Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 17

• 78 730
  • 770
  •   1
Отговори
# 570
D.B. не познавам др Стоянов лично. Но като цяло това надменно отношение го има и в кварталните поликлиники.
Моето наблюдение е чисто естетично... това което е правил Стоянов всичко ми харесва и другите нашумяли хирурзи не толкова, затова само той ми вдъхва доверие наистина.

Д-р Стоянов и надменно отношение? В негово лице съм срещала винаги уважение, отговарял ми е на стотиците въпроси без да доловя и капка раздразнение. Не може да коментирате така човек, който не сте срещала.

Последна редакция: вт, 12 юли 2022, 08:13 от bubanka

# 571
Mimi, както казах не го познавам лично, но надменно отношение в бг лекарите не е рядкост.
Специялно за Стоянов не съм чула една лоша дума, като хирург за мен е артист Simple Smile

# 572
Аз миналата година юни месец се записах за консултация за февруари тази година при д-р Стоянов. Предполагам, че не прави консултациии всеки ден и затова графикът му е такъв. Предполагам, че почти всеки ден има операции, а отделно има и часове за вече оперирани жени. Факт е, че е най-търсения хирург за операции на гърди и изобщо не се учудвам, че е толкова зает.

Като отношение на консултацията беше много уважителен и същевременно приятелски настроен. Според мен, успява да предразположи пациентите си.

# 573
Въпрос към дами,които са с реоперация при друг лекар не при същият който е извършил първата операция? Конкретно съм се насочила за реоперация към доктор Николай Георгиев,но ако и за него се чака 10 месеца само за консултация,ще размисля. Сред Вас има ли оперирани от него и доволни ли сте от резултата?

# 574
В първите 5-6 теми за мамопластика има доста мнения за него, може да си разгледате и да пишете на някои от пациентките му. По принцип не се чака много при него, това със сигурност го знам. А защо се налага реоперация?
Въпрос към дами,които са с реоперация при друг лекар не при същият който е извършил първата операция? Конкретно съм се насочила за реоперация към доктор Николай Георгиев,но ако и за него се чака 10 месеца само за консултация,ще размисля. Сред Вас има ли оперирани от него и доволни ли сте от резултата?

# 575
Според моят хирург трябва да се подменят около 15тата година след поставянето им. Аз съм на 7мата година и съм решила да ги подменя. Благодаря за информацията ще разгледам темите назад и ще преценя как да процедирам за напред.

# 576
Здравейте, предстои ми избор между Молов и Динев за увеличаване на бюст, старт от почти нула. Според Молов трябват 320 кръгли импланти среден профил гладки, а Динев е за текстурирани.
Не мога да реша при кой лекар да се оперирам. Кой от двамата бихте ми препоръчали? Бихте ли ми споделили мнения за професионализъм, отношение…
Благодаря, момичета.

# 577
  • София
А защо сте се спряла конкретно на тези два доктора? За Динев не помня да съм чела тук отзиви, за Молов има повече, но са противоречиви.
Има и други хирурзи в БГ …

# 578
За Молов това което мога да кажа е че в предишните теми доста момичета се бяха оперирали при него. Имаше две грешки. Импланти с неправилен размер другия не го помня..  Истината е че и двата случая ги оправи след това, безплатно и се получи чудесно.
Има наистина много красиви изпллнения

# 579
Здравейте, предстои ми избор между Молов и Динев за увеличаване на бюст, старт от почти нула. Според Молов трябват 320 кръгли импланти среден профил гладки, а Динев е за текстурирани.
Текстурираните се избягват от известно време, след като продуктите на някои компании бяха обявени за рискови и спрени от производство. Не знам за лекар, но на ваше място бих предпочела гладки.

# 580
А защо сте се спряла конкретно на тези два доктора? За Динев не помня да съм чела тук отзиви, за Молов има повече, но са противоречиви.

Благодаря, момичета!

От доста дълго искам да си сложа импланти и честно да ви кажа, в началото нямах никакви съмнения, че Молов ще е моят доктор. След това прочетих доста противоречиви мнения и бях на консултация с него. Имам известни съмнения сега. Др Динев е също известен пл. хирург; от Варна съм и за това реших да се консултирам и с него. Освен разлика в размера и повърхността на имплантите, които препоръчват, има и голяма разлика в цената. Та за това съм малко на кръстопът. А ще пътувам в края на лятото и няма как да се видя и с други лекари.

# 581

Благодаря, момичета!

От доста дълго искам да си сложа импланти и честно да ви кажа, в началото нямах никакви съмнения, че Молов ще е моят доктор. След това прочетих доста противоречиви мнения и бях на консултация с него. Имам известни съмнения сега. Др Динев е също известен пл. хирург; от Варна съм и за това реших да се консултирам и с него. Освен разлика в размера и повърхността на имплантите, които препоръчват, има и голяма разлика в цената. Та за това съм малко на кръстопът. А ще пътувам в края на лятото и няма как да се видя и с други лекари.

Нина, колко големи и какви импланти ти препоръчват?
Колко голяма си ти? (Подгръдна обиколка и височина) С какъв старт си? Има ли увисване?
На колко си години?

Искаш по-големи и по-високи гърди, което е по-малко натурална, но популярна визия или по- естествен бюст, което са не много големи гърди?

Последна редакция: чт, 14 юли 2022, 08:43 от Eli..........

# 582
Молов в за 290 кръгли, а Динев за поне 350 кръгли.

Колко голяма си ти? (Подгръдна обиколка и височина)
Аз съм 170см, подгръдна 72

С какъв старт си? Има ли увисване?
Малък почти нулев, без увисване

На колко си години? На 40

Искаш по-големи и по-високи гърди, което е по-малко натурална, но популярна визия или по- естествен бюст, което са не много големи гърди?

Бих искала леко увеличаване от 85 малко В на 85 нормално С. Не искам голям бюст, а да спра да нося сутиени с подплънки, за да създам обем. Искам големината на гърдите, които имах като бях бременна и след това като кърмех Grinning.

[/quote]

# 583
Молов в за 290 кръгли, а Динев за поне 350 кръгли.

Колко голяма си ти? (Подгръдна обиколка и височина)
Аз съм 170см, подгръдна 72

С какъв старт си? Има ли увисване?
Малък почти нулев, без увисване

На колко си години? На 40

Бих искала леко увеличаване от 85 малко В на 85 нормално С. Не искам голям бюст, а да спра да нося сутиени с подплънки, за да създам обем. Искам големината на гърдите, които имах като бях бременна и след това като кърмех Grinning.

[/quote]

Моите мерки са подобни. ( 1,75м, 74см подргъдна, 39г, страт 80В приблизително)

85Б не е точно нулев старт, колкото и да ти се струва малко в момента Simple Smile

Моите импланти са 300сс и сега сутиените са ми 90С-80D. Не е някаква лудост като размер, ако искаш ще ти покажа на лична, но аз съм висока. На жена 160см ще стоят огромни.
Тъй като нямаш увисване могат спокойно да ти сложат кръгли импланти.  
Тъй като имаш тесен гръб, базата на имплатна не може да е много голяма, така 290сс на теб ще стоят по-големи от жена с гръб 78см, на пример.

Разликат между 290 и 350 сс НЕ е голяма.

# 584
Eli………. Благодаря ти много за съветите.
А ти при кого се оперира? Гладки ли са или микротекстурирани? Др Молов изглежда професионалист, но някои мнения ме карат да се консултирам и с други лекари…
А др Динев е с опит и квалификации от Франция.

Общи условия

Активация на акаунт