Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 17

• 78 774
  • 770
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, момичета. Извинявам се ако някъде е коментирано вече, но някоя оперира ли ли са я по време на цикъл и при кой доктор?Както е тръгнало пак може да се наложи да отложа операция при Стоянов, а не ми се чака вече. Писна ми да ме е срам да се съблича по бански (с 0 старт съм) а и други планове съм съобразила с операцията, които не ми се иска отново да отменям.Решила съм ако не стане при него, да пробвам при Кънев. Доколкото знам при него не се чака толкова, а също е добър. Благодаря предварително!
  Здравейте,при мен лекаря изрично ме предупреди ,да не съм в цикъл...Както вече съм споменала,ще съм в клиниката на Стоянов,но оператор е д-р Кръстев и при него поне за сега чакането не е такова,имам три момичета оперирани при него и резултатите са много добри...Живи и здрави се надявам и при мен нещата да се получат🙏Мога да кажа повече ,като мине всичко другият месец☺

Последна редакция: нд, 13 мар 2022, 13:08 от Zina86

# 241
Здравейте, момичета. Извинявам се ако някъде е коментирано вече, но някоя оперира ли ли са я по време на цикъл и при кой доктор?Както е тръгнало пак може да се наложи да отложа операция при Стоянов, а не ми се чака вече. Писна ми да ме е срам да се съблича по бански (с 0 старт съм) а и други планове съм съобразила с операцията, които не ми се иска отново да отменям.Решила съм ако не стане при него, да пробвам при Кънев. Доколкото знам при него не се чака толкова, а също е добър. Благодаря предварително!
  Здравейте,при мен лекаря изрично ме предупреди ,да не съм в цикъл...Както вече съм споменала,ще съм в клиниката на Стоянов,но оператор е д-р Кръстев и при него поне за сега чакането не е такова,имам три момичета оперирани при него и резултатите са много добри...Живи и здрави се надявам и при мен нещата да се получат🙏Мога да кажа повече ,като мине всичко другият месец☺
Успех и лека операция!

# 242
Успех и лека операция!
Благодаря ви и на вас успех!☺

# 243
  • Пловдив
Здравейте. Следя темата отдавна тъй като много бих искала да ги коригирам моите гърди. Освен уголемяване имам нужда и от повдигане и намаляване на ареолите. След две бременности и две кърмения цирка е пълен. Имам час при др Стоянов на 26.10, но любопитството е голямо и няма да издържа до тогава. Моля за малко информация. Към края на кърменето съм, до тогава ще са минали 6 месеца, достатъчно ли е? И каква е цената на интервенциите които изброих по-горе? Знам че има ценоразпис, но са изброени отделно повдигане и уголемяване. Благодаря ви!
И аз ако правя нещо ще е само при него. При друг дори за консултация няма да ходя. А моят час е ден преди вашия, на 25.10 Grinning И аз съм във вашето положение, повдигане с увеличаване. Цената е 7700 € за повдигане с кръгли импланти и 8200 € за повдигане с анатомични импланти. Поне това видях в сайта. Направо са късметлийки тези, които нямат нужда от повдигане...
Здравейте,момичета!!!Следя ви от доста време,и тъй като ми предстои операция следващия месец,искам да ви попитам тези от вас които са имали повдигане и поставяне на импланти с разрез тип котва,как  изглеждат самите разрези,много ли се виждат,ако може някой да ми изпрати снимка с подобни гърди,ще съм ви благодарна....А относно моята операция,ще съм при д-р Кръстев в клиниката на Стоянов.Имплантите са ми Ментор,кръгли,350cc,аз имам първоначален старт😉Наистина май по-добрият вариант е да нямаш нищо,отколкото да имаш и да са увиснали до пъпа🤣Цената при мен е 8000€,до колкото разбрах и при Стоянов е така...
Аз още не съм минала, но в страницата му в Инстаграм виждам, че после минават през лазер за премахване на белези. Няма как да се заличат напълно, но както и да изглеждат ще го преодолея. Белезите не ме притесняват. Аз също имам начален старт, но ще видим какво ще предложи като кубици. Успех на вас и да се похвалите като мине всичко ✌☺

# 244
Благодаря ви,разбира се ще пиша😉☺дано не са нещо фрапиращо🥺Вие кога  ще сте на консултация и последно при Стоянов ли сте?

Последна редакция: нд, 13 мар 2022, 18:37 от bubanka

# 245
Цикълът в никакъв случай не е правдоподобна причина за отмяна на операция. Странно ми е лекар да Ви предупреди, да не сте в цикъл, все едно сама си го решавате. Ако нещо е гнуслив, да си беше избрал друга професия...

