Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 17

• 78 841
  • 770
  •   1
Отговори
# 525
А, супер, че се притесних и даже мислех да им звъня. 😅 Много благодаря!

На Ментор не трябва да се прави регистрация . Достатъчни са само паспортите.
[/quote]

# 526
За какво служи тази регистрация?

# 527
За какво служи тази регистрация?
Може да е свързано с гаранцията. Аз моите не съм ги регистрирала.

# 528
Здравейте момичета. Прочела съм всички теми до тук от самото начало и се интересувам от клиника или конкретен доктор в Турция, който може да препоръчате, освен тези които са в Естетика ако може.

# 529
Здравейте,
Бих искала да помоля за препоръки за кремове против стрии, белези и против отток. Знам, че на по-малко от 3 седмици е нормално още да имам отток между гърдите, но на моменти ми създава голям дискомфорт. С  почти 0 старт бях и 100% ще ми се появят стрии, а за белезите просто бих искала да чуя и други предложения освен Келокот и Дерматикс.
Благодаря предварително!

# 530
Здравейте,
Бих искала да помоля за препоръки за кремове против стрии, белези и против отток. Знам, че на по-малко от 3 седмици е нормално още да имам отток между гърдите, но на моменти ми създава голям дискомфорт. С  почти 0 старт бях и 100% ще ми се появят стрии, а за белезите просто бих искала да чуя и други предложения освен Келокот и Дерматикс.
Благодаря предварително!

За стрии може би Био Ойл ще помогне.
Аз белезите мажа с Мадекасол, но още е рано, за да кажа дали ще ги заличи.
Месец и половина след  операция съм.

# 531
Здравейте,
Благодаря предварително!

За стрии може би Био Ойл ще помогне.
Аз белезите мажа с Мадекасол, но още е рано, за да кажа дали ще ги заличи.
Месец и половина след  операция съм.
Благодаря!

# 532
  • Русе
И аз мажа с Мадекасол. Също не мога да кажа за резултат. Няма още месец от както го ползвам.

# 533
Белезите се повлияват най-добре от третиране с лазер.

# 534
Може ли да дадете препоръка за конкретен лазер и клиника, може и на лични. Аз съм 6 месеца след повдигане и засега белезите си личат. Пръсках келокот 2 месеца по препоръка на лекаря.

# 535
Може ли да дадете препоръка за конкретен лазер и клиника, може и на лични. Аз съм 6 месеца след повдигане и засега белезите си личат. Пръсках келокот 2 месеца по препоръка на лекаря.
Лазерът е CO2. Има доста клиники,  които разполагат с такъв, но имайте предвид,  че с този лазер трябва да Ви обработи лекар, а не козметик или медицинска сестра.

# 536
Някой го беше казал и ми хареса...
След като си личи операцията, защо се занимавате с белези?
И да ги няма-пак е имплант.
Не мислете това и се радвайте Simple Smile
И да няма имплант - направили сте го и му се наслаждавайте!

# 537
Ако бяха от имплант, нямаше да се занимавам, но аз съм с повдигане без импланти. Вторачвам се в белезите около ареолите,които придобиха странен вид, много по -бели от околната кожа. Може и да е нормално и временно, не знам. Вертикалните не ме дразнят. А в гънката долу пък нямам разрези.

# 538
Не знам дали се загуби коментара ми или нещо не го виждам.. но повтарям

При мен белезите са колкото косъм. Носих лепенки против белези 2 месеца веднага след като ми свалиха конците. Резултата е много добър защото освен,че тъканта се възтановява, държи раната затворена, за да не се разширява белега.
Nabella, и моите са рязани през ореолата, белега е почти невидим, но също е до кожа и цвят. Но пък всичко си е твое и това прави гърдите толкова красиви.

Интересно ми какви резултати може да даде лазер при такива белези.

# 539
Мили момичета, ползвах търсачката, прочетох тази тема, но нещо не откривам отговор на въпроса си. Кой освен доц.Романски се занимава с премахването на импланти, особено с цялата капсула? Записването на час при него е огромно предизвикателство, а имам спешна нужда от преглед. Благодаря предварително за всяка насока!

Общи условия

Активация на акаунт