Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 17

• 78 856
  • 770
  •   2
Отговори
# 300
Мимилота, супер! Ти при кой ги прави?
Молов

# 301
Извинявайте за вероятно глупавия въпрос, но какво е реконструкция? Blush

# 302
cristi , напиши в чичко гугъл - реконструкция на гърда и ще си отговориш на вероятно глупавия въпрос Simple Smile)

# 303
Как не се сетих сама не знам. Добре, че си ти! То, по тая логика, пак в Гугъл можеш да видиш доста за лекари, импланти и какво ли не. Защо си ти в тази тема тогава?

# 304
Момичета, досега чули ли сте случай за BII в България или Explant? Никой нищо не говори за това тук, а в чужбина постоянно излизат статии и отзиви за Breast Implant Illness🤨🧐

# 305
Напротив, много се говори, но не и тук. Има една група във Facebook, (Без)Опасна красота. Там видях доста случаи на премахнати импланти. Разбира се, симптомите, които се описват са често стещани при хората в днешно време. Има жени, които обвиняват за всичко в живота си имплантите. Прочетете, особено ако четете постовете на често пишештите там, ще си направите изводи.

# 306
Извинявайте за вероятно глупавия въпрос, но какво е реконструкция? Blush
Реконструкция на гърда правим след мастектомия. Изграждане на гърда с имплант

# 307
Момичета, досега чули ли сте случай за BII в България или Explant? Никой нищо не говори за това тук, а в чужбина постоянно излизат статии и отзиви за Breast Implant Illness🤨🧐

Имаше преди време една потребителка тук, която имаше проблеми и смяташе, че са от имплантите. Също няколко пъти е споменавана въпросната група във фейсбук, където се обсъждат проблеми след поставяне на импланти. Може да се поинтересуваш по темата.

# 308
Чух за тази група. Доколкото разбрах има стотина члена, които са тип върли анти-ваксъри и обясняват как всичко лошо, което им се случва е от имплантите Rolling Eyes Според мен, ако една жена си прави периодични прегледи при мамолог (а това е задължително със или без импланти), няма от какво да се притеснява.

Кристи, напълно те подкрепям, отговорът към теб беше доста груб! Доколкото знам, реконструкция е когато е била премахвана тъкан. Нека някой да ме поправи, ако греша.

# 309
Благодаря, Peack. Объркването ми дойде от постовете, че Романски се занимава вече само с реконструкции, но не беше спомената изрично гърда и се чудех дали пък не означава нещо друго и не се отнася и за други части от тялото - примерно възстановяване на увредена кожа и т.н.

Сноу, Hug

# 310
Благодаря, Peack. Объркването ми дойде от постовете, че Романски се занимава вече само с реконструкции, но не беше спомената изрично гърда и се чудех дали пък не означава нещо друго и не се отнася и за други части от тялото - примерно възстановяване на увредена кожа и т.н.

Всъщност реконструкции се правят и на други части на тялото, така че чуденето Ви е основателно, ако не е споменато изрично реконструкция на гърда.

А аз от друга страна искам да ви се оплача, момичета: на 29.03 трябваше да ми е операцията при д-р Стоянов за поставяне на импланти и какво си мислете стана една седмица преди това? Естествено се заразихме цялото семейство с Ковид. Благодарна съм, че го изкарахме леко, почти безсимптомно, но разочарованието от неслучилата се операция си остава Cry. Та, ей така исках да си помрънкам малко, понеже знам, че тук има момичета, които като мен чакат векове за дата при Стоянов и ще ме разберат Grinning

# 311
Дадоха ли Ви нова дата за операция ? Интересно ми е колко ще чакате.
Докато бях в клиниката на преглед, записваха час на една пациентка и и казаха, че ако докато чака деня на операцията се разболее от Ковид, трябва да ги уведоми и да се направят допълнителни изследвания, освен тези, които се изискват, както и да мине определен период от излекуването.

# 312
На мен антигенния в деня преди операцията ми беше положителен. Не бях болна, но стоях 2 седмици карнтина...Отложиха я с месец, просто защото нямаше по ранна свободна. Не са искали допълнителни изследвания.

# 313
На мен, пък, в клиниката на Стоянов ме предупредиха, че трябва да е минал определен период след прекаран Ковид преди да се направи операцията. Не помня точно колко, но беше от рода на няколко месеца. Дори и леко прекаран, Ковид нанася поражения след преболедуване и наистина е добре да се изчака известно време докато се възстанови организмът.

# 314
  • Пловдив
Да, вярно е. Доста уврежда и дори може човек да се чувства ок, но вътрешно да е увреден и само при изслвдвания да се види. Да не говорим, че отключва болести в последствие.

Общи условия

Активация на акаунт