# 246
Цикълът в никакъв случай не е правдоподобна причина за отмяна на операция. Странно ми е лекар да Ви предупреди, да не сте в цикъл, все едно сама си го решавате. Ако нещо е гнуслив, да си беше избрал друга професия...
Няма нищо общо с това да го е гнус. Цикълът предвещава за промени в тялото- загуба на кръв, болки в гърдите и т.н., предпоставки, които не са желателни по време на операция.

Последна редакция: пн, 14 мар 2022, 04:01 от Music passion girl

# 247
Няма нищо общо с това да го е гнус. Цикълът предвещава за промени в тялото както и за загуба на кръв, предпоставки, които не са желателни по време на операция.
И аз съм съгласна с вас,все пак това е планова операция, и в случай че може да се избегне,разбира се че е по-добре да не си...Първо загубата на кръв,второ дискомфорта който изпитваш,трето промяната в тялото,аз преди цикъл не мога да си пипна гърдите от болка и ред други причини има ,поради което е хубаво да не си в цикъл.Макар че при мен явно ,от притеснение покрай самата операция или заради изкаран Ковид миналия месец,цикълът ми стана много нередовен ,в момента ми подрани с 9 дена и направо ми иде да се гръмна от нерви...😣😣😣

# 248
Здравейте момичета,тези от вас които са се оперирали след раждане,колко време е препоръчително да се изчака след като сте родили преди да се оперирате?Мисля да запазя консултация при Стоянов,колебаех се между него и Георгиев,но напоследък чувам негативни коментари за втория.И спред вас кое боли повече-секциото или гърдите 😅

# 249
  • Пловдив
Благодаря ви,разбира се ще пиша😉☺дано не са нещо фрапиращо🥺Вие кога  ще сте на консултация и последно при Стоянов ли сте?
Да, при него ще съм. На 25.10, има доооста време 😊
Относно цикъла, в сайта на Есте клиник изрично пише пациентките да не са в цикъл. Освен изброеното от вас, хормоналните промени действат и на упойката. Аз в момента трябваше да махам киста, но заради хормонален дисбаланс никой не иска да направи операцията. Никой не иска да ми сложи упойка. Когато ги нормализирам - тогава. Та, неслучайно операция в цикъл не е препоръчителна, особено пък планувана.

Последна редакция: пн, 14 мар 2022, 22:04 от amaru2

# 250
С мен имаше момиче, което предупреди като я приемаха, че е в цикъл и предупредиха анестезиолога и доктора. Звъннете й кажете, но мисля че не е въпрос на живот и смърт. Ще кървите повече и Вас ще ви боли повече след това, но не е нищо нечовешко. На мен ми дойде на ден 3 от операцията Simple Smile Неприятно, но нищо повече...

# 251
Здравейте!

Има ли някоя дама, която би споделила мнение за д-р Тонев от Пловдив. Търсих из всички теми и намерих само един коментар свързан с него. До колкото разбирам той оперира само с разрез под мишницата. Има ли някоя от вас с такъв разрез и какво бихте споделили за възтановяването?

Благодаря предварително.

# 252
  • Бургас
Може ли да ми кажете как да си запиша час при доц.Романски? Той в МБАЛ Надежда ли прави консултации? Там направих някаква регистрация да си запиша час, но пише, че няма свободни дати. Ако е удобно за телефон ще съм много благодарна 🤗

# 253
Аз съм оперирана при него, но преди цели 12 години и не знам доколко би Ви било полезно мнението ми. Разреза ми е под мишницата и ми беше доста трудно в началото, предвид че не можех да си вдигам ръцете изобщо. Горе долу седмица ни бе нужна да започна да се обслужвам напълно самостоятелно. За доктора мога да кажа само хубави неща. Много е мил к страхотен професионалист. Дано Ви е било от полза.

Здравейте!

Има ли някоя дама, която би споделила мнение за д-р Тонев от Пловдив. Търсих из всички теми и намерих само един коментар свързан с него. До колкото разбирам той оперира само с разрез под мишницата. Има ли някоя от вас с такъв разрез и какво бихте споделили за възтановяването?

Благодаря предварително.

# 254
  • Русе
Може ли да ми кажете как да си запиша час при доц.Романски? Той в МБАЛ Надежда ли прави консултации? Там направих някаква регистрация да си запиша час, но пише, че няма свободни дати. Ако е удобно за телефон ще съм много благодарна 🤗

Доц. Романски не прави вече естетически. Само реконструкции. По принцип. Един ден в месеца има прегледи и не иска да поема по-вече пациенти, защото има много. Рядко се случва да пропусне ден без операция.
За предният месец сестрата каза, че часовете са свършили за 20 мин.

Общи условия

Активация на акаунт