Ще имам близнаци ! Тема с продължение 38

• 60 184
  • 934
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Аз също родих в Шейново при един от двамата АГ, при които се следях. Спешно секцио в 33гс, след като в 29гс се скъси шийката. Общо месец и половина прекарах в болницата преди и след раждането, стоях 3 седмици в болницата да нося на 3ч стерилна кърма, докато бебетата бяха в неонатология, после си бяха денонощно с мен в стаята докато станат по 2100 за да ни изпишат. Супер доволна съм, не ми беше важно лукс за мен, а добра неонатология за бебките. Платих единствено избор на екип.

Разлика имат още от първия преглед в 7гс, родиха се с 300г разлика, сега на 1г6м разликата им е 4 кила - едната е пухкава и здрава, другата е слаба и жилава 🤣🤣

Момичета, вие къде сте раждали и доволни ли сте?

# 391
Родих в Токуда и съм много доволна от всичко, освен че с паричките, които дадохме можех да си купя и горе долу читава кола...

# 392
Родих в Надежда, там лежах и за задържане , там се следях .  Абе всичко.
За раждането платихме 2200( януари миналата година), бебетата не бяха в кувиози , но ми беше важно да е добра неонатологията , а тяхната е от най-добрите.
Много съм доволна от лекарите , но персонала в родилно отделение , дали защото беше пренатоварен (имаше бейби бум) , но бяха доста груби на моменти.
Както и да е , важното е , че всичко мина наред.

# 393
Имаме ли мами със серклаж , и как протича всичко , задължително ли сме в леглото оттук до края ?

# 394
И при мен може би ще се наложи. В неделя съм на преглед.
Имаме ли мами със серклаж , и как протича всичко , задължително ли сме в леглото оттук до края ?

# 395
Здравейте момичета,
Аз съм в 17+1 гс, след обяд започва да ми се гади, почти всяка вечер повръщам, не мога да заспя от гадене, става ми гадно само от миризмата на месо или пържени и по мазни неща, вече не знам какво да ям, хемоглобина ми е 104, и с белтъците съм зле, казаха ми да ям предимно протеини, а на мен ми се повръща от тях, ям само кисело мляко с бисквити, попара и манджи, които не запържвам, предимно с картофи и то по много малко  , та момичета минали през това, какво ядохте в този период, за да набавите протеини?

П. С. Последния месец не съм качила и един килограм.

# 396
Аз повръщах по над 10 пъти на ден до края на 5м. Живеех само на солети. Хемоглобинът вдигах с билкова кръв на хапчета, че и от сиропът ми беше гадно. Иначе има протеин за бременни, който също е алтернатива.

# 397
Здравейте момичета,
Аз съм в 17+1 гс, след обяд започва да ми се гади, почти всяка вечер повръщам, не мога да заспя от гадене, става ми гадно само от миризмата на месо или пържени и по мазни неща, вече не знам какво да ям, хемоглобина ми е 104, и с белтъците съм зле, казаха ми да ям предимно протеини, а на мен ми се повръща от тях, ям само кисело мляко с бисквити, попара и манджи, които не запържвам, предимно с картофи и то по много малко  , та момичета минали през това, какво ядохте в този период, за да набавите протеини?

За протеина препоръчвам на Биогейм на прах - има различни вкусове и са много приятни. Аз ям предимно ягода с кисело мляко и ми помогна много. Може да пробвате и леки салатки с варени яйца. За желязото пия феро фолгамма.

# 398
  • София
Две близки мои приятелки износиха със серклаж, едната с близнаци, и двете родиха с планово секцио малко преди термин.
Лежането е препоръчително, и то не полягване, а лежане, за да не се натоварва шийката.

# 399
  • Sofia
Здравейте момичета,

За протеина препоръчвам на Биогейм на прах - има различни вкусове и са много приятни. Аз ям предимно ягода с кисело мляко и ми помогна много. Може да пробвате и леки салатки с варени яйца. За желязото пия феро фолгамма.

Въпреки, че ям много протеини - месо, яйца, млечни, общият белтък ми е на долната граница, та и аз пия протеин.
Моят е Pregnaco.

# 400
Ако не стане с яденето, ще взема протеин 🥴

Имам и един друг въпрос към вече родилите, още не съм купувала нищо и ми се ще някакви дрешки да взема, но кой номер да взема 50 или 56? Stuck Out Tongue Winking Eye

Здравейте момичета,

Въпреки, че ям много протеини - месо, яйца, млечни, общият белтък ми е на долната граница, та и аз пия протеин.
Моят е Pregnaco.

# 401
  • София
Вземи си 56 в сезон според термина. Ако се случи да родиш по-рано, ще си поръчаш по-малки, докато сте в болницата ще дойдат.

Протеин и аз пиех, в допълнение на храната - месо, мляко, извара, яйца, риба.

# 402
Момичета, вие къде сте раждали и доволни ли сте?

Аз в Майчин дом в София. Много съм доволна. Моите се родиха с планувано секцио. 36+ 3  при д-р Дяволов.

# 403
Момичета, тези от вас които са пили магнерот, колко дни преди секциото ви казаха да ги спрете?

# 404
Щефи и на мен така ми казаха. Ако тръгна да раждам преди 37 седмица,да отивам директно в държавната болница,само тя е с неонатология. От Стара Загора съм. Вчера ме изписаха за два дни и утре ще влизам отново в държавната,защото показателите на кръвта ми са ..... Албуминът ми беше нисък,вливаха ми плазма и човешки албумин. Хемоглобинът ми и той бил нисък,та най - вероятно ще ми преливат кръв. Иначе бебчета са добре. Най - вероятно като ми стабилизират показателите и ще направят секциото,по плановете които си правим ще съм влезнала в 35 седмица. Шийката на матката ми за две седмици се е смъкнала от 2.5 на 1.8 см...

Общи условия

Активация на акаунт