в цената ще пиша.

# 228
Здравейте!
Това е цената при Янков от Варна или при друг?
8600 /9000 ,( за Мотива ергономичен/анатомичен) на 10.03 съм на 2 ра консулнация, би трябвало на 23 .03 да се оперирам ,ако има промяна в цената ще пиша.
[/quote]

# 229
Здравейте, отдавна искам да направя повдигане и намаляване на гърдите ми (75 Е). Ще се радвам тези от вас, които са минали по този път да ми пишат със снимки на лично съобщение. Бях на консултацията при д-р. Георгиев, 15 Мин, 50 лв и ми изпя всичко като на запис. Час за консултация имаше от понеделник за петък, а час за операция ми каза, че е с много зает график, но можел след месец. Не ме спечели. Запазих си час при д-р. Живко Кънев, някой може ли да сподели скорошно мнение?  Обмислям и при доц. Романски дали да опитам да се консултирам. Благодаря ви предварително!

# 230
Здравейте!
Това е цената при Янков от Варна или при друг?
[/quote]
При Яков ,даже в сайта на Дивна вече има цени на всички процедури .

# 231
  • София
Честит празник,момичета!🌹
3 мес съм след поставяне на импланти.
Имах малки кисти в гърдите още преди поставянето.
Вчера обаче напипах нещо като топче в горната част на гърдата,на повърхността,болезнено е на допир.
 В тази гърда си имаше киста от преди,но не се усещаше до вчера.
Дали е киста🤔
Случвало ли се е на някой?
Скоро ще посетя мамолог,но реших да попитам и тук просто така.

# 232
Моята операция при д-р Стоянов мина. Мога да кажа смао положителни впечатления от него и целия му екип.
Мили, внимателни, прекрасни. Престоят з амен беше почивка наистина, впредвид вкъщи и на работа на какво съм подложена успях да прочета почти цяла книга, която отлагам от месец Smiley
Болката по моите стандартни е поносима, стига да стиснете зъби отначало и да се раздвижите хубаво според наставленията на специалистите там.
Над 5 кг могат да се вдигат с внимание след втората седмица, относно предишния ми въпрос за децата. Много благодаря и на съфорумките, които ми писаха на лично Heart
Сложих 380 кригли Ментор и съм много доволна от резултата. Simple Smile Знам че трябва да мине време , но и сега съм много щастлива!

Оп единствено мога да споделя един проблем при мен. Честите разходки с децата тази седмица на студ не ми се отразяват добре. Днес обикаляхме и до Природонаучния музей стигнахме, къдтео не беше много топло и се намръзнах. После ме болеше повече. Явно ми се сковават мускулите и дори започвам да треперя, от което чувството при шевовете е крайно неприятно. И за да е пълен купона и ми дойде на третия ден след операцията Stuck Out Tongue Closed Eyes

Успе на всички бъдещи ц*ц*носителки Simple Smile))

П.С> В клиниката разбрах, че др Стоянов е по начало кардиохирург, работил в Нац Кардиологична болница, и част от екипа му са го последвали оттам, и така до ден днешен. Страхотни професионалисти!
Честито и леко възстановяване! Чак ти завиждам, аз май пак ще трябва да отлагам операцията при него!

# 233
Здравейте. Следя темата отдавна тъй като много бих искала да ги коригирам моите гърди. Освен уголемяване имам нужда и от повдигане и намаляване на ареолите. След две бременности и две кърмения цирка е пълен. Имам час при др Стоянов на 26.10, но любопитството е голямо и няма да издържа до тогава. Моля за малко информация. Към края на кърменето съм, до тогава ще са минали 6 месеца, достатъчно ли е? И каква е цената на интервенциите които изброих по-горе? Знам че има ценоразпис, но са изброени отделно повдигане и уголемяване. Благодаря ви!

