Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 17

• 76 295
  • 770
  •   2
Отговори
# 645
Здравейте момичета, 

Не съм се включвала скоро.
Преди 2 години и няколко месеца се подложих на операция за увеличаване на бюста. Като съм изключително доволна от резултата, много естествен, 350 цц ментор, подмускулно, анатомични! Не съм имала никакви проблеми!  Преди 3 месеца обаче след тренировка и излизане в една по-студена нощ, получих странна болка в една от гърдите. Спомням си, че бях с доста стегнат сутиен. От тогава насам се почна едно ходене по мъките, защото ми е тридно дори да обясня какво чувствам. Движение на импланта при навеждане, спане на страни или определена поза. Наскоро усетих и напрежение в гърдата във вода. Сякаш има въздух или нещо не е така фиксирано както другата гърда. Бях при пластичния хирург два пъти, посетих няколко пъти мамолог, невролог минах през всички възможно сценарии-киста, мускул, нерв, стернална става… последно направих ЯМР и още чакам резултата. Ако някоя от Вас е имала подобен проблем ще съм благодарна да ми пише на ЛС. Мислих си, че е широк джоб, но реално като сравня двете движението е едно и също. А и пластичния хирург го птхвърли като вариант. Не знам възможно ли е някакво отлепяне на мускула от стената на гръдни кош, но се надявам да не е това! Вече дори не знам при кой специалист да отида. Определено пластичния хирург не е много заинтересован след като няма становище за проблема, а мамолозите отричат да има такъв.
Благодаря предварително ако имате коментар по темата и се извинявам за дългия пост!
Бъдете здрави!

# 646
Здравейте момичета, 

Не съм се включвала скоро.
Преди 2 години и няколко месеца се подложих на операция за увеличаване на бюста. Като съм изключително доволна от резултата, много естествен, 350 цц ментор, подмускулно, анатомични! Не съм имала никакви проблеми!  Преди 3 месеца обаче след тренировка и излизане в една по-студена нощ, получих странна болка в една от гърдите. Спомням си, че бях с доста стегнат сутиен. От тогава насам се почна едно ходене по мъките, защото ми е тридно дори да обясня какво чувствам. Движение на импланта при навеждане, спане на страни или определена поза. Наскоро усетих и напрежение в гърдата във вода. Сякаш има въздух или нещо не е така фиксирано както другата гърда. Бях при пластичния хирург два пъти, посетих няколко пъти мамолог, невролог минах през всички възможно сценарии-киста, мускул, нерв, стернална става… последно направих ЯМР и още чакам резултата. Ако някоя от Вас е имала подобен проблем ще съм благодарна да ми пише на ЛС. Мислих си, че е широк джоб, но реално като сравня двете движението е едно и също. А и пластичния хирург го птхвърли като вариант. Не знам възможно ли е някакво отлепяне на мускула от стената на гръдни кош, но се надявам да не е това! Вече дори не знам при кой специалист да отида. Определено пластичния хирург не е много заинтересован след като няма становище за проблема, а мамолозите отричат да има такъв.
Благодаря предварително ако имате коментар по темата и се извинявам за дългия пост!
Бъдете здрави!
Буквално същото е при мен, изведнъж усетих едната гърда различна, сякаш тъканите се отлепиха от импланта или мускула от гръдната кост. На ехограф отхвърлят спукване, пластичните не вземат отношение - само операцията показвала на 100% реалността. Колебая се нужна ли е операция, но ми се струва, че да, не искам гел да се разлее в тъканите ми.
Много ще съм благодарна да споделите резултатът от ЯМР, той трябва да дава повече яснота над това странно състояние. Дано всичко е наред ☀️

# 647
Здравейте, опитвам се да Ви изчета постовете, но все още има много непрочетени.
От няколко години обмислям поставянето на импланти. Тази година вече сериозно търся информация.
С мастопатия съм и се консултирах и с мамолог относно евентуални проблеми след операцията. Каза ми че нямат отношение. Запазих си час за консултация при Молов, но е чак за 30 октомври. Това леко ме изненада.

Ще следя вашите резултати с интерес
Здравейте в коя клиника на Молов -София или Смолян ?

# 648
не знам какъв е точно проблема, ако импланта е спукан ще се разбере от ЯМР. Подува ли се гърдата?
От фитнеса четох че на жени с импланти им се получава отлепяне на капсулата ли беше ще ви излъжа, обаче хирурга трябва да може да види това с обикновен преглед дали има отлепяне. Надявам се да се разбере какво е точно.

# 649
не знам какъв е точно проблема, ако импланта е спукан ще се разбере от ЯМР.
Мм, не е 100% гаранцията, че ще се види, но поне е по-чувствителен от ултразвук.

