Новата година носи нов късмет - през ЯНУАРИ чакаме нетърпеливо малкия човек!

• 42 253
  • 551
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Nova321, в кой град си, ако не е тайна? Дано бързо да оздравееш и тестовете да са отрицателни!
Eli100, честит да ти е Иван!
Snowwhite, съжалявам че е трябвало да минеш и през това, но важното е, че всичко е приключило добре.
Аз все още си чакам, детето вече няма никакво търпение...Аз...не знам вече, просто си чакам, даже вече свикнах да сме си две в едно Simple Smile

Последна редакция: чт, 20 яну 2022, 10:32 от Портокалкова

# 376
Нова, надявам се за добро развитие при вас, наистина ме е страх да не съм безсимптомна, а положителна и само го мисля последните дни..
Портокалкова, бях забравила, че си със секцио, аз хич не съм “на ти” с vbac. Пожелавам ти да се равият нещата както ги искаш и да си тръгне само човечето.

# 377
Нова, желая ти всичко да се случи по най-добрия начин! Няма как да не се притесняваш, но стискам палци да сте добре!

# 378
Nova321, в кой град си, ако не е тайна? Дано бързо да оздравееш и тестовете да са отрицателни!
Eli100, честит да ти е Иван!
Snowwhite, съжалявам че е трябвало да минеш и през това, но важното е, че всичко е приключило добре.
Аз все още си чакам, детето вече няма никакво търпение...Аз...не знам вече, просто си чакам, даже вече свикнах да сме си две в едно Simple Smile
Гоце делчев. Благодаря 😘

# 379
Момичета, връщам се от преглед. Разкритие - 0 Sad Ще си почакам май до 30ти, а така се надявах утре-другиден да родя....Започвам да се притеснявам, че няма да тръгне и ще се наложи секцио в последния момент. А тъкмо се пренастроих за нормално раждане

# 380
  • София
Хибискус, аз също го мисля това - да не изляза безсимптомна, но положителна. Но нищо не мога да направя, освен да се притеснявам...
Dreaming_girl, нищо не се знае относно това кога и как тръгва раждането. С предишното на 30 декември бях на преглед и нямах никакво разкритие, на 31 вечерта ми изтекоха водите и започнаха контракции. Друг е въпросът вече, че тялото ми не се справи и раждането не напредваше. Мисълта ми е, че не е задължително да има разкритие. На 30-ти ти е термина ли?

# 381
Портокалова, да, на 30ти е. Но се надявах нещо утре-другиден.... Grinning

# 382
Минавам само да споделя на 19.01 се роди нашия дълго чакан син. Всичко е наред, добре сме, но тъй като се наложи секцио ще бъде при мен чак утре. Времето не минава, но още малко и ще бъдем заедно. Операцията мина изключително леко, очаквах повече мъки, но за моя радост не беше толкова страшно. Благодаря Ви за подкрепата, на чакащите - сили и успех, чакаме прекрасни новини.

# 383
Честито и бързо възстановяване Hug

Момичета, нормално ли е след преглед за разкритие да има малко кръв? Наистина малко- капки, примесени със секрет. Нямам болки или други неразположения и се чудя дали трябва да се притеснявам.

# 384
Да е много здравичък а на теб бързо въстановяване. Driming нормално е от прегледа е не се притиснявай.

# 385
  • Пловдив
Dandelion.wish, С първото секцио имам спомен, че имах леко подуване на операцията, но след това се оправи. Дано е нещо временно и при теб, какво каза лекарят?

Eli100, честит да е Иван! Да ви е жив и здрав и много, много да ви радва!

la principessa, честито ви момченце! Да е здрав, щастлив и много, много да ви радва!
Бързо възстановяване и на двете!

Nova321, стискам палци всичко да се развие по най-добрия начин,но съм чела в други теми за момичета, които дори и по време на секциото са имали симптоми, но всичко се е развило добре. Щом си под лекарско наблюдение, няма страшно.

И аз много се притеснявах преди секциото, а сега дори още повече. Днес при нас падна пъпчето и малко се шашнах, има някакви секрети които излизат периодично, предполагам е нормално. С голямото дете падна в болницата и нямах такива чуденки. Иначе обичайната програма при нас, недоспиване, но и много хубави емоции❤️❤️❤️
На всички в очакване, много мина,малко остава! ❤️

# 386
Мамчета, записвам се и аз с една госпожица Ивет, 52см, 3270гр, която се роди вчера след дълго чакане и 12 дни преносване, с индуцирано раждане. Както казва мъжът ми, ние 2 години я правихме, сега 2 седмици я чакахме да излезе 😁
Не мина както ми се искаше и се поизмъчих 1 денонощие, но като си я видях и гушнах накрая, всичко друго се изпари. Няма друго такова щастие. Прекрасна е и има много коса 😁 Още сме в болницата, учим се да се кърмим, имаше успех от първия ден, но упорито си иска само лявата ми гърда, а от дясната плаче.
Честито на всички нови мами и бебчета! А на престоящите - леко раждане и здрави бебоци 👶

Последна редакция: пт, 21 яну 2022, 04:23 от marry_an

# 387
Честити бебчета. Да са живи и здрави.
Моето го морят газове и го на моменти истерията е огромна. Уча се да вързвам слинг , че поне денем да съм със свободни ръце.

# 388
Ох най-накрая да стигна да пиша 😁
Честито за новите бебчета 🤗 Да са живи и здрави а на мамчетата бързо възстановяване 🌹❤

Ние от понеделник сме си вкъщи и се напасваме. От вчера реших, че няма да кърмя, защото малчо е много поспалив и на гърда само спи и докато я дръпна е рев 🙈 та сега е на АМ. Баткото и той си е вкъщи, че в градината имат доста болни, включително и от ковид и ще си е вкъщи до 28. Много ми помага с грижите за брат си 🤗 сега в неделя чакаме и изненада - мама и тати ще идват, та нямам търпение да му видя реакцията и да видя кой ще плаче най-много 🤣🤣🤣 не сме се виждали от 3 години 🙈 та следващите 2 седмици сигурно няма да мога да пиша много 🤗

# 389
Честити да са новите бебчета, а на майките бързо възстановяване!

Аз, т.е. ние, изкарахме една ужасна нощ.
Снощи ме втресе, ама така както никога не ме е втрисало, и стигнах до 39,8-9 температура. Мъжът ми жонглираше между мен и детето, понеже хич не бях добре. Тази сутрин я смъкнах, после пак хвръкна до 39,6, почти припаднах в банята. Искрено се надявам да не стигам до антибиотик, не съм пила от години и баш сега не ми се ще.

Общи условия

Активация на акаунт