Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 17

• 78 758
  • 770
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте! Предстои ми смяна на импланта и повдигане на здравата гърда ( другата е след реконструкция). Но въобще не е изключено точно тогава да ми дойде цикъла. Имате ли идея какво мога да направя за забавяне   , предвид че не ми позволяват да пия нищо , което се отразява на кръвта? Някоя била ли е в цикъл повреме на операцията си ?

# 286
аз също щях да съм в цикъл , но пих витамин ц , не знам от него ли беше , но се забави и ми дойде 3 дни след операцията , а по изчисления трябваше точно. деня на операцията да ми дойде или един ден преди нея .Един Друг път също ми се е случвало това да го правя с витамин ц и пак се получи.

# 287
И аз мисля за витамин Ц, но нали ме предупредиха да не пия нищо за кръвта и не знам мога ли или не

# 288
В ракъв случай не знам .. Аз изрично питах преди това хирурга, който ме оперира дали може да пия. Той ми отговори че може , щом е ставало преди да пробвам пак, така или иначе няма да ми навреди. Аз също много се притесних да не ми дойде в деня на операцията . На мен лично ми каза че не е такъв проблем , случва се.

# 289
Д-р Стоянов почти сигурно ще Ви каже, че първонтрябва да направи повдигане и след поне 6 месеца да постави импланти. Това удължава чакането. Но пък може да си намерите по-скорошен час ако пишете по групите, че търсите да си го смените.
Ако смятате, че той е Вашия човек, чакането си заслужава. Успех !

Защо на 2 етапа? В Инстаграма му миналата седмица беше пуснал повдигане + импланти и са правени на един път. В кои случаи се прави последователно ?

На мен Стоянов ми даде избор аз да реша дали да направи операция 2 в 1 или на два етапа. Не е казвал, че не може заедно, а единствено че когато двете операции са заедно, е по-травмиращо за тъканите. И като съм гледала негови снимки с резултати, мисля че често прави повдигане с импланти заедно. Така че е по-скоро предпочитание на пациента.

# 290
На мен също ми разрешиха витамин Ц. Дано устискам още няколко дни, че ми отложиха операцията с един ден

# 291
Много рядко някой се съгласява за операция 2 в 1. Тук често е коментирано, препоръчвам, който се интересува да прочвте назад и старите теми. Да не говорим, че и има различен начин на повдигане…
Аха, много рядко...
Предлагат на два етапа и като не се съгласи пациентката, бързо склоняват.
Познавам няколко жени с импланти и повдигане (вкл и аз) и само на една първо сложиха импланти и след 6м обраха кожата.

# 292
Ето го моят резултат след 9 месеца:

д-р Пеев, клиника Малинов, 395cc, анатомични, подмускулно

# 293
Здравейте, момичета!
На мен ми предстои операция при д-р Стоянов през месец октомври и бих се радвала да си попишем с някои от Вас на лично, за да обменим опит!😊

# 294
Страхотно, Пламена! Чудесно изглеждат! Как се чувстваш 9 месеца след операцията?

# 295
Страхотно, Пламена! Чудесно изглеждат! Как се чувстваш 9 месеца след операцията?

Чувствам ги като свои, омекнаха доста, но има още какво да се желае. На моменти дори забравям, че съм имала операция. Чувствам се добре като цяло и съм много доволна.

# 296
Здравейте . Наистина ще е много хубаво ,да съживим малко групата тук . Помага на доста момичета ,включително и на мен. Споделям моя резултат 11 месеца от операцията. 490сс. кръгли ,висок профил.,по метода Dual plane .Начален старт чашка В ,с лека птоза .
Скрит текст:
Скрит текст:

# 297
Здравейте, действително ли д-р Романски е спрял да поставя импланти и защо?

# 298
Мимилота, супер! Ти при кой ги прави?

# 299
Да, спрял е. Предпочита да се занимава с по-сложни и интересни случаи, така чух.
Здравейте, действително ли д-р Романски е спрял да поставя импланти и защо?

Общи условия

Активация на акаунт