# 650
Здравейте,
След 1 месец ми предстои операция. Искам да попитам дали някой има контакт на момичето, което прави масажи за наместване?
Преди много често се споменаваше тук и имаше много доволни. Мисля, че се казваше Ани? Благодаря

А и за белезите - някой ако е доволен от дадена процедура, ще се радвам да сподели Simple Smile

# 651
Здравейте,
След 1 месец ми предстои операция. Искам да попитам дали някой има контакт на момичето, което прави масажи за наместване?
Преди много често се споменаваше тук и имаше много доволни. Мисля, че се казваше Ани? Благодаря

А и за белезите - някой ако е доволен от дадена процедура, ще се радвам да сподели Simple Smile

Здравейте,моята операция мина преди малко повече от 6месеца.
Правих масажи при Ани,уникална е!Препоръчвам с две ръце,без нея нямаше да имам резултата,който е сега,а той е повече от добър!Спазвайте стриктно каквото Ви казва.
Това е тел. номер който имам аз 089 975 5077

# 652
  • София
Здравейте,

Правих масажи при Ани,уникална е!Препоръчвам с две ръце,без нея нямаше да имам резултата,който е сега,а той е повече от добър!Спазвайте стриктно каквото Ви казва.

От кой град е Ани?

# 653
Здравейте, момичета! Моля, ако някоя от вас скоро е била в Естетика, Истанбул за уголемяване на гърди да ми пише.

# 654
  • Велико Търново
Здравейте момичета!  Оперирана съм преди година и половина от карцином на млечна жлеза. Операцията ми е органосъхраняваща. По принцип съм с малки и плоски гърди.  Обмислям да си сложа импланти, но направо се обърках към кой хирург да се насоча. Засега по ваши мнения съм се спряла на доц. Романски,  Д-р Молов(четох че е онкохирург), Д-р Хатър.  Ако има сред вас дами с моята диагноза минали операция с поставяне на импланти, моля за мнения. Благодаря!

# 655
  • Русе
Доц. Романски не поема вече нови пациентки. Щял да довърши почнатите и излизал отпуска. Аз съм при него и другата седмица ми е втората операция. Приятелки се правиха при Хътър. Доволни са. Моллов не знам да прави такива като нас.

# 656
Здравейте,

От кой град е Ани?

В София.
Но не е задължително ако не сте от София да ходите редовно при нея.В моя случай аз също не съм от София.Свързах се с нея след махането на конците,тя ми каза,че тряба да минат поне 20 дни от операцията и тогава да започна масажите.Срещнахме се едва месец след това,съчетах го с първия контролен преглед при хирурга.Първия път основно ми обяснява какво да правя и какво да не правя,отговори ми на много въпроси,които бяха възникнали след операцията.Много мила и обяснява много подробно.Същинския масаж е не повече от 5мин,а самото посещение продължи 30мин.Важно е да има кой да Ви ги прави в къщи сутрин и вечер по 5мин,ако нямате възможност да ходите редовно.В моя случай съм направила 3 посещения,т.е. 3 масажа,през другото време моя съпруг ги правеше в къщи.Тя му обясни,дори го накара да пробва пред нея за да види дали е разбрал правилно какво трябва да прави.Всеки случай е индивидуален и има нужда от различен подход.През останалото време подържахме връзка в месинджър.Пращах и снимки и т.н.
Тя също ми обясни,че не винаги има нужда от масажи,но при всички случай те помагат за възстановителния период и да се наместят имплантите добре в джобовете.Ако имате въпроси може да ми пишете на лични.
Успех!

# 657
Здравейте момичета!  Оперирана съм преди година и половина от карцином на млечна жлеза. Операцията ми е органосъхраняваща. По принцип съм с малки и плоски гърди.  Обмислям да си сложа импланти, но направо се обърках към кой хирург да се насоча. Засега по ваши мнения съм се спряла на доц. Романски,  Д-р Молов(четох че е онкохирург), Д-р Хатър.  Ако има сред вас дами с моята диагноза минали операция с поставяне на импланти, моля за мнения. Благодаря!
Здравей, аз съм с двустранна мастектомия и поставени импланти при доктор Хатър. Неразличими са от истински. Изключително доволна съм, целия и екип са невероятни професионалисти

# 658
  • Велико Търново
Благодаря за споделянето. Може ли повече подробности, може и на лични. 🥰

# 659
Здравейте, колко килограма могат да се вдигат веднага след операцията с импланти и до кога трябва да се спазва? 

Кога започнахте да си вдигате ръцете над главата, например за някои шкаф да се протегнете?

Благодаря предварително

Общи условия

Активация на акаунт