# 234
Здравейте, момичета! Искам да ви попитам нещо и то по-конкретно към дамите, които вече имат нови придобивки. Как се чувствате след имплантите чисто психологически, чувствате ли се по-уверени, аз съм с нулев старт и това нещо много влияе на самочувствието ми. Ще се оперирам скоро, та ми е любопитно как се чувствате вие☺

# 235
Здравейте
От известно време следя темата. Имам сравнително малки гърди и размера не ме притесняваше до преди време, но след кърмене вече са не само малки, но и увиснали. Говорих с няколко дами, които са ги повдигнали без импланти, но гледайки резултата стигнах до извода, че в моят случай нищо няма да остане като се смалят дори и леко, така че се насочих към имплантите. Бихте ли ми препоръчали лекар, качествени импланти  и място, от където сте доволни и да ми кажете горе-долу колко излиза цялото удоволствие към този момент? Много ще съм благодарна за вашите съвети и ако може да ми покажете резултата (може би на лично), тъй като в по-старте теми има споделени снимки, но повечето са изтрити, а и не се знае дали някои лекари вече не са свалили качеството си на работа!

# 236
  • Пловдив
Здравейте. Следя темата отдавна тъй като много бих искала да ги коригирам моите гърди. Освен уголемяване имам нужда и от повдигане и намаляване на ареолите. След две бременности и две кърмения цирка е пълен. Имам час при др Стоянов на 26.10, но любопитството е голямо и няма да издържа до тогава. Моля за малко информация. Към края на кърменето съм, до тогава ще са минали 6 месеца, достатъчно ли е? И каква е цената на интервенциите които изброих по-горе? Знам че има ценоразпис, но са изброени отделно повдигане и уголемяване. Благодаря ви!
И аз ако правя нещо ще е само при него. При друг дори за консултация няма да ходя. А моят час е ден преди вашия, на 25.10 Grinning И аз съм във вашето положение, повдигане с увеличаване. Цената е 7700 € за повдигане с кръгли импланти и 8200 € за повдигане с анатомични импланти. Поне това видях в сайта. Направо са късметлийки тези, които нямат нужда от повдигане...

# 237
Здравейте, от известно време ми е станало фикс идея слагането на импланти, понеже гърдите ми са малки. Но искам това да се случи в Турция. Писах с болница Авицена и естетика, но чух лоши коментари за Авицена. Така че ще съм благодарна ако някой може да даде отзиви.
П.с: ходих на консултация в Стара Загора и проведох онлайн консултация с хирурзи от болница Авицена и Естетика. Всички ми препоръчват 350-375сс кръгли импланти ментор

# 238
И аз ако правя нещо ще е само при него. При друг дори за консултация няма да ходя. А моят час е ден преди вашия, на 25.10 Grinning И аз съм във вашето положение, повдигане с увеличаване. Цената е 7700 € за повдигане с кръгли импланти и 8200 € за повдигане с анатомични импланти. Поне това видях в сайта. Направо са късметлийки тези, които нямат нужда от повдигане...
Здравейте,момичета!!!Следя ви от доста време,и тъй като ми предстои операция следващия месец,искам да ви попитам тези от вас които са имали повдигане и поставяне на импланти с разрез тип котва,как  изглеждат самите разрези,много ли се виждат,ако може някой да ми изпрати снимка с подобни гърди,ще съм ви благодарна....А относно моята операция,ще съм при д-р Кръстев в клиниката на Стоянов.Имплантите са ми Ментор,кръгли,350cc,аз имам първоначален старт😉Наистина май по-добрият вариант е да нямаш нищо,отколкото да имаш и да са увиснали до пъпа🤣Цената при мен е 8000€,до колкото разбрах и при Стоянов е така...

Последна редакция: сб, 12 мар 2022, 17:55 от Zina86

# 239
Здравейте, момичета. Извинявам се ако някъде е коментирано вече, но някоя оперира ли ли са я по време на цикъл и при кой доктор?Както е тръгнало пак може да се наложи да отложа операция при Стоянов, а не ми се чака вече. Писна ми да ме е срам да се съблича по бански (с 0 старт съм) а и други планове съм съобразила с операцията, които не ми се иска отново да отменям.Решила съм ако не стане при него, да пробвам при Кънев. Доколкото знам при него не се чака толкова, а също е добър. Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт